chaoticos Δημ. September 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ναι εχεις δίκιο φαίνεται στις φώτο ότι έχει τρύπα πίσω δεν το είχα καν στο μυαλό μου.Αλλά και πάλι δεν βρίσκω άνευ τρύπας.... Στην τελική βάζουμε ενα ωραίο αυτοκολλητακι ή το αφήνουμε ως έχει να αεριζεται κιόλας :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Επισκεφτικα ένα κινεζικο μαγαζί, και βρικα τρεις θήκες που να τεριαζουν, επέλεξα μια που έχει και πληκτρολόγιο στα 8€. Το μονι θεματακι που βρισκω είναι δεν βρισκω πως να γυρίσω σε ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gios17 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Το "θεματάκι" με το πληκτρολόγιο το είχα και εγώ, αλλά λύνεται εύκολα κατεβάζοντας απο το playstore την εφαρμογή Greek HW Keyboard! Ένα προβληματάκι με τους τόνους έχω γιατί η δική μου θήκη-πληκτρολόγιο δεν έχει δεξί Alt! Για το ταμπλετ τώρα, το έχω 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Το "θεματάκι" με το flash player, εκτός απο τη διαδικασία με την παλιά έκδοση και τον Dolphin, ξερει κάποιος αν θα λυθεί κάποτε; Θέλω να βλέπω αγώνες live stream και με το Dolphin μερικές φορές ο flash σταματάει! Edited September 20, 2014 by gios17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδιά βρήκε κανεις λύση για να παιζει το twitch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaki73 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλημερα στο forum! Σκεφτομαι να το αγορασω, αλλα κολλαω στο gps... βλεπω οτι εχει aGPS... αυτο σημαινει οτι θελει internet για να πλοηγηθεις??? Αν του περασω αγορασμενους χαρτες, θα λειτουργει ο πλοηγος off line? Εναλλακτικα, με ελκυει το MLS IQ NAVI (με εγκατεστημενους χαρτες). Απο την αλλη το μεν lenovo ειναι 4πυρηνο, ενω το MLS 2πυρηνο... Τα φωτα σας παρακαλω!!!! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Απ οτι έχω δει μπορεις να αλλαξεις themes αλλά έχει μονο ένα. Υπάρχει κάποιος site που μπορούμε να κατεβασουμε κι άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaoticos Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Όχι δεν θέλει ίντερνετ το gps και κλειδώνει και γρήγορα.Το ανοιγεις και σε παει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleutheriakos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Γεια σας και από μένα. Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ από e-shop στα 86,90 και θέλω να μου πείτε αν το συγκεκριμένο είναι το παρακάτω για το οποίο μιλάτε. http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3500-59-410282-7-ips-quad-core-13ghz-8gb-wifi-gps-android-42-black-p-PER.910276 .Αν το πήρε κάποιος μπορεί να μου πει αν έχει 3g και πίσω κάμερα; (δεν αναγράφει στα χαρακτηριστικά, απλά τα είδα αλλού στο ίντερνετ) Edited September 27, 2014 by Eleutheriakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaoticos Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ναι γι αυτό μιλάμε . Ντεν έχει πίσω κάμερα ουτε 3g .Υπάρχει και τέτοιο μοντελο αλλα είναι πιο ακριβο.http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3500-59-411876-7-ips-quad-core-16gb-3g-wifi-bt-gps-android-42-blue-p-PER.910301 χωρίς 3g με 16gb και 2 κάμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleutheriakos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έχεις δίκιο, ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι γι αυτό μιλάμε . Ντεν έχει πίσω κάμερα ουτε 3g .Υπάρχει και τέτοιο μοντελο αλλα είναι πιο ακριβο.http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3500-59-411876-7-ips-quad-core-16gb-3g-wifi-bt-gps-android-42-blue-p-PER.910301 χωρίς 3g με 16gb και 2 κάμερες. Έχεις δίκιο, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naurilf Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημέρα Το έχω πάρει και με την πρώτη έκανα την αναβάθμιση που ζήτησε. Η μπαταρία του δεν μου άρεσε. Έχασε σε δύο ώρες 40% μπαταρία που απλώς κατέβαζα παιχνιδάκια. Τρια τα άνοιξα για να δω τις κινήσεις του ώστε να το κάνω δώρο στην ανιψιά μου. Πόσο σας κρατάει η μπαταρία? Και όσοι το αναβαθμίσατε τι διαφορά είδατε σε σχέση με τη μπαταρία πριν και μετά την αναβάθμιση? Φιλικά Άκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 παρατηρώ με τη μπαταρία πως κάποιες φορές κολλάει στο 30% για κανα 2 ώρες χρήσης. Παρόλα αυτά μετά συνεχίζει να πέφτει κανονικά δε πάει 30->0 εντός 1 λεπτού :p αλλά εμένα μου άρεσε η μπαταρία του είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleutheriakos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Μόλις χθες το πήρα και είναι μια χαρά. Αν κάποιος το έχει κάνει root να μας πει με ποιον τρόπο. Από googlάρισμα που έκανα είδα ότι πολλοί το έκαναν με το rootgenius. Edited October 8, 2014 by Eleutheriakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Θέλω να βάλω tempered glass στην ταμπλέτα (δεν γυρίζω στις μεμβράνες πια) αλλά δεν βρίσκω παρά μόνο από aliexpress Είναι ακριβό βεβαία αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν το site είναι αξιόπιστο. Δεν εχω ξαναπάρει από εκεί. Μήπως μπορώ να βάλω από οποιοδήποτε άλλη 7" ταμπλέτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ουπς..στο τσακ με απέτρεψε η ξαδέλφη μου που έχει το tablet να της κάνω αναβάθμιση σε 4.4.2. Δεν ήξερα ότι σε μερικούς παρουσίασε θεματάκια. Φαντάζομαι όχι σε όλους. Υπάρχει κανά νεότερο? Κάποια επικοινωνία με lenovo γι'αυτό? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τι λετε θα το παρουμε κι εμείς το android lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaoticos Δημ. November 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εδώ δεν βαλαμε ακόμα την 4.4.2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 καλημέρα. εχει δοκιμάσει κανείς να το φορτίζει με μεγαλύτερο φορτιστή? πχ έχω το galaxy note 2 και ο φορτιστής του ειναι 2α αντι για 1α του lenovo και αργεί πολύ να φορτίσει με τον δικο του. να δοκιμάσω του note η να κατσω στα αυγά μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Με μια-δυο φορτίσεις δε θα έχεις πρόβλημα. Μακροπρόθεσμα όμως ίσως μειωθεί η ζωή της μπαταρίας σου λόγω υψηλότερων θερμοκρασιών. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olimpik Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 γεια σας και απο εμενα.εχω το a3500fl και απο τοτε που περασα την kit kat δεν εχει gps εχει χαθει και το σηματακι πανω δεξια που ειχε, ξερετε κατι για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Αν εχεις προβλημα ξαναπερνα την δικη του.Δεν αξιζει. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλημέρα σε όλους...Συγγενής μου έχει το ταμπλετάκι αυτό κι αντιμετωπίζουμε ένα θεματάκι... Πολλοί χαρακτήρες δεν βγαίνουν σωστά στις σελίδες...Άλλοι λείπουν ή άλλοι είναι με χ αντί το κανονικό γράμμα...Η κωδικοποίηση χαρακτηρων είναι στο αυτόματο. Το άλλαξα και σε unicode, πάλι τα ίδια...Τι να φταίει? Αναβάθμιση σε 4.4.2 δεν έχουμε κάνει γιατί άκουσα για λίγα προβληματάκια στην 4.4.2 με το wifi κυρίως...Εχει κανείς/καμμιά καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaoticos Δημ. December 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Με τι browser ?Δοκίμασε με chrome . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Με τι browser ?Δοκίμασε με chrome . Με τον προεγκατεστημένο νομίζω...θα δοκιμάσω και chrome. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Διαβάζοντας τα Post σας μου δημιουργηθηκε μια απορια , γιατι δεν παίρνετε τηλ στο Support της Lenovo, όποιοι έχουν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση?Αν πέσουν πολλα τηλ κάτι θα κανουν (τουλάχιστον καποια αναφορά στην μαμά εταιρεια), για να διορθωθεί??Απο μνήμη SD τι βάλατε? ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts