Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είναι με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων , Πρέπει να λήξει το προηγούμενο bonus πριν βάλεις την επόμενη κάρτα.

Αρα αυριο θα μου ερθει μυνημα οτι εχει ληξει και δεν θα ακουγεται στο 1252 καθολου το υπολοιπο ( προφανως σαν να μην υπαρχει ! ) . Αρα εγω καθε 2 μηνο θα παιρνω το μπονους των 10 ευρω λογω οτι ενεργοποιω το πακετο πριν ληξει το πρωτο .

Το πάσο του προπτυχιακού μου, έληξε 08/2014.

Δεν ξέρω αν ήταν συχνό φαινόμενο*, αλλά μέχρι και τον Δεκέμβρη του 14 που πήρα το πάσο του μεταπτυχιακού (και ανανέωσα και το πρόγραμμα για τον φόβο των Ιουδαίων) , το φοιτητικό δεν είχε κοπεί :ninja:

*edit: τώρα το είδα και στις προηγόυμενες σελίδες :O

Edited by pierce21
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Έχω την sim από 2008, και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω 4G, αλλά έχω και εγώ φοιτητικό ενώ έχει λήξει το πάσο μου.

Τι να κάνω να πάω να ζητήσω καινούρια SIM ή όχι? Σίγουρα καλύτερα να έχω το φοιτητικό με 3G παρά χωρίς φοιτητικό και 4G.

Είναι ρίσκο?

Έχω την sim από 2008, και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω 4G, αλλά έχω και εγώ φοιτητικό ενώ έχει λήξει το πάσο μου.

Τι να κάνω να πάω να ζητήσω καινούρια SIM ή όχι? Σίγουρα καλύτερα να έχω το φοιτητικό με 3G παρά χωρίς φοιτητικό και 4G.

Είναι ρίσκο?

οχι δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Είναι ρίσκο?

Ταυτοτητα ζητανε οχι πασο.

Αν βγάλω σήμερα καινούριο φοιτητικό CU (έχω ενεργό πάσο) θα είναι 4G;

θα πρεπει να το ενεργοποιήσεις στελνωντας μυνημα απο εκει και μετα ειναι θεμα περιοχης σε σχεση με την 4g καλυψη.

Ευχαριστώ!

Αν και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να χρησιμοποιήσω 4G...

Διαβάζω ότι τρώει τη μπαταρία αμέσως. Όμως δεν ξέρω βέβαια αν τελικά έχεις κέρδος ή χασούρα σε μπαταρία λόγω του ότι τα δεδομένα κατεβαίνουν πολύ γρηγορότερα και συνεπώς χρειάζεσαι λιγότερη ώρα να είσαι συνδεδεμένος.

Αρχές του μήνα ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και παρέδωσα τη φοιτητική μου ταυτότητα. Το πάσο μου στo σύστημα της vodafone είναι εώς το 17. Αν πάω σε κατάστημα να κάνω την micro sim σε nano θα έχω θέμα?

γιατί παρεδωσες την ταυτότητα και δεν είπες ότι την έχασες.....

ειναι χρήσιμη..... :p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

γιατί παρεδωσες την ταυτότητα και δεν είπες ότι την έχασες.....

ειναι χρήσιμη..... :p

Από τη χαρά μου να ορκιστώ. lol Εξάλλου ήταν 2ο πτυχίο και δεν είχε ισχύ πάσου.

Από τη χαρά μου να ορκιστώ. lol Εξάλλου ήταν 2ο πτυχίο και δεν είχε ισχύ πάσου.

καταλαβαίνω :)...

και μένα δεύτερο πτυχίο είναι, αλλα δεν σκοπεύω να το επιστρέψω :p

δεν γράφει άλλωστε ημερομηνία λήξης :cool:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλημερα και Χρονια πολλα με υγεια σε ολους.

Υπαρχει χρεωση για να μου την κανουν nanosim?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Η αλλαγή κάρτας sim κοστίζει 5€.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ευχαριστω,την εφτιαξα.

Χρονια πολλα

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• 2 weeks later...

το napster το δίνει δωρεάν στου φοιτητές;

γιατι εδω και 2.5 μήνες ειναι σε unlimited απο τη πρώτη φορα που το ενεργοποίησα.

στον αδερφο μου εδωσαν οταν παρελαβε το πασο απο ενα καταστημα vodafone, ενα πακετο student xclusive.

ανεφερε για ενεργοποιηση να παει σε καποιο καταστημα,η ερωτηση ειναι αν πχ εγω που δεν ειμαι φοιτητης, μπορω να το ενεργοποιησω στο ονομα μου?

στον αδερφο μου εδωσαν οταν παρελαβε το πασο απο ενα καταστημα vodafone, ενα πακετο student xclusive.

ανεφερε για ενεργοποιηση να παει σε καποιο καταστημα,η ερωτηση ειναι αν πχ εγω που δεν ειμαι φοιτητης, μπορω να το ενεργοποιησω στο ονομα μου?

Όχι. Η κάρτα πρέπει να είναι στο όνομα του κατόχου του φοιτητικού πάσο. Το ποιος χρησιμοποιεί τη sim είναι άλλο θέμα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Δεν είναι απαραίτητο...εχθες το βράδυ εκανα την ίδια ερώτηση στη σελιδα τους στο Facebook και απλα μου ζήτησαν φωτο το πάσο του φιλου μου..Δεν έχει σημασία σε ποια στοιχεία ανήκει το κινητό αρκεί να μην εχει ηδη φοιτητικό Cu ο φίλος.

Παλαιότερα δεν γινόταν αυτό. Τότε μια χαρά για τον ane1989.

Ωραια τοτε θα παω την Δευτερα με το πασο του αδερφου μου και την ταυτοτητα μου και ελπιζω να γινει!

Δεν εχω κανενα φοιτητικο προγραμμα στο ονομα μου οποτε λογικα θα μαι κομπλε.

Θα ποσταρω το πορισμα τη Δευτερα!

το napster το δίνει δωρεάν στου φοιτητές;

γιατι εδω και 2.5 μήνες ειναι σε unlimited απο τη πρώτη φορα που το ενεργοποίησα.

Με ενδιαφέρει και μένα αυτό, θα το κοιτάξω. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τελικα εγινε το deal,αλλα με τα στοιχεια του αδερφου μου δηλ ταυτοτητα και πασο.

επισης χωρις να βαλω καρτα πηρα 1000 λεπτα προς ολους +600' προς cu για ενα μηνα,καθως και 200mb για 30 μερες +600mb ως το τελος του μηνα!

υπερκομπλε θεωρω!

Τα 600mb και 600' προς CU θα τα παίρνεις κάθε μήνα. Τα 1000 προς όλους για άλλους 2 μήνες ακόμη.

Τελικα εγινε το deal,αλλα με τα στοιχεια του αδερφου μου δηλ ταυτοτητα και πασο.

επισης χωρις να βαλω καρτα πηρα 1000 λεπτα προς ολους +600' προς cu για ενα μηνα,καθως και 200mb για 30 μερες +600mb ως το τελος του μηνα!

υπερκομπλε θεωρω!

Δηλαδή έγινε στο όνομα του αδερφού σου κ μετά το περάσανε φοιτητικό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω μια καρτα σιμ whats up απλο να την κανω φορητοτητα σε cu φοιτητικο ,γινετε ? και αν ναι τη χρειαζετε?