kjtzemis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ενταξει δεν εχει τεραστια διαφορα το ενα καταστημα απτο αλλο στα 105.10Ε το εχει το minideal και απο εκει θα το παρω αν ειναι. Βλεπω στο minideal κατω κατω απο καθε τηλεφωνο αφηνουν καποια comments με των αριθμο της παραγγελιας του ο καθενας και ζητανε να σβησουν κινεζικα apps και να προσθεσουν play store και ελληνικα και αγγλικα στις γλωσσες, δλδ αν εκανα την παραγγελια απο εκει και δεν αφηνα καποιο comment το τηλεφωνο δεν θα ειχε απο μονο του ολα αυτα τα πραγματα δλδ τις γλωσσες το play store?και με τα κινεζικα apps να μου ερθει φανταζομαι πως θα μπορω να τα αφαιρεσω μεσω των ρυθμισεων/καταργηση εφαρμογων ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ενταξει δεν εχει τεραστια διαφορα το ενα καταστημα απτο αλλο στα 105.10Ε το εχει το minideal και απο εκει θα το παρω αν ειναι. Βλεπω στο minideal κατω κατω απο καθε τηλεφωνο αφηνουν καποια comments με των αριθμο της παραγγελιας του ο καθενας και ζητανε να σβησουν κινεζικα apps και να προσθεσουν play store και ελληνικα και αγγλικα στις γλωσσες, δλδ αν εκανα την παραγγελια απο εκει και δεν αφηνα καποιο comment το τηλεφωνο δεν θα ειχε απο μονο του ολα αυτα τα πραγματα δλδ τις γλωσσες το play store?και με τα κινεζικα apps να μου ερθει φανταζομαι πως θα μπορω να τα αφαιρεσω μεσω των ρυθμισεων/καταργηση εφαρμογων ετσι δεν ειναι? Μεσω root αν ειναι ενσωματωμενες στο συστημα. Αλλιως λογικα ναι. Υπαρχει καποια σταθερη custom rom για το συγκεκριμενο; Επισης τελικα αξιζει για καθημερινη χρηση με αυτη τη μπαταρια; Υπαρχει καποια αλλη δυνατοτερη ή ενδεχεται να βλαψει το κιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenoross Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 http://www.everbuying.com/product566075.html?lkid=87872&utm_source=YGfacebook&utm_medium=facebook_official&utm_campaign=FB_CB0070002 95 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 http://www.everbuying.com/product566075.html?lkid=87872&utm_source=YGfacebook&utm_medium=facebook_official&utm_campaign=FB_CB0070002 95 ευρω Ηταν το πρωτο π ειδα Η βαθμολογια της σελιδας ειναι πολυ μετρια ομως. πολλα σχολια υποστηριζουν πως αργει υπερβολικα να στειλει τα προιοντα, στο αμαζον το βρηκα με 99.97 η κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 απο το everbuying το περιμενω ακομη η παραγγελια εγινε 3 οκτωβριου εφυγε απο το καταστημα 10 οκτωβριου λογο εορτων μου ειπαν , και χθες εφτασε αθηνα οποτε θα το παραλαβω εως παρασκευη σε 45 μερες περιπου!!!!! τραγικο ,ενω παλι απο το ιδιο καταστημα παραγγελια σε αλλο τηλεφωνο εκανε 21 μερες !!!! ειναι πως θα κατσει στον καθενα οποτε ψωνιζουμε απο κει που ειναι φθηνοτερα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενα πολυ καλο για μενα αν δεν ειχα παρει το cubot ειναι αυτο iNew V3 5.0 Inch MTK MT6582 Android Smart Phone Dual Camera NFC WIFI GPS απο εδω http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) απο το everbuying το περιμενω ακομη η παραγγελια εγινε 3 οκτωβριου εφυγε απο το καταστημα 10 οκτωβριου λογο εορτων μου ειπαν , και χθες εφτασε αθηνα οποτε θα το παραλαβω εως παρασκευη σε 45 μερες περιπου!!!!! τραγικο ,ενω παλι απο το ιδιο καταστημα παραγγελια σε αλλο τηλεφωνο εκανε 21 μερες !!!! ειναι πως θα κατσει στον καθενα οποτε ψωνιζουμε απο κει που ειναι φθηνοτερα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενα πολυ καλο για μενα αν δεν ειχα παρει το cubot ειναι αυτο iNew V3 5.0 Inch MTK MT6582 Android Smart Phone Dual Camera NFC WIFI GPS απο εδω http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html Ειναι αρκετα ευρω ακριβοτερο ομως. Εδω και 2 μερες ολο κατι μου συμβαινει και δεν μπορω να το παραγγειλω. Να το παρω ως οιωνο; :Ρ Βρηκα και αυτο στα 120€ περιπου. http://www.tinydeal.com/mpie-t6s-55-ips-fhd-android-44-mtk6582-quad-core-3g-phone-p-138727.html το μονο μειον οπως φαινεται ειναι η rom στα 4Gb Κατα τα αλλα, καλυτερη αναλυση και ΑΚΡΩΣ ανωτερη μπαταρια! ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανενα σχολιο απο αγοραστη, ισως ειναι πολυ νεο. Κανενα βιντεακι παρουσιασης δεν βρηκα, τιποτα, το οποιο με βαζει σε σκεψεις. Θα δειξει. Edited November 13, 2014 by Sucore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) εκανα λαθος αυτο ειναι http://www.inewmobile.com/inew-v3a-mtk6592-octa-core-ram-2gb-5-0-inch-ips-screen-android-4-4-smart-phone.html στα 124,50 αν δεν περιμενα το κουμποτ θα το ειχα παραγγειλει Edited November 13, 2014 by polinerios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofiloss Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ενδιαφαιρομε πολυ για αυτο το κινητο,μπορει να μου πει καποιοςε απο που να το παρω?εγω το ειδα απο το efox sta 100euro,αλλα δε ξερω το site, εχετε να μου προτεινετε κατι καλητερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ενδιαφαιρομε πολυ για αυτο το κινητο,μπορει να μου πει καποιοςε απο που να το παρω?εγω το ειδα απο το efox sta 100euro,αλλα δε ξερω το site, εχετε να μου προτεινετε κατι καλητερο? http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_67023.html Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 το Gearbest ξαναχτυπά με το cubot s308 , κουπόνι S308LC μέχρι 31/12/2014 και τιμή Only $119.99 For CUBOT S308 5.0'' IPS 2GB RAM 16GB ROM 3G Smartphone! Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 επιτελους μετα απο 46 μερες παρελαβα !:D μονο απο εξωτερικη εμφανιση δειχνει ενα ακριβο και καλοφτιαγμενο κινητο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εγω παρηγγειλα το mpie t6s τελικα αλλα πεθαινω για λεπτομεριες του cubot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το cubot για την γυναικα μου. Απο οτι διαβασα σε παρουσιασεις εδω περα, φαινεται να ειναι αξιολογο . το βρηκα απο everbuying στα 95 ευρω. Ξερει κανεις ποσα χρεωνει η σελιδα για αποστολη dhl; Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το cubot για την γυναικα μου. Απο οτι διαβασα σε παρουσιασεις εδω περα, φαινεται να ειναι αξιολογο . το βρηκα απο everbuying στα 95 ευρω. Ξερει κανεις ποσα χρεωνει η σελιδα για αποστολη dhl; Μακριά από dhl γιατί θα πληρώσεις τελωνείο Για παραγγελίες από Κίνα χρησιμοποιούμε πάντα registered air mail το οποίο καθυστερεί λίγο αλλά σχεδόν ποτέ δεν σε χρεώνει τελωνείο Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μακριά από dhl γιατί θα πληρώσεις τελωνείο Για παραγγελίες από Κίνα χρησιμοποιούμε πάντα registered air mail το οποίο καθυστερεί λίγο αλλά σχεδόν ποτέ δεν σε χρεώνει τελωνείο Μεσω του gearbest εβαλα την επιλογη Netherlands Post , γνωριζεις , αν εχει επιπλεον χρεωσεις απο αυτες π ηδη εχω χρεωθει; Για τελωνειο δν ηξερα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μεσω του gearbest εβαλα την επιλογη Netherlands Post , γνωριζεις , αν εχει επιπλεον χρεωσεις απο αυτες π ηδη εχω χρεωθει; Για τελωνειο δν ηξερα κατι. Μια χαρά είσαι Έτσι μη φοβάσαι Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 η μπαταρια τελειωνει σε χρονο ρεκορ λιγο ιντερνετ λιγο παιχνιδια και τελος κανα 3ωρο το πολυ .Σαν τηλεφωνο πολυ καλο δεν κολλα πουθενα και παιζει ανετα βαρια παιχνιδια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triplex34 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Το παραγγειλα απο gear best με την επιλογη auto shiping υπαρχει περιπτωση να με πιασει τελωνειο? Ποσο θα κανει περιπου να ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 η μπαταρια τελειωνει σε χρονο ρεκορ λιγο ιντερνετ λιγο παιχνιδια και τελος κανα 3ωρο το πολυ Root & greenify. Θα δεις διαφορά. Το παραγγειλα απο gear best με την επιλογη auto shiping υπαρχει περιπτωση να με πιασει τελωνειο? Ποσο θα κανει περιπου να ερθει? Για τέτοια θέματα απευθυνόμαστε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 παιδια πειτε μου το gps ειναι οκ? με google maps ας πουμε τι λεει?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 παιδια πειτε μου το gps ειναι οκ? με google maps ας πουμε τι λεει?? To GPS της συσκευής που δούλεψα για μεγάλο διάστημα είναι ότι καλύτερο έχω δεν σε mediatek συσκευή (και δεν έχουν περάσει λίγες από τα χέρια μου). Η απόδοση / αξιοπιστία του φτάνει τα επίπεδα high-end qualcomm επεξεργαστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Root & greenify. Θα δεις διαφορά. ρουταρισμα εχω κανει παλιοτερα σε ενα σαμσουνγκ εδω πως γινεται? και δεν ειναι ρισκο να το μπλοκαρω γιατι πολλα εχω διαβασει οχι αποκλειστικα για το κουμποτ εδω φοβαμε να κανω μια ενημερωση που εχει στο λογισμικο που ηδη φοραει 4.4:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Root & greenify. Θα δεις διαφορά. ρουταρισμα εχω κανει παλιοτερα σε ενα σαμσουνγκ εδω πως γινεται? και δεν ειναι ρισκο να το μπλοκαρω γιατι πολλα εχω διαβασει οχι αποκλειστικα για το κουμποτ εδω φοβαμε να κανω μια ενημερωση που εχει στο λογισμικο που ηδη φοραει 4.4:rolleyes: Δοκίμασε πρώτα με framaroot και αν δεν γίνει ρουτ προσπάθησε με kingo root(βρες και τα δύο στο Google) Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Δοκίμασε πρώτα με framaroot και αν δεν γίνει ρουτ προσπάθησε με kingo root(βρες και τα δύο στο Google) οκ αν ενα απο τα 2 μου κανει ποια η συνεχεια φιλε μου:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 οκ αν ενα απο τα 2 μου κανει ποια η συνεχεια φιλε μου:rolleyes: Ένα από τα δύο θα σου κάνει σίγουρα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts