macaronas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έχει αρχίσει και μου κανει κάτι κολπακια στην συλογη η δεν θα μου την ανοίγει καθόλου η θα την ανοίγει και δεν θα βλέπω τα εικονίδια μου χάνει τις επαφες στο τηλ συνέχεια κτλ είναι θέμα αναβάθμισης η κάτι αλλο αναβάθμησεις.... ή ακόμα καλύτερα κάνε ένα clean install απο τον οδηγό του Davout να σωθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εγώ είμαι 7*6 Λογική η διαφορά με το grid που έχω στην 4.7'' του Nexus. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Λοιπόν, παιδιά, έχω κι εγώ στα χέρια το opo, και όπως σε πολλά παιδιά δεν περνάει την 25 ΟΤΑ. Έχοντας διαβάσει αρκετά ποστ εδώ πέρα, μαζί και τους οδηγούς των παιδιών, και όντας ολίγον άσχετος με αυτά τα θέματα γιατί δεν τα έχω ξανακάνει, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω ώστε να περαστεί η τελευταία έκδοση, η 33. Το θέμα μου είναι ότι δε θέλω να χασω τα δεδομένα, τις εφαρμογές και γενικά ό,τι έχω στο κινητό μου, γι' αυτό και δεν έχω κάνει την clean install. Γι' αυτό, λοιπόν, σας ρωτάω. Υπάρχει τρόπος να περάσω την 33 χωρίς να χάσω τις εφαρμογές και τα δεδομένα μου ή εναλλακτικά να κάνω ρουτ (πώς;;) το κινητό (χωρίς πάλι να χασω τα δεδομένα μου) και εγκαταστήσω το titanium backup και να κάνω κανονικά την clean install και να έχω τα δεδομένα μου μετά. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Είμαι stock στην 25 root με twrp. Αν φλασαρω τη stock rooted 33 που υπάρχει στο xda μόνο με wipe dalvik και cache θα έχω πρόβλημα; Δε θέλω clean install γιατί βαριεμαι να το στήνω ξανά Τελικά φλασαρα αυτη http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph33r-t2855276 χωρις το radio. Προς το παρόν καλά πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τελικά φλασαρα αυτη http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph33r-t2855276 χωρις το radio. Προς το παρόν καλά πάει. Αυτη ειναι η τελευταία στοκ. Αντε ριξε και το radio να εισαι ψυχολογικα εντάξει. Το εχει απο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τέταρτη φορά που εξαφανίζονται τα contatcs. Από την πρτώτη φορά που συνέβη ευτυχώς έκανα export σε .vcf αρχείο και το κάνω import όταν μου συμβαίνει. Με στοκ 33R. boot unlocked, TWRP και root. Και δεν είμαι ο μόνος. https://forums.oneplus.net/threads/contacts-disappearing.93919/ Τόσα χρόνια με κινητά ποτέ δεν μου έχει συμβεί τέτοια μπαγκιά. Οτι και να λέμε αυτό είναι χοντρή μ@λ@κία. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τέταρτη φορά που εξαφανίζονται τα contatcs. Από την πρτώτη φορά που συνέβη ευτυχώς έκανα export σε .vcf αρχείο και το κάνω import όταν μου συμβαίνει. Με στοκ 33R. boot unlocked, TWRP και root. Και δεν είμαι ο μόνος. https://forums.oneplus.net/threads/contacts-disappearing.93919/ Τόσα χρόνια με κινητά ποτέ δεν μου έχει συμβεί τέτοια μπαγκιά. Οτι και να λέμε αυτό είναι χοντρή μ@λ@κία. :mad: Εμένα 14 φορες τα έχει χάσει.... Βαρεθηκα.....χαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 αρα να μην μπω στον κόπο για clean install ; είχα την 30Ο και φλάσαρα το update την 33R (66Mb) και το radio . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τώρα δηλαδή άμα σου πει κάποιος μην πεις στον κόπο θα τον ακούσεις; Θα κάτσεις να τα χάνεις; Κάνε clean install να δεις αν επιμένει. Τώρα μπορεί να είναι τυχαίο, εγώ όταν πήρα το κινητό έκανα clean install και δεν έχω κανένα πρόβλημα γενικά από αυτά που αναφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τέταρτη φορά που εξαφανίζονται τα contatcs. Εμένα 14 φορες τα έχει χάσει.... Βαρεθηκα.....χαχχαχα Να υποθέσω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ gmail contacts συγχρονισμένες, σωστά? Οτι και να λέμε περι ασφάλειας, ιδιωτικότητας, κλπ, οι Επαφές Android στο GMAIL είναι μονόδρομος για σωστή "λειτουργία" - εμένα, τόσα χρόνια δεν υπάρχει θέμα... ούτε και στο OpO εδω και 15 μέρες (33R)... και εγώ, clean install έκανα και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ θέμα δυσλειτουργίας... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σωστά. ΚΑΝΕΝΑ gmail sync δεν έχω και δεν το θεωρώ αυτό λύση. Τόσα χρόνια με samsung που έκανα συχγρονισμό τοπικά με outlook γιατί δεν είχα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σωστά. ΚΑΝΕΝΑ gmail sync δεν έχω και δεν το θεωρώ αυτό λύση. Τόσα χρόνια με samsung που έκανα συχγρονισμό τοπικά με outlook γιατί δεν είχα πρόβλημα; Το είπες μόνος σου - έκανες "τοπικό" συγχρονισμό, με εξειδικευμένη εφαρμογή Τώρα, πρέπει να κάνεις GMAIL συγχρονισμό... Εν ολίγοις, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας - μου θυμίζεις συμφορουμίτη (σε κάποιο νήμα, προχτές) που θέλει να έχει τις Επαφές του, στην SIM!!! (2014 είμαστε, οι τεχνολογίες αλλάζουν...!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Συγνώμη, θα με αναγκάσει τώρα η κινεζιά να κάνω gmail sync αλλιώς δεν δουλεύει; Δεν γουστάρω κανένα gmail. Στα πόσα posts είπαμε μπαίνει αγγελία; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Συγνώμη, θα με αναγκάσει τώρα η κινεζιά να κάνω gmail sync αλλιώς δεν δουλεύει; Δεν γουστάρω κανένα gmail. Στα πόσα posts είπαμε μπαίνει αγγελία; :happy: Δεν χρειάζεται αγγελία, θα σε διαβάσουν εδώ και θα "σπεύσουν" τυχόν ενδιαφερόμενοι Από την άλλη, έχεις 100 ποστς τις τελευταίες 40 μέρες (107 σύνολο) εκ των οποίων στα 90 τουλάχιστον, γκρινιάζεις / δυσανασχετείς / διαμαρτύρεσαι... Φιλική συμβουλή: Πουλα το το ρημάδι και πάρε ένα Samsung S5 ή ένα iphone 5s (ακόμα καλύτερα, 6) να ξεφύγεις από την "κινεζιά"!!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Λοιπόν Gmail sync δεν έχω ούτε μπήκα στο κόπο να κάνω ποτέ, έχω όλες τις επαφές στην κάρτα sim αλλα και στο τηλέφωνο, της διαχειρίζομαι με το Myphoneexplorer το οποίο συνεργάζεται μέσω wifi άψογα με το One δεν είχα ποτέ πρόβλημα με επαφές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν χρειάζεται αγγελία, θα σε διαβάσουν εδώ και θα "σπεύσουν" τυχόν ενδιαφερόμενοι Από την άλλη, έχεις 100 ποστς τις τελευταίες 40 μέρες (107 σύνολο) εκ των οποίων στα 90 τουλάχιστον, γκρινιάζεις / δυσανασχετείς / διαμαρτύρεσαι... Φιλική συμβουλή: Πουλα το το ρημάδι και πάρε ένα Samsung S5 ή ένα iphone 5s (ακόμα καλύτερα, 6) να ξεφύγεις από την "κινεζιά"!!! όπως ξέρεις δεν είμαι ο μόνος που έχω μπαγκιές. Απλά έχουμε και σοβαρότερα θέματα στην ζωή μας (οικογένειες, δουλειές) να ασχοληθούμε από το να προσέχουμε κάθε μέρα πως θα ξυπνήσει το opo. Δεν είμαι 20 χρονών. Ναι μπήκα στο τρυπάκι με το σκεπτικό να διορθώνουμε τις μπαγκιές και να προχωράμε παρακάτω. Οχι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδια να ρωτησω : με στοκ ρομ και στοκ κερνελ το κινητο υποστηριζει fast charge? Η πρεπει να βαλω καποιο custom kernel? Και τι παραπανω προσφερουν αυτοι ( πχ franko, devil) απο τον στοκ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 όπως ξέρεις δεν είμαι ο μόνος που έχω μπαγκιές. Απλά έχουμε και σοβαρότερα θέματα στην ζωή μας (οικογένειες, δουλειές) να ασχοληθούμε από το να προσέχουμε κάθε μέρα πως θα ξυπνήσει το opo. Δεν είμαι 20 χρονών. Ναι μπήκα στο τρυπάκι με το σκεπτικό να διορθώνουμε τις μπαγκιές και να προχωράμε παρακάτω. Οχι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Σίγουρα δεν είσαι μόνος Για τα βήματα μπρος/πίσω, διαφωνώ (και γω, στα 46 μου, δεν έχω στόχο το πείραγμα του OpO, για να καταλάβεις την χρήση που του κάνω, βγάζω 3 μέρες με την μπαταρία...!) Παιδια να ρωτησω : με στοκ ρομ και στοκ κερνελ το κινητο υποστηριζει fast charge? Η πρεπει να βαλω καποιο custom kernel? Και τι παραπανω προσφερουν αυτοι ( πχ franko, devil) απο τον στοκ ??? Ο φορτιστής δίνει 2.1Amp., για μπαταρια 3100 θέλει 1,5 ώρα περίπου...! Δεν υπάρχει άλλη υποστήριξη "fast charge" στο συγκεκριμένο τηλέφωνο νομίζω Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 τελικά η νεα ρομ πάει μια χαρά, με απλή χρήση (μόνο bluetooth) βγάζει 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Androgr για λόγους ασφαλείας και προσωπικών δεδομένων δε θες να κάνεις Gmail sync; Εμένα με έχει βολέψει πολύ πάντως και για να βρίσκω τηλέφωνα στον υπολογιστή και για όταν αλλάζω συσκευές. Τώρα αν δε θες, αφού δοκιμάσεις clean install πρέπει κατά τη γνώμη μου να στείλεις mail στην εταιρεία, εφόσον το κινητό σου έχει πρόβλημα. Δε νομίζω να είναι θέμα ότι σε εμάς που έχουμε Gmail sync δεν τις χάνουμε επειδή τις ξαναφορτώνει κάθε φορά, περίεργο θα μου φαινόταν. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις πάντως από τα βασικά, τι επαφές έχεις βάλει να σου δείχνει κλπ. Για τη sim ο geico το χε γράψει πριν λίγες μέρες σε αυτό το νήμα. Αν σε εξυπηρετούν 200 ή πόσες μονές επαφές παίρνει η sim, οκ είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείς να τις μεταφέρεις εύκολα αλλά κατ'εμέ σε περιορίζει. Είναι πολύ παλιός τρόπος για μερικά βασικά νούμερα. Ούτε εγώ κάθομαι να "σπάω τον κώδικα" του τηλεφώνου όλη μέρα. Ένα clean install έκανα και ούτε root ούτε τίποτα. Αυτά για kernel κλπ μου φαίνονται μακρινά για ανθρώπους που το κάνουν από χόμπι πιο πολύ πάρα διότι έχουν πρόβλημα με κάποια λειτουργία. Μπαγκιά μπαγκιά ακόμα δεν έχω βρει, πλην μιας φοράς με το θέμα της αφής το οποίο έφτιαξε μετά από επανεκκίνηση. Για όσα άλλα περίεργα συνέβαιναν ήταν θέμα Google+ και ρυθμίσεων τα οποία με κάποιο τρόπο τα διόρθωσα. Edited September 5, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εγώ φόρτωσα τις επαφές με ένα vcf και δεν είχα κανένα πρόβλημα(μέχρι τώρα τουλάχιστον) ούτε gmail sync ούτε τίποτα τέτοιο, είμαι με stock 33R. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ολα clean install. Μια χαρά με τις εντολές ΟΛΑ . Μετά: κατέβασα το v2 από εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-one-toolbox.52452/ και έκανα unlcock bootloader και flash recovery (TWRP). Στο τέλος με ρώτησε αν θέλω να περάσει το super user και είπα ΟΚ και μου πέρσα το super user installer Μετά μέσα από το recovery φλάσαρα το super user 2.02 που το κατέβασα από το official site. Εκανα τίποτα xtreme μέχρι τώρα; Οχι. Λοιπόν . ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ πάλι. Και παρατήρησα ότι χάνονται όταν κάνω εγκατάσταση προγράμματα που χρησιμοποιούν επαφές όπως: GoSMS Pro , Κ9 (email client) , Boxer (email client) Εχω πέσει σε συλλεκτική συσκευή λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Λοιπόν . ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ πάλι. Και παρατήρησα ότι χάνονται όταν κάνω εγκατάσταση προγράμματα που χρησιμοποιούν επαφές όπως: GoSMS Pro , Κ9 (email client) , Boxer (email client) Εχω πέσει σε συλλεκτική συσκευή λέτε; Εμένα μου φαίνεται ξεκάθαρα ασυμβατότητα με την CM και τις εφαρμογές που αναφέρεις Γιατί δεν το δουλεύεις μια-δυό μέρες με τις "μαμά" εφαρμογές email, contact, sms να δεις αν προκύπτει θέμα? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αναφερεις οτι χάνονται όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο απο τα παραπανω λογισμικά. Πως είναι πρόβλημα της συσκευής τότε ;;;:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τροπος να δυναμωσω κιαλο την ενταση όταν ακούω μουσική από τα ακουστικά ; στο HTC one m7 που είχα ηταν πολυ πιο δυνατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αναφερεις οτι χάνονται όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο απο τα παραπανω λογισμικά. Πως είναι πρόβλημα της συσκευής τότε ;;;:confused: Τις ίδιες εφαρμογές ΧΡΟΝΙΑ τις χρησιμοποιώ σε άλλα κινητά χωρίς πρόβλημα. Ξαφνικά χάλασαν οι εφαρμογές; Κάτι φταίει. ή η συσκευή ή η cyanogenmod ή ο συνδυασμό κάτι. Το "μαμά" email client έχει bug. Δεν λειτουργεί η επιλογή να μην σβήνεται ποτέ το email από τον server. Οπότε όταν σβήνεις ένα email από το κινητό σβήνεται κι από τον server κι ας το έχεις βάλεις στο "Ποτέ" την ρύθμιση. Τρελό φάουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts