Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα είμαι εδώ και χρόνια στο φοιτητικό cu εχω φιγει απο σχολη και κανω μεταπτυχιακό. Ποτε λέτε να μου το κόψουν;

Καλησπέρα από γνωστό γνωρίζω ότι σε μεταπτυχιακό παίρνεις κανονικά πάσο. όποτε μπορείς να βάλεις αυτό τον αριθμό πάσου !

Τελειώνει το πρώτο τρίμηνο που έβαλα το φοιτητικό CU και θέλω να ανανεώσω ώστε να μην χάσω τα δωρεάν προς όλους που έχω μαζέψει.

Επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία, τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Πρώτα αγοράζω κάρτα ανανέωσης πχ 10 ευρώ από http://www.vodafonecu.gr και αμέσως μετά πάω στο φοιτητικό CU exclusive 5 και επιλέγω ενεργοποίηση;

Και από που συμφέρει να κάνω τις όποιες ενέργειες ώστε να πάρω αν υπάρχουν κάποια δώρα; Από http://www.vodafonecu.gr;

Τελειώνει το πρώτο τρίμηνο που έβαλα το φοιτητικό CU και θέλω να ανανεώσω ώστε να μην χάσω τα δωρεάν προς όλους που έχω μαζέψει.

Επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία, τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Πρώτα αγοράζω κάρτα ανανέωσης πχ 10 ευρώ από http://www.vodafonecu.gr και αμέσως μετά πάω στο φοιτητικό CU exclusive 5 και επιλέγω ενεργοποίηση;

Και από που συμφέρει να κάνω τις όποιες ενέργειες ώστε να πάρω αν υπάρχουν κάποια δώρα; Από http://www.vodafonecu.gr;

συμφέρει να κάνεις ανανέωση μέσω του Vodafonecu.gr ή της εφαρμογής my CU app διότι σου δίνει πέρα από τα 250 MB από την ανανέωση και 500 που θα σου έδινε έτσι αλλιώς και άλλα 250 MB δώρο. όσο για την ενεργοποίηση των φοιτητικων πακέτων μέσω των site παραπάνω αλλά δεν κερδίζεις κάτι επιπλέον μπορείς και από το 1252 μια μια κλήση εκεί, όσο για τα άλλα πακέτα τα περισσότερα έχουν on line μπόνους αποκλειστικά μόνο μέσω ίντερνετ ή της εφαρμογής.

Τα φοιτητικά πακέτα Student Xclusive 1,5 & 7 ισχύουν για τα βασικά έτη φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 31/05/2016.

Η προσφορά των 1200 sms προς όλους ισχύει μέχρι 31/05/2016. Μετά το πέρας της προσφοράς το πακέτο Xclusive 7 θα προσφέρει 100 SMS προς όλους.

πηγη : https://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/student-xclusive-7/ σημερα 19:50 και ωρα 19:50 .

Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος ενημερωτικά αν η το τμημα προσφορων της βονταφον δεν ασχολείται πλέον με τις φορητοτητες στα καρτοκινητα ? Εδώ και κάνα μήνα αρκετοί φίλοι μου έχουν επιστρέψει σε κοσμοτε για διάφορους λόγους από Cu και ουδέποτε τους κάλεσε κάποιος να τους ρωτήσει γιατί φεύγουν (παρόλο που στο μήνυμα που λαμβάνουν από βονταφον γράφει θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας) Παλιά ξέρω καλούσαν τώρα βαρεσαν πιστόλι ?πάντως η κοσμοτε δεν αφήνει άνθρωπο να φύγει ! Μπράβο της !

Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος ενημερωτικά αν η το τμημα προσφορων της βονταφον δεν ασχολείται πλέον με τις φορητοτητες στα καρτοκινητα ? Εδώ και κάνα μήνα αρκετοί φίλοι μου έχουν επιστρέψει σε κοσμοτε για διάφορους λόγους από Cu και ουδέποτε τους κάλεσε κάποιος να τους ρωτήσει γιατί φεύγουν (παρόλο που στο μήνυμα που λαμβάνουν από βονταφον γράφει θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας) Παλιά ξέρω καλούσαν τώρα βαρεσαν πιστόλι ?πάντως η κοσμοτε δεν αφήνει άνθρωπο να φύγει ! Μπράβο της !

πολυ κουλο αυτο συνηθως σε καλουνε σε αντιπροσφορα δινοντας σου 5 ευρω για 12 μηνες κλασικο , μου το ειχανε κανει και εμενα αυτο .

Δικαιολογημένα, λοιπόν, ποντάρω στο ανάποδο για φέτος 2016 στα Πασχαλινά δώρα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5325080#post5325080

Η κοσμοτέ δίνει στα συμβόλαια, η vodafone στα καρτοκινητά.

Πάντως για τα 1200 μηνύματα μέχρι και πριν λίγες μέρες έλεγε ότι ίσχυε μέχρι 15/4. Πιστεύω ότι θα ισχύει για πολύ περισσότερο ακόμα και όχι μόνο μέχρι 31/5.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Δικαιολογημένα, λοιπόν, ποντάρω στο ανάποδο για φέτος 2016 στα Πασχαλινά δώρα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5325080#post5325080

"Έχασα"..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6676485#post6676485

DATO-BΔOMAΔA. 1GB ΔΩPO AΠO TO CU K ΣEPΦAPEIΣ TΣAMΠE ΓIA 7 MEPEΣ. ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1339 EΩΣ 8/5. CU FREE WEEK!

DATO-BΔOMAΔA. 1GB ΔΩPO AΠO TO CU K ΣEPΦAPEIΣ TΣAMΠE ΓIA 7 MEPEΣ. ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1339 EΩΣ 8/5. CU FREE WEEK!

μπορώ να το ενεργοποιήσω το Πάσχα? Αυτό είναι πασχαλινη προσφορά?

μπορώ να το ενεργοποιήσω το Πάσχα? Αυτό είναι πασχαλινη προσφορά?

ΜΈΧΡΙ 8/5

Απογοήτευση το σήμα στην περιοχή του νομού Φλωρίνης... Δεν έχω καθόλου 4g...

Και μερικές φορές ούτε καν 3g.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει screenshots από τα apn settings? Ότι βρίσκω στο ίντερνετ είναι σχετικά παλιό.

Για το Cu

internet.vodafone.gr

username και password κενά.

MMS

apn : mms.vodafone.gr

MMSProxy 213.249.19.49:5080

MMS Max Message size 307200

Edited by Vasileios

Αν παω την micro sim να την κανουν nano sim ζητανε ταυτοτητα? Γιατί το νούμερο ειναι σε φίλου μου ονομα

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PaOk RE!!!!

Κανονικά πρέπει να ζητήσουν. Λέω κανονικά, γιατί σε κάτι ανάλογο δεν μου ζήτησαν γιατί με ήξεραν στο τοπικό κατάστημα(παράτυπα όμως). Καλό θα ήταν να πας μαζί με το φίλο σου.

Sent from my HT6

Για την υπηρεσία VF Double:

1) τα 10€ είναι μαζί με την κάρτα ή θα πληρώσω 10€ για την υπηρεσία + 5€ για την κάρτα SIM;

2) Ισχύει κανονικά με τα φοιτητικά;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

10€ δίνεις την πρώτη φορά και σου αντικαθιστούν την υπάρχουσα SIM. Αν χρειαστείς αλλαγή αργότερα, γιατί έχασες κάποια ή την χάλασες πχ, η αντικατάσταση του ζευγαριού κοστίζει 5€.

Αυτά θυμάμαι να ισχύουν από παλιά. Ωστόσο Κάποιος φίλος που το είχε κάνει, σχετικά πρόσφατα, είχε γράψει εδώ μέσα ότι τελικά χρεώθηκε 5€( για την αρχική αλλαγή σε double).

Φυσικά και μπορείς να το κάνεις σε φοιτητικό CU. Κι εγώ έχω τέτοιο, και επειδή ήθελα διπλή multi SIM και δεν είχε κανένα κατάστημα πριν από 1,5 χρόνο που έψαχνα, πήρα και το ζήτησα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου την έστειλαν στο σπίτι.

Sent from my XT1562

Σήμερα πήγα στη Vodafone για double sim. Ο υπάλληλος μου είπε ότι 5 ευρώ κοστίζουν οι 2 κάρτες και 10 ευρώ η ενεργοποίηση της υπηρεσίας,το ποσό της οποίας το αφαιρεί από το υπόλοιπο της κάρτας. Πιθανόν να έκανε λάθος γιατί στο site διαβάζω ότι το τέλος των 10 ευρώ το πληρώνεις στο κατάστημα και 5 ευρώ όπως αναφέρθηκε κοστίζει η αντικατάσταση καρτών. Να συμπληρώσω ότι και οι 2 κάρτες είναι multisim.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα πήγα στη Vodafone για double sim. Ο υπάλληλος μου είπε ότι 5 ευρώ κοστίζουν οι 2 κάρτες και 10 ευρώ η ενεργοποίηση της υπηρεσίας,το ποσό της οποίας το αφαιρεί από το υπόλοιπο της κάρτας. Πιθανόν να έκανε λάθος γιατί στο site διαβάζω ότι το τέλος των 10 ευρώ το πληρώνεις στο κατάστημα και 5 ευρώ όπως αναφέρθηκε κοστίζει η αντικατάσταση καρτών. Να συμπληρώσω ότι και οι 2 κάρτες είναι multisim.

Δεν εκανε λαθος.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Δεν εκανε λαθος.

Στο site διαβαζω:

《Η χρέωση αντικατάστασης είναι 5 € για κάθε ζευγάρι καρτών κι όχι για κάθε κάρτα ξεχωριστά.

Για τους συνδρομητές καρτοκινητής το πάγιο τέλος θα δίνεται στο κατάστημα.》

Δηλαδή δεν σου αφαιρεί τα 10 ευρώ από την κάρτα αλλά τα πληρώνεις στο κατάστημα. Επίσης δεν ξεκαθαρίζει αν τα 5 ευρώ τα χρεώνεσαι την πρώτη φορά. Γιατί μιλάει για κόστος αντικατάστασης, την 1η φορά δεν είναι αντικατάσταση. Στην cosmote στοιχίζει 10 ευρώ, φαντάζομαι το ίδιο θα είναι κι εδώ.

Edited by achillesgk