Jump to content

ozgur_hfo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    181
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ozgur_hfo

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ozgur_hfo's Achievements

  1. Ρε παιδια κιε γω περιμενω εδω και 15 ημερες ενα ρολογακι απο aliexprees. Ο πωλητης το εστειλε με Singapure Post και ενω γραφει οτι εχει φτασει στην χώρα προορισμου εδω και 10 ημερες δεν εχει αλλαξει η κατασταση στο τρακιννγκ.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Συνδέω το παλιό μοντεμακι και αναμένω γραμμή για να το δοκιμασω. Μελλοντικά μπορεί να το αλλάξω με κατι καλυτερο.
  3. Καλημερα παιδες. Εχω κανει μια νεα αιτηση για ίντερνετ στην wind και περιμενω να ενεργοποιηθεί αυτες τις μερες. Μπορω να χρησιμοποιησω ενα μοντεμακι που μου εχει μεινει απο την HOL ή είναι κλειδωμενα.; Η wind μου ζητάει 20 ευρω για καινούριο μοντεμ.
  4. Δυστυχώς το τροπάριο συνεχίζει. Δε μπορεσα να κανω κάτι.
  5. Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω και θα σας πω.
  6. Ευχαριστώ για την απάντησή. Έχω δοκιμάσει 3 ρομ και το προβλημα συνεχιζεται. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης να σας πω οτι το MTK DROID TOOL δεν αναγνωριζει το κινητό,αλλά μεσα απο το sp flash tool μπορω να κανω dowload τις rom. Οντως περιεργο.
  7. Μπορω να κανω download αλλα στο firmware upgrade μου βγαζει σφαλμα μετα την κοκκινη μπαρα.
  8. Εχω δοκιμασει, δυστυχώς τα ίδια. Μηπως εχει προβλημα hardware; Δεν μπορω να καταλαβω, εχω φλασαρει αλλα τρια κινητα με τον ιδιο τροπο, αυτο μουλαρωσε.
  9. Ευχαριστώ για την απάντησή. Στo Firmware upgrade βγαζει σφάλμα μετα την κοκκινη μπαρα pmt info error.
  10. Παιδια μετα απο απεγνωσμενες προσπαθειες τικαρα format+download και τωρα το κινητο ουτε καν διχνει το λογοτυπο, ενω πριν το εδειχνε. Ξαναδοκιμασα με download στο spflash την επισημη ρομ αλλα τιποτα. Τι μπορω νακανω;
  11. Το κινητο της γυναικας μου, ενα doogee f5 μαλλον μπρικαρε και κανει boot loop. Δε μπορει καν να μπει σε recovery. Κατεβασα την ρομ και πηγα να την φλασαρω με spflashtool αλλά το πρόγραμμα κολλαει στην κοκκινη μπαρα οταν φτασει 100%. Τι δεν κανω σωστα;
×
×
  • Create New...