guideman Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Πραγματικα κι εμενα ετσι μου φαινεται να ειναι, μια καλη συσκευη που στραγγαλιζεται απο τον launcher..και δεν μου αρεσουν καθολου τετοιου ειδους ™πρωτοτυπιες™.. Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες cyberbop Edited September 23, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αυτά τα τερτίπια κάτι μου λέει πως οφείλονται στον ενσωματωμένο launcher που έχει δέσει χειροπόδαρα την συσκευή. Δεν ήξερα τελικά πώς είναι τόσο της miui φιλοσοφίας και αυτό για μένα είναι αρνητικό. το λαγκαρισμα ειναι σπανιο και ελαχιστο τοσο οσο....πρεπει να εισαι γνωστης και να το καταλαβαινεις ...για εμενα ειναι ανευ σημασιας..???:D Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τελικά δεν μας είπες όταν βάζεις τον nova η πανω status bar παραμένει διαφανής η γίνεται μαύρη; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τελικά δεν μας είπες όταν βάζεις τον nova η πανω status bar παραμένει διαφανής η γίνεται μαύρη; ...κάπου το ανέφερα παραπάνω....ΟΧΙ Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δίκαρτο, με sd slot, ωραία εμφάνιση και μικρή αποδοχή.... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... :blink: Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 εκανα και αναβαθμιση!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Με την αναβάθμιση ξανάγινε κινέζικο ή συνεχίζει m/l? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δίκαρτο, με sd slot, ωραία εμφάνιση και μικρή αποδοχή.... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... :blink: Η σειρα Ζ7 εχει τους καλυτερους εκπροσωπους και πιο πληρεις σε κάθε κατηγορια. Δε θα βγαλεις ακρη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Με την αναβάθμιση ξανάγινε κινέζικο ή συνεχίζει m/l? m/l με την βοηθεια του minideal !!!! :) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σκεφτομαι να δωσω το s3 μου και να αγορασω αυτο το τηλεφωνο.Ειναι καλη ιδεα ή οχι? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουνα αλλά άλλαξα γνώμη όταν κατάλαβα πως θα καταλήξω με miui . Αν δεν σε ενοχλούν οι παρεμβάσεις της miui πάνω στο android τότε πιστεύω πως θα σε ικανοποιήσει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 εγω σκεφτομουν να παρω το mini αλλα λογω μπαταριας nfc και υπερυθρες θα παρω το max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Έριξα μια παραγγελία για να δούμε τι θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) από που το παράγγειλες και πόσο? Edited September 29, 2014 by sardonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Απο το vickmall sta 295$ (Δυστυχώς δεν βοηθάει η χαμηλή ισοτιμία euro/δολαρίου αυτή την περίοδο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) ...εάν χρησι/ποιεις τον launcherpro plus και επισυνάψεις συντόμευση άμεσης κλήσης στην επιφάνεια δεν χρειάζεται το prefix dialer.... (το * έμπροσθεν από τηλεφωνικά νούμερα που χρησιμοποιώ σε κλειστό δίκτυο τηλεφωνίας......) !!!! .......εάν πατήσεις συνεχόμενα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της οθόνης σου κάνει ένα παιχνίδι ......ότι σπάει - ραγίζει η ο οθόνη..... :lol: steps to flash it v1.42................... 1. remove the ZIP file (firmware v1.42) to your TF card, then put your card in your phone. 2. turn off your phone and then press power and (volume-) at same time until it is vibrate. 3. open the folder (recovery.zip) , run the file (recovery.cmd) and press the file which you removed in your card, then it will automatically updateing. Edited October 2, 2014 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacedaemon Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γεια χαρά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον ευτυχισμένο κάτοχο αν μπορεί να μας επαληθεύσει την παρουσία υπερύθρων και OTG λειτουργίας στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico_4 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 παιδια το εχω παραγγειλει εδω κ 3 βδομαδες αλλα ειναι φαση κλεισιμο απο IPS (Despatched to overseas στο singpost) εδω κ 15 μερες. Είναι νορμαλ αυτα τα διαστηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Είναι λαχείο τα ταχυδρομεία μπορεί να σου έρθει σε 2 βδομάδες μπορεί σε 5, σε κάθε περίπτωση προσοχή αν δεν παραλάβεις μετά από 43-44 να κάνεις αναφορά στο PayPal για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freethedj Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Γειά σας παιδιά. Χθες αγόρασα το z7 mini από το minideal. Ξέχασα να τους ζητήσω να μου το στείλουν ως gift. Έστειλα mail για να τους το πω αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Όπως κ να έχει όμως σαν gift δε το στέλνουν πάντα; μπορεί να μου πει κάποιος που έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Γειά σας παιδιά. Χθες αγόρασα το z7 mini από το minideal. Ξέχασα να τους ζητήσω να μου το στείλουν ως gift. Έστειλα mail για να τους το πω αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Όπως κ να έχει όμως σαν gift δε το στέλνουν πάντα; μπορεί να μου πει κάποιος που έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο site; Ναι έτσι είναι, μην ανυσηχείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notismania Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ...εάν χρησι/ποιεις τον launcherpro plus και επισυνάψεις συντόμευση άμεσης κλήσης στην επιφάνεια δεν χρειάζεται το prefix dialer.... (το * έμπροσθεν από τηλεφωνικά νούμερα που χρησιμοποιώ σε κλειστό δίκτυο τηλεφωνίας......) !!!! .......εάν πατήσεις συνεχόμενα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της οθόνης σου κάνει ένα παιχνίδι ......ότι σπάει - ραγίζει η ο οθόνη..... :lol: steps to flash it v1.42................... 1. remove the ZIP file (firmware v1.42) to your TF card, then put your card in your phone. 2. turn off your phone and then press power and (volume-) at same time until it is vibrate. 3. open the folder (recovery.zip) , run the file (recovery.cmd) and press the file which you removed in your card, then it will automatically updateing. έχεις το zip της αναβάθμισης? βρήκα ένα στο needrom αλλά σταματάει το download πριν ολοκληρωθεί Παράθεση ZTE nubia Z7 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Επειδή το έχει παραγγείλει φίλος,θέλω να ρωτήσω εσείς που το έχετε είστε ευχαριστημένοι γενικά; Επίσης δεν είδα κάποιον να λέει για το GPS του πως τα πάει και αν έχει πράγματι GLONASS όπως λέει εδώ http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7_mini-6492.php :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 έχεις το zip της αναβάθμισης? βρήκα ένα στο needrom αλλά σταματάει το download πριν ολοκληρωθεί (recovery.zip) https://mega.co.nz/#!9YEHEYoT!_OLndtEy0AlRALoPb4ui0I6owo4WIGg9sqdCLEbyuUk (firmware v1.42) https://mega.co.nz/#!VRMwzToI!s6ttRKz55YRHEP7N2d-ZrnrkIqpv8UkDEJg_Xr_NbbA Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
littlebox Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Η zte δεν εχει επισυμο site για το nubia για να το υποστηριζει με updates και με ολα τα σχετικα.. γενικα εχει υποστηριξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts