Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χωρίς custom recovery δεν μπορείς να βάλεις kernel...

Δεν το γνώριζα αυτό, γενικά δεν έχω ξανά ασχοληθεί με κάτι τέτοιο και ακόμα είμαι στο ψάξιμο.

Δεν την εχω δοκιμασει εκτενως ακομα.

Εχω ξενερωσει πολυ παντως με την καμερα του, ο θορυβος ειναι παραδεκτος.

Συγνωμη ρε φιλε ,σε αυτο το ετος που ζουμε ποιος αφηνει τις φωτο χωρις επεξεργασια?Οπου και να τις ανεβασεις αλλα και οι περισσοτεροι εχουμε εφαρμογες για καλυτερο αποτελεσμα!Κατεβασε και συ καποιες.Το iphone τι νομιζεις οτι εχει καμια καμερα σουπερ ντουπερ?Λογισμικο εχει που λειπει σε μας,μια χαρα φακο εχουμε.

Δημήτρης

με google καμερα, ειμαι υπερευχαριστημενος

Έχω κάνει εδώ ένα post σχετικό με την κάμερα, μιας που περί γενικής συζήτησης πρόκειται μάλλον παρά για αναβάθμιση. Όποιος θέλει ας απαντήσει να ανταλλάξουμε πληροφορίες. :D

Συγνωμη ρε φιλε ,σε αυτο το ετος που ζουμε ποιος αφηνει τις φωτο χωρις επεξεργασια?Οπου και να τις ανεβασεις αλλα και οι περισσοτεροι εχουμε εφαρμογες για καλυτερο αποτελεσμα!Κατεβασε και συ καποιες.Το iphone τι νομιζεις οτι εχει καμια καμερα σουπερ ντουπερ?Λογισμικο εχει που λειπει σε μας,μια χαρα φακο εχουμε.

Λογικη του παραλογου.

Η δε συγκριση με το λογισμικο του iphone, ειναι αστεια. Συκρινεις το firmware της καμερας με το post processing --> lol

Λογικη του παραλογου.

Η δε συγκριση με το λογισμικο του iphone, ειναι αστεια. Συκρινεις το firmware της καμερας με το post processing --> lol

Λογική του παραλόγου μπορεί να είναι για σένα. Και μη μπερδεύεσαι, αναφέρθηκα ότι πάσχουμε από υποστήριξη καλής εφαρμογής της κάμερας για να δώσει τα μέγιστα.

Δημήτρης

Ναι, αυτη ειναι. :)

Ωραία ευχαριστώ!

Και για να βάλω την cm12 πρεπει να το ρουταρω και να την φλασαρω με custom recovery?

Ευχαριστώ για την απάντηση, έψαξα λίγο στο xda και το έκανα ήδη root χωρίς custom recovery απλά με ένα temporary boot image.

Να περάσω το franco.kernel ? Τι κερδίζω με αυτό?

Γειά σου Μορφέα, σε συμβουλεύω, να μην ασχοληθείς ακόμα με kernel, μάθε πρώτα τα υπόλοιπα πέρνα πρώτα καμία ρομ και αφού αποκτήσεις λίγη εμπειρία και σταθεροποιήσουν την lollipop τότε θα μπορείς πιο άνετα.

Με τους kernel/πυρήνας, μπορείς και υπέρ χρονίζεις τον επεξεργαστή του κινητού εκτός των άλλων.Αυτό όμως, επειδή δεν έχεις καν ιδέα τι είναι,μπορεί να χαλάσεις εντελώς το κινητό σου.

Όπως είναι το κινητό ήδη πετάει, και η ρομ πρώτα απ'όλα δεν είναι σταθερή και ένας συνδυασμός ασταθής ρομ και πυρήνα, μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Γειά σου Μορφέα, σε συμβουλεύω, να μην ασχοληθείς ακόμα με kernel, μάθε πρώτα τα υπόλοιπα πέρνα πρώτα καμία ρομ και αφού αποκτήσεις λίγη εμπειρία και σταθεροποιήσουν την lollipop τότε θα μπορείς πιο άνετα.

Με τους kernel/πυρήνας, μπορείς και υπέρ χρονίζεις τον επεξεργαστή του κινητού εκτός των άλλων.Αυτό όμως, επειδή δεν έχεις καν ιδέα τι είναι,μπορεί να χαλάσεις εντελώς το κινητό σου.

Όπως είναι το κινητό ήδη πετάει, και η ρομ πρώτα απ'όλα δεν είναι σταθερή και ένας συνδυασμός ασταθής ρομ και πυρήνα, μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Καλά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Μπορεί να βάλει κάποιον από τους γνωστούς kernel και απλά να μη πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις τους. Να μείνει με τις ρυθμίσεις που έχει προ-επιλέξει ο δημιουργός τους και έτσι δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καθώς περνάνε οι μέρες από την τελευταία αναβάθμιση, βγαίνουν σιγά σιγά μικροπροβληματάκια. Ένα lag εδώ, μια καθυστέρηση εκεί, ένα κόλλημα παραπέρα. Τίποτα τραγικό μέχρι σήμερα που αποφάσισα να αλλάξω την ένταση της μουσικής στα ακουστικά. Δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα!! Θέλει να πατήσω τα κουμπιά του κινητού. Μόνο στα silver bullet για την ωρα, δεν δοκίμασα άλλα

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

εγω περιμενω την ota lollipop για να δω αν θα κανω clean installation.Μεχρι τοτε θα μεινω με την 05q

Δεν θελω να σεταρω συνεχως την συσκευη απο την αρχη.

παιδιά καλημέρα, από λάθος μου πήγα να κάνω factory reset και πάτησα σε wipe σε TWRP:

-Dalvik

-system

-data

-internal storage

-cache

αποτέλεσμα? No OS installed και κολλάει σε bootloop

μπορώ να μπω σε Fastboot αλλά και Recovery

έχω όλα τα αρχεία (toolbox) αλλά είμαι στο pc της δουλειάς και δεν μπορώ να κάνω κάποιο πρόγραμμα install

υπάρχει λύση????

παιδιά καλημέρα, από λάθος μου πήγα να κάνω factory reset και πάτησα σε wipe σε TWRP:

-Dalvik

-system

-data

-internal storage

-cache

έχω όλα τα αρχεία (toolbox) αλλά είμαι στο pc της δουλειάς και δεν μπορώ να κάνω κάποιο πρόγραμμα install

υπάρχει λύση????

Αν δεν μπορείς να κάνεις install κάποιο πρόγραμμα, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Υπομονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι...

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

-Dalvik

-system

-data

-internal storage

-cache

υπάρχει λύση????

Αν είχες φλασακι με backup της ρομ, η μια άλλη ρομ θα ξεμπλεκες αμέσως. Υπομονή να γυρίσεις

Δημήτρης

αυτό λέω, έχω το toolbox v5 που τα έχει ήδη μέσα (αλλιώς μπορώ να τα κατεβάσω).

Για πες για πες

-Dalvik

-system

-data

-internal storage

-cache

υπάρχει λύση????

ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε wipe το internal storage.. να ξέρεις ότι φωτογραφίες βίντεο back up εφαρμογών έχουν κάνει φτερά

σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή ενώ είσαι σε fastboot και πήγαινε στο toolkit του wugfresh και κάνε Flash stock με επιλεγμένη την πρώτη επιλογή (soft bricked)

νομίζω θα ανοίξει

Edited by Xander

τώρα είδα ότι είσαι σε pc που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το toolkit.. περιμένεις αναγκαστικά να πας σπίτι ή αν έχεις κανένα usb otg κατέβασε μια ρομ και σύνδεσε το στο κινητό και μέσω της recovery κάντο install

ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε wipe το internal storage.. να ξέρεις ότι φωτογραφίες βίντεο back up εφαρμογών έχουν κάνει φτερά

σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή ενώ είσαι σε fastboot και πήγαινε στο toolkit του wugfresh και κάνε Flash stock με επιλεγμένη την πρώτη επιλογή (soft bricked)

νομίζω θα ανοίξει

το toolkit v5 που έχω δεν χρειάζεται install, μπορεί να δουλέψει (μιας και τα έχει όλα μέσα)?

το installation το λέω επειδή -μάλλον- χρειάζεται να εγκαταστήσω adb drivers...

τα φώτα σας...

Καλά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Μπορεί να βάλει κάποιον από τους γνωστούς kernel και απλά να μη πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις τους. Να μείνει με τις ρυθμίσεις που έχει προ-επιλέξει ο δημιουργός τους και έτσι δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το over/under clock ξέρω τι είναι και πως λειτουργεί αλλά δεν με ενδιαφέρει μιας και το κινητό είναι ήδη γρήγορο. Για την ώρα ο μόνος λόγος για να το πειράξω είναι για να πειραματιστώ.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks