tasosathan Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 2 κάρτες με 10 και 5 ευρώ μέσα αντίστοιχα. Τα είχα βάλει αρκετά παλιά για ώρα ανάγκης. Όπως και σε όλους, έδειχνε λήξη τον Οκτώβριο αλλά έκαναν φτερά εχθές. Έτσι θα κάνω και εγώ φτερά από την Vodafone. Αμα είναι να θέλει ανανέωση κάθε τόσο, πάω σε άλλον πάροχο που έχει καλύτερο σήμα στην περιοχή μου για να δικαιολογώ και την συχνή ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Η ουσία είναι ότι η κάρτα ενώ έχει διάρκεια δύο μήνες, σε κάποια φοιτητικά έδινε μεγαλύτερη διάρκεια άτυπα. Δεν ήταν κάποιο χαρακτηριστικό του προγράμματος, απλά κάτι που είχαμε παρατηρήσει να συμβαίνει χωρίς να αναφέρεται επίσημα πουθενά. Το να λήγει το υπόλοιπο 15 Οκτώβρη χωρίς να έχεις κάνει ανανέωση στις 15 του ερχόμενου Αυγούστου, σίγουρα βόλευε πολύ και ήταν καλό όσο κράτησε, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να απαιτήσω και κάτι ιδιαίτερο από την στιγμή που δεν μιλάμε για κάτι που υπήρχε καν ως όρος. Sent from my Galaxy S10e Από την στιγμή που σου λέει ότι η κάρτα λήγει Οκτωβρίο πρέπει να σημαίνει οτι λήγει Οκτωβρίο....και όχι κάτι αλλο Δεν είναι θέμα χαρακτηριστικού η αδόκιμης λειτουργίας η κάτι που δεν δικαιούται ο χρήστης... Η εταιρεία είναι προφανεστατα λάθος, αν άλλαζε πολιτική θα έπρεπε πρώτα να αλλάξει τις πληροφορίες που δίνει στον χρήστη Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Από την στιγμή που σου λέει ότι η κάρτα λήγει Οκτωβρίο πρέπει να σημαίνει οτι λήγει Οκτωβρίο....και όχι κάτι αλλο Δεν είναι θέμα χαρακτηριστικού η αδόκιμης λειτουργίας η κάτι που δεν δικαιούται ο χρήστης... Η εταιρεία είναι προφανεστατα λάθος, αν άλλαζε πολιτική θα έπρεπε πρώτα να αλλάξει τις πληροφορίες που δίνει στον χρήστη Sent from my Redmi 7 using TapatalkΜα δεν υπήρχε κάποια πολιτική που άλλαξε. Δεν το είχες δει πουθενά γραμμένο αυτό. Μπορεί να σου πει ακόμα ότι ήταν bug στο σύστημα. Από τη στιγμή που όταν βάζεις κάρτα γνωρίζεις ότι έχει διάρκεια δύο μήνες, τι να τους πεις; Κι εγώ έχασα 3,5€ που είχα μέσα. Να πάρω να ζητήσω τι; Αν με ρωτήσουν πότε είχα βάλει κάρτα (που θα το ξέρουν...) και τους πω το 2017, δεν θα είναι αστείο; Καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε ότι παραθυράκι υπάρχει στο οποιοδήποτε σύστημα, αλλά (προσωπικά τουλάχιστον) μου φαίνεται ανούσιο να ζητήσω και τα ρέστα όταν το βρουν και το κόψουν. Ειδικά αν έχω επωφεληθεί για χρόνια. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Μίλησα πριν λίγα λεπτά με έναν ευγενέστατο κύριο (13830) που με εξυπηρέτησε και εχθες μέσω chat , μου ζήτησε συγνώμη για όλη την αναστάτωση, μου είπε οτι το συστημικό πρόβλημα εχει διορθωθεί , δηλαδή η εφαρμογή θα δείχνει την σωστή ημερομηνία λήξης του υπολοίπου δηλαδή 19/4 και οχι 15/10/2021 και εχει δρομολογηθεί μέχρι αύριο να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Σε γνωστό μου μετά απο τηλεφωνική διαμαρτυρία τα επέστρεψαν εχθες το βράδυ. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Σε μένα πάλι ζητάνε να ανανεώσω και να τους ξανακάλέσω ώστε να αιτηθώ το υπόλοιπο πίσω. Δηλαδή για δικά τους λάθη από κακή πληροφόρηση των καναλιών τους να τους ταΐσω και να τους πω την ιστορία πάλι από την αρχή μήπως και επιστρέψουν τα ποσό. Θα φάμε μια μέρα στα chat δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Μα δεν υπήρχε κάποια πολιτική που άλλαξε. Δεν το είχες δει πουθενά γραμμένο αυτό. Μπορεί να σου πει ακόμα ότι ήταν bug στο σύστημα. Από τη στιγμή που όταν βάζεις κάρτα γνωρίζεις ότι έχει διάρκεια δύο μήνες, τι να τους πεις; Κι εγώ έχασα 3,5€ που είχα μέσα. Να πάρω να ζητήσω τι; Αν με ρωτήσουν πότε είχα βάλει κάρτα (που θα το ξέρουν...) και τους πω το 2017, δεν θα είναι αστείο; Καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε ότι παραθυράκι υπάρχει στο οποιοδήποτε σύστημα, αλλά (προσωπικά τουλάχιστον) μου φαίνεται ανούσιο να ζητήσω και τα ρέστα όταν το βρουν και το κόψουν. Ειδικά αν έχω επωφεληθεί για χρόνια. Sent from my Galaxy S10eΜα δεν είναι παραθυράκι, αυτό προσπαθώ να πω Από την στιγμή που η πληροφορία του συστήματος είναι Οκτωβρίος αυτό πρέπει να ισχύει Εμένα μου φαίνεται λογικό το παραπάνω, εσείς λέτε ότι ο πελάτης πρέπει από μόνος να κάνει υπολογισμούς και να βγάζει νούμερα Τι άλλο να πιω... Ευτυχώς που αναγνωρίζουν το λάθος τους και ελπίζω να επιστρέψουν όλα τα χρήματα στα θύματα και βέβαια να διορθώσουν τα γαμ@ συστήματα τους Τόσοι άνεργοι επιστήμονες υπάρχουν στη. Ελλάδα ας προσλάβουν κανένα ικανό :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Τον προηγούμενο μήνα που έστειλαν παρόμοιο SMS γιατί δεν τα διέγραψαν και είπαν να το αγνοήσουμε. Μας έκαναν την χάρη; Τί έγινε τώρα άλλαξαν γνώμη με το SMS; Την θεωρώ παραπλάνηση την ιστορία αυτή αφού δεν υπάρχει κάπου ξεκάθαρα η λήξη. Σε μένα δεν είναι και τόσο συνεργάσιμοι πάντως. Ίσως επειδή είχα πολύ καιρό να προσθέσω χρήματα. Τα 8,5 ευρώ τα τσέπωναν κάθε μήνα από το υπόλοιπο. Άσε που μου είχαν φάει ουκ ολίγες φορές τα λεπτά και τα MB επειδή δεν ερχόταν κάθε φορά τα SMS. Μετά από ταλαιπωρία τα έπαιρνα πίσω όμως. Καιρός να την κάνουμε μου φαίνεται αλλά και η φορητότητα δεν είναι τζάμπα και αυτό εκμεταλλεύονται. θα το δω προς cosmote αφού εκεί έχω δυο σταθερά και δυο συνδέσεις ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Μα δεν είναι παραθυράκι, αυτό προσπαθώ να πω Από την στιγμή που η πληροφορία του συστήματος είναι Οκτωβρίος αυτό πρέπει να ισχύει Εμένα μου φαίνεται λογικό το παραπάνω, εσείς λέτε ότι ο πελάτης πρέπει από μόνος να κάνει υπολογισμούς και να βγάζει νούμερα Από πού προκύπτει κάτι τέτοιο(αυτό πρέπει να ισχύει); Η μόνη πληροφορία που υπάρχει ως βέβαιη είναι πως αν βάλω κάρτα σε 2 μήνες λήγει. Πουθενά δεν γράφει ότι επειδή το δικό σου και το δικό μου είναι φοιτητικό θα διαφέρει. Μέχρι τώρα βλέπαμε πως απλά δεν το τηρούν. Και για να ακριβολογούμε, και ποτέ να μην έβαζες χρήματα, κάθε μήνα σου μετέθετε την ημερομηνία που λήγει το υπόλοιπο κατά 30 μέρες. Ηθελημένα ή όχι, το έκαναν αυτό. Εάν ήταν κάτι επίσημο, μαζί σου ότι θα μπορούσες να απαιτήσεις ότι νομίζεις από τη στιγμή που κόβεται χωρίς ανακοίνωση. Αλλά μιλάμε για κάτι που δεν φαίνεται πουθενά καταγεγραμμένο ως παροχή. Αν θέλουν δεν το σταματάνε;; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Αυτό που λες ότι πρέπει να μπαίνει κάρτα κάθε δύο μήνες στο φοιτητικό σου το έχουν στείλει γραπτώς; Έχεις link που το επιβεβαιώνει. Ο συγκεκριμένος αριθμός ο δικός μου όταν τον πρώτο ενεργοποίησα ήθελε ανανέωση σύμφωνα με τους τότε όρους που είχα υπογράψει κιόλας. Εννοείται ότι κατά διαστήματα υπάρχουν αλλαγές. Δεν γίνεται όμως άλλα να λέει η εφαρμογή, άλλα το 1252 και άλλα το SMS που έρχεται ξαφνικά και ενώ αυτά που λέει τώρα εφαρμόζονται πριν την λήξη κιόλας. Απορώ πως μερικοί συμφωνείτε με την πολιτική αυτή που μόνο σύγχυση προκαλεί. θα έπρεπε να στείλουν ένα mail με ξεκάθαρους νέους όρους. Edited April 21, 2021 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Από πού προκύπτει κάτι τέτοιο(αυτό πρέπει να ισχύει); Η μόνη πληροφορία που υπάρχει ως βέβαιη είναι πως αν βάλω κάρτα σε 2 μήνες λήγει. Πουθενά δεν γράφει ότι επειδή το δικό σου και το δικό μου είναι φοιτητικό θα διαφέρει. Μέχρι τώρα βλέπαμε πως απλά δεν το τηρούν. Και για να ακριβολογούμε, και ποτέ να μην έβαζες χρήματα, κάθε μήνα σου μετέθετε την ημερομηνία που λήγει το υπόλοιπο κατά 30 μέρες. Ηθελημένα ή όχι, το έκαναν αυτό. Εάν ήταν κάτι επίσημο, μαζί σου ότι θα μπορούσες να απαιτήσεις ότι νομίζεις από τη στιγμή που κόβεται χωρίς ανακοίνωση. Αλλά μιλάμε για κάτι που δεν φαίνεται πουθενά καταγεγραμμένο ως παροχή. Αν θέλουν δεν το σταματάνε;; Sent from my Galaxy S10e Θεωρητικά μας στείλανε μήνυμα και μας ενημέρωσαν για το τι θα γίνει. Το πρόβλημα είναι με κάπιους που καλέσαν την εξυπηρέτηση πελατών και τους είπαν ότι είναι ακυρο το μήνυμα. Εγώ στο κινητό της γυναίκας μου που μεταφέρω χρόνο από το δικό μου, έχασα κάτι λιγώτερο από ένα ευρώ, για την ακρίβεια 0,92 . Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενημέρωσαν . Από την άλλη είναι παράλογο να λέει άλλα το app και το 1252 και άλλα να ισχύουν. Αναγκαστικά θα της κάνω μία ανανέωση την επόμενη φορά που θα θέλει ανανέωση , αλλά δεν θα φύγουμε από το vodafone φοιτητικό μιας και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Αυτό που λες ότι πρέπει να μπαίνει κάρτα κάθε δύο μήνες στο φοιτητικό σου το έχουν στείλει γραπτώς; Έχεις link που το επιβεβαιώνει. Ο συγκεκριμένος αριθμός ο δικός μου όταν τον πρώτο ενεργοποίησα ήθελε ανανέωση σύμφωνα με τους τότε όρους που είχα υπογράψει κιόλας. Εννοείται ότι κατά διαστήματα υπάρχουν αλλαγές. Δεν γίνεται όμως άλλα να λέει η εφαρμογή, άλλα το 1252 και άλλα το SMS που έρχεται ξαφνικά και ενώ αυτά που λέει τώρα εφαρμόζονται πριν την λήξη κιόλας. Απορώ πως μερικοί συμφωνείτε με την πολιτική αυτή που μόνο σύγχυση προκαλεί. θα έπρεπε να στείλουν ένα mail με ξεκάθαρους νέους όρους. Το φοιτητικό είναι ένα καρτοκινητό όπως όλα τα cu , με την επιπρόσθετη δυνατότητα να ενεργοποιεί 3 φοιτητικά πακέτα, επιπλέον των κανονικών που έχουν τα απλά νούμερα. Για να αγοράζεις πακέτα πρέπει να αγοράσεις χρόνο ομιλίας,ο οποίος έχει συγκεκριμένη διάρκεια. Τα τελευταία χρόνια είναι 2 μήνες, πριν από 5 χρόνια ήταν παραπάνω. Αυτό είναι άσχετο με το φοιτητικό. Το μόνο, και το οποίο συζητάμε, είναι πως στα παλιά φοιτητικά δεν χρειαζόταν να κάνεις ανανέωση αν το ήθελες απλά να κάθεται (δεν αγόραζες πακέτα) γιατί απλά έκανε μετάθεση της ημερομηνίας λήξεως του όποιου υπολοίπου είχες κάθε μήνα. Κάτι που είχε ως συνέπεια να μην λήγει το υπόλοιπο σου πρακτικά ποτέ, και επιπρόσθετα να μην κινδυνεύει ο αριθμός με φραγή. Όπως είπαμε, πολλές φορές ήδη, αυτό γινόταν εντελώς άτυπα χωρίς να το αναφέρει πουθενά. Θες να μου πεις ότι υπέγραψες όρους που έλεγαν ότι δεν χρειάζεται ποτέ ανανέωση; Θα ήθελα να το δω αυτό. Κυρίως γιατί εγώ που έκανα ένα νούμερο που είχα φοιτητικό δεν χρειάστηκε να υπογράψω τίποτα, από ότι θυμάμαι. Αλλά ακόμη και να είχα πάρει νέο νούμερο, δεν νομίζω το χαρτί που θα μου έδιναν να είναι κάτι διαφορετικό από ότι υπογράφεις κατά την ταυτοποίηση ενός οποιουδήποτε νέου καρτοκινητού. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Ο αριθμός είναι από τους πρώτους της Panafon μετέπειτα Vodafone. Υπέγραφες για να τον πάρεις και να τον ταυτοποιήσεις με φυσική παρουσία. Δεν υπήρχαν online πακέτο, ενεργοποιήσεις κτλ. Όλα διέπονται από όρους τους οποίους αποκρύπτουν εντέχνως. Κάθε τόσο ανακοινώνουν νέους στο site τους μονομερώς.Οταν χθες ρώτησα κάθε πότε θέλει το φοιτητικό ανανέωση δεν ήξερε η εκπρόσωπος να μου απαντήσει. Έχω αποθηκεύσει την συνομιλία Μάλλον δουλεύεις στην Vodafone αφού δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Την εφαρμογή τα sms, ή το 1252; Δεν είναι συμπεριφορά εταιρείας αυτή. Το ίδιο ισχύει για όλες τις άλλες αφού έχουν γίνει τραστ. Όπως είπα και πάλι έφαγαν τον χρόνο ακόμα και πριν από τότε που έληγε το sms. Έληγε χθες 23.59 και το υπόλοιπο εξαφανίστηκε το μεσημέρι. Δηλαδή μας κάνουν και την χάρη κιόλας. Ευτυχώς που δεν μηδένισαν και τον χρόνο ομιλίας και τα MB. Θα πρέπει να λέμε και ευχάριστώ Edited April 21, 2021 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Από πού προκύπτει κάτι τέτοιο(αυτό πρέπει να ισχύει); Sent from my Galaxy S10e Πολλά λόγια ρε παιδιά αλλά χάνουμε την ουσία, όταν λέει ότι το υπόλοιπο λήγει τον Οκτώβριο, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λήγει τον Οκτώβριο...... Γιατί θα πρέπει εγώ να κάνω υποθέσεις και όχι να βασιζομαι στα δεδομένα που δίνουν;;;; Και να προσθέσω, τα δεδομένα που δίνει η εφαρμογή είναι το "επίσημο" που ψάχνεται και ότι θα πρέπει να ισχύει Sent from my Power 3 using Tapatalk Edited April 21, 2021 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Σε 3 φοιτητικά Vodafone που έχουμε στην παρέα μηδενίστηκε ο χρόνος ομιλίας μας ενώ σε όλους γράφει ΑΚΌΜΗ λήξη τον Οκτώβριο του 2021. Μιλάμε για σύνολο 45 ευρώ. Για αυτήν την απάτη-παραπλάνηση με ποιον τρόπο μπορούμε να τα διεκδικήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Εγώ επικοινώνησα μέσω chat και μέσω την σελίδα τους στο CU Facebook. Θα έλεγα στο Facebook να το αναφέρετε. Ένας ένας ξεχωριστά για να το δει και ο κόσμος. Προσωπικά και για πρώτη φορά δεν τους βλέπω συνεργάσιμος σε αυτό που έχει δημιουργηθεί. Αν θέλω να το συζητήσω παραπέρα θέτουν προϋπόθεση να ταίσω τον αριθμό και να τους ξανά ενοχλήσω. Αυτό το θεωρώ εκβιαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Απ' ότι είδα τα ίδια λένε σε όλους. Κάνε ανανέωση και θα δούμε... Στείλε μας τον αριθμό σου με inbox για να το ελέγξουμε, κλπ. Άκρη δεν θα βγάλουμε και τζάμπα τον χρόνο μας θα φάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Ο αριθμός είναι από τους πρώτους της Panafon μετέπειτα Vodafone. Υπέγραφες για να τον πάρεις και να τον ταυτοποιήσεις με φυσική παρουσία. Δεν υπήρχαν online πακέτο, ενεργοποιήσεις κτλ. Όλα διέπονται από όρους τους οποίους αποκρύπτουν εντέχνως. Κάθε τόσο ανακοινώνουν νέους στο site τους μονομερώς.Οταν χθες ρώτησα κάθε πότε θέλει το φοιτητικό ανανέωση δεν ήξερε η εκπρόσωπος να μου απαντήσει. Έχω αποθηκεύσει την συνομιλία Μάλλον δουλεύεις στην Vodafone αφού δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Την εφαρμογή τα sms, ή το 1252; Δεν είναι συμπεριφορά εταιρείας αυτή. Το ίδιο ισχύει για όλες τις άλλες αφού έχουν γίνει τραστ. Όπως είπα και πάλι έφαγαν τον χρόνο ακόμα και πριν από τότε που έληγε το sms. Έληγε χθες 23.59 και το υπόλοιπο εξαφανίστηκε το μεσημέρι. Δηλαδή μας κάνουν και την χάρη κιόλας. Ευτυχώς που δεν μηδένισαν και τον χρόνο ομιλίας και τα MB. Θα πρέπει να λέμε και ευχάριστώ Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν υπήρχε ποτέ τίποτα σχετικό με λήξη σε κανέναν όρο στο φοιτητικό. Δεν διαφέρει το φοιτητικό σε τίποτα από το κανονικό cu. Απλά έτυχε στα παλιότερα φοιτητικά να συμβαίνει αυτό που λέμε, δηλαδή να μην σου λήγει ποτέ. Καμία σχέση με όρους. Δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο πουθενά, ούτε στην σελίδα ούτε σε ότι μπορεί να έχεις υπογράψει. Αν ρωτήσεις εκπρόσωπο για το πότε θέλει ανανέωση το φοιτητικό, δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο να την μπερδέψεις και να μην ξέρει τι να σου πει. Η προφανής απάντηση είναι ότι χρειάζεται να βάζεις χρήματα κάθε μήνα για να αγοράζεις πακέτα, εφόσον το χρησιμοποιείς. Και το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έληγε το υπόλοιπο ποτέ, δεν θα το βρεις πουθενά γραμμένο επίσημα, όσο και να ψάξεις. Αν το κατανοήσεις, τότε θα δεις ότι δεν έχει και νόημα η συγκεκριμένη ερώτηση που έκανες στην εκπρόσωπο. Το ζήτημα δεν είναι ποιον να πιστέψετε, την εφαρμογή ή το 1252. Ελάχιστη σημασία έχει μπροστά στο γεγονός ότι αποφάσισαν να σταματήσουν την ανεπίσημη επέκταση του χρόνου ομιλίας, δηλαδή ενδεχομένως να μην έχει νόημα να διατηρείς ένα φοιτητικό που δεν χρησιμοποιείς και μέχρι τώρα ήταν πάντα ενεργό χωρίς να χρειαστεί χρήματα. Το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται με τα δώρα που δίνει κάθε μήνα, και αν θα συνεχίσει να τα δίνει και αν τυχόν μπει φραγή. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Ακόμα η εφαρμογή λέει ότι λήγει τον Νοέμβριο πάντως και αυτοί το μηδένισαν χτες. Ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Κι εμένα, το Νοέμβριο γράφει. Το μόνο που ελπίζω είναι αυτό να μην αλλάξει, και τουλάχιστον μέχρι τότε να μην μπει φραγή... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Από πού προκύπτει αυτή η λήξη τον Νοέμβριο; Ξέρει κάποιος; Στο 1252 δεν αναφέρει κάτι. Απλά λέει το υπόλοιπο σας είναι μηδέν. Edited April 21, 2021 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 ξαναπατάς δεύτερη φορά το 1 για να ακουσεις αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Το πρόβλημα όλων μας είναι ότι χάσαμε τα χρήματα μας χωρίς να ενημερωθούμε σωστά. Ήρθε σε όλους το γνωστό μήνυμα ότι: "το υπόλοιπο σου θα λήξει στις 20 Απριλίου", αλλά εφόσον είδαμε στην εφαρμογή Cu ΚΑΙ στο 1252 ότι ο χρόνος λήξης του υπολοίπου μας λήγει τον Οκτώβριο θεωρήσαμε πως είναι λάθος του συστήματος ή νέος τρόπος για να μας αναγκάσει να βάλουμε κάρτα. Θυμάμαι ότι και τον προηγούμενο μήνα ήρθαν τα ίδια μηνύματα περί λήξης υπολοίπου αλλά δεν έγινε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 ξαναπατάς δεύτερη φορά το 1 για να ακουσεις αναλυτικά. Δεν αναφέρει κάπου για λήξη τον Νοέμβριο αλλά για λήξη του student. Άσχετο το ένα με το άλλο. Τελείως αναξιόπιστη η πληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Λήξη υπολοίπου βλέπεις μόνο μέσω του app ή στο site αν κάνεις εγγραφή. Πάντως ακόμη Οκτώβριο λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Λέει και στο 1252. Τώρα το δοκίμασα. Απλά θέλει το 2 αφού ακούσεις το υπόλοιπο. Το 1 σου λέει πότε λήγει το ενεργοποιημένο πακέτο. Sent from my Galaxy S7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts