geioannou Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 5 ώρες πριν, Pppe said: Ποτε εγινε φοιτητικο το CU σου; Τα 30GB προσφορας απο online bonus τα πηρες και τον επομενο και τον μεθεπομενο μηνα απο οταν το εκανες φοιτητικο; Γνωριζω οτι δινει δωρεαν για 3 μηνες μετα τη μετατροπη του CU σε φοιτητικο το Students Exclusive 8,5. Δε γνωριζα οτι δινει και το online bonus των 30GB επισης δωρεαν για 3 μηνες. Παντως μετα τους 3 μηνες απο την ενεργοποιηση CU ως φοιτητικο σταματα η δωρεαν παροχη του Exclusive 8,5. τους 3 μηνες δωρεαν το Students Exclusive 8,5 το πηρα κανονικα. λες να πηρα μια φορα τα 30GB απλα να μην τα κατανάλωνα και ετσι να το μπερδευα !!! μπορει... δηλαδη, επειδη δεν θυμαμαι τι ηταν κατα την μετατροπη σε φοιτητικο, ηταν μια φορα τα 30GB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Τα 30GB online bonus απο μετατροπη CU σε φοιτητικο δινονται μολις γινει η μετατροπη και εχουν διαρκεια 3 μηνες. Δεν ανανεωνονται καθε μηνα, απο οσο ξερω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 1 hour ago, Pppe said: Τα 30GB online bonus απο μετατροπη CU σε φοιτητικο δινονται μολις γινει η μετατροπη και εχουν διαρκεια 3 μηνες. Δεν ανανεωνονται καθε μηνα, απο οσο ξερω. ενταξει. αυτο ειναι τοτε. παρεξηγησα και νομιζα οτι θα ηταν καθε μηνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Καλησπέρα μάγκες, γνωρίζουμε 1) πότε λήγει το φοιτητικό cu; 2) αν λήξει και το περάσω στα στοιχεία άλλου φοιτητή συγγενή μπαίνει ξανά και το μπόνους για 3 μήνες; 3) είναι 1 φοιτητικό ανα ταυτότητα ή ανα πάσο; .... αν πχ έχω φοιτητικό cu και χάνω το πάσο μπορώ να βγάλω και 2 φοιτητικό cu με το καινούργιο πάσο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 1 ώρα πριν, savvas765 said: Καλησπέρα μάγκες, γνωρίζουμε 1) πότε λήγει το φοιτητικό cu; 2) αν λήξει και το περάσω στα στοιχεία άλλου φοιτητή συγγενή μπαίνει ξανά και το μπόνους για 3 μήνες; 3) είναι 1 φοιτητικό ανα ταυτότητα ή ανα πάσο; .... αν πχ έχω φοιτητικό cu και χάνω το πάσο μπορώ να βγάλω και 2 φοιτητικό cu με το καινούργιο πάσο; Ευχαριστώ 1) Λήγει όταν λήξει και το πάσο σου 2) Αν δεν φύγεις από το δίκτυο ώστε να φανείς ως νέος πελάτης, όχι δεν θα στο δώσει. 3) 1 φοιτητικό νούμερο ανά πάσο. Νούμερα δηλωμένα στο όνομα σου μπορείς να έχεις έως 20. Φυσικά μπορείς να έχεις ένα φοιτητικό στο CU, ένα στο WU και ένα στο F2G, δεν σε περιορίζει κάποια αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 1) Λήγει όταν λήξει και το πάσο σουΑυτό δεν είναι κανόνας, δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα,... μπορεί να γίνει μπορεί και όχι προς ώφελος του φοιτητή :)Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 καλημερα! αν θελει κανεις να αλλαξουμε Νουμερα για το "παρε να εχεις", ας στειλει πμ. εχω κα τις 3 θεσεις κενες!! συμβαινει και αυτο!! να μην ξερω κανεναν με CU. Εγω ανανεωνω στις 16 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 σημερα παρατηρησα οτι παρολο που εχω 1.17gb απο το shake, καταναλωνω data απο το πακετο xlusive που εχω. ψάχνοντας ειδα οτι εαν τα δυο αυτα ειναι ενεργοποιημενα την ιδια ημερομηνια, τοτε προηγείται στην καταναλωση τα data του πακετου και οχι αυτα του shake. Αρα για να διατηρήσω οσα περισσοτερα data στον κουβα μεσω των ανανεωσεων, θα πρεπει πρωτα να βαζω χρηματα, στην συνεχεια να κανω shake και την επομενη ημερα να κανω αγορα το xlusive πακετου μου για εχουν διαφορετικη ημερομηνια, για να μπορει να προγειται το shake στην καταναλωση!! Ετσι ειναι;; το εχω καταλαβει καλα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Καλημέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση :όταν βάζουμε κάρτα 15€ από κατάστημα, πόσα μπαίνουν στη κάρτα;13.4€;; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 13,64 , αφαιρείται το τέλος κινητής.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Κατάλαβα.. Υπολογίζω ότι από κάθε κάρτα που βάζω 15€ μένουν 13,4€. Κάθε μήνα βάζω το πακέτο με τα 8.5€ το φοιτητικό.Άρα μέσα στο χρόνο θα βάλω 8 φορές κάρτα.Με πήραν για προσφορά σε φοιτητικό καρτοσυμβολαιο με 12,20€ και θέλω να δω αν με συμφέρει.Προς το παρόν όπως το υπολογίζω πιο ακριβό βγαίνει το καρτοσυμβολαιο Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 (edited) Για την ακρίβεια : 15/1,1 = 13,64 13,64 *1,10 = 15 Edited March 16, 2022 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 1 ώρα πριν, sot20 said: Κατάλαβα.. Υπολογίζω ότι από κάθε κάρτα που βάζω 15€ μένουν 13,4€. Κάθε μήνα βάζω το πακέτο με τα 8.5€ το φοιτητικό. Άρα μέσα στο χρόνο θα βάλω 8 φορές κάρτα. Με πήραν για προσφορά σε φοιτητικό καρτοσυμβολαιο με 12,20€ και θέλω να δω αν με συμφέρει. Προς το παρόν όπως το υπολογίζω πιο ακριβό βγαίνει το καρτοσυμβολαιο Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι φοιτητής (και κάτω από 30 χρονών), απλά δήλωσέ το και δε θα μειώνεται το ποσό με φόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Καλημέρα 12 ευρω ανανέωση , τι καθαρό υπόλοιπο μένει , ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 8 minutes ago, alexpef said: Καλημέρα 12 ευρω ανανέωση , τι καθαρό υπόλοιπο μένει , ευχαριστώ . Λοιπόν θα κάνεις 12÷1,10 το οποίο κάνει 10,91€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos123GEORGE Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Καλημέρα! Το φοιτητικό μου έληγε το καλοκαίρι. Tότε μου έστειλαν sms για να ανανεωθεί ο αριθμός ως φοιτητικό, να τους στείλω δικαιολογητικά στο cu@vodafone.com, αλλά δεν φοιτούσα τότε και έτσι σταμάτησε το φοιτητικό. Σήμερα που κάνω μεταπτυχιακό, μπορώ να στείλω βεβαίωση σπουδών σε εκείνο το mail για να ξαναπεραστεί ως φοιτητικό? έχει συμβεί σε κανένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Αν πας από ένα κατάστημα με τα δικαιολογητικά που ζητάνε θα στο ενεργοποιήσουν εκεί άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 5 ώρες πριν, giorgos123GEORGE said: Καλημέρα! Το φοιτητικό μου έληγε το καλοκαίρι. Tότε μου έστειλαν sms για να ανανεωθεί ο αριθμός ως φοιτητικό, να τους στείλω δικαιολογητικά στο cu@vodafone.com, αλλά δεν φοιτούσα τότε και έτσι σταμάτησε το φοιτητικό. Σήμερα που κάνω μεταπτυχιακό, μπορώ να στείλω βεβαίωση σπουδών σε εκείνο το mail για να ξαναπεραστεί ως φοιτητικό? έχει συμβεί σε κανένα? Νομίζω μπορείς να κάνεις και πάσο,γιατί κάνεις μεταπτυχιακό. Προσοχή όμως το κάνεις στο academicid.minedu.gov.gr εφόσον το κάνεις σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Με την βεβαίωση σπουδών δεν ξέρω αν θα σου γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Καλησπέρα. Άλλαξε κάτι με τα φοιτητικά πακέτα ως προς την μεταφορά των υπολοιπόμενων λεπτών, mb και sms εφόσον γίνει ενεργοποίηση νέου πακέτου πριν την λήξη του υπάρχοντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Πώς μπορώ να δω πότε χάνεται τελείως το νούμερο σε sim που έχει Μπέι φραγή; Στο 1252 δεν λέει κάτι σχετικό. Στην εφαρμογή επίσης δεν βλέπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Καλημέρα! Το φοιτητικό μου έληγε το καλοκαίρι. Tότε μου έστειλαν sms για να ανανεωθεί ο αριθμός ως φοιτητικό, να τους στείλω δικαιολογητικά στο cu@vodafone.com, αλλά δεν φοιτούσα τότε και έτσι σταμάτησε το φοιτητικό. Σήμερα που κάνω μεταπτυχιακό, μπορώ να στείλω βεβαίωση σπουδών σε εκείνο το mail για να ξαναπεραστεί ως φοιτητικό? έχει συμβεί σε κανένα?Βεβαίως οι μεταπτυχιακοί φοιτητές δικαιούνται φοιτητικό κανονικά, Είμαι σε μεταπτυχιακοSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Άρχισαν τα όργανα; EIΣAI ΦOITHTHΣ; AN NAI, ΣTEIΛE TO EN ENEPΓEIA ΠAΣO H ΔIKAIOΛOΓHTIKO ΦOITHΣHΣ ΣE IEK/KOΛΛEΓIO/EΠAΣ/ΣTPATIΩTIKH ΣXOΛH KAI H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΘA ANANEΩΘEI ΣTON APIΘMO ΣOY! ΣTEIΛE TO ΔIKAIOΛOΓHTIKO ΣOY & TON CU APIΘMO ΣOY EΔΩ: custudent@vodafone.com Δηλαδή θα μου το κόψουν και αν ναι θα χάσω τα γκιγκα; 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 On 27/4/2022 at 12:53 ΠΜ, JOHN_ONLY said: Πώς μπορώ να δω πότε χάνεται τελείως το νούμερο σε sim που έχει Μπέι φραγή; Στο 1252 δεν λέει κάτι σχετικό. Στην εφαρμογή επίσης δεν βλέπω κάτι. Λίγο αργοπορημένα απαντώ αλλά καλείς 1252 και πατάς 1 και μετά 2. Ακούς την τελευταία ημερομηνία ανανέωσης και προσθέτεις 13 μήνες και 5 μέρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 17 ώρες πριν, Inevar said: Άρχισαν τα όργανα; EIΣAI ΦOITHTHΣ; AN NAI, ΣTEIΛE TO EN ENEPΓEIA ΠAΣO H ΔIKAIOΛOΓHTIKO ΦOITHΣHΣ ΣE IEK/KOΛΛEΓIO/EΠAΣ/ΣTPATIΩTIKH ΣXOΛH KAI H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΘA ANANEΩΘEI ΣTON APIΘMO ΣOY! ΣTEIΛE TO ΔIKAIOΛOΓHTIKO ΣOY & TON CU APIΘMO ΣOY EΔΩ: custudent@vodafone.com Δηλαδή θα μου το κόψουν και αν ναι θα χάσω τα γκιγκα; Νομίζω θα τα χάσεις αλλά θα σου γυρίσουν σε σπέσιαλ. Μπορεί όμως και να μην σου κάνουν τίποτα. Σε γνωστό μου που του ήρθε έχει ένα χρόνο περίπου και δεν του έχουν κάνει τίποτα. Πόσα χρόνια το έχεις; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 32 minutes ago, aektzhs 1 said: Νομίζω θα τα χάσεις αλλά θα σου γυρίσουν σε σπέσιαλ. Μπορεί όμως και να μην σου κάνουν τίποτα. Σε γνωστό μου που του ήρθε έχει ένα χρόνο περίπου και δεν του έχουν κάνει τίποτα. Πόσα χρόνια το έχεις; Πάνω απο 9 χρόνια δηλαδή από 27/4/2013 1 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts