lemesos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 LG G2 mini ή Moto G (2014)? Γνώμες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Το Onda v989 φαίνεται πολύ δυνατό Μηχάνημα και από όσα διάβασα εδώ μέσα και στο hands on άρθρο αξίζει και με το παραπάνω. Το μόνο αρνητικό η έλλειψη 3g και gps. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο γύρω στα 200 ευρώ. Συμφωνείτε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ακριβως αυτο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στο παιχνιδι μπηκε κ το lumia 1520. Ημουν κατοχος note 2 αρα δεν νομιζω ν εχω θεμα με τ μεγεθος. Καμια γνωμη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 μπορεις να πας και παλι σε nokia στο 925 καμια σχεση σε ποιοτητα κατασκευης με αυτα που αναφερεις και η καμερα του ειναι φοβερη. εκτός από αυτό μπορεί να δει και το g2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σκέφτομαι την αγορά ενός κινητού 300- 400 εύρω και κλείνω προς lg g3 16 gb ο λόγος είναι design & hardware σε σχετικά καλή τιμή, έχω διαβάσει πως τα χρώματα του δεν είναι και τόσο καλά όπως και για επανεκκινήσεις που κάνει χωρίς λόγο. θα παρακαλούσα αν μπορούσατε να μου δίνατε περισσότερες πληροφορίες για να προχωρήσω στην αγορά έχω διάβαση διάφορα και από ότι κατάλαβα ο καθένας προσπαθεί να υποστηρίξει την επιλογή του (όχι όλοι) με αποτέλεσμα να μην βγάζω άκρη θα εκτιμούσα απόψεις και επιχειρήματα από όσους όμως γνωρίζουν και όχι από κάποιους που θέλουν να δυσφημίσουν η το αντίθετο το συγκεκριμένο προϊόν ευχαριστώ εκ τον προτέρων Y.Γ να χαιρετίσω τους υπεύθυνους του site μετά από καιρό, και να επισημάνω την πολύτιμη βοήθεια τους σε ένα προβληματάκι που είχα με ένα gps βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 απο μένα το one plus (καθαρά και μόνο λόγο οτι ειναι απροβλιματιστο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν το γράφω Επειδή είμαι κάτοχος και Δεν είναι οπαδισμος αλλά έτυχε πριν κάτι μέρες και βρέθηκα στο ίδιο τραπέζι Για καφέ με ένα g3 16/2 και το oppo μου υπερτερουσε παντού. Για το λουμια η μόνη άποψη που έχω είναι ότι είναι τεράστιο μια μέρα που το είχα δει στα γρήγορα, λειτουργικά Δεν ξέρω τι λέει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τι να κάνεις? Προφανώς να αγοράσεις χωρίς επιδότηση το LG G3 16GB στα 355€ και να επιλέξεις έκπτωση παγίου (ή καρτοκινητό). Οι "επιδοτήσεις" είναι κοροϊδία. +1 και απο μενα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σκέφτομαι την αγορά ενός κινητού 300- 400 εύρω και κλείνω προς lg g3 16 gb ο λόγος είναι design & hardware σε σχετικά καλή τιμή, έχω διαβάσει πως τα χρώματα του δεν είναι και τόσο καλά όπως και για επανεκκινήσεις που κάνει χωρίς λόγο. θα παρακαλούσα αν μπορούσατε να μου δίνατε περισσότερες πληροφορίες για να προχωρήσω στην αγορά έχω διάβαση διάφορα και από ότι κατάλαβα ο καθένας προσπαθεί να υποστηρίξει την επιλογή του (όχι όλοι) με αποτέλεσμα να μην βγάζω άκρη θα εκτιμούσα απόψεις και επιχειρήματα από όσους όμως γνωρίζουν και όχι από κάποιους που θέλουν να δυσφημίσουν η το αντίθετο το συγκεκριμένο προϊόν ευχαριστώ εκ τον προτέρων Y.Γ να χαιρετίσω τους υπεύθυνους του site μετά από καιρό, και να επισημάνω την πολύτιμη βοήθεια τους σε ένα προβληματάκι που είχα με ένα gps βασιλης http://www.myphone.gr/d/lg/g3.357/review/ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=213 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Έχουν ακουστεί διάφορα για το LG G3 σχετικά με επανεκκινήσεις, υπερθερμάνσεις και χαλασμένες μπαταρίες. Οστόσο είναι και να μην σου τύχει. Δεν παύει να είναι φυσικά ένα υπέροχο τηλέφωνο το οποίο είναι λίγο παραπάνω από θέμα χαρακτηριστικών, από το LG G2 το οποίο το έχω και λειτουργεί άψογα εδώ και καιρό!!! Για μένα, αν εξερέσεις το οικονομικό το οποίο κοστίζει αρκετά παραπάνω, πάρτο. Αν σου κάνει όμως και ένα τηλέφωνο με λίγο χαμηλότερα χαρακτηριστικά και δεν διαθέτεις μια περιουσία για να χαλάσεις αυτή τη στιγμή το LG G2 θα σε καλύψει επίσης. Είναι αρκετά δυνατό, έχει πλέον Android 4.4 και ακούγετε ότι θα φορέσει μέχρι τέλος του έτους ή αρχές του 2015 και Android L. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Είδα μια αγγελία, όπου πωλήται Galaxy Note 2 με ραγισμένο digiter (τζαμάκι αφής), αλλά μια χαρά οθόνη. Ένα fake τζαμάκι αφής έχει 5€ στο ebay και έχω γνωστό άτομο, να μου το βάλει με άλλα 5€. Θα μου στοίχιζε όσο ένα μεταχειρισμένο Note 1, συνολικά. Ποιά θα είναι η ουσιαστική διαφορά αν το τζαμάκι αυτό δεν είναι γνήσιο; Θα έχω χειρότερη ποιότητα στα χρώματα της οθόνης; Καθυστέρηση στο πάτημα; Ή απλά και μόνο χειρότερη ποιότητα; Γιατι αν είναι μόνο η χειρότερη ποιότητα κατασκευής, προτιμώ να έχω ένα Note 2 με "κινέζικο" digiter, παρά ένα κινητό με τα πάντα κινέζικα. Edit: Δεν αγόρασα τίποτα και δεν ξέρω αν θα βρω τέτοια ευκαιρία όποτε θέλω, οπότε αν είναι, αγνοήστε αυτό το μύνημα και πείτε μου γνώμες μεταξύ Express και Note 1 (και Samsung S3 ίσως, μιας που άρχισα κι αυτό να το σκέφτομαι). Edited October 16, 2014 by Black_Drag0n Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδιά έχω γύρω στο 4άμηνο-6άμηνο το inew v3 αλλά με τρώει η τσέπη μου να αλλάξω κινητό (λίγο λόγω μπαταρίας περισσότερο λόγω φαγούρας :P ) και είμαι ανάμεσα σε 2: 1) Umi Zero (απ'οτι έχω δει μόνο pre-order γινεται προς το παρόν) και 2) THL 5000 το πρώτο μου "κινέζικο" ήταν το inew και έχω δουλέψει και τα lenovo (αν και δεν τα λες κια κινέζικα ακριβως) οπότε δεν είμαι σίγουρος. σε χαρακτηριστηκά και τιμή είναι κοντά (το thl έχει χειρότερες κάμερες αλλά καλύτερη μπαταρία) οπότε το μόνο που μένει να μας ανυσηχει ειναι η μάρκα. έχει κάποια απ'τις 2 κάποιο επίσημο site που να μπορείς να βρεις υποστίριξη για αναβαθμίσεις προβλήματα κλπ σε περίπτωση που δεν μπορεις να βασιστείς στον πωλητή? έχει δοκιμάσει κανείς προηγούμενα μοντέλα της Umi ? λένε τίποτα? τι λέτε εσείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ειμαι αναμεσα στα παρακατω κινητα και θα ηθελα την βοηθεια σας Το κυριο θεμα μου ειναι η καμερα.Ολα τα αλλα επονται! 1) huawei ascend p7 2) huawei honor 6 3) lenovo vibe Z2 pro 4) lenovo vibe X2 5) ZTE Nubia Z7 max 6) Xiaomi Mi4 7) Meizu MX4 8) OnePlus One Οποια αλλη συσκευη δεκτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Με 'γεια! Καλορίζικο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Είναι και λίγο θέμα τύχης. Σε μερικά κινητά μπορείς να πάρεις 2 (ή και 4-5 το έχω δει και αυτό) στην τιμή του ενός από Ελλάδα και να έχεις καβάτζα. (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οκ σας ευχαριστω πολύ παιδια!:) Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Αν είναι να φτάσεις στα 150€, παρε αυτό. Τούμπανο με τα όλα του και safe είναι μην το φοβάσαι. Παναγιώτης Σαν επιλογή είναι πολύ καλή απλώς σε αυτά τα λεφτά ίσως προτιμήσω να πάω σε Ελλάδα λόγω αντοπροσωπίας....να το έπαιρνα για μένα,ok θα έκανα παραχώρηση αλλά επειδή είναι για άλλον το ψάχνω....Δεν έχω αποκλίσει πάντως και το s660 που λένε τα παιδιά.. πάντως το μεχρι 4,7" έγινε να είναι σε διαστάσεις όσο το nexus 5 μου. Edited October 15, 2014 by enigma84 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gavriil91 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλησπερα ψαχνω για κινητο μεχρι 200 ευρω (σε σκρουτζομαγαζα) για την κοπελα μου! Βασικα ειναι οι αποδωσεις του κινητου η οθονη και η φωτογραφικη.. εχω καταληξει σε galaxy sIII neo και moto g 2nd gen ποιο πιστευετε οτι αξιζει πιο πολυ?? υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη σας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Κοίτα το LG g2 Mini στα ίδια λεφτά. Αλλιώς το moto g 2 είναι πολύ καλή πρόταση. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulasto Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Εκτος απο κινεζικα αξιζει να παρω κατι ;;; Για αυτο τι γνωμη εχετε;; http://www.skroutz.gr/s/4039176/Alcatel-One-Touch-Pop-C3-OT-4033D.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Σίγουρα μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο από Κίνα. κοίτα και το thl t6s ή το jiayu f1 το οποίο είναι πολυδοκιμασμένο. και η αλκατελ είναι άλλη επωνυμία της tcl (κινέζικη).Αν το θες σύντομα πάρε από Ελλάδα αλλά αν μπορείς να περιμένεις σίγουρα κάτι από Κίνα και με λιγότερα χρήματα καλύτερα χαρακτηριστικά! Edited October 15, 2014 by marika7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σε αυτα τα χρήματα το moto g 2 ειναι η καλύτερη επιλογή. Ξεχνα lg g2 mini και τετοια. Ειναι κινητά με ημερομηνία λήξης. Σήμερα μόλις ανακοινώθηκε το android L και η motorola ηταν η πρώτη που ανακοίνωσε την υποστήριξη ΟΛΩΝ των συσκευών της. Παραδίδει μαθηματα. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κάποτε. Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εννοείται θα τους πεις να βάλουν την επιδότηση εκεί που ξέρουν.... Στο πάγιο δηλαδή. 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) καλησπέρα σε ολους νεους και παλιούς σε αυτό το forum με ενδιαφέρει το thl t6 pro το οποίο ειναι όμως presale http://www.tinydeal.com/thl-t6-pro-5-ips-hd-mtk6592m-octa-core-android-44-3g-phone-p-137498.html Θα ήθελα να μάθω αν αξιζει η συγκεκριμένη επιλογή (εταιρία, χαρακτηριστικά) ή να δω κατι σαν το cubot s168 που το δίνει και το gearbest με εκπτωτικό κουπόνι. η αλήθεια ειναι οτι thl έχω δει απο κοντά αλλα cubot οχι. Edited October 16, 2014 by jiannis81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts