Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι έχετε πρόβλημα με force close εχετε κανει hard reset? Προσωπικα το κινητο το'χω 1μηνα+ ποτέ δεν μου εχει κανει FC στα settings

Nαι έχω κάνει και εγώ hard reset. Καλά ούτε και εμένα είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Αν χρησιμοποιώ το κινητό συχνά, άντε να το βλέπω μια φορά την ημέρα.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στις εφαρμογές έχει ένα μπλε εικονίδιο με το ρομποτακι του Android που λέει κέντρο ενημέρωσης αν μπει εκεί θα την βρει την αναβάθμιση. Το δεύτερο κάτω δεξιά σε εμένα

Εννοείται πως το έχουμε τσεκάρει αυτό...τίποτα όμως...έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού λέει...

Οσοι δεν εχουν παρει ακομα τι lolipop οπως δεν ειχε ερθει και εμενα εβαλα στο λινκ που παραθετω στο τελος το imei του κινητου και μου εβγαλε οτι τελευταια αναβαθμιση

το κινητο φοραει 20Ε τη κατεβασα απο εκει και την εβαλα μονος μου.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=imei

μετα το = βαζετε το imei σας

Ευτυχής κάτοχος και γω του G3. Είναι απο Πολωνία έκδοση 6P4. Με OTA δεν βρίσκει την αναβάθμιση σε lollipop. Ξέρει κανείς γιατί? Από έρευνα στο ίντερνετ διάβασα ότι εχει βγει η αναβάθμιση στην Πολωνία. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Υ.Γ. το κινητό είναι πολυ καλό για τα λεφτά του(338 ευρώ)

6po/poland - 6op/orange - 6p4/play - 6pl/plus - 6tp/t-mobile

Το δικό σου είναι από πάροχο της Πολωνίας,αν ήταν μόνο Πολωνίας θα έλεγε 6ΡΟ.

Γιαυτό μπορεί να μην σου βγάζει ακόμα αναβάθμιση σε LP.

Οσοι δεν εχουν παρει ακομα τι lolipop οπως δεν ειχε ερθει και εμενα εβαλα στο λινκ που παραθετω στο τελος το imei του κινητου και μου εβγαλε οτι τελευταια αναβαθμιση

το κινητο φοραει 20Ε τη κατεβασα απο εκει και την εβαλα μονος μου.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=imei

μετα το = βαζετε το imei σας

Το λινκ που δινεις δεν ανοιγει....... κοιταξε το παλι

Καλημέρα, χτες πήρα το δικό μου G3 16GB Χρυσό, από Kaizershop. Καλά πραγματικά μου λύθηκαν τα χέρια, κινητάρα, τώρα του κάνω και την αναβαθμισούλα του! όποιος το σκέφτεται ακόμα, να μη το σκέφτεται άλλο.

ΥΓ: Στο kaizershop είχε ουρά, γινότανε πανικός, δε το έχω ξαναδεί αυτό, έπαιρνε ο κόσμος τα κινητά και τα tablet λες και αγόραζε πορτοκάλια στη λαική, δεν υπήρχε, εντυπωσιάστηκα!

Vivere senza paura

Ούτε εμένα ανοίγει! :wacko:

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

<response req_cmd="auth_model_check" status="FAIL"/>

Ούτε εμένα ανοίγει! :wacko:

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

<response req_cmd="auth_model_check" status="FAIL"/>

Πανω στη γραμμη διευθυνσης του browser μετα το = βαζεται το ΙΜΕΙ σας

Υπάρχει κάποια ρύθμιση,ώστε να μην χαμηλώνει ο ήχος κλήσης μετά από λίγο?

Επίσης αν δυναμώνει η συνολική ένταση(χωρίς root)

Υπάρχει κάποια ρύθμιση,ώστε να μην χαμηλώνει ο ήχος κλήσης μετά από λίγο?

Επίσης αν δυναμώνει η συνολική ένταση(χωρίς root)

Για την πρωτη ερωτηση (δες το screenshot, Ρυθμισεις/ Χειρονομιες) ξετσικαρισε το.

Για τη δευτερη, λιγο δυσκολο χωρις root...

Για την πρωτη ερωτηση (δες το screenshot, Ρυθμισεις/ Χειρονομιες) ξετσικαρισε το.

Για τη δευτερη, λιγο δυσκολο χωρις root...

Sorry! Δεν μπηκε η εικονα....

Ρε παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Έχω κατεβάσει Google calendar και τώρα όποτε έχω καταχωρίσει κανένα ραντεβού η υπενθύμιση μου το βγάζει δύο φορές στο notification bar... Έψαξα το μαμίσιο calendar στις εφαρμογες του lg αλλά δεν τη βρήκα για να την απενεργοποίησω... (Θέλω να χρησιμοποιώ μόνο Google για λόγους συγχρονισμού)

Εγω ακομη να παρω λολιποπ. Το NEU ποιας χωρας ειναι?

Κατεβασε από το store το Lg Phone From για να δεις χωρα.

Αν βαλεις pc suite θα στην βγαλει την αναβαθμιση

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να μάθω αν ένα g3 είναι branded ή όχι.Κατέβασα το cid getter και γράφει provisioned(1).Τι σημαίνει αυτό;Να σημειώσω ότι έχω βάλει κάρτα σιμ κοσμοτε μέσα.Ευχαριστώ

Εγω ακομη να παρω λολιποπ. Το NEU ποιας χωρας ειναι?

Κατέβασε από την LG το pc suite συνδεσε το κινητό σου κάνε έλεγχο για ενημερώσεις και θα σου βρει την lollipop. Και έγω NEU έχω και είμαι lollipop δέκα μέρες τώρα απλά δεν έχει βγει ΟΤΑ ακόμα. Όταν σε ρωτήσει για να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας επέλεξε ναι αλλιώς δεν θα σε αφήσει να την κάνεις

Edited by takaros31

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως λένε οι περισσότεροι δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

Απλά καλό είναι την αναβάθμιση να γίνει ένα factory reset μιας και μιλάμε για ένα εντελώς καινούριο λειτουργικό από τη βάση του και ίσως το dirty install να δημιουργήσει κάποια προβληματακια.

To factory reset ειναι ιδιο με το hard reset που λενε τα αλλα παιδια? Δηλαδη πριν παμε να κανουμε την αναβαθμιση κανουμε εργοστασιαεκς ρυθμισεις και μετα συνδεουμε το κινητο στο suite για την λολιποπ?Ρωταω γιατι δεν ξερω απο αυτα οποια απαντηση ευπροσδεκτη!!!

Και πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο μου?

To factory reset ειναι ιδιο με το hard reset που λενε τα αλλα παιδια? Δηλαδη πριν παμε να κανουμε την αναβαθμιση κανουμε εργοστασιαεκς ρυθμισεις και μετα συνδεουμε το κινητο στο suite για την λολιποπ?Ρωταω γιατι δεν ξερω απο αυτα οποια απαντηση ευπροσδεκτη!!!

Και πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο μου?

Το ίδιο είναι...

Θα κάνεις πρώτα την αναβάθμιση και μετά θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αν το επιθυμεις φυσικά.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να μάθω αν ένα g3 είναι branded ή όχι.Κατέβασα το cid getter και γράφει provisioned(1).Τι σημαίνει αυτό;Να σημειώσω ότι έχω βάλει κάρτα σιμ κοσμοτε μέσα.Ευχαριστώ

Επειδη και γω μαλλον αγορασα branded, χωρις να το ξερω,αφου δεν εχει καποιο logo ή εφαρμογες ενας τροπος να το τσεκαρεις ειναι να δεις το κουτι του. Εμενα π.χ. γραφει 6P4, που σημαινει οτι ειναι πολωνικο(το P) και το 4 σημαινει Play που ειναι παροχος στην Πολωνια. Τωρα πρακτικα γνωριζει καποιος τι χανω, επειδη ειναι branded το κινητο?

Το ίδιο είναι...

Θα κάνεις πρώτα την αναβάθμιση και μετά θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αν το επιθυμεις φυσικά.

Θα κανω εφ'οσον ολοι λενε οτι ειναι καλυτερα γιατι οχι θα βαλε το suite σε λιγο να δω μηπως εει ερθει η αναβαθμιση...για την χωρα μηπως ξερεις πως μπορω να δω??

Θα κανω εφ'οσον ολοι λενε οτι ειναι καλυτερα γιατι οχι θα βαλε το suite σε λιγο να δω μηπως εει ερθει η αναβαθμιση...για την χωρα μηπως ξερεις πως μπορω να δω??

Φαινεται στο κουτι εκει που εχει το αυτοκολλητο. Ας πουμε στην εικονα η χωρα φαινεται εκει που λεει 6DNhttp://i1.wp.com/www.gadgetpilipinas.net/wp-content/uploads/2014/06/LG-G3-Unboxing-5.jpg

Επειδη και γω μαλλον αγορασα branded, χωρις να το ξερω,αφου δεν εχει καποιο logo ή εφαρμογες ενας τροπος να το τσεκαρεις ειναι να δεις το κουτι του. Εμενα π.χ. γραφει 6P4, που σημαινει οτι ειναι πολωνικο(το P) και το 4 σημαινει Play που ειναι παροχος στην Πολωνια. Τωρα πρακτικα γνωριζει καποιος τι χανω, επειδη ειναι branded το κινητο?

Σε μένα γράφει 6PO.Είμαι ή όχι;

Φαινεται στο κουτι εκει που εχει το αυτοκολλητο. Ας πουμε στην εικονα η χωρα φαινεται εκει που λεει 6DNhttp://i1.wp.com/www.gadgetpilipinas.net/wp-content/uploads/2014/06/LG-G3-Unboxing-5.jpg

6SW μου γραφει ειναι Σουηδικο δηλαδη η οχι?