mcstefan7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Και γω στο γλειφιτζούρι είμαι αλλα έχει αρκετά κολλήματα κυρίως ο launcher π επαναφορτώνει κάθε φορά που γυρνάς στο μενού και το σπλιτ σκριν που μετά απο 1 λεπτό κρασάρει την εφαρμογή π τρέχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπερα παιδια...Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου πει πως κανουμε σε αυτην την συσκευη print screen..Εννοω με ποιον συνδιασμο πληκτρων βγαζουμε την οθονη φωτογραφια..Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπερα παιδια...Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου πει πως κανουμε σε αυτην την συσκευη print screen..Εννοω με ποιον συνδιασμο πληκτρων βγαζουμε την οθονη φωτογραφια..Ευχαριστω! Κρατώντας το volume down και το power ταυτόχρονα πατημένα....οπως δηλαδη σε όλες τις Android συσκευες.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Και γω στο γλειφιτζούρι είμαι αλλα έχει αρκετά κολλήματα κυρίως ο launcher π επαναφορτώνει κάθε φορά που γυρνάς στο μενού και το σπλιτ σκριν που μετά απο 1 λεπτό κρασάρει την εφαρμογή π τρέχεις. Για τα κολλήματα του launcher,αυτό διορθώνετε πανεύκολα κάνοντας εγκατάσταση τον Nova Launcher και πάει σφαίρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 =tsiglas;6034598]Κρατώντας το volume down και το power ταυτόχρονα πατημένα....οπως δηλαδη σε όλες τις Android συσκευες.... Αυτο ηξερα κ εγω αλλα σε εμενα δεν λειτουργει..Ειτε τα κραταω παρατεταμενα ειτε στιγμιαια..Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcstefan7 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Είμαι fan του apus...Απλά παρατήρηση έκανα...ετσι κι αλλιως ο στοκ μ αρέσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 =tsiglas;6034598]Κρατώντας το volume down και το power ταυτόχρονα πατημένα....οπως δηλαδη σε όλες τις Android συσκευες.... Αυτο ηξερα κ εγω αλλα σε εμενα δεν λειτουργει..Ειτε τα κραταω παρατεταμενα ειτε στιγμιαια..Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Σε εμένα και σε όσους ρώτησα λειτουργεί μια χαρά τώρα σε εσένα κάτι θα φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Και σε μένα λειτουργεί. Μια άλλη απορία, πήρα μια θήκη mofi με παράθυρο πάνω και άλλο ένα κάθετο για απάντηση κλήσης αλλά δεν δουλεύει σωστά, η ρύθμιση είναι για ένα πιο μεγάλο παράθυρο, καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αυτήν την θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Και σε μένα λειτουργεί. Μια άλλη απορία, πήρα μια θήκη mofi με παράθυρο πάνω και άλλο ένα κάθετο για απάντηση κλήσης αλλά δεν δουλεύει σωστά, η ρύθμιση είναι για ένα πιο μεγάλο παράθυρο, καμία ιδέα; να πάρεις χωρίς παράθυρο; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν σαν εταιρια υπαρχουν ανταλακτικα για την συσκευη μας..Για παραδειγμα κουμπια,καπακι πισω,οθονη σε περιπτωση που σπασει η ραγισει,γνωριζει κανεις απο εσας;Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εδώ έχει τα πάντα και τα κοάλα... :p zte nubia z7 max battery zte nubia z7 max battery Lcd display+Touch screen digitizer LCD Screen Display replacement και αν ψάξεις και άλλο θα βρεις και αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εδώ έχει τα πάντα και τα κοάλα... :p zte nubia z7 max battery zte nubia z7 max battery Lcd display+Touch screen digitizer LCD Screen Display replacement και αν ψάξεις και άλλο θα βρεις και αλλα. Το ιδιο καταστημα στο Aliexpress εχει αλλη τιμη http://www.aliexpress.com/item/New-100-Original-3100Mah-Battery-For-ZTE-Nubia-Z7-MAX-5-5-inch-Smart-Mobile-Phone/32247268756.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπερα παιδια...Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου πει πως κανουμε σε αυτην την συσκευη print screen..Εννοω με ποιον συνδιασμο πληκτρων βγαζουμε την οθονη φωτογραφια..Ευχαριστω! Αρχηγε τσεκαρε στις ρυθμισεις στα touch gestures...πχ εγω κανω print screen μετακινωντας τρια δαχτυλα πανω.... Συσκευη απο to2c στα 280, το ρουταρα αλλα φοραω την 1.29 μιας και δεν εχω ξανααλλαξει ρομ ποτε και δεν θελω να το επιχειρησω μην κανω καμια στραβη Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αρχηγε τσεκαρε στις ρυθμισεις στα touch gestures...πχ εγω κανω print screen μετακινωντας τρια δαχτυλα πανω.... Συσκευη απο to2c στα 280, το ρουταρα αλλα φοραω την 1.29 μιας και δεν εχω ξανααλλαξει ρομ ποτε και δεν θελω να το επιχειρησω μην κανω καμια στραβη Διάβασε στο πρώτο ποστ έχω οδηγίες πως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση διάβασε το προσεκτικά και αν έχεις απορίες ρώτα ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αρχηγε τσεκαρε στις ρυθμισεις στα touch gestures...πχ εγω κανω print screen μετακινωντας τρια δαχτυλα πανω.... Συσκευη απο to2c στα 280, το ρουταρα αλλα φοραω την 1.29 μιας και δεν εχω ξανααλλαξει ρομ ποτε και δεν θελω να το επιχειρησω μην κανω καμια στραβη Ευχαριστω για την απαντηση σου...Με αυτον τον τροπο κανει μια χαρα print screen...Απλα προβληματιστικα γτ ενω στα υπολοιπα ατομα γινεται κανονικα με volume down+power ενω στην συσκευη μου οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Αρχηγε τσεκαρε στις ρυθμισεις στα touch gestures...πχ εγω κανω print screen μετακινωντας τρια δαχτυλα πανω.... Συσκευη απο to2c στα 280, το ρουταρα αλλα φοραω την 1.29 μιας και δεν εχω ξανααλλαξει ρομ ποτε και δεν θελω να το επιχειρησω μην κανω καμια στραβη Ευχαριστω για την απαντηση σου...Με αυτον τον τροπο κανει μια χαρα print screen...Απλα προβληματιστικα γτ ενω στα υπολοιπα ατομα γινεται κανονικα με volume down+power ενω στην συσκευη μου οχι.. Ουτε εμενα μου το κανει...ποια ρομ εχεις? Γιατι ολοι οι αλλοι εχουν 1.64 κτλ κτλ ενω εγω την 1.29 (αυτη που ηρθε το κινητο) Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 ρε παιδιά θα παίξει σε καμια Ρομ η τελευταια εκδοση του Instagram? πουθενά δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 ρε παιδιά θα παίξει σε καμια Ρομ η τελευταια εκδοση του Instagram? πουθενά δεν παιζει Αν εισαι ρουτ και γνωρίζεις μερικα πραγματα δοκιμασε να αλλαξεις στο build.prop την εκδοση Android από 4.4.2 σε 5.0 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 =Panoslalos;6043054]Ουτε εμενα μου το κανει...ποια ρομ εχεις? Γιατι ολοι οι αλλοι εχουν 1.64 κτλ κτλ ενω εγω την 1.29 (αυτη που ηρθε το κινητο) Την 1.62 official εχω..Λιγο περιεργο παντως να φταιει η ρομ..Anyway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Αν εισαι ρουτ και γνωρίζεις μερικα πραγματα δοκιμασε να αλλαξεις στο build.prop την εκδοση Android από 4.4.2 σε 5.0 το εχεις κανει και δουλευει; αναβαθμιζεις κανονικα την εφαρμογη? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... βρηκα την λυση, οποιος θελει να μπει στις ρυθμισεις του instagram και καπου λεει καμερα, εχει 2 επιλογες, απενεργοποιεις την δευτερη που λεει use high quality image processing και εισαι κομπλεεεεεεεεεεεεεε Edited March 30, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sting123 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φοράω την 1.64bb72 του ιταλού...ξέρει κάποιος πως μπορω να μπλοκαρω κάποιον αριθμό; Αναφέρομαι στο call rejection list. Καποιες οδηγίες που βρήκα σε ξένα site δεν λειτουργουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φοράω την 1.64bb72 του ιταλού...ξέρει κάποιος πως μπορω να μπλοκαρω κάποιον αριθμό; Αναφέρομαι στο call rejection list. Καποιες οδηγίες που βρήκα σε ξένα site δεν λειτουργουν... Δες αυτό,πρέπει να σου κάνει την δουλειά που θες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sting123 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ευχαριστώ πολύ tigreos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs73 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπερα με την Lollipop και τα update τι γίνετε είναι σταθερή η ακόμη να περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts