Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς το hard reset είναι μονόδρομος...

Μου συνέβη την πρώτη φορά στην αναβάθμιση σε marshmallow και τώρα πάλι απ το πουθενά γιατί έτσι ρε παιδιά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πιστευω οτι η lg δεν προσεξε την αναβαθμηση που εδωσε γιατι βλεπω πολους να εχουν προβληματα.παντως καλο ειναι να ξαναπερασετε την ρομ με lgpcsuite χωρις να επιλεξετε μπακαπ οπως προτεινει και η lg.
:ninja:

Πιστευω οτι η lg δεν προσεξε την αναβαθμηση που εδωσε γιατι βλεπω πολους να εχουν προβληματα.παντως καλο ειναι να ξαναπερασετε την ρομ με lgpcsuite χωρις να επιλεξετε μπακαπ οπως προτεινει και η lg.

Εντάξει, έκανα Hard reset όλα χάθηκαν. Εννοείται είχα τις φώτο σε sd card, πάλι καλά. Οπότε αύριο θα την περάσω ξανά από υπολογιστή.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

εγώ επειδή για καιρό περνούσα τη μία πάνω στην άλλη έκδοση, με τη τελευταία αναβάθμιση είχα τρελά θέματα

από τότε που έκανα καθαρή εγκατάσταση και τα πέρασα όλα από την αρχή είμαι αρκετά καλά δεν είχα παρά ελάχιστα κουλά, θα έλεγα ότι οι παλιότερες εκδόσεις ήταν μεν πιο σταθερές αλλά η mm είναι αισθητά πιο γρήγορη και αυτό είναι αρκετά σημαντικό

το κινητό ως έχει πάντως εγώ το κρατάω άνετα μέχρι και του χρόνου αν και ειλικρινά δε ξέρω με τι να το αλλάξω, το g5 δε με ενθουσίασε τελικά και τόσο και γενικά δε ξέρω αν θα περπατήσει όσο τα προηγούμενα. το g4 ήταν όπως θα έπρεπε να είναι το g3, αλλά και το g3 ακόμα παρά τα αρνητικά του πρόκειται για μια πολύ καλή συσκευή και μάλλον αυτή που έως τώρα έχω ευχαριστηθεί περισσότερο (με αμέσως προηγούμενη το gnex)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Και εγω αναρωτιεμαι με τι θα το αλλαζα καιρο τωρα μεχρι που μου ψιλογυαλισε το lenovo k5 note και ενδεχομενως για καλυτερη καμερα το vibe shot.

το κ5 νοτε και το vibe shot είναι χειρότερα από το g3.προσωπικά θα το άλλαζα με το 6p αλλά η τιμή του είναι κοροϊδία οπότε είτε θα περιμένω τα καινούρια νέξους που θα είναι htc οπότε δεν έχω και πολλές ελπίδες για κάτι καλό, ή op3 που είναι υπερτήμιο αλλά η μπαταρία με προβληματίζει.

εχτές κράτησα στα χέρια μου το xiaomi mi max που το έδωσα σε ένα ξάδερφο.μέσα στις λίγες ώρες που το είχα στα χέρια μου το ερωτεύτηκα.

κάτι άλλο τώρα να είμαι και ontopic, οι aosp roms έχουν λιγότερη φωτεινότητα ή είναι ιδέα μου?η διαφορά πιστεύω είναι μεγάλη.την είχα στο τέρμα σε κλειστό χώρο και δεν ήταν τόσο έντονη.μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια επειδή κρατούσα το mi max στο άλλο χέρι.πάντως θεωρό πως ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί το τίμιο g3 μου.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Θέλω να βάλω ξανά την στοκ ρομ marshmallow από το lg pc suite. Απλά κατεβάζω την τσέχικη ρομ και την βάζω;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλημέρα Παιδιά

Η γυναίκα μου έχει το g3 σε lollipop. Υπάρχει τρόπος να της κάνω την αναβάθμιση στην 6 με macos ή δεν υπάρχει κάποιο software??

το κ5 νοτε και το vibe shot είναι χειρότερα από το g3
Προσωπικα δε με απασχολει τοσο το ποσο καλο ειναι . Σιγουρα το Note θα εχει καλυτερη μπαταρια απο την αναλυση και μονο, σε γενικες γραμμες δε το πολυ χρησιμοποιω στα ακρα το κινητο και ελαχιστη διαφορα θα μου κανει μια Lower spec συσκευη.

Προσωπικα δε με απασχολει τοσο το ποσο καλο ειναι . Σιγουρα το Note θα εχει καλυτερη μπαταρια απο την αναλυση και μονο, σε γενικες γραμμες δε το πολυ χρησιμοποιω στα ακρα το κινητο και ελαχιστη διαφορα θα μου κανει μια Lower spec συσκευη.

δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις λεφτά για χειρότερο κινητό.άσε που υπάρχουν καλύτερα από αυτά που αναφέρεις.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Θέλω να βάλω ξανά την στοκ ρομ marshmallow από το lg pc suite. Απλά κατεβάζω την τσέχικη ρομ και την βάζω;

οταν το συνδεσεις στο pcsuite λογικα θα σου δωσει αυτην που ζητας.

:ninja:

Μπορείς να συνδέσεις κάποιο φλασακι κανονικά

Ενα ανταπτοράκι θέλω να πάρω για ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης

το οποίο είναι συμβατό μόνο με micro usb otg.Λογικά θα παίζει.

Ευχαριστώ.

Ενα ανταπτοράκι θέλω να πάρω για ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης

το οποίο είναι συμβατό μόνο με micro usb otg.Λογικά θα παίζει.

Ευχαριστώ.

Και πώς τα πιάνεις αυτά τα κανάλια?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Και πώς τα πιάνεις αυτά τα κανάλια?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με την εφαρμογουλα του...ψηφιακος δεκτης Play247 ολοι τον πηρανε!!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγώ παράγγειλα στην χθεσινή προσφορά του e-shop 19€.Κατεβάζεις την ανάλογη εφαρμογή από το play store και παίζει τα ψηφιακά κανάλια τής tv χωρίς σύνδεσή στο internet.Απλά θέλει micro sub otg.

Παιδιά μια ερώτηση.εσπασε η οθόνη μου καινθελω να κάνω επαναφορά το κινητό για να το δώσω.αλλα δεν έχω πρόσβαση στο μενού αφού δεν μου δίνει αφη.ειμαι ρουτ.

Υπάρχει περίπτωση να λειτουγησει με ποντίκι ; η με κάποιον άλλον τρόπο να έχω πρόσβαση στην οθόνη;

Παιδιά μια ερώτηση.εσπασε η οθόνη μου καινθελω να κάνω επαναφορά το κινητό για να το δώσω.αλλα δεν έχω πρόσβαση στο μενού αφού δεν μου δίνει αφη.ειμαι ρουτ.

Υπάρχει περίπτωση να λειτουγησει με ποντίκι ; η με κάποιον άλλον τρόπο να έχω πρόσβαση στην οθόνη;

Αν δεν έχεις custom recovery τότε δοκίμασε με κλειστό τηλέφωνο Power on+volume down πατημένα ταυτόχρονα και όταν εμφανιστεί το λογότυπο της lg αφήνεις στιγμιαία και ξαναπατας έτσι θα κάνεις hard reset αλλιώς μέσω του υπολογιστή.

Αν δεν έχεις custom recovery τότε δοκίμασε με κλειστό τηλέφωνο Power on+volume down πατημένα ταυτόχρονα και όταν εμφανιστεί το λογότυπο της lg αφήνεις στιγμιαία και ξαναπατας έτσι θα κάνεις hard reset αλλιώς μέσω του υπολογιστή.

Έχω custom recover και συτονκανω που λες..αλλα με βγάζει στην επιλογή να πρέπει να πατήσω wipe....αλλα γω δεν μπορώ να πατήσω τίποτα λόγο οθόνης.

Έχω custom recover και συτονκανω που λες..αλλα με βγάζει στην επιλογή να πρέπει να πατήσω wipe....αλλα γω δεν μπορώ να πατήσω τίποτα λόγο οθόνης.

Γιατί δεν το συνδέεις με το LG up να περάσεις τη ρομ ώστε να είναι καθαρό? Εναλλακτικά με το LG pc suite και να κάνεις μια επιδιόρθωση, θα σου περάσει stock recovery και θα το κάνει unroot.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Γιατί δεν το συνδέεις με το LG up να περάσεις τη ρομ ώστε να είναι καθαρό? Εναλλακτικά με το LG pc suite και να κάνεις μια επιδιόρθωση, θα σου περάσει stock recovery και θα το κάνει unroot.

Γιατί τονσυνδεω και δεν το βλέπει.αλλιως και αυτό θα το έκανα.

Ναι γι'αυτο σου είπα αν έχεις custom recovery δε γίνεται οπότε κανε αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω.Αν δε γίνεται ούτε αυτό δοκίμασε με lg flashtool βαζιντας το σε download mode και ξαναπερνας τη rom αυτό σίγουρα θα δουλέψει.

Edited by dimitrinhio_1

Γιατί τονσυνδεω και δεν το βλέπει.αλλιως και αυτό θα το έκανα.

Τότε έχουν πειραχτεί και άλλα πράγματα από το πέσιμο εκτός από την οθόνη, αλλά το ζήτημα είναι ότι αν μπαίνει σε custom recovery θα καταλάβουν ότι το πείραξες. Και επαναφορά να κάνεις το ρουτ και το custom recovery δεν φεύγουν. Πρέπει να βρεις τρόπο να περάσεις τη ρομ.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Τότε έχουν πειραχτεί και άλλα πράγματα από το πέσιμο εκτός από την οθόνη, αλλά το ζήτημα είναι ότι αν μπαίνει σε custom recovery θα καταλάβουν ότι το πείραξες. Και επαναφορά να κάνεις το ρουτ και το custom recovery δεν φεύγουν. Πρέπει να βρεις τρόπο να περάσεις τη ρομ.

Ναι σωστά.νόμιζα ότι θα φυγουν με επαναφορά αλλά δεν.

Θα προσπαθήσω να φλασςρω ξανά ρομ

Άλλωστε ως ανταλλακτηκα το δίνω αλλά θέλω να φυγουν τα δικά μου από μέσα .

προσωπικά θα το άλλαζα με το 6p αλλά η τιμή του είναι κοροϊδία .

Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv