Jump to content

Cubot S308

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη ειμαι λιγο ασχετος το συγκεκριμενο τηλεφωνο (CUBOT S308) ειναι κλειδωμενο και απο οτι διαβασα πρεπει να γινει root για να δουλεψει το gps ????:confused::confused:

Όχι δεν ισχύει αυτό .Βάζεις ένα πρόγραμμα gps και δουλεύει κανονικά απλα την πρώτη φορά ίσως αργήσει να πιασει δορυφόρους (σε αυτό βοηθάει το root)

Μανώλης

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω το samsung galaxy s3 mini του εχω βαλει και το navigon και το sygic και δουλευει κανονικα. Στο KUBOT S308 το sygic δεν βρισκει δορυφορους και στο navigon βγαζει σφαλμα ενοητε οτι εκανα την ιδια διαδικασια εγκαταστασης που εκανα και στο samsung

Έβαλα κι εγώ sygic την trial έκδοση των 7 ημερών και έχοντας το κινητό δίπλα στο παράθυρο για πολύ ώρα τώρα (πάνω από 30 λ) ακόμη δεν έχει βρει σήμα gps !!!

Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ? ενεργοποίησα την τοποθεσία ... αλλά τίποτα !!!

Edited by pacopor
Xiaomi mi 9 lite

• Administrators
Όχι δεν ισχύει αυτό .Βάζεις ένα πρόγραμμα gps και δουλεύει κανονικά απλα την πρώτη φορά ίσως αργήσει να πιασει δορυφόρους (σε αυτό βοηθάει το root)

Αυτό που θέλει να πει ο φίλος, και είναι αλήθεια, πρέπει η συσκευή να γίνει root ούτως ώστε να πειραχθεί το gps.conf για να δουλέψει καλύτερα το gps, ρυθμίζοντας το για το δικό μας region.

Modpic.gif

Αυτό που θέλει να πει ο φίλος, και είναι αλήθεια, πρέπει η συσκευή να γίνει root ούτως ώστε να πειραχθεί το gps.conf για να δουλέψει καλύτερα το gps, ρυθμίζοντας το για το δικό μας region.

Εάν δε γίνει αυτή η διαδικασία, το sygic (ή άλλα προγράμματα πλοήγησης) δεν μπορεί καν να δουλέψει ?

Xiaomi mi 9 lite

οκ καταλαβα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!!!!!!

Το δικό μου πάντως ήταν ερώτηση όχι απάντηση.

Προσπάθησα και πάλι αλλά το sygic δεν βρίσκει σήμα με τίποτα ... Ποια είναι η έκδοση του sygic που δούλεψε ?

Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα πλοήγησης που να μπορεί να δουλέψει στο S308 χωρίς κάποια παρέμβαση ??

Xiaomi mi 9 lite

Μετα απο ενα μηνα χρησης αυτο που με εχει απογοητευσει ειναι το 3G σημα. Ειναι πολυ ασθενικο. Ειμαι με Voda και σε συγκριση με αλλες συσκευες με ιδια sim στο ιδιο σημειο την ιδια στιγμη ειναι 2 γραμμες κατω. Ακομα και σε σχεση με μια ainol ax1 ταμπλετα!! Το 2G ειναι μια χαρα. Εχω στειλει mail στην Cubot αλλα απαντηση δε πηρα ποτε. Ελπιζω να ειναι προβλημα SW και να λυθει με επομενη ROM.
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Δοκίμασα το Navigator free (NavFree) και δουλεύει μια χαρά !!! το gps κλειδώνει αρκετά γρήγορα, και τους χάνει βέβαια εξίσου γρήγορα μόλις απομακρύνω τη συσκευή από το παράθυρο, αλλά ΟΚ ...

Αν κάποιος βρήκε κάποια άκρη με το sygic ας μου πει γιατί με ενδιαφέρει πολύ, ή αν έχει να προτείνει κάποιαν άλλο καλό για την Ελλάδα πλοηγό που να δουλεύει στο s308 χωρίς ιδιαίτερη παρέμβαση.

Xiaomi mi 9 lite

Μετα απο ενα μηνα χρησης αυτο που με εχει απογοητευσει ειναι το 3G σημα. Ειναι πολυ ασθενικο. Ειμαι με Voda και σε συγκριση με αλλες συσκευες με ιδια sim στο ιδιο σημειο την ιδια στιγμη ειναι 2 γραμμες κατω. Ακομα και σε σχεση με μια ainol ax1 ταμπλετα!! Το 2G ειναι μια χαρα. Εχω στειλει mail στην Cubot αλλα απαντηση δε πηρα ποτε. Ελπιζω να ειναι προβλημα SW και να λυθει με επομενη ROM.

Με κοσμοτε δεν εχω κανενα προβλημα στο 3G σημα μπαινω στο ιντερνετ γρηγορα

Το sygic δούλεψε απλά έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι και να το αφήσω αρκετή ώρα για να βρει σήμα, θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες. Το Navigator βρήκε σήμα αρκετά πιο γρήγορα αλλά το δωρεάν τουλάχιστον δεν το θεωρώ και πολύ καλό (για τζάμπα βέβαια καλό είναι). Κατέβασα και το gps status το οποίο βρήκε σήμα και αυτό μετά από αρκετή ώρα (περίπου όπως το sygic)

Βέβαια οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ κακές και αυτό επιβαρύνει το σήμα. Είδομεν .....

Επί της ευκαιρίας :

- πιο είναι το ευκολότερο πρόγραμμα για root ?

- πριν κάνουμε root πρέπει να ενεργοποιήσουμε το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb από τις επιλογές για προγραμματιστές) ?

- Μετά πρέπει να εγκαταστήσουμε superSU από GooglePlay ή δεν είναι απαραίτητο ?

- Ποιοι είναι οι drivers που απαιτούνται για το τηλέφωνο για windows 8.1 προκειμένου να δουλέψει το πρόγραμμα για root ή για rom flash ?

- τίποτα άλλο που πρέπει να κάνω πριν το root ή το rom flash για repartition ?

Xiaomi mi 9 lite

• Administrators
- πιο είναι το ευκολότερο πρόγραμμα για root ?

- πριν κάνουμε root πρέπει να ενεργοποιήσουμε το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb από τις επιλογές για προγραμματιστές) ?

- Μετά πρέπει να εγκαταστήσουμε superSU από GooglePlay ή δεν είναι απαραίτητο ?

- Ποιοι είναι οι drivers που απαιτούνται για το τηλέφωνο για windows 8.1 προκειμένου να δουλέψει το πρόγραμμα για root ή για rom flash ?

- τίποτα άλλο που πρέπει να κάνω πριν το root ή το rom flash για repartition ?

http://playfuldroid.com/how-to-root-cubot-s308-using-the-vroot-program/

Modpic.gif

Ειναι μια δυο μερες τωρα που κολλαει το auto rotation της οθονης. Επανηλθε μονο με αφαιρεση μπαταριας.

Και κατι ακόμα που δεν ξερω αν ειναι θεμα του τηλεφωνου η android. Οταν συνδεσω usb πληκτρολόγιο στο κινητο δεν μπορω να γραψω Ελληνικα.

Καμμια ιδεα?

Edited by elpa02
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Ευχαριστω πολυ.

Με το προσανατολισμο της οθονης δεν ξερω τι νακανω που σκαλωνει συνεχεια. Εγκατεστησα ενα προγραμματακι για τους σενσορες και στο accelerometer οι τιμες x,y αλλαζουν με την κινηση του τηλεφωνου, Γιατι ομως δε γυριζει η οθονη δεν μπορω να καταλαβω.

Edited by elpa02

Παιδιά θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα του πλοηγού το οποίο με απασχολεί ιδιαίτερα και δεν έχω καταλήξει ακόμα.

Δοκίμασα το sygic αλλά μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το σήμα του gps το οποίο αργεί αν το βρει και συχνά το χάνει και επανέρχεται, αλλά και όταν το βρίσκει η ακρίβεια και η απόκριση είναι προβληματική. Δεν το δοκίμασα βέβαια σε μεγάλες διαδρομές και δεν ξέρω τι γίνεται αν δουλέψει αρκετή ώρα. Εν τω μεταξύ εληξε και η trial έκδοση και δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία του προγράμματος.

Επίσης δοκίμασα το Navfree (mapfactor) το οποίο φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά το σήμα του gps αλλά οι λειτουργίες του και οι δωρεάν χάρτες του δεν είναι και ότι καλύτερο. Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς με τους TomTom χάρτες που πουλάει η εφαρμογή για 15 ευρώ (Ελλάδα) ?

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τη λειτουργία του gps (πχ εγκατέστησα το gps status αλλά δεν νομίζω να βοήθησε σε κάτι) ? Υπάρχει κάποιο navigation πρόγραμμα ή κάποια έκδοση που λειτουργεί καλύτερα στο S308 ?

Xiaomi mi 9 lite

• Administrators
Παιδιά θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα του πλοηγού το οποίο με απασχολεί ιδιαίτερα και δεν έχω καταλήξει ακόμα.

Δοκίμασα το sygic αλλά μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το σήμα του gps το οποίο αργεί αν το βρει και συχνά το χάνει και επανέρχεται, αλλά και όταν το βρίσκει η ακρίβεια και η απόκριση είναι προβληματική. Δεν το δοκίμασα βέβαια σε μεγάλες διαδρομές και δεν ξέρω τι γίνεται αν δουλέψει αρκετή ώρα. Εν τω μεταξύ εληξε και η trial έκδοση και δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία του προγράμματος.

Επίσης δοκίμασα το Navfree (mapfactor) το οποίο φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά το σήμα του gps αλλά οι λειτουργίες του και οι δωρεάν χάρτες του δεν είναι και ότι καλύτερο. Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς με τους TomTom χάρτες που πουλάει η εφαρμογή για 15 ευρώ (Ελλάδα) ?

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τη λειτουργία του gps (πχ εγκατέστησα το gps status αλλά δεν νομίζω να βοήθησε σε κάτι) ? Υπάρχει κάποιο navigation πρόγραμμα ή κάποια έκδοση που λειτουργεί καλύτερα στο S308 ?

Απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

λοιπον μιας και ξεμεινα απο συσκευη τελικα παραγγειλα και εγω απο το uk warehouse του bangood το τηλ. στα 112Ε(με κουπονακι)ελπιζω να ερθει συντομα μιας και ειναι απο αγγλια!

εχετε δοκιμασει gravitybox ,φανταζομαι ολα οκ?

Απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Ευχαριστώ, ενημερώθηκα από το thread που ανέφερες το οποίο περιέχει πάρα πολλές πληροφορίες για το θέμα.

Ενημερωτικά αναφέρω ότι απ' ότι δοκίμασα στη συσκευή μας αυτό που δείχνει να δουλεύει καλύτερα απ' όλα, κλειδώνει γρήγορα δορυφόρυς και διατηρεί πολύ καλά τη θέση, είναι το Here το οποίο είναι και δωρεάν. Υπολείπεται βέβαια σε ορισμένες δυνατότητες από άλλα επί πληρωμή αλλά είναι επαρκέστατο !!!

Xiaomi mi 9 lite

Καλησπερα προσφατα εκανα και εγω αγορα του 308!ριξτε μια ματια στης φοτο περασα το update που εχει h cubot χρειαζόμαστε κάτι άλλο?

Καλησπερα προσφατα εκανα και εγω αγορα του 308!ριξτε μια ματια στης φοτο περασα το update που εχει h cubot χρειαζόμαστε κάτι άλλο?

Ποιό update έκανες ? το δικό μου έβγαζε ότι δεν χρειάζεται update και η rom του ήταν ήδη η V6_CQ_4137C_V0.0.9_20141124

Είναι κάτι που δεν κατάλαβα καλά, και έπρεπε να κάνω κι εγώ ?

Xiaomi mi 9 lite

ΕΝΑ γιγα(0,89) εχει μονο για εφαρμογες η δεν ειδα καλα?

ΕΝΑ γιγα(0,89) εχει μονο για εφαρμογες η δεν ειδα καλα?

Ακριβώς

Οδηγίες για repartition θα βρείτε στις προηγούμενες σελίδες

Μανώλης