Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο ειχα πει πως ειναι κορυφη η diz. :)

πραγματικά δένει άψογα!!!

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα μόλις παρέλαβα pelosi και diztronic..η πρώτη πολύ ωραία εμφάνιση δεν έχει καλή προστασία βεβαία μικρότερη κ από nillkin frosted ωραίο όμως grip...η δεύτερη απλά δεν θα βγει από το κινητό!!!diztronic κορυφή σε όλα!!!Αφού ψήνομαι να την πάρω και σε μπλε!!!!:p:p

αααν δεν σου είναι μεγάλος κόπος, ρίξε καμιά φωτο εδώ να τις δούμε φορεμένες.. ;)

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

αααν δεν σου είναι μεγάλος κόπος, ρίξε καμιά φωτο εδώ να τις δούμε φορεμένες.. ;)

δυστυχώς δεν έχω δεύτερη κάμερα αλλά αν βρω θα βγάλω ευχαρίστως!!

IPhone 15 Pro 

δυστυχώς δεν έχω δεύτερη κάμερα αλλά αν βρω θα βγάλω ευχαρίστως!!

Στον καθρέπτη!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παλικάρια καλησπέρα , έχουμε να προτείνουμε bluetooth headphones για το OPO τύπου Jaybird Bluebuds X , όχι φυσικά τόσο ακριβά ?

Παλικάρια καλησπέρα , έχουμε να προτείνουμε bluetooth headphones για το OPO τύπου Jaybird Bluebuds X , όχι φυσικά τόσο ακριβά ?

Plantronics BackBeat Fit

επίσης go, go2, 903+

Plantronics BackBeat Fit

επίσης go, go2, 903+

και από μικρόφωνο τι λένε αυτά ?? Εννοώ υπάρχει καλή ποιότητα ή δε σε ακούει κανείς και ποτέ ?

Το έγραψα στα εκπτωτικά κουπόνια, για το ONEPLUS ONE 64GB, σε ενημερωτικό που μου ήρθε από το Coolicool, δίνουν κουπόνι για -10$, με τον κωδικό CICONE64GB, κάνοντας έτσι την τιμή την πιο χαμηλή και βάση το kimovil! ;)

και από μικρόφωνο τι λένε αυτά ?? Εννοώ υπάρχει καλή ποιότητα ή δε σε ακούει κανείς και ποτέ ?

πρότεινα plantronics απλά γιατί έχω μόνο (στο αυτί) και είναι φοβερό.. δυστυχώς μόνο με κριτικές από reviews θα μάθεις λεπτομέρειες..

Μου ήρθε η orzly fusion. Ωραία είναι, αλλά δεν κάθεται και εντελώς καλά πάνω στο κινητό. Μοιάζει να είναι λιγάκι μεγαλύτερη από ότι έπρεπε. Όχι ότι είναι επικίνδυνο να βγει πάντως.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Το έχει βίτσιο, φαίνεται, η Orzly. Και το δικό μου OnePlus "παίζει" ανεπαίσθητα μέσα στη FlexiSlim. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλή: λεπτή, όμορφη και με καλό grip. Θα πάω για Diztronic κι εγώ, μου φαίνεται... Edited by cirith

Το έχει βίτσιο, φαίνεται, η Orzly. Και το δικό μου OnePlus "παίζει" ανεπαίσθητα μέσα στη FlexiSlim. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλή: λεπτή, όμορφη και με καλό grip. Θα πάω για Diztronic κι εγώ, μου φαίνεται...

Δυστυχως η diztronic και nilkin, ειναι μονοδρομος αν ψαχνεις καλη θηκη.

Δεν ξέρω πως είναι οι θήκες για τις οποίες μιλάτε, αλλά δοκιμάστε να βάλετε κανένα κομμάτι χαρτί μέσα.

Παρέλαβα χθες το powerbank της oneplus. Όμορφο καί βολικό φαίνεται καί πάνω από όλα χωρίς κουμπί.

Παρέλαβα χθες το powerbank της oneplus. Όμορφο καί βολικό φαίνεται καί πάνω από όλα χωρίς κουμπί.

Φίλε εδώ και εβδομάδες το ψάχνω σκέτο χωρίς τον φορτιστή αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Τη μία το πουλάν υποχρεωτικά με τον φορτιστή, την άλλη το βγάζουν εντελώς από το κατάστημα.

Τώρα υπάρχει και λέει ότι είναι sold out... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το παραγγείλω και εγώ.

Φίλε εδώ και εβδομάδες το ψάχνω σκέτο χωρίς τον φορτιστή αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Τη μία το πουλάν υποχρεωτικά με τον φορτιστή, την άλλη το βγάζουν εντελώς από το κατάστημα.

Τώρα υπάρχει και λέει ότι είναι sold out... Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το παραγγείλω και εγώ.

Καλά κι εγώ με τον φορτιστή το πήρα επειδή είχα μείνει από powerbank καί είχα ανάγκη.

Υπάρχουν οι μπλούζες εδώ και πολλούς μήνες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δε νομιζω να υπηρχαν πολύ καιρό στα "accessories" του site της oneplus.

Όντως, το είχε στη διπλανή καρτέλα "gear" η οποία δεν υπάρχει πια απ ότι βλέπω

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Καλά κι εγώ με τον φορτιστή το πήρα επειδή είχα μείνει από powerbank καί είχα ανάγκη.

Πόσο σου κόστισε με τα μεταφορικά;

Πόσο σου κόστισε με τα μεταφορικά;

Πήρα 3 κομμάτια μαζί με τους φορτιστές 90€ όλα μαζί με μεταφορικά. Απλά μένω Γερμανία οπότε δεν ξέρω αν τα μεταφορικά είναι ίδια.

Καλημέρα σε ολους. Ενδιαφερομαι κ γω για την diztronic την θήκη. Μπήκα στο amazon.de και πήγα να παραγγειλω τη θήκη ενα tempered glass της orzly και ενα otg καλώδιο. Συνολικό κοστος 29 ευρώ και μου ζητάει αλλά 24 για μεταφορικά κ συσκευασία. Επειδή είμαι άσχετος απο αγορές στο ίντερνετ είναι κομπλε η τιμή η υπάρχει καμμία αλλη επιλογή;

Πήρα 3 κομμάτια μαζί με τους φορτιστές 90€ όλα μαζί με μεταφορικά. Απλά μένω Γερμανία οπότε δεν ξέρω αν τα μεταφορικά είναι ίδια.

Απ' οτι κατάλαβα σε υποχρεώνει να πάρεις και τους φορτιστές. Ακριβά βγαίνει.

Καλημέρα σε ολους. Ενδιαφερομαι κ γω για την diztronic την θήκη. Μπήκα στο amazon.de και πήγα να παραγγειλω τη θήκη ενα tempered glass της orzly και ενα otg καλώδιο. Συνολικό κοστος 29 ευρώ και μου ζητάει αλλά 24 για μεταφορικά κ συσκευασία. Επειδή είμαι άσχετος απο αγορές στο ίντερνετ είναι κομπλε η τιμή η υπάρχει καμμία αλλη επιλογή;

Δυστυχώς φίλε η μόνη επιλογή είναι από Amazon. Και εγώ από amazon uk χτύπησα την diztronic. Ωραία θήκη, θα την ευχαριστηθείς.

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ