Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα μετά από καιρό. Έχω αποσύρει το G3 μου, ωστόσο ήθελα να το χαρίσω σε μια φίλη που το έχει αγαπήσει.

Το κακό είναι ότι έχει πρόβλημα. Κάνει επανεκκινήσεις μόνο, υπερθερμαίνεται σε τραγικό βαθμό και η μπαταρία πέφτει σε 10 λεπτά. Φαντάζομαι πως φταίει η μπαταρία του και με μια νέα θα στρώσει, μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι όντως έτσι; Μην μείνει η κοπέλα με τη χαρά...

Δοκίμασε με καινούργια μπαταρία ίσως να στρώσει αλλιώς είσαι για αλλαγή πλακετας.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να είναι μόνο μπαταρία, αλλιώς δεν τη συμφέρει. Είναι εκτός εγγύησης το κινητό πλέον.

Γεια σας παιδιά,

εδώ και μερικές βδομάδες μου εμφανίζεται περιοδικά το μήνυμα "Unfortunately, Clock has stopped" και έχει επιλογή να πατήσεις μόνο το ΟΚ.

Έχω κάνει clear cashe της εφαρμογής clock, αλλά συνεχίζει.

Επίσης, έκανα και reset το τηλέφωνο και το έστησα ξανά από backup που είχα πάρει αλλά και πάλι εξακολουθεί να το εμφανίζει το μήνυμα.

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το θεματάκι?

Επίσης, τι γνώμη έχετε για τα θέματα (themes) και τα πληκτρολόγια από το LG store ? Το "βαραίνουν" το κινητό ή είναι οκ?

Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72

Γεια σας παιδιά,

εδώ και μερικές βδομάδες μου εμφανίζεται περιοδικά το μήνυμα "Unfortunately, Clock has stopped" και έχει επιλογή να πατήσεις μόνο το ΟΚ.

Έχω κάνει clear cashe της εφαρμογής clock, αλλά συνεχίζει.

Επίσης, έκανα και reset το τηλέφωνο και το έστησα ξανά από backup που είχα πάρει αλλά και πάλι εξακολουθεί να το εμφανίζει το μήνυμα.

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το θεματάκι?

Επίσης, τι γνώμη έχετε για τα θέματα (themes) και τα πληκτρολόγια από το LG store ? Το "βαραίνουν" το κινητό ή είναι οκ?

Ποια ρομ έχεις?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζα πολλα προβληματα με το συγκεκριμενο κινητο μετα απο 3 χρονια απροβληματιστης χρησης και χωρις καμμια επεμβαση (ουτε επαναφορα - οπως οταν αγοραστηκε). Συχνες επανεκκινησεις υπερθερμανση thermal throttling (δεν πηγαινε πανω απο 900 MHz με αποτελεσμα να σερνεται ακομα και σε χωρο με κλιματισμο). Κερασακι στην τουρτα ηταν συχνα περιστατικα που το τηλεφωνο νεκρωνε και ηθελε αφαιρεση μπαταριας για να παρει ξανα μπροστα και φορτιση απο θυρα usb για να μην ανεβασει θερμοκρασιες (παρολο που σ ολα τα προγραμματα η κατασταση της μπαταριας αναφερεται ως GOOD HEALTH). Σημερα μαλιστα επιασε 93 βαθμους μετα απο χαλαρη χρηση γεγονος το οποιο με οδηγησε στο να ψαξω λυσεις ειτε software ειτε hardware. Η λυση ηταν συνδυασμος (https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53913219&postcount=2 και
). Η πρωτη διαδικασια διορθωνει λαθη στο λειτουργικο και η δευτερη διορθωνει σχεδιαστικο σφαλμα καθως ο snapdragon δεν ειναι σε επαφη με καποια θερμοαγωγιμη επιφανεια για να τον βοηθησει να απαγει την θερμοτητα. Επισης καποιες βιδες ηταν πιο χαλαρες απο αλλες (πιθανοτατα απο πτωσεις και ταλαιπωρια) κατα την αποσυναρμολογηση γεγονος το οποιο σημαινει κακες επαφες που εχουν ενοχοποιηθει για bootloop. Η διαδικασια δεν μου πηρε πανω απο 20 λεπτα και τελικα αξιζε τον κοπο. Το κινητο πριν ηταν σε κατασταση αναμονης γυρω στους 60 βαθμους με μεγιστο χρονισμο τα 900 MHz (σποραδικα 1.3 MHz σε κατασταση εξοικονομισης ενεργειας) με 90-93 βαθμους μετα απο μερικα λεπτα στον Chrome και με τερμα χαμηλωμενη φωτεινοτητα. Τωρα τερματιζει ο χρονισμος στα 2.457 Mhz, σε αναμονη ειναι στους 40-41 βαθμους και μεγιστη με χρηση GPS ή ANTUTU 60-62 και αντεχει ανετα μεγιστη φωτεινοτητα οθονης. Τωρα πλεον ουτε lag ουτε κρασαρισματα ουτε κολληματα. Ελπιζω να κρατησει γιατι ακομα δεν μπορω να αποφασισω το επομενο κινητο ποιο θα ειναι.

Σίγουρα είναι δύσκολη η απόφαση για το επόμενο όπως είχα και γω αλλά σίγουρα θα βρεθεί κάτι καλύτερο αναλόγως τα λεφτά που θα διαθέσεις.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μολις επιασε 54000 στο Antutu...stock εντελως και με ενα καρο προγραμματα πανω και συγχρονισμους και θερμοκρασια περιβαλλοντος 28 βαθμους. Μεταξυ G6 (μαυρο ή platinum - λογω καμερας κοστους και overall χαρακτηριστικων) και Huawei Mate 9 (γενικα εκτος καμερας). Edited by goldeneye

Αν σκοπεύεις να δώσεις τόσα λεφτά θα βρεις πολύ καλύτερα κινητά από το g3 σε όλα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

έχετε δοκιμάσει καμιά ρομ με android 7 που να είναι stable?όχι τίποτα τρελό, ιντερνετ, ινσταγκραμ, τηλέφωνα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

έχετε δοκιμάσει καμιά ρομ με android 7 που να είναι stable?όχι τίποτα τρελό, ιντερνετ, ινσταγκραμ, τηλέφωνα.
Αν σε ενδιαφέρουν μόνο αυτά οι περισσότερες είναι οκ αλλά δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτα το ιδιαίτερο.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ότι ζητάει ο καθένας τότε.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• 2 weeks later...

c893e975dffebbef1a5ec769eb83a100.jpg

Εντελώς ξαφνικά έπαθε αυτό το κινητό της μάνας μου. Όταν το ξεκλειδωνω η οθόνη είναι " καθαρή " χωρίς τις μπάρες ενώ σιγά σιγά εμφανίζονται. Έβγαλα τη μπαταρία , έκανα restart αλλά τίποτα. Έχετε να προτείνετε τίποτα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

:w00t:

c893e975dffebbef1a5ec769eb83a100.jpg

Εντελώς ξαφνικά έπαθε αυτό το κινητό της μάνας μου. Όταν το ξεκλειδωνω η οθόνη είναι " καθαρή " χωρίς τις μπάρες ενώ σιγά σιγά εμφανίζονται. Έβγαλα τη μπαταρία , έκανα restart αλλά τίποτα. Έχετε να προτείνετε τίποτα ;

Σπασμένη lcd είναι αυτό η κάπου πειστικέ η κάπου έπεσε η χτυπισε κλπ

Θέλει καινούργια οθόνη η συσκευή

https://drive.google.com/file/d/0B-F6Zj5gX2bha25mb2F3Rklmc25SQlpvc05ETFp0NVVLQ3lJ/view?usp=drivesdk

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρακαλώ απο την διαχείριση του forum να σβηστεί το προηγούμενο post

Σπασμένη lcd είναι αυτό η κάπου πειστικέ η κάπου έπεσε η χτυπισε κλπ

Θέλει καινούργια οθόνη η συσκευή

εφόσον όταν το ξεκλειδωνω είναι όπως πριν τελειως καλά ; η εγγύηση δεν το καλύπτει μάλλον έτσι ;

Παιδια επεσε στα χερια μου ενα g3 χωρις εγγυηση.Λεω να περασω custom rom και να το δωσω στην γυναικα.Ποια προτινετε?Τωρα εχει stock MM 30n!

Ευχαριστω πολυ!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

έβαλα την aosp extended σε ένα φίλο, μια χαρά πάει
Από κάμερα πως πάει? Εγώ έβαλα την filmics και το έδωσα στην γυναίκα μου. Μέχρι στιγμής όλα καλά.

Black Leather Htc 10 Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

εφόσον όταν το ξεκλειδωνω είναι όπως πριν τελειως καλά ; η εγγύηση δεν το καλύπτει μάλλον έτσι ;

κανονικά όχι δεν καλύπτει άλλα αυτό είναι και ανάλογα με τα κέφια του τεχνικού

αν έχει κέφια θα την περάσει χαριστικά αλλιώς κανονικά δεν περναει

κανονικά όχι δεν καλύπτει άλλα αυτό είναι και ανάλογα με τα κέφια του τεχνικού

αν έχει κέφια θα την περάσει χαριστικά αλλιώς κανονικά δεν περναει

Θα το ψάξω τότε ! Ευχαριστώ πολύ

Από κάμερα πως πάει? Εγώ έβαλα την filmics και το έδωσα στην γυναίκα μου. Μέχρι στιγμής όλα καλά.

Black Leather Htc 10 Power

χάνει σε σχέση με την στοκ αλλά δεν τον πολυνοιάζει

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια μικρή βοήθεια σχετικά με μια αγορά. Χάλασε ο φορτιστής από το G3 μου και ήταν από τους καλύτερους φορτιστές μου. Φόρτιζε οποιαδήποτε συσκευή γρήγορα και ήταν πολύ πρακτικός. Επικοινώνησα με την Procordia και μου είπαν ότι ο φορτιστής με τα μεταφορικά βγαίνει στα 27 περίπου. :wacko: Στο internet που έψαξα κυμαίνεται στα 20-23 με τα μεταφορικά, είναι γνήσιος μεν αλλά bulk. Δεν έχω καλή εμπειρία με οτιδήποτε bulk αγόρασα γι'αυτό και διστάζω. Να προτιμήσω από την Procordia συσκευασμένο, πιο σίγουρα ή να πάω με bulk? :worry:

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Είναι πολύ μικρή η διαφορά στα χρήματα οπότε πάρε από procordia για να είσαι καλυμμένος.

+1 Εγγύηση.