FoT1s Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ξαναπροσθεσα την mastercard και μου κανει πάλι τα ίδια. Παραξενο γιατι στις προηγουμενες μου αγορες δε μου ετυχε κατι αναλογο http://prntscr.com/61hbod Βαλε καποια visa αν εχεις, αλλιως δες το λινκ που ποσταρα η μιλα με την τραπεζα. Οσο για την προσκληση, μην σε αγχονει γιατι καθε μερα ολο και καποια βγαινει και την δινουν τα παιδια εδω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Μολις παρήγγειλα ένα Bamboo cover (39€ + 5,38€ μεταφορικά για Ιταλία, θα μου το φέρει ξάδελφος). Η παραγγελία γίνεται με invite κλασσικά...! Μέρα invite για το bamboo σήμερα.. :) Μου ήρθε και εμένα και τελικά αποφάσισα να το πάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ξαναπροσθεσα την mastercard και μου κανει πάλι τα ίδια. H "προσθήκη" κάρτας δεν είναι τόσο απλή... απαιτείται διαδικασία "ενεργοποιησης" με 4ψήφιο κωδικό, που φαίνεται στην 1η χρέωση...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 1)Βρε παιδιά... πάτησα κατά λάθος αποδοχή σε μια πρόσκληση για το καπάκι μπαμπού. Εξ αρχής είχα σκοπό να την δώσω, δεν σκοπεύω να σγάψω το 40άρι+μεταφορικά. Τώρα τι κάνω; ΑΝ θέλει κανείς να το πάρω για να του το δώσω, ας στείλει pm. Εννοείται δεν σκοπεύω να βγάλω κέρδος. 2) Εβαλα στο ματι αυτα... http://www.ebay.co.uk/itm/Oneplus-Genuine-Original-Silver-Bullet-Earphone-Headset-For-OnePlus-One-A0001-/261668924134?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item3cecaeeae6 Τα εχει κανεις μηπως να μου πει γνωμη? Απ' οσο εψαξα, ολοι λενε παντως πως ειναι πολυ καλα. Μέτρια θα έλεγα. Εν συντομία: έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, απλά καλό ήχο (κάτι iLuv neon που έχω είναι καλύτερα) και τέλος, δε με ακούν ιδιαίτερα καθαρά όταν το χρησιμοποιώ ως handsfree. Για το τελευταίο δεν ξέρω, μπορεί να φταίει το ζευγάρι που πήρα. Είναι όμως λίγο πανάκριβη η τιμή που βρήκες. Μπες aliexpress. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 H "προσθήκη" κάρτας δεν είναι τόσο απλή... απαιτείται διαδικασία "ενεργοποιησης" με 4ψήφιο κωδικό, που φαίνεται στην 1η χρέωση...! Δηλαδη δε γινεται μέσω paypal?Δε μου ζηταει τετραψηφιο αλλα τριψηφιο http://prntscr.com/61hz17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δηλαδη δε γινεται μέσω paypal?Δε μου ζηταει τετραψηφιο αλλα τριψηφιο http://prntscr.com/61hz17 Ρε συ, το "σκίσαμε" το θέμα - σoυ δωσε ο Fotis ενα λινκ να διαβάσεις, το κοίταξες καθόλου? Η διαδικασία είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, κάτσε και διάβασε (αν θες να κάνεις αγορές με PayPal)...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δε θα απαντησω γιατι θα ριξω το επιπεδο και δε το θελω.Οσο για τις οδηγιες που μου εδωσε ο fotis προφανώς και δε θα με βοηθησουν γιατι το προβλημα που εχω μου συμβαινει πρωτη φορα ενω τοσο καιρο χρησιμοποιώ την ιδια mastercard.Αμα δεν εισαι σε θεση να βοηθησεις απλα μην δινεις σημασια σ'αυτα που γραφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 1)Βρε παιδιά... πάτησα κατά λάθος αποδοχή σε μια πρόσκληση για το καπάκι μπαμπού. Εξ αρχής είχα σκοπό να την δώσω, δεν σκοπεύω να σγάψω το 40άρι+μεταφορικά. Τώρα τι κάνω; ΑΝ θέλει κανείς να το πάρω για να του το δώσω, ας στείλει pm. Εννοείται δεν σκοπεύω να βγάλω κέρδος. 2) Μέτρια θα έλεγα. Εν συντομία: έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, απλά καλό ήχο (κάτι iLuv neon που έχω είναι καλύτερα) και τέλος, δε με ακούν ιδιαίτερα καθαρά όταν το χρησιμοποιώ ως handsfree. Για το τελευταίο δεν ξέρω, μπορεί να φταίει το ζευγάρι που πήρα. Είναι όμως λίγο πανάκριβη η τιμή που βρήκες. Μπες aliexpress. Να πω την αμαρτια μου, γλυκοκοιταζα τα JBL που εχουν βγει, αλλα η τιμη τσουζι λιγο. :p Δηλαδη προτεινεις να παρω iLuv ισα να κανω την δουλεια μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δε θα απαντησω γιατι θα ριξω το επιπεδο και δε το θελω.Οσο για τις οδηγιες που μου εδωσε ο fotis προφανώς και δε θα με βοηθησουν γιατι το προβλημα που εχω μου συμβαινει πρωτη φορα ενω τοσο καιρο χρησιμοποιώ την ιδια mastercard.Αμα δεν εισαι σε θεση να βοηθησεις απλα μην δινεις σημασια σ'αυτα που γραφω Εισαι και λίγο ξερόλας, ασε τα περι επιπέδου, να σε βοηθήσουμε προσπαθούμε...... Το οτι χρησιμοποιείς την Mastercard για τις αγορες σου (με τον τριψήφιο κωδικό) δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το PayPal και την ενεργοποιηση που χρειάζεται (μέσω 4ψήφιου κωδικού)... Κανε ενα κόπο...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δε θα απαντησω γιατι θα ριξω το επιπεδο και δε το θελω.Οσο για τις οδηγιες που μου εδωσε ο fotis προφανώς και δε θα με βοηθησουν γιατι το προβλημα που εχω μου συμβαινει πρωτη φορα ενω τοσο καιρο χρησιμοποιώ την ιδια mastercard.Αμα δεν εισαι σε θεση να βοηθησεις απλα μην δινεις σημασια σ'αυτα που γραφω Κανε ακριβως οτι λεει στο λινκ, επιβεβαιωσε και την καρτα μεσα στην paypal με τον 4ψηφιο κωδικο που σου δινει η τραπεζα μεσα σε μία εργασιμη μερα περιπου και θα εισαι οκ για τη αγορα της συσκευης μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Να πω την αμαρτια μου, γλυκοκοιταζα τα JBL που εχουν βγει, αλλα η τιμη τσουζι λιγο. :p Δηλαδη προτεινεις να παρω iLuv ισα να κανω την δουλεια μου? Αναλόγως τη δουλειά :) Μου αρέσει ο ήχος των iluv, αλλά μου τη δίνει που δεν έχουν κουμπάκι για αλλαγή κομματιού. Έχει κάτι σαν slider που μόνο για την ένταση κάνει. Τα jbl λένε ότι έχουν καλό ήχο αλλά δε μου αρέσουν προσωπικά Από εμφάνιση. Είναι πιο πλαστικουρα. Το καλό και με τα jbl και με τα bullets είναι ότι μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία. Χρησίμευσε μερικές φορές που είχα στερεώσει το κινητό πρόχειρα κάπου :p Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τι λέτε ; http://www.ebay.com/itm/Genuine-Natural-Bamboo-Cover-For-Oneplus-One-Case-Wood-Back-Hard-Shell-Bumper-/161467940869?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item25983d4005 Εννοείται βγάζει μάτι ότι ΔΕΝ είναι genuine και πρέπει να φάει πολλές αρνητικές ο πωλητής επειδή παραπλανητικά την λέξη Genuine. Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει στην αρχή το genuine και καλά ότι είναι genuine bamboo..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Εννοείται βγάζει μάτι ότι ΔΕΝ είναι genuine και πρέπει να φάει πολλές αρνητικές ο πωλητής επειδή παραπλανητικά την λέξη Genuine. Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει στην αρχή το genuine και καλά ότι είναι genuine bamboo..... Καμιά αρνητική δεν πρέπει να φάει.. Αυτό ακριβώς λέει ότι είναι αυθεντικό bamboo.. Δεν είναι το κάλυμμα για την μπαταρία που πουλάει η oneplus.. Μια θήκη από bamboo πουλάει ο άνθρωπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδια,οποιος εχει προσκληση για αγορα 64GB ας μπορει να μου στειλει πμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 αν γινεται θελω και εγω μια για τον πατερα μου ,που τελικα θελει μεγαλο κινητο με μεγαλη οθονη και καλη μπαταρια. Ιδανικο θα ελεγα :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αν ξημερωβραδιαζεται και στο xda o μπαμπάς πάει τον έχασες.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Και εγώ θα ήθελα ένα invitation για 64άρι με PM, δώστε και σώστε :lol: Παράθεση Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 δεν νομιζω οτι ειναι προθυμοι να κανουν το ιδιο πραγμα σε μενα[/ τους ψιλοεκραξα που λες σε ενα mail και μου στειλανε ενα ζιπ αρχειο να το κανω μονος μου! ! !:p :cry: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μολις παρήγγειλα ένα Bamboo cover (39€ + 5,38€ μεταφορικά για Ιταλία, θα μου το φέρει ξάδελφος). Η παραγγελία γίνεται με invite κλασσικά...! Μέσω HOL Internet παιδευόμουνα για κάποιο λόγο και ολοκλήρωσα μεσω Vodafone 3G! Εχω ακόμη μια πρόσκληση λοιπόν για Bamboo cover Αυτός/ή που θα παραγγείλει, πρεπει να το πάρει μέσω mailboxde ή τέλος πάντων, "έμμεσα" μέσω των 16 χωρών που η OnePlus ταχυδρομεί...! https://account.oneplus.net/invite/claim/GLCK-RTDM-IKBR-UVCC EXPIRES 7 day(s) after claiming. Ευχαριστώ τον φίλο asot για την πρόσκληση για το Bamboo Cover. Ήδη το παρήγγειλα και πλέον υπομονή μέχρι να έρθει. Και πάλι ευχαριστώ μιας και έψαχνα μήνες τώρα μια πρόσκληση για το Bamboo. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Έχει κανείς το tempered glass της oneplus? Σκέφτομαι να το πάρω μαζί με το bamboo cover και τα ακουστικά(silver bullets) οπότε να έρθουν όλα παρέα.. Βέβαια και τα pistons της xiaomi είναι ωραία... χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 To tempered της Nillkin ειναι κορυφαίο και φθηνότερο Τα Silver bullets ειναι σίγουρα κατώτερα από τα (αντίστοιχης αξίας) Xiaomi Pistons...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 οποιος εχει προσκληση για αγορα του one+one ας μου κανει pm ελυσα το θεμα με το paypal οποτε και θα το παρω για δευτερη φορα μια και το πουλησα για λιγο :P Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 To tempered της Nillkin ειναι κορυφαίο και φθηνότερο Τα Silver bullets ειναι σίγουρα κατώτερα από τα (αντίστοιχης αξίας) Xiaomi Pistons...! Γιατι το λες αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Γιατι το λες αυτο??? γιατί ειναι γεγονός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 γιατί ειναι γεγονός! Ειναι καλυτερα απο τα ακουστικα oneplus? Τα εχει καποιος η οτιδηποτε αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts