vasilimertzani Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τα 15€ ειναι φοβερη προσφορα.αν τα χρησιμοποιεις μην το σκεφτεσαι.αν μπορεις να προσαρμοστεις σε μικροτερα πακετα οκ.αν δεν σου φτανουν τα 1000λεπτα προς ολους χωρις φοιτητικο θα δακρύσεις Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Περαστικα μας! Σημερα με πηραν απο την vodafone να μου πουν οτι το πασο μου εχει ληξει! και οτι δεν μπορω πλεον να κανω χρηση των φοιτητικων πακετων! Μάλιστα οτι απο τον αλλο μηνα θα γινουν οι αλλαγες. Θελωντας λοιπον να με κρατησουν στη vodafone, μου προσφερουν τα 600' και 600mb προς cu καθε μηνα για ακομα 2 χρονια. Αλλαζουν ομως τα πακετα τα φοιτητικα: Απο 4 Ευρω σε 5 Ευρω για 500' προς ολους και 200mb και με 7 Ευρω 600'προς ολους 600 sms και 600mb :O Το δευτερο πακετο ειδικα απο τα 1200 ' λεπτα π εχει προς ολους τωρα εχει μεγαλη μειωση αναλογικα. Κριμα.. Μαλλον αρχιζουν και περνουν τηλεφωνα παλιους με φοιτητικα.. Θα πεσει κλαμα πολυ!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 2 λυσεις μου προτειναν. Η συνεχιζω καρτοκινητο με τα μειωμενα πακετα πιο πανω για αλλα 2 χρονια, ή παω σε συμβολαιο 15 ευρω το μηνα για να μου δωσει εκει 1000 προς ολους 100 sms και 2 giga.. Τους ειπα μηπως γινεται κατι καλυτερο , τουλαχιστον στα προς ολους λεπτα αλλα η απαντηση ηταν οτι ειναι αυτο ειναι οτι καλυτερο μπορουσαν. Και οτι στην ουσια δεν το δικαιουμαι αλλα, μου κανουν "χαρη" να μου δωσουν αλλα 2 χρονια επειδη ημουν τοσο καιρο στο φοιτητικο της vodafone. Εντάξει μην είμαστε και αχάριστοι, αν συνεχίζουν να σου δίνουν τα δωρεάν 600+600 κάθε μήνα και έχεις και πακέτο 5ευρώ 500 λεπτά μια χαρά είναι. Δεν υπάρχει λόγος να πάει στο συμβόλαιο κανένας Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εντάξει μην είμαστε και αχάριστοι, αν συνεχίζουν να σου δίνουν τα δωρεάν 600+600 κάθε μήνα και έχεις και πακέτο 5ευρώ 500 λεπτά μια χαρά είναι. Δεν υπάρχει λόγος να πάει στο συμβόλαιο κανένας πολύ σωστά, για ενα ευρώ όλος ο σαματας;;;.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εντάξει μην είμαστε και αχάριστοι, αν συνεχίζουν να σου δίνουν τα δωρεάν 600+600 κάθε μήνα και έχεις και πακέτο 5ευρώ 500 λεπτά μια χαρά είναι. Δεν υπάρχει λόγος να πάει στο συμβόλαιο κανένας Δεν νομιζω να του δωσουν παραταση για τα πακετα αλλα θεωρω οτι τα φοιτητικα αρχισαν να τα χαλανε.Για εμενα πλεον,επιβαλλεται να εχεις 2 καρτες.Το CU γενικα για εμενα ειναι καλυτερο μονο για τα 1+1 προσφορες(μικελ και ster/odeon) καθως και για τη μεταφορα λεπτων που εμειναν απο πακετα. Πλεον το CU δινει λιγοτερα και απο το Whats Up στο φοιτητικο δυστυχως. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωωχχ έρχεται η σειρά μου αλλά να ξέρεις έχουμε τον πρώτο λόγο, κάνε ν τους πεις πως φεύγεις πας σε άλλη εταιρία και θα σε παρακαλανε. Δείτε και αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο Βρες κανα f2g οπως εγω,απλετα MB και οπου αναβαθμιζει εισαι μια χαρα απο σημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Είσαι σίγουρος; Αφού τα πακέτα είναι ίδια μεταξύ των 2 συγκεκριμένων φοιτητικών. Και πλεόν και τα 2 δίνουν τα ίδια bonus στην αρχή του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Είσαι σίγουρος; Αφού τα πακέτα είναι ίδια μεταξύ των 2 συγκεκριμένων φοιτητικών. Και πλεόν και τα 2 δίνουν τα ίδια bonus στην αρχή του μήνα. Να και σε 1 πράμα που συμφωνώ με το Mark.....Απίστευτο (Να συμφωνούμε σε κάτι....:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Να και σε 1 πράμα που συμφωνώ με το Mark.....Απίστευτο (Να συμφωνούμε σε κάτι....:lol:) Οντως ακριβως τα ιδια ειναι. Εκτος αν ο φιλος εννοουσε οτι αλλαζουν γενικα τα φοιτητικα για ολους και γινονται 500 τα λεπτα με 5ευρω γιατι εγω καταλαβα οτι δεν αλλαζουν για ολους Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Είσαι σίγουρος; Αφού τα πακέτα είναι ίδια μεταξύ των 2 συγκεκριμένων φοιτητικών. Και πλεόν και τα 2 δίνουν τα ίδια bonus στην αρχή του μήνα. Συμφωνώ κι εγω! Είναι ακριβώς τα ίδια CU-Wats Up και το CU πολυ ανώτερο από το 2ο και διότι ότι σου μένει μεταφέρεται, λόγο των 1+1 και φυσικά λόγο των πολλών bonus που δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Συμφωνώ κι εγω! Είναι ακριβώς τα ίδια CU-Wats Up και το CU πολυ ανώτερο από το 2ο και διότι ότι σου μένει μεταφέρεται, λόγο των 1+1 και φυσικά λόγο των πολλών bonus που δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα! :) To πλεονεκτημα του CU Student έναντι του WU Student πλέον είναι ότι μεταφέρονται και τα λεπτά ομιλίας (πέραν των μουμπου που όντως μεταφερονται) (πάντα έτσι ήταν στην βοντα). Πριν τρεις μήνες και κάτι η κοσμοτε άλλαξε τακτικη και πλέον ούτε εκει χρειάζεται προϋπόθεση ανανέωσης τον προηγούμενο μήνα για να σου βάζει τα 600' και 600μουμπου τον επόμενο. Αλλά αν δεν φας όλα τα λεπτά ομιλίας , αυτά δεν θα μεταφέρονται τον επόμενο μήνα , παρά μόνο τα μουμπου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xirosiman Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 πολύ σωστά, για ενα ευρώ όλος ο σαματας;;;.... Sent from my L200 using Tapatalk Δεν ειναι το 1 ευρω το θεμα. Μου λεει, εχει ληξει το πασο σας και εφ οσον δεν ειστε φοιτητης, δεν δικαιουστε το φοιτητικο προγραμμα πλεον. Αλλα, για να σε επιβραβευσουμε που τοσο καιρο χρησιμοποιουσες τις υπηρεσιες μας (κ ισως να μην φυγεις) , αντι για τα τωρινα προγραμματα : -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -4 ευρω για 1000' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 1200' λεπτα και 1200 sms προς ολους και 600 mb Με βαση την χρηση που βλεπουμε οτι κανετε, σας προτεινουμε τα πακετα αυτα για 2 ακομα χρονια, τα οποια διαμορφωνονται ως εξης: -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -5 ευρω για 500' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 600' λεπτα και 600 sms προς ολους και 600 mb Tα νεα πακετα θα εμφανιζονται στη θεση που υπαρχουν τωρα τα φοιτητικα και ονομαζονται CU special. (πρωτη φορα το ακουω) H αλλη λυση ειναι σε συμβολαιο 24 μηνες με 35% εκπτωση στο παγιο (αρχικης τιμης 30ευρω) με τελικη τιμη 14,67 ευρω. -1000' λεπτα προς ολους -600' λεπτα προς cu -100 sms -2 giga internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Για < 15 δεν είναι άσχημα το τελευταίο. Αλλά τσέκαρε αν όντως είναι τόσο, μιας και 35% στα 30 μας κάνει 19,5€. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ουσιαστικα παλι το ιδιο το φοιτητικο σου προσφερουν. Ειδικα το πρωτο πακετο συνεχιζει να παραμενει τζαμπε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει. Αλλαζουν και τα υφισταμενα φοιτητικα πακετα η μονο σε αυτους που περνουν τηλεφωνο; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει. Αλλαζουν και τα υφισταμενα φοιτητικα πακετα η μονο σε αυτους που περνουν τηλεφωνο; Δεν αλλάζουν τα υφιστάμενα. Τα συγκεκριμένα πακέτα είναι για τον φίλο που τον πήραν τηλέφωνο και του έκοψαν το φοιτητικό. Πιθανόν και σε όσους άλλους το κόψουν, να προσφέρουν τα ίδια. Τα φοιτητικά πακέτα παραμένουν όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μπα, δεν αλλάζει κάτι. Από ότι βλέπω αυτά που προσφέρουν στο φίλο μας αν το κρατήσει καρτοκινητό, είναι τα φοιτητικά πακέτα με τις μισές παροχές σε χρόνο ομιλίας, και sms(στο 2ο πακέτο που έχει) και τα ίδια mb. Από ότι βλέπω, έτσι είχε ξεκινήσει το φοιτητικό παλαιότερα και στη συνέχεια τα διπλασίασε : φοιτητικό CU (2012) Oπότε στην ουσία θα είναι σαν να συνεχίζει να έχει φοιτητικό, αλλά με τη μορφή που είχε όταν πρωτοβγήκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το θέμα είναι μετά τα 2 χρόνια κόβεται τελειως ή θα τον ξαναπάρουν τηλ να του προτείνουν κάτι καινούργιο ή την προσφορά με το συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το θέμα είναι μετά τα 2 χρόνια κόβεται τελειως ή θα τον ξαναπάρουν τηλ να του προτείνουν κάτι καινούργιο ή την προσφορά με το συμβόλαιο? ρε συ μετά από δύο χρόνια μπορεί να έχει πέσει κομήτης στην Γη κιολας :p:p Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 θα μας αναγκασουν να παμε στην γουιντ...:mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι το 1 ευρω το θεμα. Μου λεει, εχει ληξει το πασο σας και εφ οσον δεν ειστε φοιτητης, δεν δικαιουστε το φοιτητικο προγραμμα πλεον. Αλλα, για να σε επιβραβευσουμε που τοσο καιρο χρησιμοποιουσες τις υπηρεσιες μας (κ ισως να μην φυγεις) , αντι για τα τωρινα προγραμματα : -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -4 ευρω για 1000' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 1200' λεπτα και 1200 sms προς ολους και 600 mb Με βαση την χρηση που βλεπουμε οτι κανετε, σας προτεινουμε τα πακετα αυτα για 2 ακομα χρονια, τα οποια διαμορφωνονται ως εξης: -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -5 ευρω για 500' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 600' λεπτα και 600 sms προς ολους και 600 mb Tα νεα πακετα θα εμφανιζονται στη θεση που υπαρχουν τωρα τα φοιτητικα και ονομαζονται CU special. (πρωτη φορα το ακουω) H αλλη λυση ειναι σε συμβολαιο 24 μηνες με 35% εκπτωση στο παγιο (αρχικης τιμης 30ευρω) με τελικη τιμη 14,67 ευρω. -1000' λεπτα προς ολους -600' λεπτα προς cu -100 sms -2 giga internet Θυμασαι τον αριθμο που σε πηραν?με εχει ζαλισει ενα σταθερο εδω και μερες...και δεν το σηκωσα ποτε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 (edited) Δεν αλλάζουν τα υφιστάμενα. Τα συγκεκριμένα πακέτα είναι για τον φίλο που τον πήραν τηλέφωνο και του έκοψαν το φοιτητικό. Πιθανόν και σε όσους άλλους το κόψουν, να προσφέρουν τα ίδια. Τα φοιτητικά πακέτα παραμένουν όπως είναι. εγώ δεν βλέπω κανένα λόγο να πάει σε συμβόλαιο. οι παροχές αυτές με τα 1200 λεπτά τώρα δίνει τα μισά και μυνηματα προς όλους εγώ που δεν τα καταναλώνω. δεν μου φαίνεται καμιά αλλαγή , επίσης άμα δον σού φτάνουν έχοντας ενεργοποιήσει και την ευρωπαϊκή κάρτα νέων κάθε φορά που βάζεις μια κάρτα δέκα ευρώ τον μήνα και εφόσον έχει λήξει το προηγούμενο μπόνους μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 7 ευρώ και δεύτερη φορά οπότε μια χαρά. επίσης όταν σου δίνει κάθε μήνα τις δωρεάν παροχές πάλι δεν καταλαβαίνω τον λόγο που στις δίνει σαν φοιτητής αφού δεν είσαι! εγώ φοβάμαι μην αλλάξουν τα πακέτα τα φοιτητικά και έχω μαζέψει παρά πολλά λεπτά μυνηματα και mb και τα χάσω! αν παραμείνουν τα πακέτα όπως είναι αλλά αλλάξουν μόνο οι παροχές τους δεν με πειράζει! επίσης αυτό το τηλέφωνο που σε πήρανε κάτι μου βρωμάει για να σε πείσουν να πας σε συμβόλαιο και μπορεί το τηλέφωνο να ήτανε παραπλανητικό αυτό πιστεύω εγώ. περιμένω να δω δελτίο τύπου για τις αλλαγές εγώ. επίσης ένα άλλο που φοβάμαι είναι μην κοπεί το φοιτητικο καρτοιντερνετ! διότι η Vodafone είναι η μόνη που στο φοιτητικό καρτοιντερνετ δεν έχει μειώσει τις τιμές και διαμόρφωσει τα πακέτα της! σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες! Edited January 13, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δεν ειναι το 1 ευρω το θεμα. Μου λεει, εχει ληξει το πασο σας και εφ οσον δεν ειστε φοιτητης, δεν δικαιουστε το φοιτητικο προγραμμα πλεον. Αλλα, για να σε επιβραβευσουμε που τοσο καιρο χρησιμοποιουσες τις υπηρεσιες μας (κ ισως να μην φυγεις) , αντι για τα τωρινα προγραμματα : -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -4 ευρω για 1000' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 1200' λεπτα και 1200 sms προς ολους και 600 mb Με βαση την χρηση που βλεπουμε οτι κανετε, σας προτεινουμε τα πακετα αυτα για 2 ακομα χρονια, τα οποια διαμορφωνονται ως εξης: -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -5 ευρω για 500' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 600' λεπτα και 600 sms προς ολους και 600 mb Tα νεα πακετα θα εμφανιζονται στη θεση που υπαρχουν τωρα τα φοιτητικα και ονομαζονται CU special. (πρωτη φορα το ακουω) H αλλη λυση ειναι σε συμβολαιο 24 μηνες με 35% εκπτωση στο παγιο (αρχικης τιμης 30ευρω) με τελικη τιμη 14,67 ευρω. -1000' λεπτα προς ολους -600' λεπτα προς cu -100 sms -2 giga internet Nα υποθέσω οτι αν συνεχισεις με τις μισες ποια παροχες τα υπλοιπα που εχεις (αν εχεις) θα προστεθουν στο CU Special και θα συνεχισουν (αν σου μενουν )και τον επομενο μήνα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Nα υποθέσω οτι αν συνεχισεις με τις μισες ποια παροχες τα υπλοιπα που εχεις (αν εχεις) θα προστεθουν στο CU Special και θα συνεχισουν (αν σου μενουν )και τον επομενο μήνα? Για μενα,θα επρεπε να βγαλουν τετοια πακετα στο απλο καρτοκινητο.Αν και το CU ειναι δυνατο το απλο σε λεπτα αλλα με 1GB το μηνα δεν πας πουθενα.Οταν εγω εχω 2,5GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Όλα έχουν να κάνουν με την χρήση που κάνει ο καθένας. Mε το CU(student) έχεις τη δυνατότητα να τη βγάζεις και με 5€ ανανέωση το μήνα. Βάζεις 5€, σου μένουν 4,46, αγοράζεις το πακέτο των 4€ και έχεις συνολικά 1000' προς όλους, 600' προς CU και 800ΜΒ. Αν βάλεις κάρτα των 10€ έχεις +500ΜΒ, ενώ αν πάρεις το πακέτο των 7€ έχεις +400ΜΒ ακόμα +sms. Αν δεν σου φτάνουν τα 1700ΜΒ και νιώθεις καλύτερα με τα 2500(και τα χρησιμοποιείς), πάσο. Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε αριθμολάγνοι και να κοιτάζουμε ποιος έχει περισσότερα. Όταν έχεις πάντως τόσες παροχές σε αυτές τις τιμές, αντικειμενικά είναι λίγο άκυρο να πεις ότι τα φοιτητικά άρχισαν να τα χαλάνε. Αν μη τι άλλο, εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο να συμβεί αυτό όταν οι τιμές παρέμειναν αμετάβλητες και επιπλέον σου έδωσαν και MB στα πακέτα που δεν είχαν κάποιους μήνες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xirosiman Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το νουμερο που με πηρε τηλεφωνο ειναι ενα σταθερο απο 21067.. κατι και οντως ειναι της vodafone και οχι καποιας αλλης εταιρειας. Ειναι το τμημα καρτοκινητης και CU. Σε επικοινωνια μου και αφου τους ειπα οτι γνωριζω πολλα ατομα που τους εχει ληξει το πασο αλλα συνεχιζουν κανονικα στα προγραμματα, μου ειπαν οτι οντως μετα απο καποιο καιρο, ΚΑΠΟΙΟΙ φοιτητικοι αριθμοι μπαινουν σε φαση απενεργοποιησης! :blink: Αν δεν κανω λαθος η vodafone τελικα κραταει τα φοιτητικα για 6 χρονια. Για τον φιλο πιο πανω που ρωτησε αν τα λεπτα θα μεταφερονται απο μηνα σε μηνα θα το διευκρινισω και θα σας ξαναπω. Επισης ημουν απο την πρωτη φουρνια που ενεργοποιησε φοιτητικο στη vodafone οταν μπηκε κ αυτη στο παιχνιδι μετα την cosmote. Θα σας γελασω για την χρονολογια,, νομιζω γυρω στο 2012.. (4 χρονια φοιτησης?) Επισης , οταν με πηραν τηλεφωνο το δευτερο ερωτημα και ψαρωτικο που μου εκαναν ηταν : Ειστε ακομα φοιτητης? :!: :cry: Μακαρι να ειμαι ενα μεμονωμενο περιστατικο.. ΥΣ. Αν δεν σηκωνα το τηλεφωνο αραγε θα αλλαζε το προγραμμα? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 αν παραμείνουν τα πακέτα όπως είναι αλλά αλλάξουν μόνο οι παροχές τους δεν με πειράζει! WAT??????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts