HEO Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Συμφωνώ και γι αυτό λέω να πανε σε κατάστημα γιατί έστω και έτσι η vodafone το δέχεται, η μονη που δεν το κάνει είναι η cosmote. δεν το κατάλαβα αυτό ... το πασο που δεν ισχύει ως έκπτωση εισιτηρίου στις συγκοινωνίες το δέχεται κανονικά και η κοσμοτε.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Συμφωνώ και γι αυτό λέω να πανε σε κατάστημα γιατί έστω και έτσι η vodafone το δέχεται, η μονη που δεν το κάνει είναι η cosmote. δεν το κατάλαβα αυτό ... το πασο που δεν ισχύει ως έκπτωση εισιτηρίου στις συγκοινωνίες το δέχεται κανονικά και η κοσμοτε.... Έκανα bold το προηγούμενο ποστ. Η Cosmote δεν το δέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αν μπορείτε να πατε σε ένα κατάστημα με το πασο της να ρωτήσετε. Υπάρχουν πολύ στο forum που έκαναν φοιτητικά με ληγμένα πασο (εξ αρχής) δλδ έλεγε πάνω ότι δεν ισχύει το δελτίο εισιτηρίου. Και το δικό μου έλεγε έτσι αλλά ήμουν 2ο πτυχίο. Οπότε χρειάζεται βεβαίωση από τη σχολή. Όσο πάντως το whats up είναι καθιερωμένο στη συνείδηση των φοιτητών, νομίζω και η Vodafone θα είναι ελαστική με τους δικούς της φοιτητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχουν φοιτητικά πακέτα CU που να δίνονται σε μη φοιτητές, από προωθήτριες σε μετρό κλπ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχουν φοιτητικά πακέτα CU που να δίνονται σε μη φοιτητές, από προωθήτριες σε μετρό κλπ? Ευχαριστώ! Οχι. δεκα χαρακτηρες Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχουν φοιτητικά πακέτα CU που να δίνονται σε μη φοιτητές, από προωθήτριες σε μετρό κλπ? Ευχαριστώ! δεν νομίζω ότι θα βρεις! επίσης μην ξεχνάς ότι άμα είσαι από ηλικία από 13-30 χρονών μπορείς να πάρεις την ευρωπαϊκή κάρτα νέων που σου cu δίνει με κάρτα δέκα ευρώ αλλά δέκα ευρώ δώρο που ισχύει 31 ημέρες μπορείς να αγοράσεις όποιον πακέτο θέλεις σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί. επίσης αυτή η προσφορά ισχύει για έναν χρόνο όσο ισχύει και η κάρτα. επίσης θα πρέπει να σου έρθει μυνημα να λήξει το μπόνους των δέκα ευρώ για να πάρεις τα επόμενα δέκα ευρώ με κάθε ανανέωση, κάτι που σημαίνει ότι άμα θέλεις να μεταφέρεις τυχόν υπόλοιπα από κάθε πακέτο μπορεί να χαθούν . άμα περιμένεις να λήξει και μετά. Αλλά από την άλλη άμα βάζεις ένα πακέτο από το μπόνους των δέκα ευρώ και τον επόμενο μήνα χρησιμοποιείς τα καθαρά χρήματα που έχεισ βάζεις κάρτα κάθε δύο μήνες και παίρνεις και το μπόνους των δέκα ευρώ και πάλι κέρδος έχεις σε κάθε περίπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 δεν νομίζω ότι θα βρεις! επίσης μην ξεχνάς ότι άμα είσαι από ηλικία από 13-30 χρονών μπορείς να πάρεις την ευρωπαϊκή κάρτα νέων που σου cu δίνει με κάρτα δέκα ευρώ αλλά δέκα ευρώ δώρο που ισχύει 31 ημέρες μπορείς να αγοράσεις όποιον πακέτο θέλεις σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί. επίσης αυτή η προσφορά ισχύει για έναν χρόνο όσο ισχύει και η κάρτα. επίσης θα πρέπει να σου έρθει μυνημα να λήξει το μπόνους των δέκα ευρώ για να πάρεις τα επόμενα δέκα ευρώ με κάθε ανανέωση, κάτι που σημαίνει ότι άμα θέλεις να μεταφέρεις τυχόν υπόλοιπα από κάθε πακέτο μπορεί να χαθούν . άμα περιμένεις να λήξει και μετά. Αλλά από την άλλη άμα βάζεις ένα πακέτο από το μπόνους των δέκα ευρώ και τον επόμενο μήνα χρησιμοποιείς τα καθαρά χρήματα που έχεισ βάζεις κάρτα κάθε δύο μήνες και παίρνεις και το μπόνους των δέκα ευρώ και πάλι κέρδος έχεις σε κάθε περίπτωση! Δλδ με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bonus των 10€ (με κάρτα 10€, έξτρα των 10€ της κάρτας που πλήρωσες) ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ; Ενδιαφέρον. Στη λήξη του 1 έτους που ισχύει η κάρτα νέων σταματά και αυτό το extra 10€υρο? Και πρέπει να ξαναπάς να το κάνεις με κάρτα νέων για άλλο ένα έτος, αν δεν έχεις υπερβεί τα 30? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δλδ με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bonus των 10€ (με κάρτα 10€, έξτρα των 10€ της κάρτας που πλήρωσες) ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ; Ενδιαφέρον. Στη λήξη του 1 έτους που ισχύει η κάρτα νέων σταματά και αυτό το extra 10€υρο? Και πρέπει να ξαναπάς να το κάνεις με κάρτα νέων για άλλο ένα έτος, αν δεν έχεις υπερβεί τα 30? το 2015 ξεκινησε αυτη η προσφορα απο το cu απο οσο θυμαμαι με την ευρωπαικη καρτα νεων! ( κακως που δεν την ειχα παρει νωριτερα! τελος παντων ) Η προσφορα ισχυει για 1 χρονο μετα τον ενα χρονο σταματαει , δεν γνωριζω αμα οταν σταματησει και παρεις νεα καρτα θα υπαρχει καποια τετοια προσφορα παλι , ελπιζω να το συνεχισουνε .. για μενα παρτην τωρα που υπαρχει η προσφορα αυτη αυτη και εκμεταλευσου το για ενα χρονο και οταν κοπει το ξανα ψαχνεις ! . την προσφορα που σου λεω μπορεις να την δεις εδω http://europeanyouthcard.gr/offers/vodafone-cu/. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Εγώ είχα ενεργοποιήσει την προσφορά της ευρωπαικής κάρτας νέων στο cu τον Σεπτέμβριο 2014 και πράγματι έληξε ένα χρόνο αργότερα. Μετά δεν ανανέωσα την κάρτα νέων γιατί βρήκα από φίλη φοιτητικό νούμερο. Πριν 10 μέρες όμως μου πήραν το φοιτητικό, οπότε ανανέωσα την κάρτα νέων (σου στέλνουν άλλη με διαφορετικό νούμερο) οπότε ενεργοποίησα πάλι την προσφορά (αυτή τη φορά σε άλλο τηλεφωνικό νούμερο που δεν είναι καν στο όνομά μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Εγώ είχα ενεργοποιήσει την προσφορά της ευρωπαικής κάρτας νέων στο cu τον Σεπτέμβριο 2014 και πράγματι έληξε ένα χρόνο αργότερα. Μετά δεν ανανέωσα την κάρτα νέων γιατί βρήκα από φίλη φοιτητικό νούμερο. Πριν 10 μέρες όμως μου πήραν το φοιτητικό, οπότε ανανέωσα την κάρτα νέων (σου στέλνουν άλλη με διαφορετικό νούμερο) οπότε ενεργοποίησα πάλι την προσφορά (αυτή τη φορά σε άλλο τηλεφωνικό νούμερο που δεν είναι καν στο όνομά μου). Τι εννοεις οτι σου πηρανε την προσφορα; εληξε το φοιτητικο; Απο οτι καταλαβα δεν ταυτοποειται ο χρηστης με την ευρωπαικη καρτα νεων!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Τελικά ξέρουμε αν η Vodafone κόβει τα φοιτητικά που έχουν λήξει ή είναι περιστατικά που οι χρήστες είναι διαφορετικοί του δικαιούχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 άγνωστο, γνωρίζω περιπτώσεις που έχουν φοιτητικά που έχουν λήξει οι ταυτότητες τους.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 άγνωστο, γνωρίζω περιπτώσεις που έχουν φοιτητικά που έχουν λήξει οι ταυτότητες τους.... ναι αλλά δεν έχουν λήξει οι φοιτητικές προσφορές ενώ έχουν ήδη λήξει οι ταυτότητες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το ίδιο λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχω καινούριο CU φοιτητικό που το ξεκίνησα 26/1 Μου έβαλαν δωρεάν για τον πρώτο μήνα το πακέτο των 5 ευρώ χωρίς να κάνω κάτι. Τώρα ήρθε μήνυμα ότι αύριο λήγει. Θα ξαναβάλουν δωρεάν (είχα διαβάσει ότι βάζουν για 3 μήνες) ένα μήνα το φοιτητικό ή θα πρέπει να πληρώσω ανανέωση; Αν είναι μήπως πρέπει να την κάνω πριν τις 12 αύριο βράδυ ώστε να παραμείνουν τα GB και τα λεπτά που έχω και είναι αρκετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έτσι κι αλλιώς σου βάζουν 600mb την πρώτη κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχω καινούριο CU φοιτητικό που το ξεκίνησα 26/1 Μου έβαλαν δωρεάν για τον πρώτο μήνα το πακέτο των 5 ευρώ χωρίς να κάνω κάτι. Τώρα ήρθε μήνυμα ότι αύριο λήγει. Θα ξαναβάλουν δωρεάν (είχα διαβάσει ότι βάζουν για 3 μήνες) ένα μήνα το φοιτητικό ή θα πρέπει να πληρώσω ανανέωση; Αν είναι μήπως πρέπει να την κάνω πριν τις 12 αύριο βράδυ ώστε να παραμείνουν τα GB και τα λεπτά που έχω και είναι αρκετά; Για 3 μήνες έχεις χωρίς να βάλεις κάρτα 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 200 MB Internet. Καθώς και κάθε 1η του μήνα 600 λεπτά προς vodafone cu και 600 MB Internet Δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα θα μεταφερθούν τα λεπτά και τα MB Internet και στον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλημέρα σας, Έχω και εγώ το φοιτητικό πακέτο της Vodafone και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να πιάσω 4G σήμα. Το κινητό που έχω το υποστηρίζει αλλά δεν ξέρω μήπως χρειάζεται αλλαγή η sim. Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλημέρα σας, Έχω και εγώ το φοιτητικό πακέτο της Vodafone και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να πιάσω 4G σήμα. Το κινητό που έχω το υποστηρίζει αλλά δεν ξέρω μήπως χρειάζεται αλλαγή η sim. Καλημέρα.Στείλε 4G ΝΑΙ στο 1285. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλημέρα.Στείλε 4G ΝΑΙ στο 1285. :) Υπάρχει και άλλος τρόπος; (στην περίπτωση που δεν έχεις καθόλου SMS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Υπάρχει και άλλος τρόπος; (στην περίπτωση που δεν έχεις καθόλου SMS) Μπορείς να καλέσεις τον ίδιο αριθμό και να ακολουθήσεις τις ηχογραφημενες οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Υπάρχει και άλλος τρόπος; (στην περίπτωση που δεν έχεις καθόλου SMS) Μπορείς να το ζητήσεις από την εξυπηρέτηση πελατών μέσω skype, viber, whatsapp. Πληροφορίες για τους τρόπους επικοινωνίας εδώ. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ξέρετε τι γίνεται με το φοιτητικό στην περίπτωση που ζητήσω να έχω δύο κάρτες (μια micro-sim και μια sim) με το ίδιο νούμερο; Προφανώς δίνουν ένα ζευγάρι σε αντικατάσταση της παλιάς. Αλλά η φοιτητική έκπτωση μένει ή θέλει όλη τη διαδικασία από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ξέρετε τι γίνεται με το φοιτητικό στην περίπτωση που ζητήσω να έχω δύο κάρτες (μια micro-sim και μια sim) με το ίδιο νούμερο; Προφανώς δίνουν ένα ζευγάρι σε αντικατάσταση της παλιάς. Αλλά η φοιτητική έκπτωση μένει ή θέλει όλη τη διαδικασία από την αρχή; Το εχω εγω. Μια χαρα μενει η φοιτητικη ιδιωτητα δε χρειαζεται να κανεις κατι απο την αρχη. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το εχω εγω. Μια χαρα μενει η φοιτητικη ιδιωτητα δε χρειαζεται να κανεις κατι απο την αρχη. 15 ευρώ θα πληρώσω συνολικά και τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts