Jump to content

gios17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gios17

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το Xiaomi Pad αν είχε card slot, θα το είχα ήδη πάρει. Τελικά, έτσι για την ιστορία, βρήκα σε καλή τιμή το S8+ και κατέληξα σε αυτό. Και πάλι σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Συγγνώμη από τους υπόλοιπους για to off topic.
  2. ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Συγγνώμη εκ των προτέρων. @s_nova Θα ήθελα τη γνώμη σου, αν έχεις χρόνο. Θέλω να πάρω ένα tablet με καλή οθόνη, δεν κάνω βαριά χρήση (gaming κτλ). Πιστεύεις αξίζει το Samsung Tab S9 Fe σαν συσκευή (σχέση ποιότητας τιμής - οθόνη - exynos) ή να κάνω την υπέρβαση και να πάω για το S9 με την AMOLED 2X, παρότι σαν συσκευή έχει παραπάνω δυνατότητες από αυτές που χρειάζομαι; Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  3. Για το θέμα "γρήγορη φόρτιση μπαταρίας ή όχι" έχουν γραφτεί σελίδες. Εγώ είμαι παραδοσιακός. Λιγότερα watt => μικρότερη θερμοκρασία. Για τη ρύθμιση προστασίας της μπαταρίας, επίσης πολυσυζητημένο θέμα. Διάλεξε όποιο πλάνο φόρτισης σε βολεύει. Το κινητό, για την αξία του πάντα, νομίζω είναι αρκετά καλό.
  4. Αν εννοείς τη μπάρα "Εξισορρόπηση λευκού" που επιλέγεις μεταξύ ψυχρού ή θερμού, εγώ στη μέση την έχω. Δεν ξέρω όμως, αν ήταν αυτή η ρύθμιση του s_wind.
  5. Καλησπέρα. Επειδή αρκετοί φίλοι το ζητούν, ανεβάζω πρόχειρα, όσες ρυθμίσεις του φίλου @s_wind, είχα αποθηκεύσει. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα ο @s_wind.
  6. Καλημέρα σας. Κάτοχος και εγώ του Α52s εδώ και 3 μήνες και γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μου ήρθε η αναβάθμιση για το Android 12. Εδώ θα ήθελα τη βοήθεια σας. Κάνουμε το update και μετά hard reset, με τις οδηγίες του φίλου s_wind; (τον οποίο ευχαριστώ για τις αναρτήσεις του, που με βοήθησαν πολύ στο γενικό στήσιμο της συσκευής). Ευχαριστώ.
  7. gios17

    Honor 6X

    Σήμερα το πρωί μου ήρθε η νέα ενημέρωση. Όλα καλά. Φίλε rostropol να είσαι καλά που ειδοποίησες.
  8. gios17

    Honor 6X

    "Μπαίνεις" στην εφαρμογή Θέματα και στην κατηγορία "Εγώ" εμφανίζεται (κάτω στη μέση της οθόνης) η "Προσαρμογή". Εκεί αλλάζεις wallpaper, lock screen και εικονίδια.
  9. gios17

    Honor 6X

    Για τα ακουστικά όντως μικρό το κακό, φίλε μου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  10. gios17

    Honor 6X

    Το παρέλαβα εχθές. Μου ήρθε με κολλημένη την μεμβράνη, με περασμένη την Nougat και αμέσως έκανε την αναβάθμιση του EMUI (σήμερα ήρθε και η 365 όπως αναφέρει και ο φίλος rostropol). Αν και είναι νωρίς ακόμα το κινητό το βρίσκω εξαιρετικό για την τιμή των 179 €. Το μόνο αρνητικό ότι στη (δική μου; ) συσκευασία δεν συμπεριλαμβάνονταν ακουστικά. Ερώτηση (χαζή). Στην οθόνη κλειδώματος αν "σύρεις" την οθόνη προς τα επάνω εμφανίζονται κάποια εικονίδια εφαρμογών (αριθμομηχανή, ηχογράφηση κτλ). Αυτά αλλάζουν κάπως; Μπορούμε να επιλέξουμε όποια εφαρμογή θέλουμε με κάποιο τρόπο; Ευχαριστώ.
  11. gios17

    Honor 6X

    Καλημέρα σε όλους. Ήμουν λίγο επιφυλακτικός με το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά με την προσφορά της MM στα 179€ τελικά ενέδωσα και το παρήγγειλα. Δυο (χαζές) ερώτησεις θα ήθελα να κάνω. Όντως το κινητό έρχεται με κολλημένη τη μεμβράνη προστασίας όπως αναφέρει ο φίλος xxaris; Αν ναι το tempered glass που παρήγγειλα το βάζω πάνω από την μεμβράνη ή πρέπει να την αφαιρέσω και πώς; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  12. Το "θεματάκι" με το πληκτρολόγιο το είχα και εγώ, αλλά λύνεται εύκολα κατεβάζοντας απο το playstore την εφαρμογή Greek HW Keyboard! Ένα προβληματάκι με τους τόνους έχω γιατί η δική μου θήκη-πληκτρολόγιο δεν έχει δεξί Alt! Για το ταμπλετ τώρα, το έχω 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Το "θεματάκι" με το flash player, εκτός απο τη διαδικασία με την παλιά έκδοση και τον Dolphin, ξερει κάποιος αν θα λυθεί κάποτε; Θέλω να βλέπω αγώνες live stream και με το Dolphin μερικές φορές ο flash σταματάει!
  13. @Karthan7 Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα σε όλες και όλους! Αφού διάβασα όλες τις σελίδες, τελικά αποφάσισα να αποκτήσω το sole και αύριο θα το έχω στα χέρια μου! Θα ήθελα να κάνω 2 ερώτησεις και να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν είναι αφελείς! Είναι συμβατή με το sole κάρτα μνήμης από το xperia mini που έχω αποθηκευμένες εφαρμογές, για να μην τις ξανακατεβάζω; Και αν είναι συμβατή πρέπει να της κάνω format πριν την βάλω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας :-)
×
×
  • Create New...