achillesgk Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Εχω στείλει τη βεβαίωση από τη σχολή αλλά το τηλ για την προώθηση του καρτοσυμβολαίου δεν έχει σταματήσει. Αύριο που θα έχω κέφια θα απαντήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Δεν ξερω αν μου κανει πρωταπριλιατικο η Vodafone, πανω που ελεγα οτι με ξεχασε στο CU special για πανω απο 2 χρονια, ελαβα μολις χωρις αλλη προειδοποιηση αυτο: H ΠPOΣΦOPA CU SPECIAL OΛOKΛHPΩΘHKE. MΠEΣ ΣTO MY CU APP KAI ENHMEPΩΣOY ΓIA TA ΠAKETA KAI TIΣ ΠPOΣΦOPEΣ ΠOY ΠAIZOYN ΓIA TON APIΘMO ΣOY! Αρα στους 26 συμπληρωμενους μηνες με εκοψε απο το CU special. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 (edited) Δεν ξερω αν μου κανει πρωταπριλιατικο η Vodafone, πανω που ελεγα οτι με ξεχασε στο CU special για πανω απο 2 χρονια, ελαβα μολις χωρις αλλη προειδοποιηση αυτο: H ΠPOΣΦOPA CU SPECIAL OΛOKΛHPΩΘHKE. MΠEΣ ΣTO MY CU APP KAI ENHMEPΩΣOY ΓIA TA ΠAKETA KAI TIΣ ΠPOΣΦOPEΣ ΠOY ΠAIZOYN ΓIA TON APIΘMO ΣOY! Αρα στους 26 συμπληρωμενους μηνες με εκοψε απο το CU special. σου διεγραψε ολα τα πακετα ; ετσι ειχε γινει και στον αδελφο μου αλλα μετα απο λιγες ημερες του ηρθε μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε το cu special! για καποιους μηνες παραπανω( δεν θυμαμαι τωρα! ) . Επισης σημερα μου ειπανε οτι θα καταργησουνε το φοιτητικο στην γραμμη μου αλλα δεν εχει γινει κατι μεχρι στιγμης . Αλλα βλεπω οτι πηρανε παραταση για 1 μηνα και τα 600 λεπτα και τα 600mb και γραφει ληξη 1/5/2021!, δεν εχω λαβει μεχρι στιγμης sms οτι μπηκανε παντως τα 600 ' και 600mb! , εξαλλου ειχα υπολοιπο και εχουνε αθροιστει αυτο βλεπω μεχρι στιγμης. Edited April 1, 2021 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Δεν μπορω να επιλεξω πλεον το πακετο ομιλιας CU special για ενεργοποιηση (δεν εμφανιζεται καθολου ως επιλογη στο CU app). Δεν ειχα ηδη ενεργο καποιο πακετο special παντως. Τα 600 δεν ξερω αν μου τα εδωσε για αυτο το μηνα, μαζευονται και δεν θυμαμαι ακριβως ποσα ειχα, παντως η ημερομηνια ληξης τους εχει παει 30/4, αρα μαλλον μου τα εδωσε. Οπως και στη δικη σου περιπτωση παντως δεν μου ηρθε σημερα μηνυμα για τα δωρακια του μηνα οπως καθε μηνα. Υποθετω πως ειναι η τελευταια φορα που τα δινει και η τελευταια ευκαιρια να τα αξιοποιησω πριν χαθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Όσοι πήραμε το μήνυμα για διακοπή, θεωρητικά πότε θα γίνει η διακοπή? Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Όσοι πήραμε το μήνυμα για διακοπή, θεωρητικά πότε θα γίνει η διακοπή? Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αφου δεν εγινε σημερα θα γινει τις υπολοιπες ημερες , παντως παλαιοτερα μην ξεχναμε οτι μπαινανε οι δωρεαν παροχες και δεν ερχοτανε sms μου ειχε τυχει πολλες φορες , ενω ειχανε μπει κανονικα οι παροχες του φοιτητικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Εγώ με το φοιτητικό μόνο τη πρώτη πρώτη φορά που πήρα το bonus της 1ης του μηνός έλαβα μήνυμα. Τις επόμενες μπαίνουν αθόρυβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Η αλήθεια είναι πως και σε εμένα μπαίνουν αθόρυβα εδώ και πολύ καιρό...και αν καμμια φορά την δουν αλλιώς στέλνουν και το μήνυμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Επιβεβαιώνω και γω σε φοιτητικό. Κάθομαι πολλες φορές να τσεκάρω τα SMS αν έχει έρθει η ειδοποίηση για τις δωρεάν παροχές και δεν βρίσκω κάτι. Κανα δίμηνο το θυμαμαι σίγουρα αυτό Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Ρε παίδες, έχουν μηδενίσει σε κανέναν τα mb που βάζουν κάθε μήνα; Είχα στη γραμμή μου γύρω στα 4-5gb που μάζευα τα τελευταία χρόνια και το πακέτο των 10€ που έδινε απεριόριστα μέχρι πριν λίγες μέρες το οποίο λήγει στις 19/4. Μόλις έβαλα τη SIM και μου ήρθαν δυο μηνύματα, το ένα για τα δωράκια του μήνα και το άλλο γράφει «Τα DATA από την προσφορά έληξαν, ευχαριστούμε» κ πλέον έχω μόνο τα 600mb του Απρίλη. :blink: Υγ: μόνο στα data έγινε αυτό, όχι στα λεπτά προς CU που είναι γύρω στα 23k Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Μήπως έχασες τη φοιτητική ιδιότητα και γύρισε σε CU Special; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Κόπηκε σε κανέναν ή ήθελαν να πουλήσουν τα καρτοσυμβόλαια; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Εμένα πάντως δεν άλλαξε τίποτα ακόμα. Μου είχε έρθει το μηνυμα ότι έληξε το φοιτητικό κ να στείλω νέα δικαιολογητικά. Από ότι βλέπω μπορώ να ανανεώσω φοιτητικό πακέτο κ θα το κάνω σε καμια βδομάδα που λήγει αυτό που έχω ήδη και τρέχει. Τα λεπτά προς cu εμένα φτάνουν 36k.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Εμένα πάντως δεν άλλαξε τίποτα ακόμα. Μου είχε έρθει το μηνυμα ότι έληξε το φοιτητικό κ να στείλω νέα δικαιολογητικά. Από ότι βλέπω μπορώ να ανανεώσω φοιτητικό πακέτο κ θα το κάνω σε καμια βδομάδα που λήγει αυτό που έχω ήδη και τρέχει. Τα λεπτά προς cu εμένα φτάνουν 36k.. Aπό φίλο μου που του έληξε πριν κανά εξάμηνο το φοιτητικό, μετά από το μήνυμα να στείλει το νέο πάσο που ήρθε και σε μας του ήρθε μετά από καμια δεκαπενταριά ημέρες νέο μήνυμα ότι το φοιτητικό του θα διακοπεί σε 2 μέρες νομίζω όπως και έγινε. Εντωμεταξύ προχθές σε φίλη με exclusive (27 μήνες περίπου) εξαφανίστηκε το πακέτο χωρίς να έρθει κανένα ενημερωτικό μήνυμα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 να υποθέσω με βεβαίωση ιεκ γίνεται φοιτητικό?αν ναι ίσως μια καλή επιλογή είναι όσοι έχασαν την προσφορά να γραφτούν εικονικά σε δημόσιο ιεκ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Λεβεντες απορια, στο φοιτητικο που εχω ηρθε ενα μηνυμα για μια και καλα συναλλαγη απο moneygram ,γραφει και τον αριθμο μεταφορας, σας εχει συμβει; τι εναι αυτο παλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Λεβεντες απορια, στο φοιτητικο που εχω ηρθε ενα μηνυμα για μια και καλα συναλλαγη απο moneygram ,γραφει και τον αριθμο μεταφορας, σας εχει συμβει; τι εναι αυτο παλι; μακρυά... delete... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εννοειτε ,μου γραφει οτι παρελαβε κιολας με ενα δευτερο μηνυμα και το ονομα του παραλλειπτη, απορω τι παρελαβε ,με μια αναζητηση που εχω κανει καπου αναφερει και το μηνυμα 13033 που στελνουμε τα στοιχεια μας, καπου μπερδευεται η κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Κάποιος καταλαθος έβαλε τον αριθμό σου. Τα αγνοείς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 (edited) Μαλιστα, ok, ευχαριστω. edit Επι της ευκαιριας με καλεσαν σε ενα αλλο φοιτητικο (εχω 4ρα) για να το κανω καρτοπρογραμμα ,με 13,50 ευρω , 1800λεπτα προς ολους και 5giga data ,δεν το εκανα διοτι δεν το χρειαζομαι ,για καποιον που ειναι πρωτο κινητο ισως ειναι καλη προσφορα, τωρα το συγκεκριμενο νουμερο θα γινει απλο cu; Edited April 13, 2021 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Όχι απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Ok, ας περιμένω μερικές μέρες να δούμε Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Έλαβα αυτή τη προσφορά. Μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει αν περνάνε τα υπόλοιπα από το κανονικό πακέτο; EKΠTΩΣH 2.5E ΣTO STUDENT 8.5! ENEPΓOΠOIHΣE TO ME 6E ΣTEΛNONTAΣ 661 ΣTO 1355 ΩΣ 24/04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Έλαβα αυτή τη προσφορά. Μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει αν περνάνε τα υπόλοιπα από το κανονικό πακέτο; Την έχω πάρει πολλές φορές σε έκπτωση. Αν έχεις ενεργό πακέτο Student 8.5, περνάνε κανονικά τα υπόλοιπα, ακόμα κι αν το πάρεις με προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Να’σαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts