brutus85 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Fast boot είναι κατι που είχε και παλιότερα αν θυμάστε η HTC(δεν ξερω αν το εχει ακόμα)....σιγουρα καταναλωνει μπαταρια γιατι είναι σαν slepp mode... (edit: quick boot βλεπω fastboot και στον υπνο μου :P) Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Παιδια εβαλα χτες franco r13.Περα απο το touchpad παρατηρω οι δουλευει αψογα και το auto rotate το οποιο ηταν χαλια πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Fast boot είναι κατι που είχε και παλιότερα αν θυμάστε η HTC(δεν ξερω αν το εχει ακόμα)....σιγουρα καταναλωνει μπαταρια γιατι είναι σαν slepp mode... (edit: quick boot βλεπω fastboot και στον υπνο μου :P) Φυσικά και το έχει ακόμα και είναι εξαιρετικό.Ψαρωσατε με το quick boot του one+??? :-)))) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 ότι έχεις ΄΄λυσσαξει΄΄ νομίζω ότι το έχεις καταλάβει και ο ίδιος :) Για πες φιουτσερς που εχει Γιαυτό το πήραμε :p Βασικά σαν ομορφιά η cm είναι ανώτερη απο τις aosp, τουλαχιστον σε μένα! Το rotate δουλεύει άψογα ,έχουμε καλύτερη μπαταρία και απο ρυθμίσεις έχει παααρα πολλές κλασικά! Δεν πιστεύω οτι λείπει κάτι :D την κάμερα αμα βάλεις με το clear image θα είσαι ολοκληρωμένος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Γιαυτό το πήραμε :p Βασικά σαν ομορφιά η cm είναι ανώτερη απο τις aosp, τουλαχιστον σε μένα! Το rotate δουλεύει άψογα ,έχουμε καλύτερη μπαταρία και απο ρυθμίσεις έχει παααρα πολλές κλασικά! Δεν πιστεύω οτι λείπει κάτι :D την κάμερα αμα βάλεις με το clear image θα είσαι ολοκληρωμένος υποκειμενικό το θέμα ομορφιάς φίλε....εγώ την cm δεν την είχα ποτε σε τηλ και μόλις την είδα στο 1+ την έβγαλα, ζήτημα να την κράτησα 2-3 ώρες :) Αναρωτιέμαι γιατί το clear image δεν το έχουν προσθέσει στις ρομ τους οι καστομάδες ?????? Αυτό που μου λείπει είναι ο hells kernel με το Sweep2Wake + Sweep2Sleep ( μαράζιιιιιιιι :):):) ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 υποκειμενικό το θέμα ομορφιάς φίλε....εγώ την cm δεν την είχα ποτε σε τηλ και μόλις την είδα στο 1+ την έβγαλα, ζήτημα να την κράτησα 2-3 ώρες :) Αναρωτιέμαι γιατί το clear image δεν το έχουν προσθέσει στις ρομ τους οι καστομάδες ?????? Αυτό που μου λείπει είναι ο hells kernel με το Sweep2Wake + Sweep2Sleep ( μαράζιιιιιιιι :):):) ) Έτσι είναι γιαυτό λέω σε μένα τουλάχιστον! Βασικά η cm snapshot με την δικιά μας cm είναι διαφορετικη. Η σναπσοτ είναι σαν την αοσπ αν θυμάμαι καλά. Σου χει μείνει το σύρσιμο απο το νεξους χαχα εγώ ευτυχώς με το g2 ειχα καλομαθει στο double tap και τώρα μου φαίνεται φυσιολογικό. Κάποιος θα βγάλει ,αμα του πείτε πολλοί :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Έτσι είναι γιαυτό λέω σε μένα τουλάχιστον! Βασικά η cm snapshot με την δικιά μας cm είναι διαφορετικη. Η σναπσοτ είναι σαν την αοσπ αν θυμάμαι καλά. Σου χει μείνει το σύρσιμο απο το νεξους χαχα εγώ ευτυχώς με το g2 ειχα καλομαθει στο double tap και τώρα μου φαίνεται φυσιολογικό. Κάποιος θα βγάλει ,αμα του πείτε πολλοί :) o ΑΚ μόνο που δεν με έβρισε όταν τον ρώτησα ( ευγενικά ) :) Ψάχνω ΄΄επαφή΄΄ με τον hells μπας και...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Παιδια εδω η καμερα της cyanogen με clear image. Απλα install το apk και παιζει σε ολες τις aosp. https://www.dropbox.com/s/y6dgubydll98001/CameraNext_30O.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Παιδια εβαλα χτες franco r13.Περα απο το touchpad παρατηρω οι δουλευει αψογα και το auto rotate το οποιο ηταν χαλια πριν. Όντως είναι ο καλύτερος Franco ως τώρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Geico αν θες κάνε μου συγκεκριμένη ερώτηση μέσω μηνύματος τι πρόβλημα έχεις να σου απαντήσω προσωπικά, μη γράφω νέο οδηγό τώρα. Την ίδια διαδικασία έκανα πριν 3 μέρες και ήταν ελαφρώς διαφορετική από αυτή που περιγράφεται. Εμένα παιδιά η μπαταρία νύχτα 7 ώρες με κλειστό Internet έπεσε γύρω στο 10%. Μια ημέρα κρατάει με την 30. Πολύ είναι; Καταρχήν ευχαρηστω για το ενδιαφέρων . Μου λέει οτι υπάρχει ενημέρωση για την 25r και θα ειδοποιηθω όταν είναι διαθεσιμη τι ενωει? Μου βγάζει εικονίδιο εγκατάσταση τώρα παταω και δεν την κανει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Δηλαδή σου έχει έρθει το τηλέφωνο, όπως το ζήτησες (16/64) και το μόνο σου θέμα είναι ότι δε σου δίνει διαθέσιμη την ενημέρωση του λογισμικού; Δεν έχεις θέμα λάθος rom (να έχεις παραγγείλει 64 και να γράφει 12) ή να πάει να σου περάσει ενημέρωση και να αποτυγχάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ο τελευταίος Franco πρέπει να περιέχει διορθώσεις που υπάρχουν στις nightly. Όλα πάνε ρόλοι. Τον έβαλα στο backup της 30 και το απολαμβάνω. Η αυτονομία επανήλθε. Ίσως είναι και καλύτερη. [ATTACH]48789[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Χαίρεται! Έχω στα χέρια μου ένα One 64άρι από minideal εδώ και καμιά δεκαριά μέρες. Φοβερά ικανοποιημένος από το λίγο που το έχω δουλέψει! Πέρα από ένα update, δεν έχω κάνει καμία επέμβαση. Σε κάποια φάση μου πετάχτηκε ότι είναι έτοιμη η xnph25r, πάτησα οκ, με πήγε στο recovery ( ένα που μετακινείσαι με swiping πάνω/κάτω/δεξ/αρ)όπου δεν ήξερα τί να επιλέξω. Αυτό είναι το stock recovery; Διαβάζοντας το τόπικ: Αν βάλεις custom recovery τα ξεχνάς τα OTA updates. Άρα εγώ που θέλω ένα τηλέφωνο που να παίρνει τα updates κανονικά, ξεχνάω το custom recovery; Ξεχνάω και το root αν θέλω updates; Ελπίζω όχι :| Στόχος είναι, όπως αναφέρθηκε από κάποιους σαν πρόταση, να μη μείνω με την ρομ εγκατεστημένη από τους κινέζους και να κάνω καθαρή εγκατάσταση την stock ρομ. Επίσης, αν δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, να το rootάρω. Συνεχίζω το διάβασμα :lost::geek: Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Βγηκε!![ATTACH]48794[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Άρα εγώ που θέλω ένα τηλέφωνο που να παίρνει τα updates κανονικά, ξεχνάω το custom recovery; Ξεχνάω και το root αν θέλω updates; Ελπίζω όχι :| Το είπα πιο πάνω... με το root μόνο δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Το update! Δεν το εχω δοκιμασει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πανω που ήθελα να φλασαρω κάτι άλλο βγήκε το update. Άντε το μεσημέρι έχουμε δουλειά! Με την mahdi μετα απο μια μέρα ξαφνικα ξεκίνησαν freezes και το ξυπνητήρι δουλεύει όποτε θέλει. Σήμερα αργησα παααρα πολύ με τη μλκ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μόλις περασα το .zip με την αναβάθμιση που έχει δώσει πιο πάνω ο Αργύρης. Προσοχή να έχετε επιστρέψει σε stock κατάσταση το system πριν τη περάσετε. Προσωπικά πέρασα πάλι την 30Ο, reboot, reboot recovery, install update. Όλα καλά λοιπόν και περιμένω να δω τις διαφορές προς το καλύτερο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πέρασα κ γω την ενημέρωση μέσω Recovery.Εν αναμονή να δούμε τις διορθώσεις κ στην πράξη. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδιά εγώ που είμαι στην 300 και τελείως μα τελείως stock για να μην περιμένω κάνω αυτά για να την περάσω:? "Copy update file to your phone, download directory or whatever. Power off phone. Hold Volume Down + Power button See Recovery menu Go to update phone Tell the phone where to find it on your internal storage Select file Once update is done, clear cache" Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδιά εγώ που είμαι στην 300 και τελείως μα τελείως stock για να μην περιμένω κάνω αυτά για να την περάσω:? "Copy update file to your phone, download directory or whatever. Power off phone. Hold Volume Down + Power button See Recovery menu Go to update phone Tell the phone where to find it on your internal storage Select file Once update is done, clear cache" Ευχαριστώ πολύ! Σωστά... Εδώ και το changelog άπο τη 30Ο: http://www.androidpolice.com/2014/08/21/oneplus-one-xnph33r-ota-is-out-with-badly-needed-fixes-here-is-the-zip-for-manual-flashing/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ξεφυτρώνουν άσχετα links με τα updates. Είναι ή δεν είναι επίσημο update; Προφανώς είναι. Ντρέπεται να την ανεβάσει επίσημα εδώ; https://cyngn.com/products/oneplusone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Ευχαριστώ Ηλία. Θα την περάσω και δεν θα περιμένω να έρθει ΟΤΑ γιατί η 300 καταπίνει άκαυτη τη μπαταρία! Σωστά... Εδώ και το changelog άπο τη 30Ο: http://www.androidpolice.com/2014/08/21/oneplus-one-xnph33r-ota-is-out-with-badly-needed-fixes-here-is-the-zip-for-manual-flashing/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ξεφυτρώνουν άσχετα links με τα updates. Είναι ή δεν είναι επίσημο update; Προφανώς είναι. Ντρέπεται να την ανεβάσει επίσημα εδώ; https://cyngn.com/products/oneplusone/ Η αναβάθμιση είναι OTA και είναι επίσημη. Αλλά αυτό γίνεται σχεδόν πάντα σε όλες τις συσκευές. Είναι τα λεγόμενα leaks που δίνονται μέσα στο τις εταιρείες προς xda μεριά σε μορφή .zip. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis461992 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδιά όταν βγαίνει καινούριο kernel το περνάτε πάνω από το παλιό? (πχ για update από Franco r13 σε r14) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts