maximos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Κάνε reply στο mail. Τεσταρισμένο;) Ευχαριστώ. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Στο ειχα πει πως ειναι κορυφη η diz. :) πραγματικά δένει άψογα!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 καλησπέρα μόλις παρέλαβα pelosi και diztronic..η πρώτη πολύ ωραία εμφάνιση δεν έχει καλή προστασία βεβαία μικρότερη κ από nillkin frosted ωραίο όμως grip...η δεύτερη απλά δεν θα βγει από το κινητό!!!diztronic κορυφή σε όλα!!!Αφού ψήνομαι να την πάρω και σε μπλε!!!!:p:p αααν δεν σου είναι μεγάλος κόπος, ρίξε καμιά φωτο εδώ να τις δούμε φορεμένες.. ;) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 αααν δεν σου είναι μεγάλος κόπος, ρίξε καμιά φωτο εδώ να τις δούμε φορεμένες.. ;) δυστυχώς δεν έχω δεύτερη κάμερα αλλά αν βρω θα βγάλω ευχαρίστως!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 δυστυχώς δεν έχω δεύτερη κάμερα αλλά αν βρω θα βγάλω ευχαρίστως!! Στον καθρέπτη! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazilepap Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παλικάρια καλησπέρα , έχουμε να προτείνουμε bluetooth headphones για το OPO τύπου Jaybird Bluebuds X , όχι φυσικά τόσο ακριβά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παλικάρια καλησπέρα , έχουμε να προτείνουμε bluetooth headphones για το OPO τύπου Jaybird Bluebuds X , όχι φυσικά τόσο ακριβά ? Plantronics BackBeat Fit επίσης go, go2, 903+ Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazilepap Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Plantronics BackBeat Fit επίσης go, go2, 903+ και από μικρόφωνο τι λένε αυτά ?? Εννοώ υπάρχει καλή ποιότητα ή δε σε ακούει κανείς και ποτέ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Το έγραψα στα εκπτωτικά κουπόνια, για το ONEPLUS ONE 64GB, σε ενημερωτικό που μου ήρθε από το Coolicool, δίνουν κουπόνι για -10$, με τον κωδικό CICONE64GB, κάνοντας έτσι την τιμή την πιο χαμηλή και βάση το kimovil! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 και από μικρόφωνο τι λένε αυτά ?? Εννοώ υπάρχει καλή ποιότητα ή δε σε ακούει κανείς και ποτέ ? πρότεινα plantronics απλά γιατί έχω μόνο (στο αυτί) και είναι φοβερό.. δυστυχώς μόνο με κριτικές από reviews θα μάθεις λεπτομέρειες.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Μου ήρθε η orzly fusion. Ωραία είναι, αλλά δεν κάθεται και εντελώς καλά πάνω στο κινητό. Μοιάζει να είναι λιγάκι μεγαλύτερη από ότι έπρεπε. Όχι ότι είναι επικίνδυνο να βγει πάντως. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Το έχει βίτσιο, φαίνεται, η Orzly. Και το δικό μου OnePlus "παίζει" ανεπαίσθητα μέσα στη FlexiSlim. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλή: λεπτή, όμορφη και με καλό grip. Θα πάω για Diztronic κι εγώ, μου φαίνεται... Edited April 30, 2015 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Το έχει βίτσιο, φαίνεται, η Orzly. Και το δικό μου OnePlus "παίζει" ανεπαίσθητα μέσα στη FlexiSlim. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλή: λεπτή, όμορφη και με καλό grip. Θα πάω για Diztronic κι εγώ, μου φαίνεται... Δυστυχως η diztronic και nilkin, ειναι μονοδρομος αν ψαχνεις καλη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Δεν ξέρω πως είναι οι θήκες για τις οποίες μιλάτε, αλλά δοκιμάστε να βάλετε κανένα κομμάτι χαρτί μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παρέλαβα χθες το powerbank της oneplus. Όμορφο καί βολικό φαίνεται καί πάνω από όλα χωρίς κουμπί. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παρέλαβα χθες το powerbank της oneplus. Όμορφο καί βολικό φαίνεται καί πάνω από όλα χωρίς κουμπί. Φίλε εδώ και εβδομάδες το ψάχνω σκέτο χωρίς τον φορτιστή αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τη μία το πουλάν υποχρεωτικά με τον φορτιστή, την άλλη το βγάζουν εντελώς από το κατάστημα. Τώρα υπάρχει και λέει ότι είναι sold out... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το παραγγείλω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Φίλε εδώ και εβδομάδες το ψάχνω σκέτο χωρίς τον φορτιστή αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τη μία το πουλάν υποχρεωτικά με τον φορτιστή, την άλλη το βγάζουν εντελώς από το κατάστημα. Τώρα υπάρχει και λέει ότι είναι sold out... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το παραγγείλω και εγώ. Καλά κι εγώ με τον φορτιστή το πήρα επειδή είχα μείνει από powerbank καί είχα ανάγκη. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 WTF? Εβγαλαν και μπλουζάκια. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Υπάρχουν οι μπλούζες εδώ και πολλούς μήνες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Δε νομιζω να υπηρχαν πολύ καιρό στα "accessories" του site της oneplus. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Δε νομιζω να υπηρχαν πολύ καιρό στα "accessories" του site της oneplus. Όντως, το είχε στη διπλανή καρτέλα "gear" η οποία δεν υπάρχει πια απ ότι βλέπω Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλά κι εγώ με τον φορτιστή το πήρα επειδή είχα μείνει από powerbank καί είχα ανάγκη. Πόσο σου κόστισε με τα μεταφορικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Πόσο σου κόστισε με τα μεταφορικά; Πήρα 3 κομμάτια μαζί με τους φορτιστές 90€ όλα μαζί με μεταφορικά. Απλά μένω Γερμανία οπότε δεν ξέρω αν τα μεταφορικά είναι ίδια. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα σε ολους. Ενδιαφερομαι κ γω για την diztronic την θήκη. Μπήκα στο amazon.de και πήγα να παραγγειλω τη θήκη ενα tempered glass της orzly και ενα otg καλώδιο. Συνολικό κοστος 29 ευρώ και μου ζητάει αλλά 24 για μεταφορικά κ συσκευασία. Επειδή είμαι άσχετος απο αγορές στο ίντερνετ είναι κομπλε η τιμή η υπάρχει καμμία αλλη επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Πήρα 3 κομμάτια μαζί με τους φορτιστές 90€ όλα μαζί με μεταφορικά. Απλά μένω Γερμανία οπότε δεν ξέρω αν τα μεταφορικά είναι ίδια. Απ' οτι κατάλαβα σε υποχρεώνει να πάρεις και τους φορτιστές. Ακριβά βγαίνει. Καλημέρα σε ολους. Ενδιαφερομαι κ γω για την diztronic την θήκη. Μπήκα στο amazon.de και πήγα να παραγγειλω τη θήκη ενα tempered glass της orzly και ενα otg καλώδιο. Συνολικό κοστος 29 ευρώ και μου ζητάει αλλά 24 για μεταφορικά κ συσκευασία. Επειδή είμαι άσχετος απο αγορές στο ίντερνετ είναι κομπλε η τιμή η υπάρχει καμμία αλλη επιλογή; Δυστυχώς φίλε η μόνη επιλογή είναι από Amazon. Και εγώ από amazon uk χτύπησα την diztronic. Ωραία θήκη, θα την ευχαριστηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts