morpheusgr Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 γεια σας παιδια θελω και εγω να το παραγγειλω αλλα δεν μπορω να καταλαβω με το mailbox πως γινετε μπορειτε να με βοηθησετε Σκέψου το σαν μια ενδιάμεση εταιρία κούριερ. Δίνεις την διεύθυνση που θα σου πουν ως διεύθυνση αποστολής, πάει το πακέτο σου εκεί και αφού τους πληρώσεις το στέλνουν σε σένα Ελλάδα. Για την διαδικασία υπάρχει ήδη αρκετά λεπτομερής οδηγός, τσέκαρε το πρώτο μήνυμα του θέματος. Αν πάλι έχεις απορία εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 στο mailbox de τη διευθυνση βαζω αυτη που εχω στην ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Ναι, εκεί δίνεις την διεύθυνση στην οποία θα σου έρθει το δέμα στην ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 το ξερω σας ζαλιζω αλλα φοβαμαι μην κανω καμια πατατα εφτιαξα λογαριασμο στο mailbox εχω και στο sait oneplus τωρα που το αγοραζω απο το σαιτ της oneplus τη διευθυνση βαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 φυσιολογικο ειναι,απλα σου ξαναλεω δεν μου γραφει στο status οτι εχει φυγει απο ιταλια,απο τις 20/10 το απογευμα που γραφει αφιξη. Εν εχεις διαλέξει να σου έρθει με UPS STANDARD με το tracking number θα βλέπεις συνεχεια το πακέτο Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosam1979 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εν εχεις διαλέξει να σου έρθει με UPS STANDARD με το tracking number θα βλέπεις συνεχεια το πακέτο δεν καταλαβαινω τι εννοεις?απλα σου λεω οτι εχει 2 μερες κ κατι να αλλαξει το status απο την αφιξη στην μπολονια,κ μου λεει παραδοση αυριο.φενετε ακομη στην μπολονια απο προχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 το ξερω σας ζαλιζω αλλα φοβαμαι μην κανω καμια πατατα εφτιαξα λογαριασμο στο mailbox εχω και στο sait oneplus τωρα που το αγοραζω απο το σαιτ της oneplus τη διευθυνση βαζω Στην oneplus βαζεις τη διευθυνση που σου εδωσε το mailboxde, για να μην παιδευεσαι βαλε shipping και billing address την ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εντελώς πληροφοριακά και επειδή πρόσεξα πως δεν υπάρχουν προσκλήσεις και οι ενδιαφερόμενου είναι πολλοί, όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε ρίξτε μια ματιά εδώ.Απλά βιαστείτε γιατί η προσφορά είναι για 5 ώρες!! http://www.coolicool.com/oneplus-one-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-jdi-4g-g-33393?currency=EUR&gclid=CLrn7bzrwMECFbPJtAodR2AApw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master4best Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το παρέλαβα σήμερα! Έπαθα πλάκα από την μεγάλη οθόνη! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια να πάω σε μεγάλη οθόνη. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Iphone 5 οπότε καταλαβαίνετε. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες! :) Η UPS πολύ καλή. Έκαναν 7 μέρες να μου το παραδώσουν από Γερμανία και μένω Ηράκλειο Κρήτης. Παράθεση >> m4b << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 παραγγελία σε ringke fusion,diztronic ,nilkin tempered. Ελπίζω να μη το μετανιωσω. Υπάρχει θέμα πάντως με τα αξεσουάρ.Λίγα και ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εντελώς πληροφοριακά και επειδή πρόσεξα πως δεν υπάρχουν προσκλήσεις και οι ενδιαφερόμενου είναι πολλοί, όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε ρίξτε μια ματιά εδώ.Απλά βιαστείτε γιατί η προσφορά είναι για 5 ώρες!! http://www.coolicool.com/oneplus-one-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-jdi-4g-g-33393?currency=EUR&gclid=CLrn7bzrwMECFbPJtAodR2AApw Out of stock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio_dim Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εντελώς πληροφοριακά και επειδή πρόσεξα πως δεν υπάρχουν προσκλήσεις και οι ενδιαφερόμενου είναι πολλοί, όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε ρίξτε μια ματιά εδώ.Απλά βιαστείτε γιατί η προσφορά είναι για 5 ώρες!! http://www.coolicool.com/oneplus-one-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-jdi-4g-g-33393?currency=EUR&gclid=CLrn7bzrwMECFbPJtAodR2AApw … κινεζικη version. Λειπει κατι στο Lte και κατι στο 3g. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν μας επηρεάζει στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 παραγγελία σε ringke fusion,diztronic ,nilkin tempered. Ελπίζω να μη το μετανιωσω. Υπάρχει θέμα πάντως με τα αξεσουάρ.Λίγα και ακριβά. Την έχω την ringke fusion(γκρι), μεγαλώνει αρκετά το κινητό αλλά σε εμένα τουλάχιστον δίνει μια αίσθηση ασφάλειας.. Όσο για τον nilkin tempered το έχω και αυτό και σαν εφαρμογή είναι πολύ καλό, σαν αντοχή δεν ξέρω και δεν θα ήθελα να μάθω.. Και η θήκη και το tempered glass πάντως κάνουν πολύ εύκολα δαχτυλιές.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Out of stock! Τι εννοείς !! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- … κινεζικη version. Λειπει κατι στο Lte και κατι στο 3g. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν μας επηρεάζει στην Ελλαδα. Το ότι η κινέζικη version εννοείτε (ρουταρισμένο και περασμένη η CyanogenMod 11S).Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο LTE και το 3G δίκτυο στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master4best Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Out of stock! In stock λέει εμένα πάντως... Παράθεση >> m4b << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 In stock λέει εμένα πάντως... Το ίδιο λέει και σε μένα.Γι'αυτό ρώτησα ο φίλος τι εννοεί ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επειδή δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κάποιους όπως είπα το λίνκ το έδωσα προς ενημέρωση κάποιων που τους ενδιαφέρει να το αποκτήσουν με αυτόν τον τρόπο.Άλλωστε απ'όσο γνωρίζω δεν είναι και λίγοι που το απέκτησαν από κινεζομάγαζο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio_dim Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Βλεπω οτι υπαρχει και σε merimobiles. Ρωτησα να μου πουν σιγουρα αν εχει κινεζικη η international version. Οπως και να χει αμα εισαι fan της cyanogen… ωραιο ειναι να φαινεται. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Τι εννοείς !! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ότι η κινέζικη version εννοείτε (ρουταρισμένο και περασμένη η CyanogenMod 11S).Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο LTE και το 3G δίκτυο στην Ελλάδα. Μπορεί να έχει προσφορά το site, αλλά δεν έχει άμεσα διαθέσιμο απόθεμα. Μιλάω για το coolicool.com EDIT Δεν υπάρχει στοκ στην αποθήκη της Ευρώπης που δεν έχεις ρίσκο για τελωνείο, στην Κίνα έχει stock όντως... Edited October 22, 2014 by fteo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IAmPotato Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Η ευρωπαική εκδοση του κινητού έχει 2ετή εγγύηση.Γνωρίζει καποιος πως μπορεί να αξιοποιηθεί στην Ελλάδα αυτή η εγγύηση? Δηλαδή αν το κινητό πάθει κάτι εγώ που πρέπει να το στείλω? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Ωραία θήκη! http://www.amazon.de/TUDIA-Melody-Schutzhülle-OnePlus-Ultra/dp/B00MIGHAO8/ref=sr_1_120?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1414014101&sr=1-120&keywords=oneplus+one+case Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Να σας ρωτήσω για τελευταία φορά αφού βλέπω πως κανένας δεν απαντά. Έχω 4 ακουστικά hands free (2 Αυτοκίνητα, Σπίτι, εξοχικό) για συσκευές Nokia κλπ, μετά αγοράζοντας Sony έπρεπε να πάρω άλλα 4 γιατί αυτά της Nokia δεν είναι συμβατά . Και ερωτώ τα ακουστικά hands free για το one plus είναι μόνο για αυτή την συσκευή ή έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά της Nokia ή της Sony για να μην χρειαστεί να αγοράσω και 4 για το one plus. Περιμένω μία απάντηση που θα με βοήθαγε πολύ, αλλά οι περισσότερη εδώ μας ενημερώνουν που βρίσκεται την δεδομένη στιγμή η συσκευή που περιμένουν, σημαντικό δεν λέω για τον καθένα μας αλλά όχι για όλους τους άλλους χρήστες του φόρουμ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για όποια έγκυρη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Να σας ρωτήσω για τελευταία φορά αφού βλέπω πως κανένας δεν απαντά. Έχω 4 ακουστικά hands free (2 Αυτοκίνητα, Σπίτι, εξοχικό) για συσκευές Nokia κλπ, μετά αγοράζοντας Sony έπρεπε να πάρω άλλα 4 γιατί αυτά της Nokia δεν είναι συμβατά . Και ερωτώ τα ακουστικά hands free για το one plus είναι μόνο για αυτή την συσκευή ή έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά της Nokia ή της Sony για να μην χρειαστεί να αγοράσω και 4 για το one plus. Περιμένω μία απάντηση που θα με βοήθαγε πολύ, αλλά οι περισσότερη εδώ μας ενημερώνουν που βρίσκεται την δεδομένη στιγμή η συσκευή που περιμένουν, σημαντικό δεν λέω για τον καθένα μας αλλά όχι για όλους τους άλλους χρήστες του φόρουμ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για όποια έγκυρη απάντηση. Το Oneplus χρησιμοποιεί ctia. Αν αυτά που έχεις τώρα είναι omtp, που είναι και το πιο πιθανό, δεν ταιριάζουν και θα χρειαστείς μετατροπέα. Σίγουρα μπορώ να σου απαντήσω για τα ακουστικά που χρησιμοποιώ εγώ. Της Samsung από το Note και της HTC από το One δουλεύουν μια χαρά πάντως, όπως και τα Xiaomi Piston. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosam1979 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 καλημερα σας!δυστηχως ουτε σημερα εχω ενημερωση απο το status της αποστολης.ειναι κολλημενο απο την δευτερα το απογευμα οτι εφτασε στην μπολονια.λογικα δεν επρεπε σημερα να ειχε μπει ελλαδα?να ανυσηχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Το Oneplus χρησιμοποιεί ctia. Αν αυτά που έχεις τώρα είναι omtp, που είναι και το πιο πιθανό, δεν ταιριάζουν και θα χρειαστείς μετατροπέα. Σίγουρα μπορώ να σου απαντήσω για τα ακουστικά που χρησιμοποιώ εγώ. Της Samsung από το Note και της HTC από το One δουλεύουν μια χαρά πάντως, όπως και τα Xiaomi Piston. σου δουλεύει κ ο τερματισμός κλήσης; γιατί σε μένα sony ,samsung ,nokia k piston,ακούω μουσική απαντώ σε κλήσεις , αλλά ο τερματισμός αυτής γίνεται μόνο από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 σου δουλεύει κ ο τερματισμός κλήσης; γιατί σε μένα sony ,samsung ,nokia k piston,ακούω μουσική απαντώ σε κλήσεις , αλλά ο τερματισμός αυτής γίνεται μόνο από το τηλέφωνο. Εχεις δοκιμάσει να κρατήσεις πατημένο το κεντρικό κουμπί στα ακουστικά για 3"? Σε μένα (xiaomi piston 2) τερματίζουν οι κλήσεις κανονικά... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts