okeanos82 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 συγγνωμη αδερφε την πειρα εγω ειχα ποσταρει λιγο νωριτερα, ευχαριστω τον συμφορμιτη για την προσκληση, σε λιγο θα ειμαι και εγω κατοχος του oneplus one ελπιζω και αυτυχισμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ta silver bullet και τα jbl ειναι μονο ακουστικά η εχουν και μικροφωνο οποτε εχουν και hands free λειτουργία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά, ποια η τελική τιμή για την 32, με shopping απευθείας για Ελλάδα; Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά, ποια η τελική τιμή για την 32, με shopping απευθείας για Ελλάδα; Δεν υπάρχει 32αρι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά, ποια η τελική τιμή για την 32, με shopping απευθείας για Ελλάδα; Δες εδώ από skroutz, έχει και 16GB και 64GB. 32GB όπως σου έγραψε και ο φίλος πιο πριν δεν υπάρχει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δες εδώ από skroutz, έχει και 16GB και 64GB. 32GB όπως σου έγραψε και ο φίλος πιο πριν δεν υπάρχει. λίγο αλμυρές δεν είναι οι τιμές? και είναι ευρωπαικά? αλλά 130 ευρώ καπέλο για το 64άρι είναι πάρα πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δεν είναι "καπέλο", σχεδόν 100 είναι ο ΦΠΑ... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 λίγο αλμυρές δεν είναι οι τιμές? και είναι ευρωπαικά? αλλά 130 ευρώ καπέλο για το 64άρι είναι πάρα πολλά Όπως έγραψες, ενδιαφέρεσαι για αγορά από Ελλάδα. Όντως είναι τσιμπημένες οι τιμές,γιατί εκτός του υψηλού ΦΠΑ, όπως έγραψε και ο φίλος πιο πριν, είναι και το κέρδος του μαγαζιού. Εννοείται ότι συμφέρει η αγορά από το ευρωπαϊκό site απευθείας, ή ακόμη και από Κίνα. Απλώς στη δεύτερη περίπτωση, εάν χρειαστεί να γίνει χρήση της εγγύησης, περιπλέκεται η κατάσταση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δεν είναι "καπέλο", σχεδόν 100 είναι ο ΦΠΑ... γιατί σχεδόν 100 είναι ο φπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 χιλια συγγνωμη αν κουραζω. εχει δοκιμασει κανεις που παρηγγειλε την τριτη 10/3 το tracking number της royal mail στο site των ελτα; αν ναι, τι σας βγαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Με συγχωρείται, το 64ρι, εννοούσα! Αν θυμάμαι καλά,η one plus στέλνει πλέον, απευθείας για Ελλάδα, έτσι δεν είναι; Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δες εδώ από skroutz, έχει και 16GB και 64GB. 32GB όπως σου έγραψε και ο φίλος πιο πριν δεν υπάρχει. λίγο αλμυρές δεν είναι οι τιμές? και είναι ευρωπαικά? αλλά 130 ευρώ καπέλο για το 64άρι είναι πάρα πολλά γιατί σχεδόν 100 είναι ο φπα? 436,90 έχει στο 1ο μαγαζί που βγαίνει στο skroutz (με το οποίο ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!) Αν απο-φορολογήσουμε με 1.23 βγαίνει 355 καθαρή αξία και 81 ΦΠΑ Τώρα, αν σε ενόχλησε που έγραψα "σχεδόν 100", ΟΚ, συγνώμη! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 436,90 έχει στο 1ο μαγαζί που βγαίνει στο skroutz (με το οποίο ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!) Αν απο-φορολογήσουμε με 1.23 βγαίνει 355 καθαρή αξία και 81 ΦΠΑ Τώρα, αν σε ενόχλησε που έγραψα "σχεδόν 100", ΟΚ, συγνώμη! από ειρωνεία καλά πάμε. αγοράστε από σκρουτζ τότε να το χρυσοπληρώσετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 μια προσκληση παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silissav Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Φίλε lorry εμένα με το tracking number στο site των ΕΛΤΑ μου βγάζει οτι δεν υπάρχει ... Περιμένουμε ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolt Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 καλησπερα αν μπορειτε να μου στειλετε κι εμενα μια προσκληση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Φίλε lorry εμένα με το tracking number στο site των ΕΛΤΑ μου βγάζει οτι δεν υπάρχει ... Περιμένουμε ακόμα... φιλε μου πηγαινε εδω https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking βαλε το tracking number της royal mail θα σου βγαλει το νεο tracking number της ACS και εδω https://www.acscourier.net/el/track-and-trace θα δεις που ειναι το πακετο σου λογικα αυριο παραλαμβανουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silissav Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ισχυει σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση είχα μαύρα μεσάνυχτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Εχω δυο προσκλησεις. Δινω σε οποιον μελος που εγγραφτηκε πριν απο το 2010. Οποιος θελει προσκληση,ας μου στειλει πμ. Υ.Γ. Δυο προσκλησεις παραδοθηκαν στους scorpio3 και apathya! Αντε καλοριζικο! Edited March 19, 2015 by zonimov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Απορία μιας και άσχετος: Εγώ που μένω γερμανία εαν παραγγείλω το OpO πρέπει να γράψω στο billing address την διεύθυνση που έχω δώσει στο paypal και στο shipping address την διεύθυνση κατοικίας μου που (λογικά) είναι η ίδια με την billing address σωστά? Από εκέι και πέρα στο paypal πρέπει να δώσω τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας και μόλις ολοκληρωθεί η αγορά θα μου τραβήξουν τα χρήματα αυτομάτως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Για Γερμανία απλά βάζεις τις ίδιες διευθύνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Ωραία.. Ευχαριστώ.. Τώρα μου λείπει η πρόσκληση :-P ..παρακαλώ σε όποιον περισσεύει μια πρόσκληση για το 64άρι και δεν είναι κόπος, ας μου την στείλει σε πμ.. :-) ευχαριστώ πολύ.. Edited March 20, 2015 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzvas Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Γεια σας παιδια Καιρο παρακουλουθω το φορουμ αλλα ιδιαιτερα του oneplus one αλλα δεν ειχα κανει εγγραφη.Επειδη τωρα που μπορεσα να βρω τα λεφτα μυπως καποιος μπορει να στειλει καποιο invite για να το παραγγειλω επιτελους ?θα ημουν ευγνωμων!!!!!!:cry: Edited March 20, 2015 by tzvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 initation παρακαλώ αν εχει καποιος φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) παιδια 2 ερωτησεις: 1. το κινητο το στελνουν πλεον απευθειας ελλαδα, οποτε δεν χρειαζεται το mailbox.de? 2. ποσο ειναι τα μεταφορικα? Edited March 20, 2015 by sundance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts