jimmiss Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Πήρα τα 600'+600 MB, αλλά η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου παρέμεινε η ίδια (18 Μαρτίου). Κι εμένα πολύ πρόσφατο φοιτητικό CU (ούτε βδομάδας από την ένταξη) παρέμεινε ίδια η ημερομηνία λήξης, ό,τι και πριν πάρω τα 600 του Μάρτη {που αθροίστηκαν με τα προηγούμενα : 1200 κι 1200 εκτός όσων κατανάλωσα από την ένταξη στο φοιτητικό}. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Κι εμένα πολύ πρόσφατο φοιτητικό CU (ούτε βδομάδας από την ένταξη) παρέμεινε ίδια η ημερομηνία λήξης, ό,τι και πριν πάρω τα 600 του Μάρτη {που αθροίστηκαν με τα προηγούμενα : 1200 κι 1200 εκτός όσων κατανάλωσα από την ένταξη στο φοιτητικό}. Jimmi πηρες την περασμενη Πεμπτη-Παρασκευη ενημερωτικο γραπτο μνμτα για να παρεις τα 3GB με τον κωδικο "APOKRIES"?το ενεργοποιησα αλα χεν μου ηρθε ποτε μηνυμα οτι τρεχει αυτη η προσφορα και το ειδα απο το facebook.Στο chat μου ειπαν πως ειναι πολυ καινουριο το φοιτητικο μου και πτι θα το φτιαξουν.Σε ρωταω μιας και εχεις και εσυ καινουριο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 27/08/2017 πηγε και εμενα, εχω μηνες να βαλω καρτα, τα ευρω ειναι μεσα κανονικα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Jimmi πηρες την περασμενη Πεμπτη-Παρασκευη ενημερωτικο γραπτο μνμτα για να παρεις τα 3GB με τον κωδικο "APOKRIES"?το ενεργοποιησα αλα χεν μου ηρθε ποτε μηνυμα οτι τρεχει αυτη η προσφορα και το ειδα απο το facebook.Στο chat μου ειπαν πως ειναι πολυ καινουριο το φοιτητικο μου και πτι θα το φτιαξουν.Σε ρωταω μιας και εχεις και εσυ καινουριο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πήρα: αλλά όλα αυτά τα sms ήταν πριν το κάνω φοιτητικό το CU... Λες δλδ ότι από τη στιγμή που το κάνεις φοιτητικό το CU δεν παίρνεις τέτοια sms; Αυτό λες; Και πρέπει να τους ενημερώσεις να το "φτιάξουν" προκειμένου να παίρνεις τέτοιες ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Τις ειδοποιήσεις για δωράκια θα εξακολουθείς να τις λαμβάνεις. Προσφορές για καλύτερη τιμή σε υπάρχοντα μη-φοιτητικά πακέτα(επειδή λογικά έχεις καιρό να ενεργοποιήσεις κάποιο) δεν νομίζω. Τουλάχιστον στο δικό μου δεν έρχεται κάτι, αλλά έτσι κι αλλιώς τα φοιτητικά πακέτα συμφέρουν περισσότερο. Το μόνο που έχει τύχει 1 ή 2 φορές, δεν θυμάμαι, είναι να σου πει ότι βάλε κάρτα έστω και 5€ και θα σου δώσει το φοιτητικό πακέτο των 1000 λεπτών χωρίς να σου πάρει χρήματα από το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Πήρα: αλλά όλα αυτά τα sms ήταν πριν το κάνω φοιτητικό το CU... Λες δλδ ότι από τη στιγμή που το κάνεις φοιτητικό το CU δεν παίρνεις τέτοια sms; Αυτό λες; Και πρέπει να τους ενημερώσεις να το "φτιάξουν" προκειμένου να παίρνεις τέτοιες ενημερώσεις; εμενα πριν ηταν vodafone συνδεση και το γυρισα σε cu φοιτητικο και δεν λαμβανω μνμτα απο ο CUOffer οπως μου δειχνεις.το εχω ενα μηνα εχω βαλει καρτα αλα δεν εχω ενεργοποιησει καποιο πακετο.Στο chat μου ειπαν εξναι πολυ καινουριο το φοιτητικο μου μετα οταν με πηραν τηλ να με καλωσορισουν στο φοιτητικο μου ειπα. στην καρτελα μου ειναι σωστα να λαμβανω ολα τα μνμτα.δεν ξερω το γινετε.. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 400' δωρεάν για να μιλάς... με τα ΠΑΝΤΑ για όλo τα ΠΟΥΣΟΥΚΟΥ του Μαρτίου! Στείλε 400 στο 1252 και έγινες. http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/cu-4-pousoukou/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 τα 400 λεπτα ειναι για καθε σκ?η καθε σκ για ολο τον μηνα εχεις συνολο 400 λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Εγώ έτσι όπως το διάβασα καταλαβαίνω συνολικά 400'. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 τα 400 λεπτα ειναι για καθε σκ?η καθε σκ για ολο τον μηνα εχεις συνολο 400 λεπτα? Καλά είναι και αυτά όσα και να είναι Και επίσης είναι από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 τα 400 λεπτα ειναι για καθε σκ?η καθε σκ για ολο τον μηνα εχεις συνολο 400 λεπτα? Οχι ειναι 400λεπτα προς ολους για 4 π/σ/κ , δηλαδη συνολικα. :) Και Παρασκευές, το τονιζω! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Οκ σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 τελικά πήρε παράταση το φοιτητικό πακέτο με τα 7 ευρώ? η όχι? βλέπω ότι στο νέο site του cu εδώ https://www.vodafonecu.gr/foitites/ γράφει για 28/2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τελείωσε η περίοδος που έπαιρνα δωρεάν το students xclusive 5. Χθες (6 Μαρτίου) έληγε το τελευταίο δωρεάν πακέτο μου, το αγόρασα σήμερα (7 Μαρτίου) στις 00:04 και τώρα έχω 3922'+2'' προς όλους, που λήγουν στις 6 Απριλίου. Ωραία η Voda! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικά πήρε παράταση το φοιτητικό πακέτο με τα 7 ευρώ? η όχι? βλέπω ότι στο νέο site του cu εδώ https://www.vodafonecu.gr/foitites/ γράφει για 28/2. Έχει πάρει παράταση, μέχρι τις 30/4. Αν επιλέξεις το πακέτο σαν να θέλεις να το αγοράσεις, στο "tell me more" θα το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τελείωσε η περίοδος που έπαιρνα δωρεάν το students xclusive 5. Χθες (6 Μαρτίου) έληγε το τελευταίο δωρεάν πακέτο μου, το αγόρασα σήμερα (7 Μαρτίου) στις 00:04 και τώρα έχω 3922'+2'' προς όλους, που λήγουν στις 6 Απριλίου. Ωραία η Voda! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει πάρει παράταση, μέχρι τις 30/4. Αν επιλέξεις το πακέτο σαν να θέλεις να το αγοράσεις, στο "tell me more" θα το δεις. Εγώ δεν ξέρω ποτέ λήγει η αρχική περίοδος που σου κάνει αυτόματα την ανανέωση του πακέτου 3 μήνες μου είχαν πει αλλά δεν ξέρω ποτέ ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά η sim Πως μπορώ να μάθω για να ανανεώσω πριν λήξει για να μην χάσω τα λεπτά και τα mb Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εγώ δεν ξέρω ποτέ λήγει η αρχική περίοδος που σου κάνει αυτόματα την ανανέωση του πακέτου 3 μήνες μου είχαν πει αλλά δεν ξέρω ποτέ ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά η sim Πως μπορώ να μάθω για να ανανεώσω πριν λήξει για να μην χάσω τα λεπτά και τα mb Τι εννοείς? Δε θυμάσαι πότε έβαλες φοιτητικό? Η περίοδος της αυτόματης και δωρεάν ανανέωσης του students xclusive 5, αρχίζει την ημέρα ενεργοποίησης της φοιτητικής προσφοράς και διαρκεί ακριβώς 90 ημέρες, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας πρώτης ενεργοποίησης (σε μένα έναρξη 6 Δεκεμβρίου και λήξη 6 Μαρτίου). Αν δε θυμάσαι πότε την έβαλες για πρώτη φορά, ρώτα τους στο chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τι εννοείς? Δε θυμάσαι πότε έβαλες φοιτητικό? Η περίοδος της αυτόματης και δωρεάν ανανέωσης του students xclusive 5, αρχίζει την ημέρα ενεργοποίησης της φοιτητικής προσφοράς και διαρκεί ακριβώς 90 ημέρες, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας πρώτης ενεργοποίησης (σε μένα έναρξη 6 Δεκεμβρίου και λήξη 6 Μαρτίου). Αν δε θυμάσαι πότε την έβαλες για πρώτη φορά, ρώτα τους στο chat. Δεν το έκανα εγώ. Είναι μπερδεμένη φάση Δεν μπορώ να τους ρωτήσω δεν ανήκει σε εμένα Οκ θα δω πως θα γίνει αν είναι να μάθω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δεν το έκανα εγώ. Είναι μπερδεμένη φάση Δεν μπορώ να τους ρωτήσω δεν ανήκει σε εμένα Οκ θα δω πως θα γίνει αν είναι να μάθω Δες απ΄τo app πχ ή αλλιώς πότε λήγει το πακέτο που έχεις τώρα (πχ 15/3/2017) Στο παραπάνω παράδειγμα πχ 15 πάνω κάτω κάποιου μήνα πριν (Δεκέμβρη το νωρίτερο ή Φλεβάρη το καλύτερο) ενεργοποιήθηκαν τα τσαμπέ Exclusive 1000 +200. Θυμίσου: Πάρα πολύς καιρός (πχ από Δεκέμβρη) ή πρόσφατα (πχ Φλεβάρη) ή ενδιάμεσα (πχ Γενάρη); Έτσι στο περίπου θα βγάλεις άκρη. Δες στο app ή αλλού πότε σου λήγει το Exclusive τσαμπέ.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πότε πρέπει να κάνω την ανανέωση του πακέτου students xclusive ώστε να μην χάσω τα λεπτά και τα mb; Δηλαδή αν έχω πάρει το πακέτο στις 13:00 του προηγούμενου μήνα και η λήξη του είναι σήμερα, η αγορά του καινούριου πακέτου πρέπει να γίνει πριν τις 13:00 ή μπορώ μέχρι το βράδυ στις 23:59 να αγοράσω το καινούριο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Δες απ΄τo app πχ ή αλλιώς πότε λήγει το πακέτο που έχεις τώρα (πχ 15/3/2017) Στο παραπάνω παράδειγμα πχ 15 πάνω κάτω κάποιου μήνα πριν (Δεκέμβρη το νωρίτερο ή Φλεβάρη το καλύτερο) ενεργοποιήθηκαν τα τσαμπέ Exclusive 1000 +200. Θυμίσου: Πάρα πολύς καιρός (πχ από Δεκέμβρη) ή πρόσφατα (πχ Φλεβάρη) ή ενδιάμεσα (πχ Γενάρη); Έτσι στο περίπου θα βγάλεις άκρη. Δες στο app ή αλλού πότε σου λήγει το Exclusive τσαμπέ.....:) Μου ήρθε μήνυμα που λέει το πακέτο students 5 λήγει 8 του μηνός Ναι όμως νομίζω ότι είμαι στον 2ο μήνα Λογικά πρέπει να ανανεωθεί άλλη μια φορά χωρίς να βάλω κάρτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Στη Βόντα, όλα τα πακέτα λήγουν στις 23:59, ανεξάρτητα από την ώρα αγοράς τους. Ωστόσο, έχω τσεκάρει ότι σε μένα, όλα τα πακέτα λήγουν γύρω στις 9 το πρωί της επομένης, από την επίσημη ημερομηνία λήξης τους (άραγε συμβαίνει αυτό σε όλους ή μόνο σε μένα?). Για παράδειγμα, όπως ανέφερα και χθες, το τελευταίο τσαμπέ student xclusive 5 μου, έληγε στις 6 Μαρτίου και ώρα 23:59. Προκειμένου να κερδίσω μία μέρα (αλλά και να δοκιμάσω τι θα γίνει), ρίσκαρα και το αγόρασα στις 7 Μαρτίου και ώρα 00:04. Εννοείται ότι δε συνέβη τίποτα τραγικό. Το πακέτο ανανεώθηκε κανονικά (μαζί με το προηγούμενο υπόλοιπο), μέχρι τις 6 Απριλίου, οπότε τώρα θα το ανανεώσω στις 7 Απριλίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πότε πρέπει να κάνω την ανανέωση του πακέτου students xclusive ώστε να μην χάσω τα λεπτά και τα mb; Δηλαδή αν έχω πάρει το πακέτο στις 13:00 του προηγούμενου μήνα και η λήξη του είναι σήμερα, η αγορά του καινούριου πακέτου πρέπει να γίνει πριν τις 13:00 ή μπορώ μέχρι το βράδυ στις 23:59 να αγοράσω το καινούριο πακέτο; Πριν τις 1,μετα θα τα χασεις.Εγω με τους δικους μου το κανουμε 1 μερα πριν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μου ήρθε μήνυμα που λέει το πακέτο students 5 λήγει 8 του μηνός Ναι όμως νομίζω ότι είμαι στον 2ο μήνα Λογικά πρέπει να ανανεωθεί άλλη μια φορά χωρίς να βάλω κάρτα Άρα: ΑΝ σου ξαναέβαλε σήμερα το exclusive: Βάλτο (ΑΝ θες να διατηρήσεις υπόλοιπα 1000΄+200ΜΒ) στις 7 Απρίλη (το αργότερο ως τις 00:59 της 8 Απρίλη) καθώς ο Μάρτης έχει 31 μέρες. Όντως: Τα πακέτα δε λήγουν 00:00 : Κρατάνε λίγο (λεπτά) παραπάνω μετά την ημερομηνία λήξης που αναφέρεται στο app κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Δωρεαν καρτα φοιτητικο cu πως μπορω να προμηθευτω? μπορω να παω σε οποιοδηποτε καταστημα της vodafone και να μου δωσουν πακετο δωρεαν? η θα πληρωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts