Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις 6 Δεκεμβρίου το έκανα φοιτητικό και 12 μέρες αργότερα, έβαλα κάρτα των 10€. Το πρόβλημα είναι, ότι κάθε 1η του μήνα, ενώ παίρνω κανονικά τα δώρα (600'+600 MB), δεν παίρνει καμία παράταση το χρηματικό μου υπόλοιπο. Μία φίλη μου που δουλεύει σε κατάστημα Vodafone, μου είπαι ότι λογικά, τις τελευταίες μέρες πριν τη λήξη του υπολοίπου, θα πάρει παράταση για άλλους τρεις μήνες, αν και εγώ το βλέπω πολύ χλωμό.

Θα σας πω κι εγώ που θα το κάνω φοιτητικό την 1 Μαρτίου τι θα γράφει για λήξη υπολοίπου. Που θα το'χω κάνει πρόσφατα.

Το φοιτητικο καθε μηνα ανανεωνεται απο μονο του. Καθε μηνα.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Το φοιτητικο καθε μηνα ανανεωνεται απο μονο του. Καθε μηνα.

Αυτό λέμε φίλε μου, ότι δε συμβαίνει σε όλους και εγώ ανήκω στις εξαιρέσεις. Anyway, θα περιμένω μέχρι τις 17 Μαρτίου ώρα 20:45, να δω τι θα συμβεί. Αν δεν ανανεωθεί (που αυτό θα γίνει, αφού δεν ανανεώνεται κάθε 1η του μήνα), θα αγοράσω δεκάευρη, από το supermarket της γειτονιάς μου (από εκεί αγοράζω κάρτες) και θα την περάσω στις 23:55 της ίδιας μέρας.

Αυτό λέμε φίλε μου, ότι δε συμβαίνει σε όλους και εγώ ανήκω στις εξαιρέσεις. Anyway, θα περιμένω μέχρι τις 17 Μαρτίου ώρα 20:45, να δω τι θα συμβεί. Αν δεν ανανεωθεί (που αυτό θα γίνει, αφού δεν ανανεώνεται κάθε 1η του μήνα), θα αγοράσω δεκάευρη, από το supermarket της γειτονιάς μου (από εκεί αγοράζω κάρτες) και θα την περάσω στις 23:55 της ίδιας μέρας.

Δεν έχω Φοιτητικό μεγάλωσα πια για να είμαι φοιτητής αλλά διαβάζω καποια θέματα εμπειρικά και μόνο

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι υπάρχουν άλλη όροι χρήσης κατά περίπτωση δηλαδή σε άλλον η ημερομηνία λήξης είναι ένα χρόνο αλλού 6 μήνες και αλλού 3 μήνες

Το θέμα είναι γιατί υπάρχει κάτι τέτοιο άλλος 1 χρόνο άλλος 3 μήνες κ. τ. λ δεν θα έπρεπε να είναι σε όλα τα φοιτητικά το ίδιο πιο σωστό και πιο δίκαιο θα ήταν

Κάνω μια υπόθεση μπορεί να πω και χαζομάρα

Αλλά εδώ μέσα ειμαστε για να ανταλλάσουμε αποψεις

Να θυμίσω ότι παλιά στα καρτοκινητα όταν είχαμε την δραχμουλα ανάλογα τι ποσό εβαζες ήταν και η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου δηλαδη

2000 χιλιάδες δραχμες 2 μήνες

5000 χιλιάδες δραχμές 6 μήνες

10000 χιλιάδες δραχμες 1 χρόνο

μήπως λέω εγώ τώρα στο φοιτιτηκο ανάλογα τι ποσό βάζεις συμβαίνει το ίδιο στο φοιτιτηκο της Vodafone

20 ευρώ 1 χρόνο η 20+

10 ευρώ 6 μήνες η 10+

5 ευρώ 3 μήνες η 5+

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

εγώ έχω να κάνω ανανέωση πάνω από χρόνο στο φοιτητικό και τρέχει ρολόι παρ'ολα αυτά δεν χρειάζεται τίποτα για να ανανεώνεται!
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Δεν έχω Φοιτητικό μεγάλωσα πια για να είμαι φοιτητής αλλά διαβάζω καποια θέματα εμπειρικά και μόνο

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι υπάρχουν άλλη όροι χρήσης κατά περίπτωση δηλαδή σε άλλον η ημερομηνία λήξης είναι ένα χρόνο αλλού 6 μήνες και αλλού 3 μήνες

Το θέμα είναι γιατί υπάρχει κάτι τέτοιο άλλος 1 χρόνο άλλος 3 μήνες κ. τ. λ δεν θα έπρεπε να είναι σε όλα τα φοιτητικά το ίδιο πιο σωστό και πιο δίκαιο θα ήταν

Κάνω μια υπόθεση μπορεί να πω και χαζομάρα

Αλλά εδώ μέσα ειμαστε για να ανταλλάσουμε αποψεις

Να θυμίσω ότι παλιά στα καρτοκινητα όταν είχαμε την δραχμουλα ανάλογα τι ποσό εβαζες ήταν και η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου δηλαδη

2000 χιλιάδες δραχμες 2 μήνες

5000 χιλιάδες δραχμές 6 μήνες

10000 χιλιάδες δραχμες 1 χρόνο

μήπως λέω εγώ τώρα στο φοιτιτηκο ανάλογα τι ποσό βάζεις συμβαίνει το ίδιο στο φοιτιτηκο της Vodafone

20 ευρώ 1 χρόνο η 20+

10 ευρώ 6 μήνες η 10+

5 ευρώ 3 μήνες η 5+

Όχι, σίγουρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως έγραψα πιο πάνω, ανανεώνω με δεκάευρες κάρτες από supermarket και όχι με πεντάευρες (αφού δεν υπάρχουν) και το υπόλοιπό μου ισχύει για τρεις μήνες, χωρίς καμία παράταση/ανανέωση, κάθε 1η του μήνα.

Όχι, σίγουρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως έγραψα πιο πάνω, ανανεώνω με δεκάευρες κάρτες από supermarket και όχι με πεντάευρες (αφού δεν υπάρχουν) και το υπόλοιπό μου ισχύει για τρεις μήνες, χωρίς καμία παράταση/ανανέωση, κάθε 1η του μήνα.

Aπό πότε είναι φοιτητικό το νούμερό σου, θυμάσαι;

Εγώ στα 57 είμαι Φοιτητής , βλέπεις στην Ελλάδα δεν υπάρχει όριο ηλικίας στους φοιτητές. (ούτε στις επισκέψεις στα μουσεία η στα εισιτήρια )

Aπό πότε είναι φοιτητικό το νούμερό σου, θυμάσαι;

Το έγραψε παραπάνω:

Στις 6 Δεκεμβρίου το έκανα φοιτητικό και 12 μέρες αργότερα, έβαλα κάρτα των 10€. Το πρόβλημα είναι, ότι κάθε 1η του μήνα, ενώ παίρνω κανονικά τα δώρα (600'+600 MB), δεν παίρνει καμία παράταση το χρηματικό μου υπόλοιπο. Μία φίλη μου που δουλεύει σε κατάστημα Vodafone, μου είπαι ότι λογικά, τις τελευταίες μέρες πριν τη λήξη του υπολοίπου, θα πάρει παράταση για άλλους τρεις μήνες, αν και εγώ το βλέπω πολύ χλωμό.

Άρα μάλλον είναι αυτό που λες Μαρκ:

Στα νέα φοιτητικά ισχύει 3μηνο όσπου να "πάρουν αέρα", δλδ: Να περάσει κάποιος καιρός, οπότε "μοντάρονται" όπως το δικό σου (τα παλιά φοιτητικά CU) και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια λήξης.

Εκτός ΑΝ άλλαξε κάτι σε όσα γίνονται φοιτητικά τον τελευταίο χρόνο και δεν έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια λήξης όσο τα παλιά, και δεν την αποκτούν ποτέ.

Θα σας πω κι εγώ που θα το κάνω φοιτητικό την 1 Μάρτη.

Δεν το είδα. Βρε παιδιά αυτό είναι. Η μεγαλύτερη διάρκεια που έχουν τα φοιτητικά (που ουσιαστικά είναι απεριόριστη) δεν έχει να κάνει με την ανανέωση, αλλά "χτίζεται" μήνα με το μήνα.

Sent from my XT1562

Δεν το είδα. Βρε παιδιά αυτό είναι. Η μεγαλύτερη διάρκεια που έχουν τα φοιτητικά (που ουσιαστικά είναι απεριόριστη) δεν έχει να κάνει με την ανανέωση, αλλά "χτίζεται" μήνα με το μήνα.

Sent from my XT1562

Επίσης , ο Gm87 βρίσκεται ακόμα στη χρονική περίοδο των δωρεάν 1000΄προς όλους +200ΜΒ των πρώτων 3 μηνών μετά την ενεργοποίηση φοιτητικού στο CU.

Όταν περάσει αυτή η περίοδος (από Μάρτη-Απρίλη και μετά) , μάλλον θα συμβεί ό,τι και στα παλιά φοιτητικά , δλδ μεγαλύτερη διάρκεια λήξης.

Το θέμα είναι από πότε ξεκινά αυτή η μεγαλύτερη διάρκεια λήξης μετά από κάρτα: Δλδ γίνεται ετήσια διάρκεια λήξης μετά το αρχικό 3μηνο από την ένταξη σε φοιτητικό (των δωρεάν 1000+200) ή πολύ αργότερα;

Ή , μήπως , και έχει διακοπεί πλήρως τον τελευταίο χρόνο (από 2016 πχ) αυτή η μεγάλη διάρκεια λήξης;

Επίσης , ο Gm87 βρίσκεται ακόμα στη χρονική περίοδο των δωρεάν 1000΄προς όλους +200ΜΒ των πρώτων 3 μηνών μετά την ενεργοποίηση φοιτητικού στο CU.

Όταν περάσει αυτή η περίοδος (από Μάρτη-Απρίλη και μετά) , μάλλον θα συμβεί ό,τι και στα παλιά φοιτητικά , δλδ μεγαλύτερη διάρκεια λήξης.

Το θέμα είναι από πότε ξεκινά αυτή η μεγαλύτερη διάρκεια λήξης μετά από κάρτα: Δλδ γίνεται ετήσια διάρκεια λήξης μετά το αρχικό 3μηνο από την ένταξη σε φοιτητικό (των δωρεάν 1000+200) ή πολύ αργότερα;

Ή , μήπως , και έχει διακοπεί πλήρως τον τελευταίο χρόνο (από 2016 πχ) αυτή η μεγάλη διάρκεια λήξης;

Στις 6 Μαρτίου θα λήξει το τελευταίο δωρεάν CU student exclusive 5 μου. Στις 7 Μαρτίου θα το ανανεώσω μόνος μου, γιατί χρειάζομαι κάθε μήνα λεπτά προς όλους. Για τα MB δε με νοιάζει, αφού κάθε πρώτη του μηνός, ανανεώνονται τα δωρεάν 600 MB από τη φοιτητική προσφορά, αλλά και μέσα στο μήνα, όλο και κάποιος από τους φίλους μου βάζει κάρτα, οπότε παίρνουν παράταση και τα περίπου 4 GB που έχω συλλέξει από το πάρε νά'χεις.

η καρτα των νεων σου δινει καθαρα 10 ευρω;ή 8 κατι που μενουν απο τους φορους;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ποιος ειναι ο καλυτεροα τροπος για να αξιολογησεις το 10ρικο μεσα σε 30 μερες;εγω ενεργοποιω το studenfs exclusive 7,τα αλλα 3 ευρω για να μην χαθουν πως μπορω να τα αξιοποιησω;

ποιος ειναι ο καλυτεροα τροπος για να αξιολογησεις το 10ρικο μεσα σε 30 μερες;εγω ενεργοποιω το studenfs exclusive 7,τα αλλα 3 ευρω για να μην χαθουν πως μπορω να τα αξιοποιησω;

Με 1Ε αγοράζεις πάντως 300σμς προς σίγιου. Δώσε 3Ε μονοκοπανιά και θα έχεις 900σμς.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

τα sms προς cu μου ειναι λιγο αδιαφορα.πως αλλιως θα μπορουσα να τα αξιοποιησω;μπορω να βαλω και το exclusive με 4euro?μετα ομως θα μου κραταει τα mb/λεπτα απο το exclusive των 7euro?

Edited by karlito13

τα sms προς cu μου ειναι λιγο αδιαφορα.πως αλλιως θα μπορουσα να τα αξιοποιησω;μπορω να βαλω και το exclusive με 4euro?μετα ομως θα μου κραταει τα mb/λεπτα απο το exclusive των 7euro?

μπορείς να αγοράσεις το πακέτο μόλις πάρεις το μπόνους των δέκα ευρώ και μετά πριν την λήξη του πακέτου να ξανά βάλεις κάρτα και να ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο, έτσι θα σου καταναλώσει το υπόλοιπο από την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. αλλά δεν θα πάρεις ξανά δέκα ευρώ μπόνους διότι θα πρέπει να περάσει ημερολογιακά ο ένας μήνας και να λήξει το ένα μπόνους για να πάρεις το άλλο. αλλά μεταφέρεις στον επόμενο μήνα ότι δεν καταναλώσεις! και πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικό. επίσης μπορείς άμα θέλεις χρήματα να μεταφέρεις σε άλλο καρτοκινητο cu ή να αγοράσεις ίντερνετ σε καρτοιντερνετ με χρέωση καρτόκινητου cu! και να καταναλώσεις από το μπόνους των δέκα ευρώ!

το πρωτο που λες δεν το καταλαβαινω,γτ να ξαβαλαω καρτα;αφου με 10 εφρω θα εχω αλλα +10 ευρω,και θελω αυτα τα 10 ευρω των 30 ημερων να τα αξιοποιησω με τον καλυτερο δυνατον τροπο.πως γινετε να στειλω χρηματα σε αλλον αριθμο ή να αγορασω καρτοιντερνετ;

H μεταφορά γίνεται, αλλά με κάποιες προϋποθέσεις.

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/peri-monadon/vodafone-sharing/

Για το καρτοInternet πρέπει να έχεις ξεχωριστή data sim από την οποία όταν πας να συνδεθείς και δεν έχεις πακέτο να δηλώσεις το καρτοκινητό σου για να τραβήξει από αυτό.

μπορείς να αγοράσεις το πακέτο μόλις πάρεις το μπόνους των δέκα ευρώ και μετά πριν την λήξη του πακέτου να ξανά βάλεις κάρτα και να ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο, έτσι θα σου καταναλώσει το υπόλοιπο από την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. αλλά δεν θα πάρεις ξανά δέκα ευρώ μπόνους διότι θα πρέπει να περάσει ημερολογιακά ο ένας μήνας και να λήξει το ένα μπόνους για να πάρεις το άλλο. αλλά μεταφέρεις στον επόμενο μήνα ότι δεν καταναλώσεις! και πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικό. επίσης μπορείς άμα θέλεις χρήματα να μεταφέρεις σε άλλο καρτοκινητο cu ή να αγοράσεις ίντερνετ σε καρτοιντερνετ με χρέωση καρτόκινητου cu! και να καταναλώσεις από το μπόνους των δέκα ευρώ!

Με αυτό τον τρόπο:

Στο καρτοιντερνετ:

α) Χωρίς πακέτο καρτοιντερνετ,όταν καταναλώνεις data απ'το καρτοιντερνετ, αφαιρεί data από πακέτο στο καρτοκινητό;

ή

β) Με πχ 10€ από το καρτοκινητό όπου λαμβάνεις sms όταν βάζεις τον αριθμό σου στην εφαρμογή του καρτοιντερνετ

μπορείς να τα μεταφέρεις/ενεργοποιείς άμεσα?? ένα από τα παρακάτω πακέτα του καρτοιντερνετ;

Vodafone_2017.jpg

καλησπερα,σας ηρθε ενημερωτικο μνμα στο κιν για τα 3gb?παλι δεν μου ηρθε και το ειδα τυχαια σε ενα forum.

CU Carnival Days

Σύμπτωμα 4: GIGAMAN με ΔΩΡΕΑΝ 3GB για τέσσερις μέρες!

Για εγγραφή, στείλε ΑPOKRIES με δωρεάν SMS στο 1252.

Ούτε εμένα ήρθε ειδοποίηση.

Και το έχω ενεργοποίηση.