Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωχ. Μετα απο ολοκληρο βράδυ το εβγαλα απο την φορτιση και ηταν στο 97% η μπαταρία...

Με την 33R.

Θα πάρω κάνα belkin μου φαίνεται να τελειωνουμε

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/antaptoras-prizas-universal-usb-24amp-belkin-boost-up-home-charger-f8j040vfwht-leyko/prod6020098pp/

Αστο να ξεφορτισει τελείως και βάλτο πρίζα πάλι. Δεν είναι τπτ

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πληροφοριακά με τον μαμισιο φορτιστή και καλώδιο από τηλέφωνο Sony το τηλέφωνο φόρτιζε με ~800-900 mah.

Mε το μαμισιο φορτιστή και το μαμισιο καλώδιο φορτίζει κανονικότατα με πάνω από 1800mah

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

με τι το φορτίζεις τώρα που θές να δώσεις 25 €:X για φορτιστή ?

Με το δικο του.

Εδώ έδωσα για ζελατινακια 20 ευρώ , στον φορτιστη που πρεπει να είναι αξιόπιστος θα κολλησουμε;

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πληροφοριακά με τον μαμισιο φορτιστή και καλώδιο από τηλέφωνο Sony το τηλέφωνο φόρτιζε με ~800-900 mah.

Mε το μαμισιο φορτιστή και το μαμισιο καλώδιο φορτίζει κανονικότατα με πάνω από 1800mah

Με ποιο προγραμματακι τα τσεκαρεις αυτά;

Με το δικο του.

Εδώ έδωσα για ζελατινακια 20 ευρώ , στον φορτιστη που πρεπει να είναι αξιόπιστος θα κολλησουμε;

ε τότε κάτι δεν πάει καλά μάλλον, εγώ το φορτίζω ( ακόμα δεν έχω τον δικό του ) με κάτι κινεζιές σίγουρα κάτω από 2,4 που νομίζω ότι είναι ο δικός του και αφηνοντάς το όλο το βράδυ το πρωί είναι στο 100%

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με το δικο του.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με ποιο προγραμματακι τα τσεκαρεις αυτά;

Δεν ειναι θέμα φορτιστή. Τις τελευταίες 2 μέρες μου κάνει το iPhone το ίδιο. Αστο όπως σου είπαν να ξεφορτισει τελείως και θα στρώσει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δυστυχώς εξακολουθει να κολλαει το autorotate με την 33R.

Δεν είχα τοσα κολλήματα με την 30Ο.

Μάλλον δεν σε παει το OnePlus :)

Τώρα μόλις έκανα τεστ. Στο ενα χέρι το iPhone 5s και στο άλλο το OPO.

Απο landscape σε portrait ειναι ίδια ακριβώς.

Απο portrait σε landscape το OPO κάνει ενα σκαλοπατακι καθόλου ενοχλητικό ομως.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εμένα πάντα το βράδυ χάνει 7% περίπου. Δεν καταλαβαίνω πώς λέει κάποιος ότι θέλει να το βρίσκει στο 100%, αν κατάλαβα καλά.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα τηλέφωνα όταν τα βάζεις σε γενική λειτουργία αθόρυβο δεν κλείνουν και τον ήχο των πολυμέσων κλπ. Πολλά ατυχήματα γίνονται έτσι. :) Μόνο από προφίλ γίνεται να τα βάλεις όλα mute, αλλά μετά θες άλλα προφίλ για να αντιστρέψεις.

Επίσης παρατήρησα ότι όταν γράφω γρήγορα με SwiftKey καμιά φορά με πετάει στην κεντρική οθόνη. Το χει παρατήσει κάνεις άλλος αυτό με την ανταπόκριση αφής;

Τέλος σύνδεσα σήμερα Bluetooth και εμφανίστηκε πάνω αριστερά ένα σήμα παύσης και όταν πάταγα πάνω έλεγε για κάτι λήψη ισπανικών. Καμία ιδέα;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά από τη στιγμή που συνδέω Bluetooth headset έχει αρχίσει να ανοίγει μουσική, να γράφει αυτό για τα ισπανικά κλπ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει απενεργοποίηση όλων των παρά-λειτουργιών αυτών; Δοκιμάζω τώρα να βγάλω τους ήχους πολυμέσων στις ρυθμίσεις Bluetooth.

Edited by Davout

Ωχ. Μετα απο ολοκληρο βράδυ το εβγαλα απο την φορτιση και ηταν στο 97% η μπαταρία...

Με την 33R.

Θα πάρω κάνα belkin μου φαίνεται να τελειωνουμε

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/antaptoras-prizas-universal-usb-24amp-belkin-boost-up-home-charger-f8j040vfwht-leyko/prod6020098pp/

Ακριβως το ιδιο επαθα, εβγαλα τον φορτιστη, τον ξανακουμπωσα, εφτασε 100% και μεχρι στιγμης παει καλυτερα απο 33Ο...αλλα σε 2-3 μερες θα εχω πληρη εικονα.

Από οτι γράφουνε στο forum της ΟΡΟ υπάρχει βελτίωση σε σχέση με την 30Ο σε κατανάλωση σε idle αλλά καμία πάλι σχέση με την 25R .

Είναι κάπου στο ενδιάμεσο η κατανάλωση.

There is still a continued increase in battery idle drain in XNPH33R. While it's not as high as XNPH30O it's about 2-3x. (There is no XNPH33R available to select, so please move there when it's created)

No settings have changed just updated from 25R to 30O (+ Incremental) then to 33R.

6-9mA on 25R

30-50mA on 30O

19-28mA on 33R

This is still an issue albeit not as bad as before.

Will inkpost more screenshots with logcat soon.

link

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Σε μένα μέχρι στιγμής η 33 παει πολύ καλά. Περιμένω την άποψη κάποιων συμφορουμιτων για επιβεβαίωση.

Βεβαίως ειναι νωρίς ακόμα.

Δεν μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω για προβλήματα σε xda. Εμπιστεύομαι περισσότερο ανθρώπους που ξέρω.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ειναι οτι διορθώθηκε το θέμα με το touch και το rotation.

H μπαταρία δείχνει οκ σε sleep.

Κ μένα μέχρι στιγμής αν κ νωρίς τα παει μια χαρά η μπαταρία. Τώρα θα μπει για δεύτερη φόρτιση και βλέπουμε. Τυχόν bugs δεν έχω δει κάτι,δεν το πολυεψαξα. Οσον αφορα την αφή ναι μεν φαίνεται βελτιωμένη αλλά δοκιμαστε να σύρετε όλες τις οθόνες μέχρι τέρμα πολύ γρήγορα . πολλές φορες δεν την πιάνει την αφή. Χτες το πήρε φίλος μου να το δει κ το είπε μόνος του χωρίς να του πω κάτι. Επίσης δεν τον λες κ σχετικό στα κινητά. Είμαι ψείρας οκ το ξέρω
Δημήτρης

Κ μένα μέχρι στιγμής αν κ νωρίς τα παει μια χαρά η μπαταρία. Τώρα θα μπει για δεύτερη φόρτιση και βλέπουμε. Τυχόν bugs δεν έχω δει κάτι,δεν το πολυεψαξα. Οσον αφορα την αφή ναι μεν φαίνεται βελτιωμένη αλλά δοκιμαστε να σύρετε όλες τις οθόνες μέχρι τέρμα πολύ γρήγορα . πολλές φορες δεν την πιάνει την αφή. Χτες το πήρε φίλος μου να το δει κ το είπε μόνος του χωρίς να του πω κάτι. Επίσης δεν τον λες κ σχετικό στα κινητά. Είμαι ψείρας οκ το ξέρω

Έχω nova launcher και παει σφαίρα. Δεν ξέρω για τον official.

Κι εδώ δεν βλέπω καμία διάφορα σε σχέση με το iPhone που ειναι βασιλιάς στο scrolling.

Η αφή (drivers μάλλον) έχει πρόβλημα όντως σε συγκεκριμένες κινήσεις. Αυτό αποδεικνύεται και σε διάφορα τεστ αφής που υπάρχουν στο play store, εκτός από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από άλλους χρήστες.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Έχω nova launcher και παει σφαίρα. Δεν ξέρω για τον official.

Κι εδώ δεν βλέπω καμία διάφορα σε σχέση με το iPhone που ειναι βασιλιάς στο scrolling.

Και γω νόβα έχω ,αλλά είναι όπως τα λέει ο elthis. Υπο συγκεκριμένες κινήσεις.

Η αφή (drivers μάλλον) έχει πρόβλημα όντως σε συγκεκριμένες κινήσεις. Αυτό αποδεικνύεται και σε διάφορα τεστ αφής που υπάρχουν στο play store, εκτός από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από άλλους χρήστες.
Δημήτρης

Πάντως με τόσο πειραματόζωα που μας έχουν κανει πρέπει να μας πλήρωναν όχι να τους πληρωναμε :lol:

Σε όλες τις συσκευές ισχύει αυτό, ιδίως στις πρώτες παρτίδες και τα πρώτα firmwares.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ηλία εννοείς αυτό το τέστ που κατεβάζουν δύο γραμμές και η μια αρχίζει τα Ζικ ζακ;

Το είδα κι εγώ αυτό αλλά στην πράξη, δηλαδή στην χρήση δεν παρατήρησα κάτι. Όταν στο site του myphone μπορώ και επιλέγω σελίδα χωρίς να κάνω zoom σημαίνει ότι είναι ακριβής.

Επίσης στο scrolling δεν έχω δει κάτι ακόμα.

Πιστεύω κι αυτά θα διορθωθούν σύντομα.

Έβαλα Franco και φαίνεται ότι το κινητό είναι πιο smooth αν και πρέπει να μου τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία.

Στο play store δεν μπορω να απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση στις εφαρμογές. Για τσεκαρετε .

Άκυρο. απλα δεν είναι real time η αλλαγή.

Edited by androgr

Έβαλα clear image φοβερές φωτο έπαθλα πλάκα και στο Τέρμα ΖΟΟΜ ευκρίνεια παρα πολύ έχει εξαφανιστεί και ο θόρυβος πολύ καλά χαρακτηριστικά στα αντικειμενα θα ανέβαζαν φωτο αλλά δεν το βρίσκω πως γίνεται.

@Prioxx

Για δες το βίντεακι δεν έχεις το ίδιο scrolling με μένα;

http://youtu.be/oq-jzTz31ZU

@Prioxx

Σφαίρα το εργαλείο...

@Prioxx

Αμα το πας έτσι καλά είναι. Αμα πας ακόμα πιο γρήγορα τοτε θα σου κολλήσει κάπου κάπου

Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks