GTHOM Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 μια ακομη προσκληση και απο μενα , ληγει σε 2 μερες https://account.oneplus.net/invite/claim/GLEO-SWII-03ZU-WHTK Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 παιδια 2 δοθηκαν, αλλη μια εμεινε για 12 ωρες. αν δεν την ζητήσει κάποιος μέχρι να φύγω από τη δουλειά σε καμμιά ώρα θα την ποστάρω εδώ edit: ορίστε, σε μερικές ώρες λήγει Or send your friend the following link: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLVJ-YTDI-GEOV-XCWF Thanks ! Την τσίμπησα και έκανα την παραγγελία μέσα στον προαστιακό μιας και δεν λέει να μην εχω δοκιμάσει και εγώ αυτό το τηλέφωνο που μόνο καλά λόγια ακούω. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Thanks ! Την τσίμπησα και έκανα την παραγγελία μέσα στον προαστιακό μιας και δεν λέει να μην εχω δοκιμάσει και εγώ αυτό το τηλέφωνο που μόνο καλά λόγια ακούω. Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσεις! Εύχομαι αυτή τη φορά να έρθει γρήγορα! :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Invite για το άσπρο 16gb. Περιμένω pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Invite για το άσπρο 16gb. Περιμένω pm και γω μόλις έλαβα μία! Προσοχή: Μονο για σοβαρά ενδιαφερόμενους (που γνωρίζουν ήδη της διαδικασία παραγγελίας μέσω mailboxde) Οπως και του gkouvaki, η πρόσκληση λήγει (claim) αυριο 17/1, γύρω στις 10:00 και η "πληρωμή" πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών από το "claim" ___________ Καλές αγορές https://account.oneplus.net/invite/claim/GLDU-QR4I-4Q1X-ZSPK Edited January 16, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Invite για το λευκό. Πμ please.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Υπάρχει διαθεσιμη πρόσκληση οποίος θέλει ας μου στείλει μνμ Λήγει σε 24 ώρες . απο την ωρα που θα γίνει claim έχει 48 ώρες περιθώριο για την αγορά. Είναι για το λευκό 16αρι Edited January 16, 2015 by GreekNick7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Βροχή προσκλήσεων για το λευκο βλέπω. Τους εμειναν πολλά μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Θερμή παράκληση! μήπως υπάρχει καμία για το μαύρο; Με έχει φάει ο αδελφός μου και θέλει και αυτός ένα και δεν αντέχω τη γκρίνια του! Ευχαριστώ! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Βροχή προσκλήσεων για το λευκο βλέπω. Τους εμειναν πολλά μαλλον Υποθέτω οτι εμεις οι 3-4 που τις δίνουμε, κάναμε χτες αίτηση στο κατάλληλο link, δεν νομίζω οτι τους "ξεμειναν" τηλέφωνα... Θερμή παράκληση! μήπως υπάρχει καμία για το μαύρο; Με έχει φάει ο αδελφός μου και θέλει και αυτός ένα και δεν αντέχω τη γκρίνια του! Ευχαριστώ! Την τελευταία εβδομάδα δόθηκαν πολλές προσκλήσεις στο νήμα, δεν δουλευει καμία? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelee13 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Το κινητό ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει και το μέγεθος συνηθίζεται ευκολα (πρώην χρηστης galaxy s3 mini)...αξίζει το καθε ευρώ και όλη την αναμονή...nillkin termpered glass εντυπωσεις καποιος πού το έχει...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δυστυχώς όχι! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelee13 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Tempered σορρυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Tempered σορρυ... Πάρε το με κλειστά μάτια :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αψογο και δω το Nillkin. Μην το ψαχνεις αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris1968 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLSL-XNFG-AGLQ-WNLP ΜΑΥΡΟ 64GB ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρεπει να εχω κανει πατατα ζηταει το login Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει Ελλάδα κάποιο Tempered glass.. Από ebay πάρε nillkin που είναι οικονομικό και κορυφαίο Συμφωνώ απολύτως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 τελικα για ασπρο 64 απο ευρωπη ειναι εφικτο? απλως ρωταω ετσι και αλλιως το περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 τελικα για ασπρο 64 απο ευρωπη ειναι εφικτο? απλως ρωταω ετσι και αλλιως το περιμενω Το λευκό είναι 16 GB και το μαύρο 64 GB. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Έχει κανείς δοκιμάσει καμία θήκη που έχει μπροστά παράθυρο για να απαντάς στις κλήσεις όπως τη nillkin sparkle? Ρωτάω γιατί δεν εχω δει κανένα βιντεάκι που να δείχνει τι ακριβώς παρουσιάζει το one στο παράθυρο και κατά πόσο καλά συνεργάζεται με το άνοιξε - κλείσε της θήκης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoaLiS Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ένα invite για το 16gb παρακαλω, οποιος εχει σε pm... ευχαριστω προκαταβολικά παιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ένα invite για το 16gb παρακαλω, οποιος εχει σε pm... ευχαριστω προκαταβολικά παιδες... Ειμαστε ΤΕΣΣΕΡΙΣ που γράψαμε παραπάνω οτι έχουμε πρόσκληση για Λευκό, 16άρι, γιατί δεν στέλνεις εσύ ΡΜ σε κάποιον, ωστε να πάρεις την συγκεκριμένη και να μην μπρερδευτούμε? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjans Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μία πρόσκληση απο μένα παιδιά: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLRJ-HTWZ-EB3R-9T4H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOON1 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ξερει κανεις αν η Original Flip της one δεν κληνει καλα με αποτελεσμα να αναβει το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ξερει κανεις αν η Original Flip της one δεν κληνει καλα με αποτελεσμα να αναβει το τηλ Όχι... Μια χαρά κλείνει ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts