Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι συμφωνώ και εγώ για procordia.Απλά στο ebay που παρέθεσα πιο πριν βλέπω τις μπαταρίες σε συσκευασία της LG και τώρα μου κάνει εντύπωση που έρχονται σε απλό σακουλάκι από procordia!

Κοίτα, όπως έγραψα και παραπάνω, νομίζω πως ήταν σε απλή συσκευασία (σακουλάκι μεν, μπορεί όμως να ήταν τυπωμένο). Δεν θυμάμαι σίγουρα. Η μπαταρία πάντως ήταν και παραμένει ΟΚ.

Edited by aggmanos

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι δυνατόν να αύξησαν την τιμή μίας μπαταρίας για κινητό 3+ χρόνων...;

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Έλα ντε και 4,80ευρώ μεταφορικά για μια μπαταρία...θα τη παρω ίσως απο ebay στα 11 ευρω να τη δοκιμάσω τουλάχιστον!
Xiaomi Mi Mix 3

παιδια το κινιτο δεν ανοιγει με τιποτα.

εβαλα και αλλη μπαταρια απο ενα φιλο μου και τα ιδια.

φτανει ως το σημε της lg και σβηνει.

προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα δεν μπορει να φτασει ως το μενου γιατι σβηνει.

οταν σβησει πρεπει να του βγαλω τη μπαταρια και να τη ξαναβαω για να φτασει ως το logo της lg και μετα σβηνει παλι.

μπαταρια δεν ειναι γιατι δοκιμασα με αλλη και εκανε τα ιδια.

adok13

Καλημερα εχω ενα lg g3 το πηρα μεταχειρισμενο και μου εχει καποια προβληματα καμια φορα αργει να ανοιξει ... Αλλες φορες δεν δουλευει η αφη και αυτο γινεται οταν ανοιγω καποια εφαρμογη αλλα οταν βαζω το ποντικι δουλευουν ολλα κανονικα τι μπορει να φταιει ;;

Καλημερα εχω ενα lg g3 το πηρα μεταχειρισμενο και μου εχει καποια προβληματα καμια φορα αργει να ανοιξει ... Αλλες φορες δεν δουλευει η αφη και αυτο γινεται οταν ανοιγω καποια εφαρμογη αλλα οταν βαζω το ποντικι δουλευουν ολλα κανονικα τι μπορει να φταιει ;;

Η αφη της οθονης μαλλον με οτι συνεπαγεται

:ninja:

• Administrators

προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα δεν μπορει να φτασει ως το μενου γιατι σβηνει.

οταν σβησει πρεπει να του βγαλω τη μπαταρια και να τη ξαναβαω για να φτασει ως το logo της lg και μετα σβηνει παλι.

Φοβάμαι ότι είναι θέμα πλακέτας! :worry:

Modpic.gif

Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγω. Πήρα καινούργια μπαταρία αλλά τίποτα.

Πάντως όταν το άφηνα να κανει 3-4 επανεκκινήσεις άνοιγε και δουλεύε κανονικά μέχρι να το κλείσω ξανα.

Πλέον αγόρασα νέο κινητό και το g3 το έστειλα για σέρβις πριν τρεις μέρες και δεν εχω κάποιο νέο για το τι γίνεται.

Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγω. Πήρα καινούργια μπαταρία αλλά τίποτα.

Πάντως όταν το άφηνα να κανει 3-4 επανεκκινήσεις άνοιγε και δουλεύε κανονικά μέχρι να το κλείσω ξανα.

Πλέον αγόρασα νέο κινητό και το g3 το έστειλα για σέρβις πριν τρεις μέρες και δεν εχω κάποιο νέο για το τι γίνεται.

μπορεις να με ενημερωσεις τι θα σου πουν απο το service;

επισης για να κανουν μονο ελεγχο της βλαβης στην procordia ξερει καποιος ποσο ειναι το κοστος;

adok13

Αν μπαινει σε download mod κατεβασε και φλασαρε μια ρομ mm σε αρχειο .kdz με το flashtool η το lgup.

Αν μπαινει σε download mod κατεβασε και φλασαρε μια ρομ mm σε αρχειο .kdz με το flashtool η το lgup.

δε προλαβαινω να φλασαρω γιατι κληνει.

adok13

δε προλαβαινω να φλασαρω γιατι κληνει.

κλειστο θα το συνδεσεις ενω το προγραμμα θα ειναι ετοιμο,δες οδηγιες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940

μπορεις να με ενημερωσεις τι θα σου πουν απο το service;

επισης για να κανουν μονο ελεγχο της βλαβης στην procordia ξερει καποιος ποσο ειναι το κοστος;

Φυσικά μόλις έχω νέα θα ενημερώσω. Βέβαια είμαι εντός εγγύησης εγώ διαφορετικά δεν παίζει να πληρώσω για επισκευή.

Αυτή την κιτρινίλα στα αριστερά στην οθόνη την έχετε ξαναδεί; Είμαι 5 μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης και πολύ θα ήθελα μια καινούργια οθόνη γιατί έχω και δύο γρατζουνιές στο πλαίσιο (αλλάζει με την οθόνη) :)

lg_g3.jpg

Αυτή την κιτρινίλα στα αριστερά στην οθόνη την έχετε ξαναδεί; Είμαι 5 μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης και πολύ θα ήθελα μια καινούργια οθόνη γιατί έχω και δύο γρατζουνιές στο πλαίσιο (αλλάζει με την οθόνη) :)

lg_g3.jpg

αφου εχεις εγγυηση δωστο για αντικατασταση,αν και απο οσο ειδα φαινετε δεν φαινετε.

Ναι, λέω να δοκιμάσω να το πάω την Τρίτη. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα οθόνης, πάντως η οθόνη είχε πριν λιγους μήνες αντικατασταθεί από Procordia.. Κάποιος έγραψε εδώ ότι μετά από αντικατάσταση οθόνης είχε προβλήματα. Ψάχνω το post του αλλά δεν το βρίσκω.

• Administrators
Αν έχει αντικατασταθεί εχει δικιά της εγγύηση, όπως και να έχει δεν χάνεις τίποτα να επισκεφτείς την procordia.

Modpic.gif

Προσπαθώ να φλασάρω kdz για να το πάω procordia. Επειδή έχω φρέσκο λειτουργικό, μπορεί κάποιος να μου θυμήσει αν χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι στα Windows για να δουν το κινητό σε download mode? (για να βγάλει το COMx στην οθόνη του G3 όταν θα συνδεθεί με το LG Flash Tool)

Μήπως θέλει τα LGUnitedMobileDriver ή θέλει να τρέξεις το Tool ως Administrator? Κάτι από τα δύο πρέπει να 'ναι γιατί δούλεψε τελικά. Θα ήθελα να ξέρω τι για την επόμενη φορά πάντως.

Edited by limna99

Προσπαθώ να φλασάρω kdz για να το πάω procordia. Επειδή έχω φρέσκο λειτουργικό, μπορεί κάποιος να μου θυμήσει αν χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι στα Windows για να δουν το κινητό σε download mode? (για να βγάλει το COMx στην οθόνη του G3 όταν θα συνδεθεί με το LG Flash Tool)

Μήπως θέλει τα LGUnitedMobileDriver?

πρεπει να εχεις τους οδηγους της lg οπωσδηποτε.

Να 'στε καλά, ευχαριστώ! Έτοιμο για service..

PS: Όταν λέμε drivers εννοούμε αυτούς που ανέφερα πιο πριν (που δεν θυμάμαι καν που τους βρήκα) ή μάλλον αυτά τα MTP που αυτόματα κατέβασαν και εγκατέστησαν τα Windows (και μου τα δείχνει διπλά στον Device Manager)? Αυτά τα τελευταία της LG Electronics γράφουν πως είναι, ver. 3.14.0.0, 23-Jan-15 και έκανε αρκετή ώρα να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

LGE.png

Edited by limna99

http://www.ebay.com/itm/BATTERIA-ORIGINALE-LG-G3-3000mAh-BL-53YH-PRODUZIONE-NOVEMBRE-2016-BUSTA-SIGILLO-/282078207994?hash=item41ad2bdffa:g:fCYAAOSwONBZAgwZ

πηρα 2 μπαταριες απο εδω παιδια.

φαινεται να ειναι του 2016 πραγματικα, δλδ κρατανε σαν την 1η μπαταρια που ειχα

παλια οταν ειχα πρωτοπαρει καινουργιο ενα g3

ομως

δεν εχω αποφορτισει πολλες φορες.

και

σε μια απο τις 2 μου εσβησε 1 φορα το κινητο, οταν ηταν υπο μεγαλη πιεση η cpu, gpu κλπ στο 30%, μιλαμε για ακραια χρηση.

εβγαλα μπαταρια, πατησα κουμπι εκκινησης για λιγα δευτερα, μετα ξαναεβαλα μπαταρια και δουλευε..................................

δεν εχω καταληξει αλλα τουλαχιστον δεν ειναι το τρελο ρισκο μετον καθε ψευτη ιταλο

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Υπάρχει κανένα νεώτερο για αναβάθμιση του κινητού επειδή έχω την έκδοση με 3 γίγκα?

• Administrators
Υπάρχει κανένα νεώτερο για αναβάθμιση του κινητού επειδή έχω την έκδοση με 3 γίγκα?

Τι αναβάθμιση περιμένεις; Δεν αναμένεται να πάρει κάτι καινούργιο το G3 (ανεξαρτήτως έκδοσης).

Modpic.gif