Jump to content

ΖΤΕ Nubia Ζ7 Mini

gdimitris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτοιμη , η V5 επιτέλους...:D

Έχει πολύ σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις.....χιχιχιχιχι

[ATTACH]53828[/ATTACH]

Στις οδηγίες γράφεις

9.In cwm recovery menu run> data factory reset > wipe cache> (in advance) >wipe dalvik cache> (in mount,system) > format system

Που είναι αυτά ? Υποθέτω πως εννοείς

9. In cwm recovery menu

i. wipe data / factory reset

ii. wipe cache partition

iii. advanced -> wipe dalvik cache

iv. mounts and storage -> format / system

Επιβεβαίωσε μου μην κάνω καμιά μλκ

και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω στην CWM μπορούμε να κάνουμε restore από full backup μόνο τα data ώστε να φέρει μόνο επαφές, SMS, εφαρμογές κλπ ???

spacer.png

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στις οδηγίες γράφεις

9.In cwm recovery menu run> data factory reset > wipe cache> (in advance) >wipe dalvik cache> (in mount,system) > format system

Που είναι αυτά ? Υποθέτω πως εννοείς

9. In cwm recovery menu

i. wipe data / factory reset

ii. wipe cache partition

iii. advanced -> wipe dalvik cache

iv. mounts and storage -> format / system

Επιβεβαίωσε μου μην κάνω καμιά μλκ

και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω στην CWM μπορούμε να κάνουμε restore από full backup μόνο τα data ώστε να φέρει μόνο επαφές, SMS, εφαρμογές κλπ ???

Καλησπέρα ναι αυτή την σειρά στο recovery μενού, απλά τα έγραψα γρήγορα, υποτίθεται ότι ξέρουν αυτού που χειρίζονται recovery menu.

Με cwm κάνεις ένα ωραίο full backup, με το nubia backup που ξαναβάλαμε μέσα κάνεις data backup.

Καλησπέρα ναι αυτή την σειρά στο recovery μενού, απλά τα έγραψα γρήγορα, υποτίθεται ότι ξέρουν αυτού που χειρίζονται recovery menu.

Με cwm κάνεις ένα ωραίο full backup, με το nubia backup που ξαναβάλαμε μέσα κάνεις data backup.

Και πως κάνω backup data με το nubia πριν βάλω την v5 ??????

spacer.png

Και πως κάνω backup data με το nubia πριν βάλω την v5 ??????

στο post #629 είναι το λινκ για την εφαρμογή, κατέβασέ την , εγκατέστησέ την και κανε το bck πριν κάνεις install

στο post #629 είναι το λινκ για την εφαρμογή, κατέβασέ την , εγκατέστησέ την και κανε το bck πριν κάνεις install

Τέλεια είσαι τιτανομέγιστος ... :cool:

Στο #629 έχεις link για το theme manager

spacer.png

Τέλεια είσαι τιτανομέγιστος ... :cool:

Στο #629 έχεις link για το theme manager

sorry εδώ είσαι http://ge.tt/6ZgidO62/v/0

sorry εδώ είσαι http://ge.tt/6ZgidO62/v/0

Ευχαριστώ προχωράω ακάθεκτος... :D

spacer.png

Έτοιμος... μισή ωρίτσα υπόθεση μαζί με restore και updates.

smartdigi σ' ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.

spacer.png

Έτοιμος... μισή ωρίτσα υπόθεση μαζί με restore και updates.

smartdigi σ' ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.

Παρακαλώ καλό βράδυ

Ευχαριστουμε !

Μια χαρα ειναι η πορεια. Δες εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Το έχω διαβάσει αυτό. Απλά μια άλλη φορά που είχα ξανά αγοράσει από το συγκεκριμένο site έκανε ~13 μέρες.

και βουαλα, σήμερα τα ΕΛΤΑ άλλαξαν status:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-12-2014 43:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

Και το SingPost λέει ότι έφτασε Ελλάδα

11-12-2014 Arrived at overseas (Country code: GR)

Ευελπιστώ ότι αύριο μεθαύριο να το έχω στα χέρια μου αλλιώς από δευτέρα :happy:

Edited by ChrisWU

Έιδες τι κανεις smartdigi?φτιαχνεις μια κορυφαια rom κ πεθαίνει το νήμα του nubia στο φορουμ:lol:

Ναι ..ναι οι μισοι ψάχνουμε για κάνα bug :p οι αλλοι μισοι εχουν πεσει ταβλα :wacko: και η ομάς του smrtdigi μας παρακολουθεί απο ψηλά και :lol:

Honor 200  12-512GB Black

Καλησπέρα σε όλους , φτιάχνουμε νέα live community :D όποιος θέλει να συμμετάσχει από τους πρώτους πρίν το public ας μας στείλει mail στο smartdigigr@gmail.com με τίτλο community

Merci ;)

Ευχαριστουμε !

Ακομα δεν εχουν ερθει τα τηλεφωνα, μολις ερθουν θα δοκιμασω τη rom σας :)

Κατεβασα τη v5, βλεπω οτι μπορουμε να βαλουμε το cwm recovery με μια εφαρμογη, μπορουμε δηλαδη να το βαλουμε σε καινουριο τηλεφωνο χωρις fastboot ? σωστα καταλαβα ?

Φίλε Karthan7 μήπως παρέλαβες,γιατί το δέμα σου φαίνεται στο αεροδρόμιο αρκετές μέρες;

Γίνεται χαμός με τα δέματα.... Η πρώτη εικόνα είναι με το δικό μου και η δεύτερη με του φίλου μου, και τα δυο είναι ZTE Z7 mini.

Όπως ήρθαν τα πράγματα καλύτερα, θα δω και θα "παίξω" πρώτα το zte τού φίλου μου

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Φίλε Karthan7 μήπως παρέλαβες,γιατί το δέμα σου φαίνεται στο αεροδρόμιο αρκετές μέρες;

Από το κλείσιμο του αεροδρομίου μέχρι την παραλαβή στατιστικά θέλει 2-3 εργάσιμες ημέρες.

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα σε όλους Χρόνια Πολλά στου Εορτάζοντες

Από σήμερα μπορείτε να μας βρείτε online εδώ http://www.smartdigi.gr/live για οποιαδήποτε απορία σας :cool:

Καλή συνέχεια!

Κάθε φορά που πιάνω στα χέρια το nubiaκι μου για τον οποιοδήποτε λόγο, νιώθω ερωτευμένος μαζί του! :O

Είναι απίθανο ρε @ουστι μου :X Το γουστάρω τρελά!!

καλησπέρα στην όμορφη παρέα παράγγειλα και εγώ το ΖΤΕ NUBIA Z7 MAX και το περιμένω πώς και πώς απλά μου έστειλε ένα μήνυμα ο πωλητής που με ενημερώνει ότι το κινητό δεν διαθέτη ΕΛΛΗΝΙΚΟ μενού ισχύει ?? σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

(το μήνυμα που μου έστειλε ) hi mate, just kind remind you that the phone only support English and Chinese as system language, and the Greek only can be set as input language (which means you can input Greek but your cannot have a Greece desktop).

If you confirm it is not a problem for you I will post it today.

καλησπέρα στην όμορφη παρέα παράγγειλα και εγώ το ΖΤΕ NUBIA Z7 MAX και το περιμένω πώς και πώς απλά μου έστειλε ένα μήνυμα ο πωλητής που με ενημερώνει ότι το κινητό δεν διαθέτη ΕΛΛΗΝΙΚΟ μενού ισχύει ?? σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

(το μήνυμα που μου έστειλε ) hi mate, just kind remind you that the phone only support English and Chinese as system language, and the Greek only can be set as input language (which means you can input Greek but your cannot have a Greece desktop).

If you confirm it is not a problem for you I will post it today.

Ε κάτι ψιλοελληνικάκια τα έχει,, μια χαρά είναι. Πεs του, ακυρη η παραγγελία θα πάρω το nubia z7 mini :p

αυτό θέλω να ρωτήσω.. Δεν με νοιάζει για δεύτερη μέρα αρκεί από το πρωί που φεύγω με πολύ χρήση να γυρνάω με μπαταρία το βράδυ..Και ας το φορτίσω όταν πάω για ύπνο..Είναι εφικτό αυτό?

Συγγνώμη για το spamm αλλά αυτό είναι το μόνο που με κρατάει από το να διαλέξω το κινητό..Μην μου πείτε να κοιτάξω τις προηγούμενες σελίδες καθώς έχουν βγεί καινούριες εκδόσεις και με ενδιαφέρει τι συμβαίνει στην πιο πρόσφατη..

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σημερα παρελαβα το τηλεφωνο του φιλου μου και επαιξα λιγο το απογευμα.

Εχει πολυ καλη ''λαβη'' στο κρατημα.

Πολυ ωραια τα φωτιζομενα ''πληκτα''.

Το τηλεφωνο ειναι ερωτας :love:

Το ειδαν δυο φιλοι μου, ο ενας με oneplus και ο αλλος με htc m8 και το γουσταραν, μου ειπαν και αυτοι θετικα σχολια για το κρατημα στο χερι και τα φωτιζομενα πληκτα.

Εκανα root --> περασα cwm recovery (πηρα backup) --> εβαλα τη rom Smartdigi v5 :up:

Το εβαλα στο ρευμα, το πρωι θα βαλω μια καρτα sim και θα το δουλεψω να δω πως τα παει και απο θεμα μπαταριας.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ρε karthan, ήμαρτον δηλ, το δέμα από το. Mionbuy θέλαμε πρώτα να ρθει

Κάπου γράφτηκε ότι είναι απατεώνες.....

H UMi τους αποκάλεσε έτσι, όταν έμαθε ότι πολύς κόσμος προπληρώνει εκεί το UMi Zero.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog