Sdouze Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Καλησπέρα,και εγώ τα ίδια συμπτώματα, πιθανών να τα πείραξε η ζέστη :p Περιμένω να έρθει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Το ειδα οτι εκανα λαθος αλλα το αφησα ηταν ποιο δραματικο, Δεν ειναι παντα μπαταρια μπορει να την εχει παιξει το τσιπακι Που αποθηκευει το λογισμικο . Στην περίπτωση αυτή δεν θα δούλευε με το φορτιστή. Νομίζω ψάχνεις δικαιολογία να αλλάξεις κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormnick Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Και μενα εδω και 2 μέρες κανει συνέχεια επανεκκίνηση... Καποιες φορές δεν ανοιγει καν.οσο ακομα ειναι στο logo της lenovo ξανά και ξανα restart. Πριν λιγο δούλευε στον φορτιστή και ενώ ελεγε 98% εκανε restart και πήγε 58. Ολο το πρωι δούλευε όμως κανονικά χωρις φορτιστή. Που μπορω να βρω μπαταρία με 5 ευρώ που ειδα πιο πάνω γιατι λιγο που εψαξα κατι για 15-19 ειδα. Edit. Το βρήκα το λινκ για το 5ευρω αλλα μαλλον δεν ειναι original να υποθέσω..τις εχει δοκιμάσει κάποιος ή να πάμε σε επιλογή μιας πιο ακριβής αλλα original Edited July 5, 2017 by stormnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Στην περίπτωση αυτή δεν θα δούλευε με το φορτιστή. Νομίζω ψάχνεις δικαιολογία να αλλάξεις κινητό :) Απο μια συντομη αναζητηση μου ειδα σε μερικα φορουμ να αναφερουν τα ιδια συμτοματα , τα οποια δεν διορθώθηκαν με αλλαγη μπαταριας. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μενα εδω και 2 μέρες κανει συνέχεια επανεκκίνηση... Καποιες φορές δεν ανοιγει καν.οσο ακομα ειναι στο logo της lenovo ξανά και ξανα restart. Πριν λιγο δούλευε στον φορτιστή και ενώ ελεγε 98% εκανε restart και πήγε 58. Ολο το πρωι δούλευε όμως κανονικά χωρις φορτιστή. Που μπορω να βρω μπαταρία με 5 ευρώ που ειδα πιο πάνω γιατι λιγο που εψαξα κατι για 15-19 ειδα. Edit. Το βρήκα το λινκ για το 5ευρω αλλα μαλλον δεν ειναι original να υποθέσω..τις εχει δοκιμάσει κάποιος ή να πάμε σε επιλογή μιας πιο ακριβής αλλα original Ολο το τηλεφωνο το βρισκεις 65 ευρω καινουργιο. Αξιζει να δωσεις 20 ευρω μονο για μπαταρια? Ετσι κι αλλιως κινεζικες ειναι και οι μεν και οι δεν :p Απλα παρτε ρε παιδια καποιος να μου πει και μενα αν εφτιαξε να παραγγειλω και γω :D Edited July 6, 2017 by xeiristeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Απο μια συντομη αναζητηση μου ειδα σε μερικα φορουμ να αναφερουν τα ιδια συμτοματα , τα οποια δεν διορθώθηκαν με αλλαγη μπαταριας. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολο το τηλεφωνο το βρισκεις 65 ευρω καινουργιο. Αξιζει να δωσεις 20 ευρω μονο για μπαταρια? Ετσι κι αλλιως κινεζικες ειναι και οι μεν και οι δεν :p Απλα παρτε ρε παιδια καποιος να μου πει και μενα αν εφτιαξε να παραγγειλω και γω :D Βάλε αγγελία σε τοπική εφημερίδα ψάχνοντας κάτοχο A806 να δοκιμάσεις την μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Βάλε αγγελία σε τοπική εφημερίδα ψάχνοντας κάτοχο A806 να δοκιμάσεις την μπαταρία του. Πω εισαι μεγαλος ! Πως δεν το σκεφτηκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormnick Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Ολο το τηλεφωνο το βρισκεις 65 ευρω καινουργιο. Αξιζει να δωσεις 20 ευρω μονο για μπαταρια? 65 που το βρηκες αν μπορεις να δωσεις λινκ. εσπασε η οθονη και βγηκε το κινητο off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 65 που το βρηκες αν μπορεις να δωσεις λινκ. εσπασε η οθονη και βγηκε το κινητο off... http://www.ebay.com/itm/Lenovo-Golden-Warrior-A806-4G-LTE-Mobile-Phone-Android-5-2GB-RAM-16GB-ROM-13MP-/162501061471?var=&hash=item25d5d16b5f:m:m73Uhvs-i4Bvd83DqTN-4DQ Αυτο επιασε το ματι μου χτες Αν το λινκ ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ το σβηνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 http://www.ebay.com/itm/Lenovo-Golden-Warrior-A806-4G-LTE-Mobile-Phone-Android-5-2GB-RAM-16GB-ROM-13MP-/162501061471?var=&hash=item25d5d16b5f:m:m73Uhvs-i4Bvd83DqTN-4DQ Αυτο επιασε το ματι μου χτες Αν το λινκ ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ το σβηνω Είναι Refurbished αυτό.... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Είναι Refurbished αυτό.... δλδ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 δλδ......... Έχει επιστραφεί στον κατασκευαστή για κάποιο λόγο και έχει επισκευαστεί απ' αυτόν... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Έχει επιστραφεί στον κατασκευαστή για κάποιο λόγο και έχει επισκευαστεί απ' αυτόν... Ναι διαβασα τι ειναι , δεν ειναι και τοσο κακο αυτο , αλλα δεν ειναι καινουργιο οπως ειπα παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ποια εφαρμογή κλείνει στο background? Δοκίμασε από την ασφάλεια, μπαταρία, εξοικονόμηση μπαταρίας εφαρμογών, να βάλεις χωρίς περιορισμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Μήπως πειράζεις κάποια ρύθμιση εξοικονόμησης ενέργειας? sorry για την καθυστερηση οχι ,δεν πειραζω τιποτα εκει ,περα απο το security ανα δυο τρεις ημερες που κανω τσεκ απ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Και μενα εδω και 2 μέρες κανει συνέχεια επανεκκίνηση... Καποιες φορές δεν ανοιγει καν.οσο ακομα ειναι στο logo της lenovo ξανά και ξανα restart. Πριν λιγο δούλευε στον φορτιστή και ενώ ελεγε 98% εκανε restart και πήγε 58. Ολο το πρωι δούλευε όμως κανονικά χωρις φορτιστή. Που μπορω να βρω μπαταρία με 5 ευρώ που ειδα πιο πάνω γιατι λιγο που εψαξα κατι για 15-19 ειδα. Edit. Το βρήκα το λινκ για το 5ευρω αλλα μαλλον δεν ειναι original να υποθέσω..τις εχει δοκιμάσει κάποιος ή να πάμε σε επιλογή μιας πιο ακριβής αλλα original Αντιμετώπισα και εγώ το παραπάνω θέμα πριν λίγες ημέρες. Εκτός φορτιστή, δούλευε. Αν άνοιγα κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή επανεκκινούσε. Με δυνατό φορτιστή όλα πήγαιναν καλά. Παρήγγειλα από ebay αλλά μετά από μερικές μέρες είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν. Μάλλον είναι το θέμα με μπαταρίες στα αεροπλάνα. Αγόρασα μια από ηλεκτρονικό κατάστημα της Λαμίας και όλα καλά. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Αντιμετώπισα και εγώ το παραπάνω θέμα πριν λίγες ημέρες. Εκτός φορτιστή, δούλευε. Αν άνοιγα κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή επανεκκινούσε. Με δυνατό φορτιστή όλα πήγαιναν καλά. Παρήγγειλα από ebay αλλά μετά από μερικές μέρες είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν. Μάλλον είναι το θέμα με μπαταρίες στα αεροπλάνα. Αγόρασα μια από ηλεκτρονικό κατάστημα της Λαμίας και όλα καλά. Ποσο? Στειλε το λινκ με π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Κανα update σε androd 5/6 παιζει? Γενικα καποια νεωτερη ρομ? Βρηκα και εγω μια miui και ψηνομαι να τη περασω. Δε θυμαμαι μετα απο τοσα χρονια,αν ειναι καν περασμενο το twrp :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Κανα update σε androd 5/6 παιζει? Μονο ενα αρνητικο εχει το κινητο, οτι δεν βγαινουν ρομ για android5. Aν γινοταν και αυτο προσωπικα δεν θα ηθελα κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Απ ότι φαίνεται θα μείνουμε με 4.4 Εδώ και καιρό έχω τη miui 8 η οποία πάει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Απ ότι φαίνεται θα μείνουμε με 4.4 Εδώ και καιρό έχω τη miui 8 η οποία πάει μια χαρά. Mπορεις να μου δωσεις ενα λινκ απο αυτην που εχεις? Εχει περιττες εφαρμογες?bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Από δω την κατέβασα https://www.movilesdualsim.com/tema/miui-v8-lenovo-a806-a808t_eu-actualizacion-de-08-06-2017-resubido-por-rotabator.174518/ Bug δεν έχω βρει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_Mic Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Και μενα εδω και 2 μέρες κανει συνέχεια επανεκκίνηση... Καποιες φορές δεν ανοιγει καν.οσο ακομα ειναι στο logo της lenovo ξανά και ξανα restart. Πριν λιγο δούλευε στον φορτιστή και ενώ ελεγε 98% εκανε restart και πήγε 58. Ολο το πρωι δούλευε όμως κανονικά χωρις φορτιστή. Που μπορω να βρω μπαταρία με 5 ευρώ που ειδα πιο πάνω γιατι λιγο που εψαξα κατι για 15-19 ειδα. Edit. Το βρήκα το λινκ για το 5ευρω αλλα μαλλον δεν ειναι original να υποθέσω..τις εχει δοκιμάσει κάποιος ή να πάμε σε επιλογή μιας πιο ακριβής αλλα original Καλησπέρα στο team. Ακριβώς τα ίδια έκανε και το δικό μου το lenovo (δοκίμασα κ format απο Twrp) και μου δάνεισε ο αδερφός μου ένα xperia , το οποίο ήταν υπερβολικά αργό και δοκίμασα και αυτό να το "πείραξω" λίγο... Γιατί το αναφέρω ? Λοιπόν , μετά το root που προσπάθησα να κάνω κτλ, κατάφερα να το φέρω στην ίδια κατάσταση με το lenovo μου. Έκανε ασύστολα restart μέχρι το logo..Το έκλεισα τελείως και έκανα επιδιόρθωση λογισμικού μ'ένα πρόγραμμα της sony.. Το κινητό γύρισε πάλι στην αρχική του κατάσταση.. Γι'αυτό το λόγο ή γνώμη μου είναι οτι ίσως να μην είναι η μπατ, θα παραγγείλω κ γω μια φυσικά, αλλά πιστεύω οτι είναι κάποιο κόλλημα στο λογισμικό.. Απλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία αυτή και ν'ακούσω απόψεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλησπέρα στο team. Ακριβώς τα ίδια έκανε και το δικό μου το lenovo (δοκίμασα κ format απο Twrp) και μου δάνεισε ο αδερφός μου ένα xperia , το οποίο ήταν υπερβολικά αργό και δοκίμασα και αυτό να το "πείραξω" λίγο... Γιατί το αναφέρω ? Λοιπόν , μετά το root που προσπάθησα να κάνω κτλ, κατάφερα να το φέρω στην ίδια κατάσταση με το lenovo μου. Έκανε ασύστολα restart μέχρι το logo..Το έκλεισα τελείως και έκανα επιδιόρθωση λογισμικού μ'ένα πρόγραμμα της sony.. Το κινητό γύρισε πάλι στην αρχική του κατάσταση.. Γι'αυτό το λόγο ή γνώμη μου είναι οτι ίσως να μην είναι η μπατ, θα παραγγείλω κ γω μια φυσικά, αλλά πιστεύω οτι είναι κάποιο κόλλημα στο λογισμικό.. Απλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία αυτή και ν'ακούσω απόψεις :D Βάλε το να φορτίζει. Αν δεν κάνει restart δεν έχει να κάνει με το λογισμικό. Είναι η μπαταρία. Είναι απλά τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_Mic Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Βάλε το να φορτίζει. Αν δεν κάνει restart δεν έχει να κάνει με το λογισμικό. Είναι η μπαταρία. Είναι απλά τα πράγματα. Νομίζω οτι είναι πιο σύνθετo, γι'αυτό ανέφερα και την εμπειρία μου με το xperia. Και ακόμα και στο ρεύμα κλείνει μερικές φορές. Τες πα, θα φλασάρω Rom κτλ και θα παραγγείλω κ μπατ αλλά δεν αφήνεις περιθώρια για συζήτηση.. Ευχαριστώ anyway. Edited July 28, 2017 by Dim_Mic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Νομίζω οτι είναι πιο σύνθετα, γι'αυτό ανέφερα και την εμπειρία μου με το xperia.. Αλλά δεν αφήνεις περιθώρια για συζήτηση.. Καλή συνέχεια. Εδω δεν είναι το νήμα του xperia. Αν στο xperia είναι συνθετα δεν ξέρω. Στο lenovo A806 ισχύει αυτό που ανέφερα. Καλη συνέχεια και σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts