Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω 2gb μνημη,καλη και με αυτη τη σειρα,μπαταρια,οθονη,καμερα.Οχταπυρηνο η τετραπυρηνο δεν με απασχολει ιδιαιτερα αρκει να μην κολλαει το κινητο.

Και κατι αλλο,ειναι γενικα αξιοπιστα τα ZOPPO?

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ή να πάει στο Motorola moto E, η διαφορά είναι μικρή θα έλεγα. Αν μπορείς να πας στα 105€ περίπου.

http://www.skroutz.gr/s/4977937/Motorola-Moto-E-4GB.html?keyphrase=moto+e

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Μάλλον η πρώτη επιλογή πρέπει να είναι Android ή WP.
Φιλικά Γιώργος

Καταρχην zopo γραφεται με ενα p. Μια χαρα ειναι τα zopo, εχω φερει 2 για φιλους, ενα zopo780 και ενα zopo zp1000. Πολυ καλα και τα δυο, γενικα αξιοπιστη μαρκα, αν και υπαρχουν και καλυτερες. Τωρα αφου επιμενεις θα σου προτεινα αυτο που ειναι και καινουργιο --> http://www.vickmall.com/zopo-3x-smartphone-4g-fdd-lte-3gb-16gb-mtk6595-octa-core-2-0ghz-14-0mp-5-5-inch-fhd.html εχει 3gb μνημη βεβαια και βγαινει 244 ευρω, οκ φυγαμε λιγακι απλα στο δειχνω. αλλα και αυτο που ειναι παλαιοτερο --> http://www.vickmall.com/zopo-zp998-octa-core-smartphone-android-4-2-1-7ghz-5-5-inch-gorilla-glass-fhd-screen-2gb-16gb-otg-nfc-black.html αυτο εχει 2gb. Το site ειναι ενδεικτικο, μπορει αλλου να εχει καλυτερες τιμες. Αν παλι θες προτασεις και απο αλλη μαρκα εδω ειμαστε.

Ενας φιλος ψαχνει για κινητο και τον ενδιαφερει να εχει πολυ καλη καμερα για selfies, καλη μπαταρια (κατα προτιμηση αποσπωμενη) και μονο αντροιντ. Δεν τον ενδιαφερουν ουτε να εχει την τελευταια εκδοση του αντροιντ ουτε οι μελλοντικες αναβαθμισεις. Ποιες ειναι οι επιλογες του στα 200-250 ευρω?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

ευχαριστω για την απαντηση,η αληθεια ειναι οτι δεν θελω καποια συγκεκριμενη μαρκα,ψαχνω ενα κινητο 5" εως 5,5" με καλη μπαταρια,καλη οθονη,καμερα και 2gb ανω μνημη ΔΙΚΑΡΤΟ και να παιρνει και καρτα μνημης.Ολα αυτα γυρω στα 200 ευρω.

Μεχρι τωρα εχ λοκαρει το UMI ZERO αλλα απο οτι βλεπω θα ειναι διαθεσιμο του χρονου,θα το ηθελα αμεσα,το ZTE V5 MAX,το ΖΤΕ Ζ7 ΜΙΝΙ αν και ειναι πιο ακριβο , το COOLPAD F2 το οποιο δεν εχει και αυτο περπατησει ακομη.Γι αυτο ρωταω και για τα ZOPO για τα οποια δεν εχω αποψη αλλα και οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι καλοδεχουμενη.

Καλησπερα και παλι, εκανα μια ερευνα για σενα (να σου δωσω λογαριασμο να μου βαλεις τα ποσοστα μου, αχχααχχα ) με βαση τα 2gb, αυτο σαν αρχη και μετα έπονται τα υπολοιπα χαρακτηριστικα + απο αξιοπιστες θεωρω μαρκες. Οι τιμες ειναι απο καπου 140 ευρω εως 280 , ξερω οτι ειπες καπου 200, αλλα ειμαι large :)

Oποτε ξεκινα να διαβαζεις και αν τυχον εχω ξεχασει και κανενα, ας με διορθωσει κανείς άλλος. Η σειρά που τα βάζω, δεν είνια σειρά προτίμησης, είναι στην τύχη.

xiaomi-m3-snapdragon-800 πολυ καλό κινητό, περσινό μοντέλο, αλλά τουμπανο απο οσα διαβαζω.

huawei-honor-3x εξισου καλό κινητό και κοντα στα λεφτα σου.

huawei-ascend-mate2-4g Αυτο δεν το ξερω, απλα εχει 4g , απλα ειναι ολιγον μεγαλο 6.1 ιντσες.

lenovo-k910-vibe-z Ο περσινός βασιλιάς της Lenovo, πολυ καλο κινητο, τουμπανακι....

coolpad-9976a Αυτο ειναι coolpad < απο τις καλυτερες εταιρειες, εγω δεν θα το αγοραζα λόγω μεγεθους και μονο, οι 7 ιντσες ειναι πολλές, αλλά αν δεν σε πειραζει γιατι οχι, τα coolpad ειναι ποιοτικοτατα.

xiaomi-hongmi-note Πολυ καλό κινητο, με τεραστια υποστηριξη απο την εδω κοινότητα αλλα πανω απο ολα απο την ιδια την εταιρεια. Πολυ καλη μπαταρια, καλο μέγεθος.

zte-nubia-z5s-min Δεν το ξερω σαν κινητο, αλλα ειναι γνωστη μαρκα φυσικά και πληρεί αυτά που ζητάς.

coolpad-f2-4g

Ολοκαινουργιο και 4g. Εγώ αυτό θα αγόραζα, διοτι εχει τα πάντα σε πολύ καλή τιμή, αλλά έχω ήδη coolpad οπότε μπορεί να είμαι και ολιγον επηρεασμένος. Μην ακους τι λεω, ολα ειναι καλά και συνεχίζουμε....

huawei-honor-3c-4g Πιο φτηνό μοντέλο απο το 3x Που σου είχα γράψει πιο πάνω + 4g. Καλή τιμή και αυτό.

lenovo-s856-lte Aυτό είναι το μοναδικό που έχει 1gb μνημη και οχι 2 που ζητάς, αλλά μου αρέσει και απλα ρίχτου μια ματιά. :)

lenovo-a8-a806 Καινουργιο κινητό και αυτό, έχει και 4g, καλη τιμή.

xiaomi-redmi-note-4g-fdd Τελεια τιμή και φοβερή εταιρεια. +4g

huawei-honor-6 Αυτό ξεφεύγει λίγο στην τιμή αλλά έχει 3gb μνήμη.

Αυτά ενδεικτικά, μπορεί να ξέχασα και μερικά, λογικά θα ξέχασα, παρόλα αυτά, εσυ ψάχτο και πέρα απο αυτά, καταστάλαξε σε κανα 2-3 επικρατέστερα και εδώ είμαστε πάλι. ΟΛΑ τα κινητά αυτά είναι πολύ καλα και θα τα ευχαριστηθεί και ΟΛΑ τα κινητά αυτά εχουν ξεχωριστά θέματα εδω στο myphone, που μπορεις να βρεις πολλές πληροφοριες απο τους κατόχους τους. Καλό απόγευμα.

Αν θεωρείς ότι μπορείς να περιμένεις τότε πιθανόν μια καλή επιλογή θα ήταν το Microsoft Lumia 535 (αναμένεται επίσημα στα 119 ευρώ), το οποίο θα έχει και έκδοση dual sim, ενώ και το sar του είναι σχετικά χαμηλό.
Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

μπορει καποιος να μας πει περισοτερα γιατι και εγω πραγματικα ειμαι μεταξυ τον τριων...ωραιο το landvo ρε παιδια αλλα παντελως αγωνστο...καποιος που να εχει πιασει παραπανω απο 1 στα χερια του ας μας δωσει λιγη βοηθεια!!!

Παιδες θελω να παρω ενα κινητο για την γυναικα μου η οποια εχει επιδοτηση απο cosmote περιπου στα 180 ευρο για 24 μηνες.αντε να δωσω και καποια χρηματα παραπανω(250 συνολο) αν ειναι να παρω μια συσκευη που να αξιζει.

Εριξα μια ματια στο γερμανο αλλα ακρη δεν βγαζω διοτι δεν γνωριζω ποσα και ποια απο αυτα τα κινητα αξιζουν να βγαλουν 24 μηνες.να πω εδω πως η γυναικα μου το θελει καθαρα για τηλ.ουτε εφαρμογες ουτε παιχνιδια.ισως λιγο facebook ή λιγο ιντερνετ αν τυχει.για παραδειγμα εμενα μου αρεσει το καινουργιο samsung neo s3.το παιρνω με 250(δινω άλλα 70 ευρο).αξιζει η συσκευη ή υπαρχει καποιο καλυτερο σ αυτα τα χρηματα πανω κατω ?

ελλαδα:

moto g 4g

moto g 2nd edition 2014

samsung s3 neo

lg g2 mini

ή

αντικαταστησε την επιδοτηση με εκπτωση στο παγιο και παρε

πχ το lenovo a806 €135 ή το cubot s200 €85 ή το thl 4000

απο http://www.to2c.com , http://www.minidea.net , http://www.vickmall.com

(το s200 και το thl 4000 μολις κυκλοφορησαν, περιμενε reviews).

Edited by telefoneri

Μαλλον θα παω για samsung s3 neo γιατι το Lenovo βγαινει 50 ευρο περισοτερα απ οσα θα δωσω για samsung.ευχαριστω για την απαντηση.μα καλα εκει στη cosmote γιατι δεν εχουν τα motorola g ??

Παιδιά να πάρω σ5 ή note 3 η z3 sony.βοηθειστε δεν ξέρω ποιο να πάρω.την καλύτερη κάμερα ποιο το εχει;σαν σύνολο ποιο λέτε να πάρω;);):!:

Παρακαλώ τα φώτα σας, εμπειρίες και συμβουλές για τις δύο συσκευές (για αγορά από Κίνα),

για δώρο στην σύζυγο (δεν είναι power user).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές σε όλους!

Καλησπέρα παίδες. Θέλω να αγοράσω μια ταμπλέτα την οποία θα χρησιμοποιώ κυρίως ως πλοηγό στο αυτοκίνητο αλλά και ως entertainment που και που. το budget είναι περί τα 250 ευρώ. Έριξα μια ματιά σε κάποια της MLS, και ειδικά στο iqtab rocket

http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=314

Διαθέτει επάνω το talk and drive που είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική σε ότι θελήσω να του βάλω εγώ ως πλοηγό, και έχει τα αξεσουάρ αυτοκινήτου (βάση αυτοκινήτου, φορτιστή αυτοκινήτου) στο πακέτο

Υποθέτω για αυτοκίνητο 7-8'' είναι το max.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να πάρω ένα φτηνό τάμπλετ από Ελλάδα γιατί το θέλω για τα Χριστούγεννα για δώρο και βρήκα αυτό το Yarvik TAB07-200 Xenta 7" (8GB) στο Σκρουτζ.

Τι γνώμη έχετε?

Αξίζει τα λεφτά του?

Έχετε κάποιο ανάλογο ή καλύτερο να προτείνετε?

Για κάτι πιο φτηνό σκέφτομαι αυτό. Ποιο αξίζει πιο πολύ?

Τα 70€ είναι το ταβάνι μου.

Δε θέλω από Κίνα γιατί το θέλω μέχρι τα Χριστούγεννα και δε μπορώ να περιμένω. Από Κίνα θα παραγγείλω για μένα το Cube x9 για να το έχω και σαν τηλέφωνο σε συνδυασμό με bluetooth handsfree μέχρι να μαζέψω λεφτά να αγοράσω το Lenovo Vibe Z2 pro.

Edited by DonPitbull

Καλημέρα,

θέλω να αγοράσω το blackberry passport, αλλά όπου και αν έχω ψάξει το έχουν στο κουτί, όχι σε δείγμα, υπάρχει πουθενά σαν δείγμα ώστε να το δω για να αποφασίσω ?

Ευχαριστώ

Υποτίθεται σε καταστήματα της wind....