Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάλε chomp sms, σφυράει! Εχω δοκιμάσει τα άπαντα και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη. Πάγωσε την stock εφαρμογή με το titanium και καθάρισες. Επίσης βάλε την εφαρμογή true dialer και ξεφορτώσου τον άθλιο kinezo contact manager και θ αρχίζει να μοιάζει με κανονικό τηλέφωνο.

Με εξαίρεση το messenger sms όλα τα προγράμματα sms Που έχω δεί, έχουν το ίδιο πρόβλημα, οπως και το ενσωματωμένο.

Αν έχεις κανένα gps tracker που στέλνει google maps link , στο πρώτο "," που βρίσκουν μέσα στο link, εκεί το σταματάνε.

Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορείς να πατήσεις κατευθείαν επάνω στο link του sms που σου έρχεται, και να ανοίξει το σημείο στον χάρτη.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Μια βοήθεια πλιζ

Που πάω για να ενεργοποίησω τα mb internet της εκάστοτε εταιρίας όταν είμαι εκτός wifi???? Στην vodafone που είμαι δυο φορες που πήγα δεν μπορούσαν να βρουν :)

Ευχαριστώ

Βάλε τη ρομ του Kandilak, δεν εχει κανένα θέμα, μια χαρα καταναλωση και πολλή ελεύθερη μνήμη. Τόσες σελίδες έχουν γίνει νιανιά αυτά.. Η miui δεν υποστηρίζει black screen control και για μένα αυτό αρκεί για να μη μπει σε αυτό το κινητό

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση τo black screen control τι είναι?

σήμερα θα περάσω την ρομ

θα πάω στην light του kandilak το θέμα είναι αν έχει δοκιμάσει κάποιος την miui να μου πει τα αρνητικά

με ενδιαφέρει πιο πολύ η miui

δεν έχω αρκετό χρόνο για να δοκιμάσω και τις 2 ρομ

όποιος μπορεί να μου πει περισσότερα για την Miui θα με βοηθήσει.

ευχαριστώ πολύ!

το recovery img το αφήνω το ίδιο όνομα?recovery_twrp.img

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άνοιξε τα notifications και θα δεις να λέει σύνδεση δεδομενων

ενοεις δικτυα κιν.τηλεφωνιας και ανοιγω το data connection ???

ανοιχτο ειναι

ενοεις δικτυα κιν.τηλεφωνιας και ανοιγω το data connection ???

ανοιχτο ειναι

Στο ίδιο μενού πιο κάτω λέει "Ονόματα σημείων πρόσβασης" , πάτα το κα πες τι επιλογές δίνει.

κατα σειρα

data connection

enable 4g

data roaming

data usage and APP control

preferred networks

access Poιnt Names

operator selection

τα τρια πρωτα ειναι ανοιχτα απο την αρχη

οταν παταω το τεταρτο να ανοιξει μου βγαζει¨δυστυχως ,η εφαρμογη network setting εχει σταματησει

υγ.ειμαι με την 9432 οπως το πηρα περσι απο vichmall

κατα σειρα

data connection

enable 4g

data roaming

data usage and APP control

preferred networks

access Poιnt Names

operator selection

τα τρια πρωτα ειναι ανοιχτα απο την αρχη

οταν παταω το τεταρτο να ανοιξει μου βγαζει¨δυστυχως ,η εφαρμογη network setting εχει σταματησει

υγ.ειμαι με την 9432 οπως το πηρα περσι απο vichmall

Πάτα το access point names και πες τι γράφει.

vf mobile internet

interne.vodavone.gr

vodavone GR-MMS

κατα σειρα ,και ειναι πατημενο στο δευτερο δηλ. στο interne.vodavone.gr

vf mobile internet

interne.vodavone.gr

vodavone GR-MMS

κατα σειρα ,και ειναι πατημενο στο δευτερο δηλ. στο interne.vodavone.gr

πάτα το menu και μετά reset to default

το εκανα και τωρα δειχνει μονο τα παρακατω

vf mobile internet

vodavone GR-MMS

με ενεργοποιημενο το πρωτο

Καλησπερα! Ξερει καποιος πως βγαινει στο vibe ui ο ελεγχος οταν κανουμε εγκατασταση μια εφαρμογη? (Σου αναφερει που εχει προσβαση η εφαρμογη next next install κτλ) Γενικα χρειαζεται αλλα κανω επαναφορα εφαρμογων με το titanium και το βγαζει σε ολες... δε βολευει...

το εκανα και τωρα δειχνει μονο τα παρακατω

vf mobile internet

vodavone GR-MMS

με ενεργοποιημενο το πρωτο

ωραία , δες τώρα αν δουλεύει το mobile internet.

Γειά σας παιδιά. Όταν αποσυνδεω το USB από το κινητό είτε το φορτιζω στην πρίζα είτε το έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή εμφανίζει Unfortunately Google play services has stopped. Ξέρει κανείς για τι γίνεται αυτό. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση;

Παιδες καλημέρα και καλό μήνα! Σίγουρα θα έχει απαντηθεί το ερώτημα που θα κάνω αλλά το θέμα έχει τεράστια έκταση και είναι η πρώτη φορά που μπαίνω εδώ μέσα οπότε καταλαβαίνετε :p

Έχει ένας ξάδερφος το κινητό αυτό το είχε πάρει απο Κίνα και έχει κάποια προβλήματα με καταναλωση μπαταριας και με το σήμα όταν σβήνει η οθόνη (χάνεται και μόλις ανάψει η οθόνη φαίνεται για λίγο ένα Χ πάνω στο σήμα και μετά επανέρχεται)

Θέλουμε να το αναβαθμίσουμε αλλά επειδή δεν έχουμε πολύ χρόνο για δοκιμές και πειράματα θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε κάποια rom που να βάλω. Γενικώς έχω εμπειρία από φλασαρίσματα απλά επειδή δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο κινητό θα ήθελα κάποιες προτάσεις.

Ευχαριστώ πολύ!

Καλή μέρα και καλό μήνα.

Μετά από πτώση του κινητού και χωρίς εμφανή σημάδια από αυτή, έπαψε να δουλεύει το gps.

Δεν βλέπει κανένα δορυφόρο 0/12. Λογικά δεν κάνει επαφή η κεραία με την πλακέτα.

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω ή που να το πάω για επισκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Παιδια καλησπερα

εχω αγορασμενο Lenovo A806 απο Κινα την ανοιξη του 15'

σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο ειναι οκ αλλα εχει κ καποια ζητηματα με την γραμματοσειρα ελληνικων, το GPS αργει πολυ να ανοιξει κ να εντοπισει κ καποια αλλα ψιλο πραγματα

υπαρχει κανενας φιλος που να γνωριζει το τηλεφωνο κ να εχει ασχοληθει με αναβαθμισεις κλπ?

ας μου στειλει μυνημα

ευχαριστω

Νικος

δεν εκανα επανακινηση ,κατσε να κανω

οχι ,εκανα επανακινηση αλλα δεν μπαινει ιντερνετ

Edited by jiannis50

Θέλουμε να το αναβαθμίσουμε αλλά επειδή δεν έχουμε πολύ χρόνο για δοκιμές και πειράματα θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε κάποια rom που να βάλω. Γενικώς έχω εμπειρία από φλασαρίσματα απλά επειδή δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο κινητό θα ήθελα κάποιες προτάσεις.

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδια καλησπερα

εχω αγορασμενο Lenovo A806 απο Κινα την ανοιξη του 15'

σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο ειναι οκ αλλα εχει κ καποια ζητηματα με την γραμματοσειρα ελληνικων, το GPS αργει πολυ να ανοιξει κ να εντοπισει κ καποια αλλα ψιλο πραγματα

Με βαση αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 θα βαλετε την 1536 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206

δεν εκανα επανακινηση ,κατσε να κανω

οχι ,εκανα επανακινηση αλλα δεν μπαινει ιντερνετ

Πήγαινε σε ένα κατάστημα vodaphone και δείξε τους το menu του access point names και πες τους να περάσουν τα σωστά apn για το internet της vodaphone. Πριν το κάνεις αυτό σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο δεδομένων στον αριθμό σου .

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί δηλαδη να μην ακολουθήσει τις οδηγίες όπως περιγράφονται στο post της 1536 multilanguage?

Παιδες καλημέρα και καλό μήνα! Σίγουρα θα έχει απαντηθεί το ερώτημα που θα κάνω αλλά το θέμα έχει τεράστια έκταση και είναι η πρώτη φορά που μπαίνω εδώ μέσα οπότε καταλαβαίνετε :p

Έχει ένας ξάδερφος το κινητό αυτό το είχε πάρει απο Κίνα και έχει κάποια προβλήματα με καταναλωση μπαταριας και με το σήμα όταν σβήνει η οθόνη (χάνεται και μόλις ανάψει η οθόνη φαίνεται για λίγο ένα Χ πάνω στο σήμα και μετά επανέρχεται)

Ευχαριστώ πολύ!

Ακολούθα τις οδηγίες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Πήγαινε σε ένα κατάστημα vodaphone και δείξε τους το menu του access point names και πες τους να περάσουν τα σωστά apn για το internet της vodaphone. Πριν το κάνεις αυτό σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο δεδομένων στον αριθμό σου .

ευχαριστω,αυτο θα κανω αυριο κιολας