nickzac Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα θα το πάρω και εγώ. Το κινητό τελικά παίρνει micro sim ή κανονική sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα θα το πάρω και εγώ. Το κινητό τελικά παίρνει micro sim ή κανονική sim; micro sim εχει. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 micro sim εχει. Οκ. Ευχαριστώ. Άρα πρέπει να πάω να μου κόψουν τη sim ή να μου δώσουν καινούρια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Οκ. Ευχαριστώ. Άρα πρέπει να πάω να μου κόψουν τη sim ή να μου δώσουν καινούρια. :) αμα δεν εχεις θεμα καλητερα καινουργια γιατι με το κοψιμο εγω ειχα θεματα και μετα εβγαλα καινουργια. η καινουργια αν δεν κανω λαθος κανα 5ευρω κανει. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 αμα δεν εχεις θεμα καλητερα καινουργια γιατι με το κοψιμο εγω ειχα θεματα και μετα εβγαλα καινουργια. η καινουργια αν δεν κανω λαθος κανα 5ευρω κανει. Α οκ. Πάλι καλά που μου το είπες. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 αμα δεν εχεις θεμα καλητερα καινουργια γιατι με το κοψιμο εγω ειχα θεματα και μετα εβγαλα καινουργια. η καινουργια αν δεν κανω λαθος κανα 5ευρω κανει. Χώρια που η καινούρια micro έρχεται -και- με πλαίσιο για κανονική SIM, οπότε αν ποτέ χρειαστεί να βάλεις τη SIM σε άλλο κινητό με κανονική υποδοχή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πλαισιάκι για να την κουμπώσεις :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerk_12 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά έγινα κάτοχος LG g3 σε σχέση με το note 3 που είχα το κινητό είναι απλά πίσω για μένα έχει πολλά lag καθυστέρηση παντού... Τέλος πάντων έχω ένα πρόβλημα που ψάχνω αλλά λύση δεν βρίσκω έχω μια smart LG Tv και δεν μπορώ να συνδεθώ ενώ με LG g2 με note 3 και iphone δεν έχω θέμα οπότε είναι θέμα συσκευής έχουμε βρει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Μόλις κατέβασα μέσω ΟΤΑ την v10h για 16άρι Ελληνικό (A6GR). Edited August 28, 2014 by varaderum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Και τω μόλις κατέβασα, , αρκετά ταχυτατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μετα απο αρκετες μερες με ΑΡΤ, γυρισα σε Dalvik. Στην αρχη με ΑΡΤ πηγαινε καλα, αλλα μετα απο 1-2 μερες αρχισε τα κολληματα... πολλα και συχνα.... Τωρα με Dalvik ειναι για την ωρα μια χαρα... για να δουμε :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μαλλον ηταν η τριτη και τελευταια φορα που δοκιμασα συσκευη κινητης της lg...Μια χαρουλα ειναι στην τηλεοραση μου αλλα ως εκει... Δεν το ξανακανω τετοιο λαθος.Συσκευη γεματη προοβληματα,ατελειωτο λαγκ οτι κι αν κανεις και παει λεγοντας... Μονο τα ενσωματομενα βιντεο με ενθουσιασαν qhd που πραγματικα χαζευεις αλλα τι να το κανεις με τοσα προβληματα. Τι να πω απιστευτο.Βγαζεις μια ναυ αρχιδα την πουλας ενα σκασμο λεφτα και γινεσαι το πειραματοζωο της. Θες να βγαλεις ανταγωνιστηκο τηλεφωνο?Οκ , καθυστερησε το , κανε τις δοκιμες σου και οταν νιωσεις ετοιμη δωστο σε κυκλοφορια.Πας να μου προλαβεις τους ανταγωνιστες και απογοητευεις το πιθανο κοινο σου.Στην εμφανιση περασες με αριστα οπως και στην οθονη (αν και σαν τις super amoled εγω δεν βαζω) αλλα σε ολα τα αλλα απλα πατωσες. Οσοι ειστε ετοιμοι να το αγορασετε διπλοτσεκαρετε... Δεν παιζει σε ολα να εχουν οπωσδηποτε ολα τα θεματα που εχουν αναφερθει αλλα δεν υπαρχει και συσκευη εντελως απροβληματιστη.Εγω ας πουμε ειχα αψογη μπαταρια αλλα πολλες εφαρμογες που επαιζαν απο play store σε samsung & htc σε αυτη δεν παιζαν η κολλαγαν.Επισης αν ερχεστε απο αλλη high end συσκευη θα ξενερωσετε με το λαγκ...Καιει καρβουνο οποτε προσοχη... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Μαλλον ηταν η τριτη και τελευταια φορα που δοκιμασα συσκευη κινητης της lg...Μια χαρουλα ειναι στην τηλεοραση μου αλλα ως εκει... Δεν το ξανακανω τετοιο λαθος.Συσκευη γεματη προοβληματα,ατελειωτο λαγκ οτι κι αν κανεις και παει λεγοντας... Μονο τα ενσωματομενα βιντεο με ενθουσιασαν qhd που πραγματικα χαζευεις αλλα τι να το κανεις με τοσα προβληματα. Τι να πω απιστευτο.Βγαζεις μια ναυ αρχιδα την πουλας ενα σκασμο λεφτα και γινεσαι το πειραματοζωο της. Θες να βγαλεις ανταγωνιστηκο τηλεφωνο?Οκ , καθυστερησε το , κανε τις δοκιμες σου και οταν νιωσεις ετοιμη δωστο σε κυκλοφορια.Πας να μου προλαβεις τους ανταγωνιστες και απογοητευεις το πιθανο κοινο σου.Στην εμφανιση περασες με αριστα οπως και στην οθονη (αν και σαν τις super amoled εγω δεν βαζω) αλλα σε ολα τα αλλα απλα πατωσες. Οσοι ειστε ετοιμοι να το αγορασετε διπλοτσεκαρετε... Δεν παιζει σε ολα να εχουν οπωσδηποτε ολα τα θεματα που εχουν αναφερθει αλλα δεν υπαρχει και συσκευη εντελως απροβληματιστη.Εγω ας πουμε ειχα αψογη μπαταρια αλλα πολλες εφαρμογες που επαιζαν απο play store σε samsung & htc σε αυτη δεν παιζαν η κολλαγαν.Επισης αν ερχεστε απο αλλη high end συσκευη θα ξενερωσετε με το λαγκ...Καιει καρβουνο οποτε προσοχη... εγω που εχω βαλει nova launcher δεν εχω τοσο λαγκ που λες οτι εχεις ειναι πολυ περιεργο τοσο λαγκ. εχει ενα ελαφρυ με nova που εχω εγω τουλαχιστον αλλα οχι και καρβουνο που και εχομαι απο note 3. σε σχεση με το one ενταξει δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση το ποσο smouth ειναι το one αλλα εχει βελτιωθει αρκετα το g3 και πλεον σε μενα τουλαχιστον και το εχω αρκετα φορτωμενο εχει καποιο λαγκ ακομα αλλα ανεπεστητο. σιγουρα βεβαια εχεις δικιο οτι το εβγαλε πολυ γρηγορα και δεν επρεπε να εχει τοσο που ειχε στη ναρχη και γιαυτιο εχει δωσει τοσα πολλα update σε τοσο λιγο διαστημα και εχει και αλλα να ερχονται απο οτι βλεπω στο xda. Edited August 29, 2014 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Πόστ στις 25/08/201 Το ξαναπά και θα το ξαναπώ. Για κάποιο λόγο τρώει μεγάλο πόλεμο η εταιρεία. Άκου εκεί ράγισμα στην θυρα ακουστικών... Εγώ λοιπόν σας ενημερώνω με την σειρά μου ότι στο 32αρι μου δεν έχω ούτε μια επανεκκίνηση 6 μέρες που το έχω και η μπαταρία τα σπάει. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Ένα αρκετά μεγάλο λαγκ είχα στο πληκτρολόγιο αλλά απλά άλλαξα και πάλι πετάει... Όποιος θέλει μπορώ και να του πω ποιο είναι. Ποστ στις 29/08/20144 Μαλλον ηταν η τριτη και τελευταια φορα που δοκιμασα συσκευη κινητης της lg...Μια χαρουλα ειναι στην τηλεοραση μου αλλα ως εκει... Δεν το ξανακανω τετοιο λαθος.Συσκευη γεματη προοβληματα,ατελειωτο λαγκ οτι κι αν κανεις και παει λεγοντας... Μονο τα ενσωματομενα βιντεο με ενθουσιασαν qhd που πραγματικα χαζευεις αλλα τι να το κανεις με τοσα προβληματα. Τι να πω απιστευτο.Βγαζεις μια ναυ αρχιδα την πουλας ενα σκασμο λεφτα και γινεσαι το πειραματοζωο της. Θες να βγαλεις ανταγωνιστηκο τηλεφωνο?Οκ , καθυστερησε το , κανε τις δοκιμες σου και οταν νιωσεις ετοιμη δωστο σε κυκλοφορια.Πας να μου προλαβεις τους ανταγωνιστες και απογοητευεις το πιθανο κοινο σου.Στην εμφανιση περασες με αριστα οπως και στην οθονη (αν και σαν τις super amoled εγω δεν βαζω) αλλα σε ολα τα αλλα απλα πατωσες. Οσοι ειστε ετοιμοι να το αγορασετε διπλοτσεκαρετε... Δεν παιζει σε ολα να εχουν οπωσδηποτε ολα τα θεματα που εχουν αναφερθει αλλα δεν υπαρχει και συσκευη εντελως απροβληματιστη.Εγω ας πουμε ειχα αψογη μπαταρια αλλα πολλες εφαρμογες που επαιζαν απο play store σε samsung & htc σε αυτη δεν παιζαν η κολλαγαν.Επισης αν ερχεστε απο αλλη high end συσκευη θα ξενερωσετε με το λαγκ...Καιει καρβουνο οποτε προσοχη... Να το κοιτάξεις αυτό φίλε :lol: :D Πέρα από την πλάκα, άσχημο να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και να σου τυχαίνει τέτοια συσκευή... Αν δεν έχεις περάσει τις 14 (ή 7?) μέρες πήγαινε για DOA μήπως σταθείς πιο τυχερός... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μαλλον ηταν η τριτη και τελευταια φορα που δοκιμασα συσκευη κινητης της lg...Μια χαρουλα ειναι στην τηλεοραση μου αλλα ως εκει... Δεν το ξανακανω τετοιο λαθος.Συσκευη γεματη προοβληματα,ατελειωτο λαγκ οτι κι αν κανεις και παει λεγοντας... Μονο τα ενσωματομενα βιντεο με ενθουσιασαν qhd που πραγματικα χαζευεις αλλα τι να το κανεις με τοσα προβληματα. Τι να πω απιστευτο.Βγαζεις μια ναυ αρχιδα την πουλας ενα σκασμο λεφτα και γινεσαι το πειραματοζωο της. Θες να βγαλεις ανταγωνιστηκο τηλεφωνο?Οκ , καθυστερησε το , κανε τις δοκιμες σου και οταν νιωσεις ετοιμη δωστο σε κυκλοφορια.Πας να μου προλαβεις τους ανταγωνιστες και απογοητευεις το πιθανο κοινο σου.Στην εμφανιση περασες με αριστα οπως και στην οθονη (αν και σαν τις super amoled εγω δεν βαζω) αλλα σε ολα τα αλλα απλα πατωσες. Οσοι ειστε ετοιμοι να το αγορασετε διπλοτσεκαρετε... Δεν παιζει σε ολα να εχουν οπωσδηποτε ολα τα θεματα που εχουν αναφερθει αλλα δεν υπαρχει και συσκευη εντελως απροβληματιστη.Εγω ας πουμε ειχα αψογη μπαταρια αλλα πολλες εφαρμογες που επαιζαν απο play store σε samsung & htc σε αυτη δεν παιζαν η κολλαγαν.Επισης αν ερχεστε απο αλλη high end συσκευη θα ξενερωσετε με το λαγκ...Καιει καρβουνο οποτε προσοχη... Είσαι σίγουρος ότι είχες αγοράσει το G3 ? Και αν όντως είχες αγοράσει G3, αυτά που λες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καν ως υπερβολές, καθώς "δεν παίζουν εφαρμογές", "απίστευτο lag", "καίει κάρβουνο" :wacko: Εντάξει μας έπεισες... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα παιδιά έγινα κάτοχος LG g3 σε σχέση με το note 3 που είχα το κινητό είναι απλά πίσω για μένα έχει πολλά lag καθυστέρηση παντού... Τέλος πάντων έχω ένα πρόβλημα που ψάχνω αλλά λύση δεν βρίσκω έχω μια smart LG Tv και δεν μπορώ να συνδεθώ ενώ με LG g2 με note 3 και iphone δεν έχω θέμα οπότε είναι θέμα συσκευής έχουμε βρει κάποια λύση? Εγώ που έχω Smart TV LG δεν έχει κανένα πρόβλημα με το LG G3 μου, δουλεύουν όλα τέλεια, Και εγώ από ART το γύρισα σε dalvic, ακόμα σε beta είναι το ART και μετά από μερικές μέρες σερνοτανε το κινητό και ζεσταίνεται με το παραμικρό Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγώ πάλι προέρχομαι από nexus 5, όπως λένε ίσως το πιο snappy android κινητό και δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα με βάση την χρήση που κάνω lag τόσο τραγικό όπως αναφέρουν κάποιοι. Δεν αισθάνθηκα δηλαδή ότι υποβαθμίστηκε η εμπειρία χρήσης μου από την μετάβαση. Τώρα ότι δεν τρέχουν και εφαρμογές από το Play store αυτό πρώτη φορά το ακούω. Υπάρχουν και μερικές που λόγω ανάλυσης οθόνης δεν υποστηρίζονται (όπως πχ tomtom) αλλά μόλις βγει το Note 4 με QHD οθόνη θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Είσαι σίγουρος ότι είχες αγοράσει το G3 ? Και αν όντως είχες αγοράσει G3, αυτά που λες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καν ως υπερβολές, καθώς "δεν παίζουν εφαρμογές", "απίστευτο lag", "καίει κάρβουνο" :wacko: Εντάξει μας έπεισες... Μηπως θες να πεις οτι ειμαι χαζος ή ψευτης?Γιατι εγω δεν αμφισβητισα κανεναν.Εχω δοκιμασει παρα πολλες συσκευες μιας κι αλλαζω συσκευη καθε μηνα μαξιμουμ.(Αν θες μπορω να στο αποδειξω για να μην λεμε απλα λογια) εχει καμια σχεση το g3 αυτη τη στιγμη με σ5,one m8 (ακομη κι απο m7) ???Δηλαδη μην τρελλαθουμε κιολας! Την κρατησα την συσκευη της εδωσα λιγο χρονο και νομιζα οτι ειμαι στους τυχερους που δεν εχουν ολα αυτα τα θεματακια και ειπα θα στρωσει.Εβλεπα καλη μπαταρια κι ημουν οκ.Αλλα ρε παιδια η εφαρμογη μειλ υπολειτουργει (εχω φορτωμενα 3 acc λογω επαγγελματος) το fb ανοιγε και φορτωνε τις φωτος λες ειχα pstn , λαγκ τρελλο ακομη και με νοβα.Μην μου πεις επισης οτι δεν εχεις δει ποσο λαγκαρισμενα δουλευει το πληκτρολογιο???Για δοκιμασε να γραψεις γρηγορα και θα καταλαβεις.Αναγκαστηκα και εβαλα swift keyboard για να γινει υποφερτο.Καποιος λοιπον που εχει μια σχετικη εμπειρια - δεν ειμαι θεος - μπορει να δει οτι βιαστηκαν να το πεταξουν στην αγορα.Και αυτη τη στιγμη εχω 5ς γιατι εδωσα το G3 και ψαχνω για one m8 που οντως αξιζει καθε δεκαρα. Ας μην τα μηδενιζουμε ολα λοιπον.Εσυ αντιδρας με αυτο το τροπο επειδη θες να υποστηριξεις την αγορα σου και δικαιωμα σου αυτο αλλα μην ξεσπας σε γνωμες αλλων... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόστ στις 25/08/201 Ποστ στις 29/08/20144 Να το κοιτάξεις αυτό φίλε :lol: :D Πέρα από την πλάκα, άσχημο να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και να σου τυχαίνει τέτοια συσκευή... Αν δεν έχεις περάσει τις 14 (ή 7?) μέρες πήγαινε για DOA μήπως σταθείς πιο τυχερός... Δεν εχεις αδικο φιλε αλλα στις αρχες πιστευα (ή απλα ηθελα να πεισω τον εαυτο μου) οτι δεν υπαρχουν ολα αυτα που ακουγονται κι οτι δυσφημιζεται αδικα.Στην πορεια ομως βλεπω οτι ναι μεν πολλοι εχουν πεσει να το φανε με υπερβολες οπως αυτη με την θυρα ακουστικου που δειχνει το μικροφωνο αλλα απο την αλλη πολλα προβληματα υφιστανται. Θα πηγαινα για DOA για οποιαδηποτε αλλη συσκευη αλλα πλεον ειλικρινα δεν θελω να ξαναγγιξω τηλεφωνο lg.(αν και εχω 3d τηλεοραση και τα σπαει) Αμα ξενερωσεις με κατι απλα τελος... Μπορει να γινομαι καφρος αλλα δημιουργεις υψηλες προσδοκιες , πουλας το προιον σου και μετα τρεχεις να μαζεψεις τις .... σου. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μηπως θες να πεις οτι ειμαι χαζος ή ψευτης?Γιατι εγω δεν αμφισβητισα κανεναν.Εχω δοκιμασει παρα πολλες συσκευες μιας κι αλλαζω συσκευη καθε μηνα μαξιμουμ.(Αν θες μπορω να στο αποδειξω για να μην λεμε απλα λογια) εχει καμια σχεση το g3 αυτη τη στιγμη με σ5,one m8 (ακομη κι απο m7) ???Δηλαδη μην τρελλαθουμε κιολας! Την κρατησα την συσκευη της εδωσα λιγο χρονο και νομιζα οτι ειμαι στους τυχερους που δεν εχουν ολα αυτα τα θεματακια και ειπα θα στρωσει.Εβλεπα καλη μπαταρια κι ημουν οκ.Αλλα ρε παιδια η εφαρμογη μειλ υπολειτουργει (εχω φορτωμενα 3 acc λογω επαγγελματος) το fb ανοιγε και φορτωνε τις φωτος λες ειχα pstn , λαγκ τρελλο ακομη και με νοβα.Μην μου πεις επισης οτι δεν εχεις δει ποσο λαγκαρισμενα δουλευει το πληκτρολογιο???Για δοκιμασε να γραψεις γρηγορα και θα καταλαβεις.Αναγκαστηκα και εβαλα swift keyboard για να γινει υποφερτο.Καποιος λοιπον που εχει μια σχετικη εμπειρια - δεν ειμαι θεος - μπορει να δει οτι βιαστηκαν να το πεταξουν στην αγορα.Και αυτη τη στιγμη εχω 5ς γιατι εδωσα το G3 και ψαχνω για one m8 που οντως αξιζει καθε δεκαρα. Ας μην τα μηδενιζουμε ολα λοιπον.Εσυ αντιδρας με αυτο το τροπο επειδη θες να υποστηριξεις την αγορα σου και δικαιωμα σου αυτο αλλα μην ξεσπας σε γνωμες αλλων... σε καποια εχεις δικιο ας πουμε με το πληκτρολογιο το οποιο οντως πολυ γρηγορα το χανει λιγο. αλλα με acc του email εχω 2 μεσα και το facebook δεν εχουν κανενα θεμα σε μενα χωρις να θελω να υποστηριξω τιποτα ουτως ή αλλως εχεις δικιο στο γρηγορα απλα μου κανει εντηπωση γιατι στα εκανε αυτα. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 σε καποια εχεις δικιο ας πουμε με το πληκτρολογιο το οποιο οντως πολυ γρηγορα το χανει λιγο. αλλα με acc του email εχω 2 μεσα και το facebook δεν εχουν κανενα θεμα σε μενα χωρις να θελω να υποστηριξω τιποτα ουτως ή αλλως εχεις δικιο στο γρηγορα απλα μου κανει εντηπωση γιατι στα εκανε αυτα. Τι να πω μπορει να εμεινα πολυ καιρο με το ς5 και να κακομαθα...Μπορει να εχω απαιτησεις που αλλοι οχι αλλα οπως και να χει ειμαι δυσαρεστημενος.Αλλωστε το μονο που θελω να πω ειναι προς τους μελλοντικους αγοραστες ελεγξτε το καλα πριν το παρετε.Δειτε ενος φιλου , πηγαιντε σε ενα καταστημα δεν ξερω οτι βοηθαει τεσπα. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χωρίς να θέλω να χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα Μου ήρθε OTA για την 10h και πέρασε κανονικά ενώ ήμουν root. Μετά την επανεκκίνηση το κινητό παραμένει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χωρίς να θέλω να χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα Μου ήρθε OTA για την 10h και πέρασε κανονικά ενώ ήμουν root. Μετά την επανεκκίνηση το κινητό παραμένει root. Μόλις μου ήρθε κι εμένα αλλά επειδή είμαι root δεν μου την έκανε. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Με την 10h για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα το κινητό είναι άλλο. Πιστεύω σε μια δυο αναβαθμίσεις η συσκευή θα είναι αγνώριστη και το κλίμα εντελώς αντίστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δεν εχεις αδικο φιλε αλλα στις αρχες πιστευα (ή απλα ηθελα να πεισω τον εαυτο μου) οτι δεν υπαρχουν ολα αυτα που ακουγονται κι οτι δυσφημιζεται αδικα.Στην πορεια ομως βλεπω οτι ναι μεν πολλοι εχουν πεσει να το φανε με υπερβολες οπως αυτη με την θυρα ακουστικου που δειχνει το μικροφωνο αλλα απο την αλλη πολλα προβληματα υφιστανται. Θα πηγαινα για DOA για οποιαδηποτε αλλη συσκευη αλλα πλεον ειλικρινα δεν θελω να ξαναγγιξω τηλεφωνο lg.(αν και εχω 3d τηλεοραση και τα σπαει) Αμα ξενερωσεις με κατι απλα τελος... Μπορει να γινομαι καφρος αλλα δημιουργεις υψηλες προσδοκιες , πουλας το προιον σου και μετα τρεχεις να μαζεψεις τις .... σου. Στο έγραψα γιατί εγώ είχα γράψει μία είδηση και λέγατε για "πόλεμο" και "υπερβολές"... Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είναι ούτε πόλεμος ούτε υπερβολές όπως λέγατε... Μάλιστα δυστυχώς και ένας (ή δύο) φίλος ανέφερε ότι έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με το ράγισμα και η LG Hellas όπως έγραψε ο Mythozzz (1-2 σελίδες πίσω) μετά από επικοινωνία του MyPhone παραδέχθηκε το πρόβλημα με το ράγισμα... Για αυτό ποτέ μην βιάζεστε να κρίνετε... Τώρα στο κομμάτι που λες "Δεν ξαναγοράζω κινητό LG" είναι καθαρά δικαίωμα σου αλλά προσωπικά διαφωνώ, καθώς με αυτή τη λογική αν έχεις πιάσει το G2 στα χέρια σου θα έλεγες θα αγοράζω μόνο LG... Η κάθε εταιρία έχει καλές και κακές συσκευές... Fact... Για αυτό προσωπικά δεν αγοράζω τίποτα day one... Ας περάσει λίγος καιρός να δούμε τα κουσούρια κάθε συσκευής και βλέπουμε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χώρια που η καινούρια micro έρχεται -και- με πλαίσιο για κανονική SIM, οπότε αν ποτέ χρειαστεί να βάλεις τη SIM σε άλλο κινητό με κανονική υποδοχή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πλαισιάκι για να την κουμπώσεις :cool: απο ποια εταιρεια?μια βοντα που πηρα προσφατα,ετσι ειναι,αλλα φαινεται οτι αν κοπει,τελειωσε. btw,ειχες παλια crx? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την 10h για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα το κινητό είναι άλλο. Πιστεύω σε μια δυο αναβαθμίσεις η συσκευή θα είναι αγνώριστη και το κλίμα εντελώς αντίστροφο. Φανταζομαι ποσο χειροτερο ηταν πριν δηλαδη.αυτη ειναι η τελευταια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 απο ποια εταιρεια?μια βοντα που πηρα προσφατα,ετσι ειναι,αλλα φαινεται οτι αν κοπει,τελειωσε. btw,ειχες παλια crx? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φανταζομαι ποσο χειροτερο ηταν πριν δηλαδη.αυτη ειναι η τελευταια? Ναι μέχρι στιγμής είναι η τέλευταια. Απλά από εδώ και ένα πέρα θα δείξει τις δυνατότητες του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts