DjTony Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ρώτησα σε κατάστημα και λένε ότι δεν ισχύει το φοιτιτκο στο εξωτερικό... Εννοώντας τίποτα απολύτως.. Προφανώς δε ξέρουν τι τους γίνεται; έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ ότι τα MB ισχύουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Επισήμως δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Με πήραν και μένα από Vodafone χθες από το νούμερο που είχαν πάρει και άλλα παιδιά. Με ζήτησαν με το όνομα μου και με ενημέρωσαν για το καρτοπρογραμμα αυτό με τα 1000 λεπτά 3gb και 100sms για 18μηνες για να συνεχίσω να έχω σαν φοιτητικο και καλά αλλά σε πιο ακριβή τιμή τελικά 15,86€. Με ρώτησε αν έχω ακόμα πάσο και ότι θα κοπεί. Ρώτησα το πότε αλλά μου είπε ότι δε γνωρίζει αλλά κάποια στιγμη γι αυτό προτείνουν αυτο για να συνεχίσει σαν φοιτητικο γιατί μετά το 18μηνο θα μπορω να το ανανεωσω σε χαμηλή τιμή ξανα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Με πήραν και μένα από Vodafone χθες από το νούμερο που είχαν πάρει και άλλα παιδιά. Με ζήτησαν με το όνομα μου και με ενημέρωσαν για το καρτοπρογραμμα αυτό με τα 1000 λεπτά 3gb και 100sms για 18μηνες για να συνεχίσω να έχω σαν φοιτητικο και καλά αλλά σε πιο ακριβή τιμή τελικά 15,86€. Με ρώτησε αν έχω ακόμα πάσο και ότι θα κοπεί. Ρώτησα το πότε αλλά μου είπε ότι δε γνωρίζει αλλά κάποια στιγμη γι αυτό προτείνουν αυτο για να συνεχίσει σαν φοιτητικο γιατί μετά το 18μηνο θα μπορω να το ανανεωσω σε χαμηλή τιμή ξανα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γραφτους κανονικά και συνέχισε μέχρι να στο κόψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Μια ερώτηση όταν παίρνω σε ένα cu φοιτητικό που έχω λέει "Ο συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιημένη τη φραγή εισερχομένων κλήσεων". Το ίδιο νούμερο μπορεί να μπει ίντερνετ με τα megabyte από το φοιτητικό και μπορεί να καλέσει σε cu. Επίσης, σε αυτό το νούμερο δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα και το έχω 8 μήνες περίπου. Τί γίνεται; Μου έκοψαν τις εισερχόμενες επειδή δεν έχω ανανεώσει; Και γιατί μπορώ να κάνω κλήση και να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα;; Edited May 14, 2018 by eirrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Στους 4 μήνες μπαινει φραγή εισερχομένων κλήσεων Στην Vodafone όμως τα πακέτα δεν λήγουν με την φραγή και τα δωρεαν πακέτα ανανεώνονται κάθε μήνα. Στον χρόνο όμως μπορεί να στο κόψουν εντελώς (13 μήνες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Δεν ήταν υποχρεωτικό απο ΕΕΤΤ να μπει δωρεαν νουμερο για βλαβες; Ακομα μονο το 13830 βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 13840 για βλάβες. Πρακτικά, κάλεσέ το και ζήτα σύνδεση με εκπρόσωπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Στους 4 μήνες μπαινει φραγή εισερχομένων κλήσεων Στην Vodafone όμως τα πακέτα δεν λήγουν με την φραγή και τα δωρεαν πακέτα ανανεώνονται κάθε μήνα. Στον χρόνο όμως μπορεί να στο κόψουν εντελώς (13 μήνες ) Μου φάνηκε περίεργο γιατί η φραγή μπήκε στους 8 μήνες και όχι στους 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Ρώτησα σε κατάστημα και λένε ότι δεν ισχύει το φοιτιτκο στο εξωτερικό... Εννοώντας τίποτα απολύτως.. Προφανώς δε ξέρουν τι τους γίνεται; έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ ότι τα MB ισχύουν.. Ήμουν Γερμανία πριν 5 μέρες, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Και εγω Βουλγαρία και ολα κανονικά τα είχα και mb και ομιλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmi Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μία ερώτηση. Πριν ένα μήνα έκανα και εγώ φοιτητικό CU. Μου μπήκε κανονικά αυτόματα το student 6 απο την πρώτη μέρα και αύριο λήγει. Μου ήρθαν τα SMS περί λήξης κτλ. Θα μπει άλλες δύο φορές αυτόματα και δωρεάν το student 6 στους 2 επόμενους μήνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μία ερώτηση. Πριν ένα μήνα έκανα και εγώ φοιτητικό CU. Μου μπήκε κανονικά αυτόματα το student 6 απο την πρώτη μέρα και αύριο λήγει. Μου ήρθαν τα SMS περί λήξης κτλ. Θα μπει άλλες δύο φορές αυτόματα και δωρεάν το student 6 στους 2 επόμενους μήνες?Όχι. Θα πρέπει έστω να βάλεις κάρτα και να το αγοράσεις μια μέρα πριν λήξει ώστε να κρατήσεις τα λεπτά και τα ΜΒ που προσφέρει + και αυτά που θα μπουν με την αγορα του συγκεκριμένου πακέτου. Sent from my Pixel 2 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmi Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είχα την εντύπωση ότι μετά τους τρεις πρώτους μήνες πρέπει να βάλω κάρτα. Αλλα μάλλον λάθος θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Σε όλα τα φοιτητικά που είχα ( και είχα πολλά ) οι πρώτοι 3 μήνες ήταμ δωρεάν. Αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα. Κάνε υπομονή μέχρι αύριο να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmi Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ευχαριστώ! Θα φανεί αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μπράβο στην voda, δεύτερο συνεχόμενο μήνα το student 6 με 3 ευρώ, έτσι πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boula1991 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 γεια σας! εγω εχω την ευρωπαικη καρτα νεων ( την εβγαλα μεσα σε μια μερα απο το Δημαρχειακο Μεγαρο Θεσσαλονικης) και με την πρωτη ανανεωση 10ε μετα απο 30 μερες, μπαινουν αυτοματα αλλα 10ε στο πακετο!! σας λεω την προσωπικη μου εμπειρια παιδια εχω να βαλω καρτα πανω απο 2 μηνες και ειλικρινα εχω σωθει!! ψαξτε το οσοι ειστε πανω απο 25 χρονων γιατι ειναι μεχρι τα 30. και ετσι θα βολευτειτε!! να σας πω ακομα οτι ακομα μου δινουν το φοιτητικο cu!!! σχολιαστε απο κατω ελευθερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Σε όλα τα φοιτητικά που είχα ( και είχα πολλά ) οι πρώτοι 3 μήνες ήταμ δωρεάν. Αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα. Κάνε υπομονή μέχρι αύριο να δεις.Εγώ όταν έκανα φοιτητικό τον Νοέμβρη του 17, δεν είχα κάτι σχετικό με 3 μήνες δωρεάν το 6ρι. Sent from my Pixel 2 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmi Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μα το γράφει και στη σελίδα της Vodafone: "Φοιτητικά πακέτα Γιατί ως φοιτητής έχεις: ΔΩΡΕΑΝ για τους 3 πρώτους μήνες 1000 λεπτά προς όλους & 400ΜΒ από το φοιτητικό πακέτο Xclusive 6 ΔΩΡΕΑΝ 600ΜΒ & 600’ προς CU, αυτόματα χωρίς να βάλεις κάρτα, κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ από το Just Surf Bonus | Bonus Ανανέωσης ΔΩΡΕΑΝ 1 SHAKE με κάθε ανανεώση από 10 ευρώ και πάνω. Για να μάθεις τι σου δίνει το Shake πάτησε εδώ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Μα το γράφει και στη σελίδα της Vodafone: "Φοιτητικά πακέτα Γιατί ως φοιτητής έχεις: ΔΩΡΕΑΝ για τους 3 πρώτους μήνες 1000 λεπτά προς όλους & 400ΜΒ από το φοιτητικό πακέτο Xclusive 6 ΔΩΡΕΑΝ 600ΜΒ & 600’ προς CU, αυτόματα χωρίς να βάλεις κάρτα, κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ από το Just Surf Bonus | Bonus Ανανέωσης ΔΩΡΕΑΝ 1 SHAKE με κάθε ανανεώση από 10 ευρώ και πάνω. Για να μάθεις τι σου δίνει το Shake πάτησε εδώ"Άμα το γράφει, οκ, αλλά σε εμένα έτυχε να μην συμβαίνει αυτό για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Sent from my Pixel 2 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmi Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Όντως μπήκαν! Ενημερωτικά για υπόλοιπους φίλους. Οπότε ισχύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Όντως μπήκαν! Ενημερωτικά για υπόλοιπους φίλους. Οπότε ισχύει κανονικάΩραία! Sent from my Pixel 2 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ένα μήνυμα που έχει έρθει για το 4ήμερο ως προσφορά με €1 για 200' προς όλους ή 5GB ισχύει ως αύριο όποτε και να ενεργοποιηθεί; Ή για 4 μέρες από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ένα μήνυμα που έχει έρθει για το 4ήμερο ως προσφορά με €1 για 200' προς όλους ή 5GB ισχύει ως αύριο όποτε και να ενεργοποιηθεί; Ή για 4 μέρες από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί; Ισχύει για 4 ημέρες από την στιγμή που ενεργοποιηθεί. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts