kontz Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Η zte δεν εχει επισυμο site για το nubia για να το υποστηριζει με updates και με ολα τα σχετικα.. γενικα εχει υποστηριξει? http://www.nubia.cn/ Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Επειδή το έχει παραγγείλει φίλος,θέλω να ρωτήσω εσείς που το έχετε είστε ευχαριστημένοι γενικά; Επίσης δεν είδα κάποιον να λέει για το GPS του πως τα πάει και αν έχει πράγματι GLONASS όπως λέει εδώ http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7_mini-6492.php :!: Κάποιος που το έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εχω τ κινητο μια βδομαδα κ ειναι πολυ ευχαριστημένος κ απο θεμα καμερας κ επεξεργαστη (66500 στο antutu) δεν κολαει πουθενα, ηχείο πολυ δυνατό κ καθαρο, οθονη με ωραια χρώματα κ φωτεινή. Gps δεν εχω δοκίμασει ακομα. Για 240 καινουργιο κ δικαρτο αξιζει κ παραπάνω τ λεφτα τ. Κ για μενα απο κοντα πολυ πιο ομορφο απτις φωτο εχω τ ασπρι χρωμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εχω τ κινητο μια βδομαδα κ ειναι πολυ ευχαριστημένος κ απο θεμα καμερας κ επεξεργαστη (66500 στο antutu) δεν κολαει πουθενα, ηχείο πολυ δυνατό κ καθαρο, οθονη με ωραια χρώματα κ φωτεινή. Gps δεν εχω δοκίμασει ακομα. Για 240 καινουργιο κ δικαρτο αξιζει κ παραπάνω τ λεφτα τ. Κ για μενα απο κοντα πολυ πιο ομορφο απτις φωτο εχω τ ασπρι χρωμα :) σοβαρα 66500 στο antutu? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλά τα benchmarks... Πιο πρακτικά ζητήματα, όπως η οθόνη στον ήλιο, είναι χρησιμοποιήσιμη; πόσες ώρες οθόνη κραταει ως το ξεφορτισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παρέλαβα το κινητό για ένα φίλο κ μετά από Κανά 2 μέρες χρήσεως θα πω τις εντυπώσεις μου Η οθόνη του είναι εξαιρετική σε πιστότητα χρωμάτων κ φωτεινότητα ακόμα κ στον ήλιο Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για πλαστική κατασκευή Το gps είναι άριστο, κλειδώνει αμέσως χωρίς προβλήματα (έχει κ υποστηρίζει glonass) Η κάμερα είναι σε αρκετά καλά επίπεδα Πάμε στα αρνητικά τώρα Εχει μεγάλο memory leak, στην τελευταία έκδοση διορθώνεται λίγο το πρόβλημα Το Bluetooth έχει πρόβλημα , όταν λαμβάνεις ένα αρχείο κάποιες φορές η ταχύτητα πέφτει στο μηδέν κ μετά επανέρχεται (επανειλημμένα) Το κινητό λόγο της κακής ρομ κ του blotware κολλάει αισθητά κ καμιά φορά όταν το ζορίσεις παγώνει στιγμιαία (μετά τον καθαρισμό τις σαβούρας δεν ξαναείδα κολλήματα) Το wifi έχει μέτρια εμβελια , έχει διορθωθεί λίγο με την τελευταία ρομ αλλά θέλει δουλεία ακόμα Η κάμερα στις αυτόματες ρυθμίσεις το βραδύ δυσκολεύεται στο φοκους κ καμιά φορά καίει τις φωτογραφίες (με την χρήσει φλας) Λοιπά Στο antutu βγάζει περίπου 36500 Το xposed δεν δουλεύει Το twrp δεν δουλεύει σωστά, το cwm δεν έχει πρόβλημα Τελειώνοντας έχω να πω ότι το τηλέφωνο όσον αφορά το hardware κ την τιμή του είναι εξαιρετικό αλλά έχει σοβαρότατα προβλήματα με το software κ δεν είμαι πολύ θετικός ότι θα λυθούν σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmc Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπερα. Το εχω παραγγειλει για φιλο ο οποιος παραλαμβανει δευτερα. Λογικα θα εχει την rom 1.29 rootαρισμενη απο vickmall. Να παει στην ιταλικη 1.42 η κατευθειαν στην νεα 1.60? Πρεπει να κανει unroot πρωτα και να βαλει την rom στην sd του τηλεφωνου? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παρέλαβα το κινητό για ένα φίλο κ μετά από Κανά 2 μέρες χρήσεως θα πω τις εντυπώσεις μου Η οθόνη του είναι εξαιρετική σε πιστότητα χρωμάτων κ φωτεινότητα ακόμα κ στον ήλιο Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για πλαστική κατασκευή Το gps είναι άριστο, κλειδώνει αμέσως χωρίς προβλήματα (έχει κ υποστηρίζει glonass) Η κάμερα είναι σε αρκετά καλά επίπεδα Πάμε στα αρνητικά τώρα Εχει μεγάλο memory leak, στην τελευταία έκδοση διορθώνεται λίγο το πρόβλημα Το Bluetooth έχει πρόβλημα , όταν λαμβάνεις ένα αρχείο κάποιες φορές η ταχύτητα πέφτει στο μηδέν κ μετά επανέρχεται (επανειλημμένα) Το κινητό λόγο της κακής ρομ κ του blotware κολλάει αισθητά κ καμιά φορά όταν το ζορίσεις παγώνει στιγμιαία (μετά τον καθαρισμό τις σαβούρας δεν ξαναείδα κολλήματα) Το wifi έχει μέτρια εμβελια , έχει διορθωθεί λίγο με την τελευταία ρομ αλλά θέλει δουλεία ακόμα Η κάμερα στις αυτόματες ρυθμίσεις το βραδύ δυσκολεύεται στο φοκους κ καμιά φορά καίει τις φωτογραφίες (με την χρήσει φλας) Λοιπά Στο antutu βγάζει περίπου 36500 Το xposed δεν δουλεύει Το twrp δεν δουλεύει σωστά, το cwm δεν έχει πρόβλημα Τελειώνοντας έχω να πω ότι το τηλέφωνο όσον αφορά το hardware κ την τιμή του είναι εξαιρετικό αλλά έχει σοβαρότατα προβλήματα με το software κ δεν είμαι πολύ θετικός ότι θα λυθούν σύντομα Φιλε επειδη εχω τ κινητο 2 βδομαδες περιπου εχω ν πω οτι μαλλον επεσες σ κακη rom. Θα συμφωνήσω με ολα τα θετικα με την διαφορα οτι το δικο μ δεν μ εχει κολλήσει ποτε εχω σταθερα πανω απο 1Gb ram ελευθερη. Στο θεμα wifi εχει μεγαλυτερη εμβέλεια απο τ προηγουμενο που ειχα κ πιο γρηγορο στο κατεβασμα σελίδων (πρώην κάτοχος Note 2) κ τ bluetooth δουλευει αψογα (τωρα στελνω ενα βιντεο σ ενα vodafon smart II με ταχύτητα 100kb/s) οσο για την καμερα εγω π την λειτουργω στο pro mode με μια απλη ρυθμιση στο HDR μ φλας η χωρις φλας με night mode on μου βγαζει απιστευτες φωτο (συγκρισει με xperia Z κ με ενα S4 ειχα καλυτερες φωτο). Το μονο αρνητικο π μπορω ν πω οτι βρηκα ειναι η μπαταρια μου με βαρια χρηση απτις 6 τ πρωι με βγαζει μεχρι τις 10 τ βραδυ με 10% ενω με το πρωην κινητο μ(note 2) με την ίδια χρηση εβγαζα 1μιση με 2 μερες ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά τα benchmarks... Πιο πρακτικά ζητήματα, όπως η οθόνη στον ήλιο, είναι χρησιμοποιήσιμη; πόσες ώρες οθόνη κραταει ως το ξεφορτισμα; Οθονη με υπεροχα χρώματα κ πολυ λαμπερη οχι απλα χρησημοποιησιμη στον ηλιο κ αλλα κατι παραπανω. Μπαταρια με βαρια χρηση απτις 6 τ πρωί με 3G ανοιχτο, συνέχεια μνματα κ κανα 2 ωρες τηλ μ βγαζει μεχρι τισ 10-11 τ βραδυ μ 10%περιπου υπολοιπομενη μπαταρια. Και τ benchmark δεν ειναι πάντα εικονικά τ κινητό φυσάει σ συγκριση με τ note 2 π ειχα πριν αν κ δεν τ περιμενα κ ειχα πολυ λιγότερες προσδοκίες απτον συγκεκριμένο κινητό με εχει εκπλήξει ευχαριστα. Α κ κατι π παρατήρησα σημερα χρησιμοποιησα το gps πρωτη φορα π τ χρειάστηκα κ κλειδωσε αστραπιεα κ με ακριβεια χιλιοστου αρα μαλλον η ZTE δεν ελεγε ψεματα για τ Glonass κ τ κινητο οντως τ υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια, ειμαι αναμεσα σε αυτο και το galaxy s4. Ποιο να προτιμήσω? Υπαρχει καποιος που τα εχει δικομασει και τα δυο να μου πει που σε ποιους τομεις υπερισχυει το καθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Στην κάμερα και στην μπαταρία πιστεύω πως θα υπερισχύει το s4. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Φιλε επειδη εχω τ κινητο 2 βδομαδες περιπου εχω ν πω οτι μαλλον επεσες σ κακη rom. Θα συμφωνήσω με ολα τα θετικα με την διαφορα οτι το δικο μ δεν μ εχει κολλήσει ποτε εχω σταθερα πανω απο 1Gb ram ελευθερη. Στο θεμα wifi εχει μεγαλυτερη εμβέλεια απο τ προηγουμενο που ειχα κ πιο γρηγορο στο κατεβασμα σελίδων (πρώην κάτοχος Note 2) κ τ bluetooth δουλευει αψογα (τωρα στελνω ενα βιντεο σ ενα vodafon smart II με ταχύτητα 100kb/s) οσο για την καμερα εγω π την λειτουργω στο pro mode με μια απλη ρυθμιση στο HDR μ φλας η χωρις φλας με night mode on μου βγαζει απιστευτες φωτο (συγκρισει με xperia Z κ με ενα S4 ειχα καλυτερες φωτο). Το μονο αρνητικο π μπορω ν πω οτι βρηκα ειναι η μπαταρια μου με βαρια χρηση απτις 6 τ πρωι με βγαζει μεχρι τις 10 τ βραδυ με 10% ενω με το πρωην κινητο μ(note 2) με την ίδια χρηση εβγαζα 1μιση με 2 μερες Φίλε μου αυτά που σου λέω είναι υπαρκτά προβλήματα κ είναι θέμα επίσημης ρομ κ το θέμα με το Bluetooth δεν υπάρχει πάντα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις το καλό είναι αρκετά από τα προβλήματα που αναφέρω λύνονται με το 1.60 firmware - Repair the question of error when editing MMS - Fix the problem will also receive two receive SMS text messages - Repair ringer volume automatically becomes a small problem - Optimization comes with music player - Niu Dun optimize traffic monitoring - Add call recording files by number or contact auto naming feature - Fix problems after the primary storage to the SD card recording file is still saved in the phone memory - Telecom network performance optimization - LTE optimize performance and reduce the probability of dropped network - Optimization of cell phone memory card write speed - Optimizing the efficiency of the recovery process and factory settings - Optimize system stability, reduce crashes, flash back probability - Performance optimization Gallery - Auto mode dim camera repair problems - Set the slow door repair time and actual problems are inconsistent - PRO mode to optimize camera shot stuck with the problem of probabilistic - Repair micro-channel sessions in camera does not autofocus when problems - Repair the camera viewfinder screen flash interface phenomenon probability problems - FUN repair interval shooting mode displays the time and drag strip inconsistency - Repair for the first time after turning the camera to take pictures the camera remains in the trajectory save interface problems - After saving tips repair WLAN SSID set to add the issue to stop running - The status bar displays the real-time speed optimization - Click on the lock screen to optimize the emergency call function - After the repair set the screen lock password lock screen operator display the wrong question - Inconsistency repair date and the system date on the calendar icon displayed - Add an analog clock widget is still the problem of the 12-hour 24-hour repair time - Repair virtual function keys probabilistic failures or problems breathing light does not shine - No desktop icons after probabilistic optimization installer issues - Optimization deleted automatically restore desktop page probabilistic or stochastic problems automatically add desktop page - Optimization firmware including but not limited to the items listed. The majority of users are welcome to ask questions and suggestions, the corresponding content we will continue to optimize our proposed improvements in subsequent versions depending on the circumstances. (google translated from chinese) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros64 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Απο χτες και εγω στην παρεα nubia. Αν καποιος απο σας εχει ορεξη και χρονο να βοηθησει με το το testing custom ROM που βασιζεται στη 1.6 ας μου στειλει ενα πμ. Εχω ηδη κανει καποια δουλιτσα αλλα θελω και λιγο κοσμο να βοηθησει στο τεσταρισμα πριν την κανω public. PS:Δεν θυμαμαι πια παιδια ειχαν βοηθησει στην tigra ROM απο το thread του note 2 αλλα ελπιζω να εχουμε και εδω καποιους :) Παράθεση HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico_4 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Mολις το παρελαβα απο minideal, μετα απο 30 ατελειωτες ημερες. Δεν γνωριζω κ παρα πολλα απο smartphones, αλλα ελπιζω να μπορω να βοηθησω σε κατι. Ακούω, λοιπον, ερωτησεις και συμβουλές...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Αύριο παραλαμβάνω και εγώ. Το είχα ζητήσει με την original rom. Βλέπω ότι η ZTE έχει κυκλοφορήσει 1.60 firmware και ήθελα να ρωτήσω αν βάλω playstore και root θα μπορώ να κάνω updates αυτόματα(FOTA) την ROM η μετά θα πρέπει να flasharw τα επόμενα updates με wipe της προηγούμενης και πάλι από την αρχή? Ενεργοποίησα σήμερα το 4G της Voda και ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο κινητό για να δουλεύει και 4G. Edited October 16, 2014 by igor78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellman Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Χαίρεται και από εμένα, σιγα σιγά βλέπω οι κάτοχοι του nubia z7 mini μεγαλώνουν. Εδω και 3 μέρες είμαι και εγω κάτοχος ενός λευκού z7 mini απο vickmall και μου στάλθηκε από εκει στις 18-9-2014. Στοίχισε 235 Euro. Tα δώρα ήταν 2 μεμβράνες προστασίας οθόνης, μια θήκη σιλικόνης, ενα πλαστικό stand για να κάθεται το τηλ αν βλεπεις βίντεο και ένα earphone pin που το βάζεις στη θέση των ακουστικών (ακόμα δεν τσέκαρα τι κάνει). Το τηλέφωνο ηρθε rooted και με ελληνικα και έκδοση 9.20. Ηδη είχα μελετήσει στο φορουμ xda πως κάνεις recovery twrp και είχα κατεβάσει και την rom 9.42 από needrom. Όλα ok και παραθέτω την παρακάτω εικόνα [ATTACH]51290[/ATTACH] Το τηλέφωνο είναι μια χαρά σε όλα του εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα για τα λεφτά του κάνει τα πάντα. Βέβαια ειμαι κάτοχος και ενός oneplus one αλλα δεν ειναι συγκρίσιμες οι συσκευες μεταξύ τους. Αυτο δε σημαίνει επαναλαμβάνω οτι το τηλ υστερεί κάπου. Για μενα που χρειαζόμουν και ένα δικαρτο ειναι πολυ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Χαίρεται και από εμένα, σιγα σιγά βλέπω οι κάτοχοι του nubia z7 mini μεγαλώνουν. Εδω και 3 μέρες είμαι και εγω κάτοχος ενός λευκού z7 mini απο vickmall και μου στάλθηκε από εκει στις 18-9-2014. Στοίχισε 235 Euro. Tα δώρα ήταν 2 μεμβράνες προστασίας οθόνης, μια θήκη σιλικόνης, ενα πλαστικό stand για να κάθεται το τηλ αν βλεπεις βίντεο και ένα earphone pin που το βάζεις στη θέση των ακουστικών (ακόμα δεν τσέκαρα τι κάνει). Το τηλέφωνο ηρθε rooted και με ελληνικα και έκδοση 9.20. Ηδη είχα μελετήσει στο φορουμ xda πως κάνεις recovery twrp και είχα κατεβάσει και την rom 9.42 από needrom. Όλα ok και παραθέτω την παρακάτω εικόνα [ATTACH]51290[/ATTACH] Το τηλέφωνο είναι μια χαρά σε όλα του εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα για τα λεφτά του κάνει τα πάντα. Βέβαια ειμαι κάτοχος και ενός oneplus one αλλα δεν ειναι συγκρίσιμες οι συσκευες μεταξύ τους. Αυτο δε σημαίνει επαναλαμβάνω οτι το τηλ υστερεί κάπου. Για μενα που χρειαζόμουν και ένα δικαρτο ειναι πολυ καλό. Kαποιοι παραπονιουνται στο needrom οτι το φοκους στην καμερα εχει θεμα,πως βλεπεις τις λειτουργιες τουτηλεφωνου γενικα,ειναι η καμερακαλη οσο την δειχνουν καποια βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellman Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Kαποιοι παραπονιουνται στο needrom οτι το φοκους στην καμερα εχει θεμα,πως βλεπεις τις λειτουργιες τουτηλεφωνου γενικα,ειναι η καμερακαλη οσο την δειχνουν καποια βιντεο? Προσωπικά με την κάμερα δεν έχω κάποιο θέμα. Εμένα μου φαίνεται οτι οι φωτογραφίες αλλα και τα βίντεο ειναι καθαρά και ευκρινή. Για το φόκους παρατήρησα το εξής μετα την αναβάθμιση ότι μου βγαζεις κοκκινες γραμμες στα περιγράμματα που εντοπίζει ο φακός (δηλ. αν στη φωτο που θελω να τραβηξω έχει και ενα παραθυρο τετράγωνο, γυρω γυρω απο το παράθυρο μου βγαζει κοκκινες γραμμες). Όμως όταν την βλέπεις την φωτογραφία απο το pc ή απο το τηλέφωνο είναι κανονική και μια χαρά, περίεργο... Τωρα βεβαια θα υπάρχουν και καλύτεροι αισθητήρες απο αυτον που εχει το z7 mini. Όμως σιγουρα εχει πολυ καλύτερο από το μέσο όρο. Εμένα με εξυπηρετεί. Το 4g σε cosmote δουλευει μια χαρά σε vodafone δε κατταφερε να συνδεθει ακόμα αν και στη περιοχή που είμαι με αλλο τηλέφωνο συνδέθηκα. Μπαταρια με πολύ χρήση πάει μια μέρα δηλαδη τηλέφωνα, messages, 4g, wifi, bt. Προσεγμένο στα υλικά του και στη συναρμολόγηση του. και ευκολο χειρισμό με ένα χέρι. Οθόνη αρκετά φωτεινή και έρχεται με μεμβράνη προστασίας οθόνης απο την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Προσωπικά με την κάμερα δεν έχω κάποιο θέμα. Εμένα μου φαίνεται οτι οι φωτογραφίες αλλα και τα βίντεο ειναι καθαρά και ευκρινή. Για το φόκους παρατήρησα το εξής μετα την αναβάθμιση ότι μου βγαζεις κοκκινες γραμμες στα περιγράμματα που εντοπίζει ο φακός (δηλ. αν στη φωτο που θελω να τραβηξω έχει και ενα παραθυρο τετράγωνο, γυρω γυρω απο το παράθυρο μου βγαζει κοκκινες γραμμες). Όμως όταν την βλέπεις την φωτογραφία απο το pc ή απο το τηλέφωνο είναι κανονική και μια χαρά, περίεργο... Τωρα βεβαια θα υπάρχουν και καλύτεροι αισθητήρες απο αυτον που εχει το z7 mini. Όμως σιγουρα εχει πολυ καλύτερο από το μέσο όρο. Εμένα με εξυπηρετεί. Το 4g σε cosmote δουλευει μια χαρά σε vodafone δε κατταφερε να συνδεθει ακόμα αν και στη περιοχή που είμαι με αλλο τηλέφωνο συνδέθηκα. Μπαταρια με πολύ χρήση πάει μια μέρα δηλαδη τηλέφωνα, messages, 4g, wifi, bt. Προσεγμένο στα υλικά του και στη συναρμολόγηση του. και ευκολο χειρισμό με ένα χέρι. Οθόνη αρκετά φωτεινή και έρχεται με μεμβράνη προστασίας οθόνης απο την εταιρία. Eyχαριστω για την απαντηση,απο που το πηρες,ρουταρισμενο η οχι?Οι αναβαθμισεις πως γινονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellman Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Eyχαριστω για την απαντηση,απο που το πηρες,ρουταρισμενο η οχι?Οι αναβαθμισεις πως γινονται? Δες το προηγούμενο post μου στην ίδια σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δες το προηγούμενο post μου στην ίδια σελίδα. Νασαι,καλα,οποτε θελει αναβαθμιση>?εγω ειμαι ασχετος με αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico_4 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Η καμερα ειναι παραπανω απο καλη κ ας λενε ο,τι θελουν για τον κινεζο.:D Στο αυτοματο βγαζει νορμαλ φωτογραφιες αλλα αν ψαχτει καποιος με τις ρυθμισεις σε pro και fun modes, εχει απειρες επιλογες οπως iso, εκθεση, ταχυτητα κλειστρου... Μετα αν το στηθει κιολας το κινητο βγαζει μια τελεια φωτογραφια, με την καταλληλη ρυθμιση. Κατα τ'αλλα δεν μπορω να σχολιασω κατι αλλο, καθως τωρα μαθαινω για τα smartphones :O Απο minideal μου ηρθε rooted v1.42 με ελληνικα. Αν κανω την αναβαθμιση που εχει, τι γινεται ρε παιδια; πανικος; καταστροφες; ή δεν παθαινει τπτ; Φιλε cellman μπορεις να δωσεις ενα λινκ για την 9.42 που ειπες; Λυπαμαι αν ρωταω σαχλες κ ελπιζω να καλυψα το θεμα της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλησπερα σας...Ως πρωην κατοχος xiaomi mi3 που το θεωρω μακραν το καλυτερο μονόκαρτο στην κατηγορια του αποφασισα πως δεν παει αλλο με δυο συσκευες (Οσο δυσκολευτηκα ψυχικα :rolleyes: να το αποχωριστω τοσο με μεγαλη ευκολια το πουλησα)και κατεληξα στα z7 mini και huawei honor 6.Ειναι προφανες ποιο κινητο τελικα εχω στην κατοχή μου :lol: και πιστεψτε με δεν το εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο.Το κινητο ποιοτικα ειναι ισως και καλυτερο του mi3.Την μπαταρια του την ελιωσα και μ εβγαλε χαλαρα 6 ωρες με 15% :rolleyes: Το παρηγγειλα χθες το πρωι απο το merimobiles EU warehouse στην τιμη των 256€ και σημερα στις 14:15 το ειχα στα χερια μου :wacko: Δυστυχως ομως για μενα ξεχασα να τους ενημερωσω και το κινητο ηρθε με την γνησια ROM και οχι multilanguage...που σημαινει οτι 1. Δεν εχω Ελλήνικος στο μενου μου :cry: και 2. Πως θα λαβει αναβαθμιση αν στο recovery μου χει μονο κινεζικα :blink: οεοοοο; Πως θα βαλω την multilanguage;Μπορει καποιος να με βοηθησει; Edited October 21, 2014 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλησπερα σας...Ως πρωην κατοχος xiaomi mi3 που το θεωρω μακραν το καλυτερο μονόκαρτο στην κατηγορια του αποφασισα πως δεν παει αλλο με δυο συσκευες (Οσο δυσκολευτηκα ψυχικα :rolleyes: να το αποχωριστω τοσο με μεγαλη ευκολια το πουλησα)και κατεληξα στα z7 mini και huawei honor 6.Ειναι προφανες ποιο κινητο τελικα εχω στην κατοχή μου :lol: και πιστεψτε με δεν το εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο.Το κινητο ποιοτικα ειναι ισως και καλυτερο του mi3.Την μπαταρια του την ελιωσα και μ εβγαλε χαλαρα 6 ωρες με 15% :rolleyes: Το παρηγγειλα χθες το πρωι απο το merimobiles EU warehouse στην τιμη των 256€ και σημερα στις 14:15 το ειχα στα χερια μου :wacko: Δυστυχως ομως για μενα ξεχασα να τους ενημερωσω και το κινητο ηρθε με την γνησια ROM και οχι multilanguage...που σημαινει οτι 1. Δεν εχω Ελλήνικος στο μενου μου :cry: και 2. Πως θα λαβει αναβαθμιση αν στο recovery μου χει μονο κινεζικα :blink: οεοοοο; Πως θα βαλω την multilanguage;Μπορει καποιος να με βοηθησει; δες αυτο το βιντεο,μαλλον θα πρεπει ν αλλαξεις ρομ και να το ρουταρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros64 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ρε παιδια sos. Μετα απο repartitioning δεν δουλευει το wifi. Μπορει να βοηθησει καποιος για επαναφορα μεσο fastboot?Εχω βρει ολα τα αρχεια που χρειαζονται αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα τις εντολες. Παράθεση HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εδώ και 3 μέρες κάτοχος του τηλεφώνου. Οθόνη: Πολύ καλή ευκρίνεια και ωραία χρώματα, αρκετά φωτεινή στον ήλιο δλδ βλέπεις άνετα. Σε απόλυτο σκοτάδι θες άλλη εφαρμογή να ρίξει φωτεινότητα. Μπαταρία: Είναι νωρίς ακόμα αλλά την μέρα την βγάζεις, οθόνη στο auto δείχνει να βγάζει 3,5-4,5 ώρες. Με Greenify πιθανόν να είναι ακόμα καλύτερα. Interface: Το default interface είναι συμπαθητικό και η απόκριση γρήγορη. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία για να κάνω συγκρίσεις. Επιδόσεις: Γενικά όλα τρέχουν σφαίρα, δεν δείχνει να κολλάει πουθενά. Γύρω στα 1200mb free μνήμη μετά το boot. Camera: Από τις λίγες δοκιμές να βγάζει καλής ποιότητας φωτο και και είναι πάρα πολύ γρήγορο. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα video. Ποιότητα Κατασκευής: Δείχνει αρκετά συμπαγές και γενικώς εμπνέει εμπιστοσύνη Wi-Fi/4G: Δείχνει να έχει αρκετά καλό δέκτη wi-fi και το 4G (Vodafone) παίζει κανονικά αλλά έχει ένα bug που πρέπει να μπεις σε ένα κρυφό μενού να το ενεργοποιείς μετα από κάθε reboot (πατάς *#*#4636#*#* μετά Phone information και μετά LTE/GSM/CDMA auto (PRL) ) Το κινητό ήρθε με firmware 1.42, έκανα update FOTA σε 1.62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts