RustyTank Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 μολις μου εστειλε ενας φιλος invitation. μιας και εγω το εχω αγορασει απο το coolicool ο πρωτος που θα μου στειλει π.μ. θα του το δωσω! με την προυποθεση πως οταν λαβει αργοτερα αυτος τα invitation εαν χρειαστω 1 να εχω μια προτεραιότητα! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το invitation παραχωρηθηκε στο μελος RustyTank μιας και ηταν ο πρωτος!! καλοριζικο!! Άρη σ'ευχαριστώ. Απόψε που θα πιώ, θα είναι στην υγειά σου. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Από την Τετάρτη που έγινε η παραγγελία ακόμα στο Processing είμαι. Σήμερα Σάββατο δεν βλέπω να γίνεται κάτι οπότε από Δευτέρα. Σε κανέναν από εσάς έγινε ship Σάββατο; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Άρη σ'ευχαριστώ. Απόψε που θα πιώ, θα είναι στην υγειά σου. :thanks: παρακαλω φιλε μου!! καλοριζικο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Από την Τετάρτη που έγινε η παραγγελία ακόμα στο Processing είμαι. Σήμερα Σάββατο δεν βλέπω να γίνεται κάτι οπότε από Δευτέρα. Σε κανέναν από εσάς έγινε ship Σάββατο; Το παρήγγειλα την Τρίτη το βράδυ στις 11, χτες το πρωί μού έστειλαν email ότι έφυγε από Αγγλία, σήμερα στις 4 το πρωί είδα από το tracking number ό,τι είναι στην Γερμανία. Πιθανολογώ ότι αφού δεν είχες το πρωί email ότι έφυγε από αυτούς, δεν στέλνουν το Σάββατο και θα φύγει τη Δευτέρα το πρωί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Επιτέλους παρέλαβα και εγώ χθες το One μου.. Κιτρινίλα δεν φαίνεται να έχει, είναι όντος κουκλί και σφαίρα, η αλήθεια είναι οτι με δυσκόλεψε λίγο η εισαγωγή της sim(δεν καθόταν καλά).. Του έχω ήδη βάλει Tempered glass(Nillkin) και το κλασσικό bumper(μεταλλικό πλαίσιο) αλλά νιώθω ότι δεν προστατεύεται σχεδόν καθόλου.. Αν έχει βρεί κανένας θήκη σαν την http://www.amazon.com/TUDIA-Bumper-Protective-OnePlus-Smartphone/dp/B00LWSRVN8/ που να την στέλνουν Ελλάδα και χωρίς πολλά μεταφορικά ας δώσει κανένα λινκ.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ral205 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τελικά η OnePlus αποφάσισε να καταργήσει το σύστημα των προσκλήσεων τον Οκτώβριο και να το αντικαταστήσει με νέο σύστημα προ-παραγγελιών. Όπως αναφέρει στο AMA (ask me anything) που πραγματοποίησε στο Reddit σκόπευε να τις καταργήσει από τον επόμενο μήνα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. We are working on a pre-orders system, we were initially aiming for September but it’s been slightly delayed, hopefully we’ll be ready to launch it in October. Αν τελικά η OnePlus καταφέρει όντως να ξεφορτωθεί το σύστημα με τις προσκλήσεις, θα μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσα και με καλύτερο τρόπο τους έτερους Android αντιπάλους της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τελικά η OnePlus αποφάσισε να καταργήσει το σύστημα των προσκλήσεων τον Οκτώβριο και να το αντικαταστήσει με νέο σύστημα προ-παραγγελιών. Όπως αναφέρει στο AMA (ask me anything) που πραγματοποίησε στο Reddit σκόπευε να τις καταργήσει από τον επόμενο μήνα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. We are working on a pre-orders system, we were initially aiming for September but it’s been slightly delayed, hopefully we’ll be ready to launch it in October. Αν τελικά η OnePlus καταφέρει όντως να ξεφορτωθεί το σύστημα με τις προσκλήσεις, θα μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσα και με καλύτερο τρόπο τους έτερους Android αντιπάλους της. Δεν θα διαφωνήσω γιατί πρόκειται για πραγματικά φοβερή συσκευή ανεξαρτήτως τιμής. Και εκατό ευρώ πάνω να είχε πάλι κορυφαία θα ήταν. Απλά άργησε πολύ να το ανοίξει και από Σεπτέμβρη βγαίνουν νέο nexus και νέο Note. Κοινώς, τίθεται σε κυκλοφορία ο snapdragon 805. Εμένα μου φαίνεται ότι πάει για ξεστοκάρισμα η Oneplus για να κυκλοφορήσει σιγά σιγά το Oneplus two. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Επιτέλους παρέλαβα και εγώ χθες το One μου.. Κιτρινίλα δεν φαίνεται να έχει, είναι όντος κουκλί και σφαίρα, η αλήθεια είναι οτι με δυσκόλεψε λίγο η εισαγωγή της sim(δεν καθόταν καλά).. Του έχω ήδη βάλει Tempered glass(Nillkin) και το κλασσικό bumper(μεταλλικό πλαίσιο) αλλά νιώθω ότι δεν προστατεύεται σχεδόν καθόλου.. Αν έχει βρεί κανένας θήκη σαν την http://www.amazon.com/TUDIA-Bumper-Protective-OnePlus-Smartphone/dp/B00LWSRVN8/ που να την στέλνουν Ελλάδα και χωρίς πολλά μεταφορικά ας δώσει κανένα λινκ.. το bumper και εμένα με ΄΄χάλασε΄΄, όπως το έβαλα το έβγαλα.....θα ήθελα να βρω ένα όπως αυτό που είχα στο Ν4 που ΄πάταγε΄΄ η πλάτη επάνω περιμετρικά... ή ένα τέτοιο http://www.amazon.com/gp/product/B00MQ72YTK/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A8YCUEQIOX5AP χωρίς την πλάτη, αν δεν κυκλοφορήσει κάτι με βλέπω να το πέρνω και να το κόβω προσεκτικά με κοπιδάκι :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά επειδή βαρέθηκα να περιμένω πρόσκληση λέω να το πάρω από Κίνα το θέμα είναι coolicool ή to2c έχει κανείς άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikei Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το παρήγγειλα την Τρίτη το βράδυ στις 11, χτες το πρωί μού έστειλαν email ότι έφυγε από Αγγλία, σήμερα στις 4 το πρωί είδα από το tracking number ό,τι είναι στην Γερμανία. Πιθανολογώ ότι αφού δεν είχες το πρωί email ότι έφυγε από αυτούς, δεν στέλνουν το Σάββατο και θα φύγει τη Δευτέρα το πρωί. daaaamn! παραγγειλα τεταρτη μεσημερι και περιενω ακομα το tracking number, υποπτευομαι παραλαβη μεσα βδομαδας(ελπιζω)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Αν τελικά η OnePlus καταφέρει όντως να ξεφορτωθεί το σύστημα με τις προσκλήσεις, θα μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσα και με καλύτερο τρόπο τους έτερους Android αντιπάλους της. Σχεδόν. Το θέμα δεν είναι μόνο πως θα το παραγγείλεις, δηλαδή είτε με προσκλήσεις είτε με προπαραγγελία, αλλά να φτιάξει μια γραμμή παραγωγής επάξια να ανταπεξέλθει στη ζήτηση. Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο σκοπός των προσκλήσεων, δεν είχαν άλλο λόγο να μην πουλήσουν. Μακάρι να μπορούσαν, βγάζουν από τα κινητά, δεν μπαίνουν μέσα. Είναι startup εταιρία, μην το ξεχνάμε αυτό. Απλά, εαν μπορούσαν να παράγουν τα νούμερα της Samsung π.χ. θα ήθελαν plants πανάκριβα, διαφήμιση κτλ και μετά δεν θα έκανε 299 αλλά 499 στην καλύτερη. Είμαι σίγουρος ότι και θα δούμε το ίδιο και στις προπαραγγελίες, δηλαδή 1 μήνα+ καθυστέρηση. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Δεν θα διαφωνήσω γιατί πρόκειται για πραγματικά φοβερή συσκευή ανεξαρτήτως τιμής. Και εκατό ευρώ πάνω να είχε πάλι κορυφαία θα ήταν. Απλά άργησε πολύ να το ανοίξει και από Σεπτέμβρη βγαίνουν νέο nexus και νέο Note. Κοινώς, τίθεται σε κυκλοφορία ο snapdragon 805. Εμένα μου φαίνεται ότι πάει για ξεστοκάρισμα η Oneplus για να κυκλοφορήσει σιγά σιγά το Oneplus two. Κάτσε να τα δούμε πρώτα τα nexus και το note, διότι διαβάζω ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην παραγωγή. Πάντως σαν συσκευή το One κρατά άνετα τουλάχιστον 2 χρόνια (και με το community που έχει μπορεί και παραπάνω), προσωπικά δεν ξαναπλησιάζω Samsung με τόσο κακό λογισμικό που έχει (και με αμφίβολα upgrade plans). Το hardware σε ARM χρειάζεται περισσότερο καλή υποστήριξη λογισμικού και λιγότερο "τούμπανο" υλικό (όχι ότι βλάφτει να το έχει κανείς ;) ), τι να το κάνεις να έχεις καλό hardware και ανύπαρκτη/κακή υποστήριξη. Και μόνο το ότι η OnePlus διατηρεί την εγγύηση ακόμα και μετά το ξεκλείδωμα του bootloader, για εμένα λέει πολλά σαν εταιρία. Αντικατέστησε επάξια το HD2 μου και έχει την ίδια "homebrew" λογική. Κατά τη γνώμη μου οι 64-bit επεξεργαστές είναι υπερβολή στα κινητά αυτά, δεδομένου ότι και από την εμπειρία του desktop, δεν κερδίζεις σε ταχύτητα, αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις έχεις καθυστερήσεις λόγω byte padding, όμως μπορείς να δουλέψεις με περισσότερα δεδομένα στη μνήμη. Χρησιμοποιώντας 64-bit (Linux από το 2003, Windows από το 2004) συστήματα, μπορώ να πω ότι ξεκάθαρα οφέλη έχουν μόνο οι database servers και τα rendering stations, όλα τα υπόλοιπα (δηλ. τυπικές εφαρμογές που τρέχουν και σε ένα απλό dektop ή smartphone) είναι τα ίδια. Σε κάθε περίπτωση, η τιμή είναι εκπληκτική για το τηλέφωνο αυτό και αποτελεί φοβερό vfm πάντα με αυτά που προσφέρει. Γνώμη μου είναι ότι από τη στιγμή που το βρίσκει κανείς τώρα σε αξιόπιστα Κινέζικα μαγαζιά, να προχωρήσει στην αγορά εφόσον το χρειάζεται, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται περιμένοντας πρόσκληση ή το preorder, η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή. Edited August 30, 2014 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 @ Frontier Νομίζω ότι κανείς δεν "κολλάει" στη μικρή διαφορά τιμής που έχει η συσκευή που έρχεται από την Κίνα από αυτή που έρχεται από Ευρώπη με τη χρήση πρόσκλησης, αλλά στη διάρκεια της εγγύησης (1 χρόνο στην 1η περίπτωση, 2 στη 2η). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 @ Frontier Νομίζω ότι κανείς δεν "κολλάει" στη μικρή διαφορά τιμής που έχει η συσκευή που έρχεται από την Κίνα από αυτή που έρχεται από Ευρώπη με τη χρήση πρόσκλησης, αλλά στη διάρκεια της εγγύησης (1 χρόνο στην 1η περίπτωση, 2 στη 2η). Δε διαφωνώ απλά η εγγύηση δεν καλύπτει τη μπαταρία μετά από 6 μήνες και στις δύο περιπτώσεις, που είναι κατά τη γνώμη μου η Αχίλλειος πτέρνα κάθε συσκευής με ενσωματωμένη μπαταρία. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά επειδή βαρέθηκα να περιμένω πρόσκληση λέω να το πάρω από Κίνα το θέμα είναι coolicool ή to2c έχει κανείς άποψη; Προσωπική άποψη μπορώ να έχω μόνο από το Coolicool. Από εκεί έχω πάρει δύο συσκευές και ήταν ταχύτατοι. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι στο Oneplus δεν μου έστειλαν μετατροπέα για τον φορτιστή. Εκτός από αυτό όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλημερα, ξερει κανεις τι παιζει με την εγγυηση; Οκ, το θεμα ειναι να μην σου τυχη τπτ απλα για να εχουμε ενα μαξιλαρακι.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Καλημερα, ξερει κανεις τι παιζει με την εγγυηση; Οκ, το θεμα ειναι να μην σου τυχη τπτ απλα για να εχουμε ενα μαξιλαρακι.. http://oneplus.net/support/answer/what-is-your-warranty-return-policy To επίσημο Edited August 31, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 παιδια να ρωτησω, απο merimobiles το εχει παρει κανεις; και αν ναι, πως ερχεται το τηλ, με color η cyanogen ? rooted ? στις εκδοσεις που πουλανε τα κινεζικα μαγαζια παιζει το 4g εδω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 παιδια να ρωτησω, απο merimobiles το εχει παρει κανεις; και αν ναι, πως ερχεται το τηλ, με color η cyanogen ? rooted ? στις εκδοσεις που πουλανε τα κινεζικα μαγαζια παιζει το 4g εδω ? Το έχουμε πει, αυτό που έρχεται από Κίνα σε σύγκριση με αυτό με invite δεν έχει καμιά διαφορά σε hardware, εννοείται το 4G δουλεύει κανονικά. Όταν κανείς αγορά από οποιοδήποτε κινέζικο κατάστημα διαλέγεις εσύ τι θέλεις στο κινητό, cyanogenmod η color OS, routed κτλ. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το έχουμε πει, αυτό που έρχεται από Κίνα σε σύγκριση με αυτό με invite δεν έχει καμιά διαφορά σε hardware, εννοείται το 4G δουλεύει κανονικά. Όταν κανείς αγορά από οποιοδήποτε κινέζικο κατάστημα διαλέγεις εσύ τι θέλεις στο κινητό, cyanogenmod η color OS, routed κτλ. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τελικά Όλα έχουν το κόστος τους... Χαμηλή τιμή στη συσκευή Αλλά ανύπαρκτο HW support από την εταιρία. Πρώτη και ίσως τελευταία φορά που κάνω τέτοιο λάθος... Η συσκευή έχει απαράδεκτη απόκριση στην οθόνη και αρκετά κολληματα στο λειτουργικό. Το Mic δεν λειτουργεί όταν κουμπωσω headphones και η καθημερινή χρηση είναι δύσκολη. Έχω ζητήσει RMA εδώ και 10 μέρες χωρίς να έχω λάβει απάντηση. Για μένα η εταιρεία απέτυχε... Καλύτερα να δίνω 200 ευρώ πιο πολλά άλλα να έχω σωστό support παρά αυτό το ρεζίλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τελικά Όλα έχουν το κόστος τους... Χαμηλή τιμή στη συσκευή Αλλά ανύπαρκτο HW support από την εταιρία. Πρώτη και ίσως τελευταία φορά που κάνω τέτοιο λάθος... Η συσκευή έχει απαράδεκτη απόκριση στην οθόνη και αρκετά κολληματα στο λειτουργικό. Το Mic δεν λειτουργεί όταν κουμπωσω headphones και η καθημερινή χρηση είναι δύσκολη. Έχω ζητήσει RMA εδώ και 10 μέρες χωρίς να έχω λάβει απάντηση. Για μένα η εταιρεία απέτυχε... Καλύτερα να δίνω 200 ευρώ πιο πολλά άλλα να έχω σωστό support παρά αυτό το ρεζίλι... Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο OPO ... σου έχει βγάλει τόσα προβλήματα? Να το αποφύγω αν είναι γιατί το έχω στη δημοσκόπηση και προηγείται ... αν και προτιμώ το Lenovo K920, έχω πει πως σε περίπτωση που το Lenovo κοστίζει τρελά λεφτά θα πάρω όποιο μου προτείνουν οι περισσότεροι. Με βάζεις σε σκέψεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το ποστ του φαντάζομαι θίγει την άσχημη συμπεριφορά της εταιρείας απέναντι του και όχι τα αρνητικά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το ότι του geovass βγήκε προβληματικό δεν σημαίνει πως όλα τα opo είναι τα ίδια. Αυτό που λέει είναι ότι όσο καλά και να είναι τα κινητά από εξωτερικό ( opo xiaomi lenovo) αν δεν έχεις την κατάλληλη υποστήριξη και προτιμότερο στην χώρα σου αν σου πάθει κάτι τη έκατσες. Όλα έχουν ένα ρίσκο. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Εάν δεν υπήρχαν προβλήματα με την συσκευή δεν θα έκανα το post. Σαφώς και το μηδαμινό support της με έχει εξοργίσει και εάν διαβάσετε Και στο φόρουμ τους, υπάρχουν πολλά παράπονα από πολλούς χρήστες. Όταν αγοράζεις μια συσκευή - αγοράζεις και το support. Το nexus 5 της γυναίκας μου πέθανε μετά από 10 μήνες και χωρίς πολλά πολλά μου ήρθε σφραγισμένο κινητό αντικατάστασης την επόμενη. Τι να λέμε τωρα... Να συμπληρώσω ότι την συσκευή (oneplus) την έχω stock χωρίς ρουτ και μοντες. Edited August 31, 2014 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts