Jump to content

Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών

bill_viper
 Κοινοποίηση

Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?  

600 members have voted

1. 1. Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?

• Gel
      297
    • Κερί
      96
    • Αφρός
      83
    • Άλλο
      124

Recommended Posts

Το προιόν που έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και μ'έχει αφήσει ευχαριστημένο είναι το L'Oreal Ahead Web. Αναφέρεται ως "κρέμα γλυπτικής με ίνες". :)

Το χρησιμοποιούσα και εγώ αυτό. Πολύ καλό όσο το μαλλί ήταν κοντό. Όταν άρχιζε να μεγαλώνει δεν έκανε δουλειά. Επίσης θέλει ειδικό τρόπο χρήσης. Τώρα χρησιμοποιώ το Plastic Elastic της New Wave, μιας και προτιμώ το ματ το στυλ και όχι το βρεμμένο που σου αφήνουν τα τζελ. Για ματ δημιουργίες είναι ό,τι πρέπει.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει δοκιμασει κανεις το καινουργιο της new wave που διαφημιζουν και λενα οτι αντεχει στη ζεστη και κατι τετοια.που ειναι σε ενα μπαρ..........

παιδια εγω παω οπου να ναι για κούρεμα, κ σκέφτομαι να τους πω να μου τα "αραιώσουν". Ξέρει κανείς αν θα έχει επιπτώσεισ κ τι ακριβώς κάνει???

Please answer ειναι σημαντικό!

οταν λες ματ φιλε μου τι εννοεις?

Εννοώ να φαίνεται στεγνό το μαλλί φίλε μου και όχι βρεγμένο. :)

Σχετικά με το συχνό λούσιμο .. Άν κάποιος κάνει πισίνα πρέπει να λούζει το μαλλί του κάθε φορά μετά το μπάνιο ( για το χλώριο κλπ) ή μήπως και ένα καλό ξέβγαλμα με νερό αρκεί ??

Αν κάνει συχνά μπάνιο στην πισίνα , τότε?

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Εγο χρησιμοποιω ενα gel katr-el στο ονομα και ειναι ροζ... Δεν ξέρω ποια εταιρια το βγαζει αλλα ειμαι ικανοποιημενος ;)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Υπαρχει κανα σαμπουαν για την τριχοπτωση/ενδυναμωση τριχας :confused:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Για καθημερινή χρήση Dercos της Vichy. Σε όλα τα φαρμακεία

Νομίζω έχει € 30

Όσον αφορά το αραίωμα συνιστάται για όσους έχουνε πολλά πυκνά μαλλιά και δεν θέλουν να τα κοντίνουν τόσο , όσο να μη φουντώνουν.

Το αραίωμα εκεί βοηθάει.

Για καθημερινή χρήση χρησιμοποιώ ένα πράσινο Fructise με κρεμώδης υφή.

Πολύ καλό shampoo.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Ρε παιδιά... Μια ηλίθια, προφανώς, ερώτηση.

Συμφοιτήτριές μου δήλωασν κατηγορηματικά ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις ανταύγειες αν έχεις εχμ έμμηνη ρύση, ακόμα κι αν είναι η τελευταία σου μέρα. Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αν περιμένεις έμμηνη ρύση. :O :X

WTF??? Γιατί;;;;; Γαμώτο, χρόνια με πρήζουν να κάνω ανταύγειες, αποφάσισα να κάνω πριν πάω στο νησί (για έκπληξη για το αγόρι μου) και τώρα μου λένε αυτή τη *******. Μήπως με δούλευαν επειδή ξέρουν ότι έχω χάλια σχέση με tips ομορφιάς κτλ ή λένε αλήθεια??????? :cry: :O

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

• 1 month later...

thelo na isioso ta mallia moy, einai peripoy sgoyra oxi katsara alla oute kai oloisia, den moy ginontai karfia me tipota, ti moy proteinete na kano?

epishs ti sampouan h gel moy proteinete na xrhsimopoihso mpas kai moy isiosoyn???

Συμφοιτήτριές μου δήλωασν κατηγορηματικά ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις ανταύγειες αν έχεις εχμ έμμηνη ρύση, ακόμα κι αν είναι η τελευταία σου μέρα. Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αν περιμένεις έμμηνη ρύση. :O :X

WTF??? Γιατί;;;;; Γαμώτο, χρόνια με πρήζουν να κάνω ανταύγειες, αποφάσισα να κάνω πριν πάω στο νησί (για έκπληξη για το αγόρι μου) και τώρα μου λένε αυτή τη *******. Μήπως με δούλευαν επειδή ξέρουν ότι έχω χάλια σχέση με tips ομορφιάς κτλ ή λένε αλήθεια??????? :cry: :O

an kai arghsa ligaki,na sou po pos ontios isxuei oxi mono gia antaygeies alla gia ka8e ti pou mporeis na kaneis sta mallakia ou kai exei sxesh me mh fysika proionta.px bafh,permanant ktl ktl

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

thelo na isioso ta mallia moy, einai peripoy sgoyra oxi katsara alla oute kai oloisia, den moy ginontai karfia me tipota, ti moy proteinete na kano?

epishs ti sampouan h gel moy proteinete na xrhsimopoihso mpas kai moy isiosoyn???

h organics exei mai seira sampouan-krema mallion gia sgoura mallia pou 8eloume na isiosoume..

epishs ta proionta ths avon gia ayth th douleia einai apotelesmatika kai polu oikonomika..

telos analoga me to mhkos ton mallion sou mporeis na xrhsimopoihseis sidero gia na ta isioseis..

kapoia isiotikh krema mallion dokimases?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ενα κερι της fructis style me μικρο-κερι φρουτων και μια κρεμα της wella(δεν θυμαμαι ονομα)Παντως απο εξω γραφει για ατημελητο look.

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

η "φρουτιλα" της fructis ισχυει περισσοτερο για τις κρεμες,σαμπουαν κτλ

γι'αυτο παιρνω κρεμα της wella!

αλλα το κερι της fructis ειναι πολυ καλο..

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

h organics exei mai seira sampouan-krema mallion gia sgoura mallia pou 8eloume na isiosoume..

epishs ta proionta ths avon gia ayth th douleia einai apotelesmatika kai polu oikonomika..

telos analoga me to mhkos ton mallion sou mporeis na xrhsimopoihseis sidero gia na ta isioseis..

kapoia isiotikh krema mallion dokimases?

isiotikh den thelo na xrhsimopoihsio epeidh exo akoysei diafora(prokalei trixoptosh klp), den hxera pos ayta ta proionta einai gia na soy isionoyn ta mallia, nomiza pos htan gia na soy dhmioyrgoyn mpoykles, tha pao na koitakso ayta poy proteines thnx

Dustuxws glukia mou isxuei! Oxi pws an kaneis tha patheis kati amesa, apla den einai kalo na ginetai.

vrhka ena isiotiko gel(h shampoo den thymamai) gia sgoura mallia xoris xhmika(kai kala) ths kms. na to paro, einai kalh h kms? exo dei poy th xrhsimopoioyn sta komothria sta gels

Παλιοτερα Gel (της L' Oreal παντα) και τωρα μονο κερι γιατι εκτος οτι τα μαλλια ειναι πιο λαμπερα κανεις και γλυπτικη για να τα φτιαξεις...και εχει φαση... :p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ρε παιδια δεν σας ενοχλει το οτι με το κερι τα μαλλια σαν να γλυτσιαζουν αν τα πιασεις; :confused:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

ε!δεν βαζουμε και ολο το κερι στο κεφαλι....:p

μια μικρη ποσοτητα βαζουμε ισα ισα για να παρουν το σχημα που θες!εγω παντως χρησιμοποιω περισσοτερο κρεμα παρα κερι...

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]