kogos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Μια ακόμα ερώτηση. Θυμάμαι σε λολιποπ πως υπήρχε επιλογή για το εφέ που σβήνει η οθόνη. Δεν μιλάω για το εφέ που επανέρχεται από lockscreen αλλά το εφέ που σβήνει. Σε mm δεν μπορώ να βρώ τη σχετική επιλογή. Έχει μετακινηθεί κάπου που δεν την έχω βρει ή έχει αφαιρεθεί κι αυτό στην mm??? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Μια ακόμα ερώτηση. Θυμάμαι σε λολιποπ πως υπήρχε επιλογή για το εφέ που σβήνει η οθόνη. Δεν μιλάω για το εφέ που επανέρχεται από lockscreen αλλά το εφέ που σβήνει. Σε mm δεν μπορώ να βρώ τη σχετική επιλογή. Έχει μετακινηθεί κάπου που δεν την έχω βρει ή έχει αφαιρεθεί κι αυτό στην mm??? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέταξε έξω το χρησιμότερο εφέ tv shut down like αλλά άφησε πολλά εφέ διαφάνειας τα οποία πάνω κάτω τα ίδια είναι, kudos to LG. Η λογική της LG είναι think different. Και μη χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Πέταξε έξω το χρησιμότερο εφέ tv shut down like αλλά άφησε πολλά εφέ διαφάνειας τα οποία πάνω κάτω τα ίδια είναι, kudos to LG. Η λογική της LG είναι think different. Και μη χειρότερα. Νομίζω πως τα εφέ διαφάνειας δεν είναι για σβήσιμο οθόνης αλλά για τις εναλλαγές, σωστά? Τα εφέ στησίματος υπάρχουν κάπου? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλημέρα σας, δυστυχώς ακόμα να παραλάβω την 6.0 καθώς έχω ένα πορτογαλικό της ΤΜΝ. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τη βάλω εγω χειροκίνητα και τι επιπτώσεις θα έχει σε θέμα εγγύησης. Επίσης πως γίνεται να την έχουν πάρει όλα τα πορτογαλικά άλλων παρόχων συμφωνα με το site και να μην την έχει πάρει ο δικός μου πάροχος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλημέρα σας, δυστυχώς ακόμα να παραλάβω την 6.0 καθώς έχω ένα πορτογαλικό της ΤΜΝ. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τη βάλω εγω χειροκίνητα και τι επιπτώσεις θα έχει σε θέμα εγγύησης. Επίσης πως γίνεται να την έχουν πάρει όλα τα πορτογαλικά άλλων παρόχων συμφωνα με το site και να μην την έχει πάρει ο δικός μου πάροχος ? μαλλον επεσες σε φτωχο παροχο:lol: κατεβασε την εφαρμογη lg phone from και κατω γραφει ποια ρομ ειναι ακριβως για το τηλεφωνο σου.επισης κατεβασε οποιαδηποτε επισημη ρομ για το lg g3 (d855) σε αρχειο kdz και με το flashtool περασε την. η με το lg up αλλο προγραμμα νεωτερο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλημέρα σας, δυστυχώς ακόμα να παραλάβω την 6.0 καθώς έχω ένα πορτογαλικό της ΤΜΝ. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τη βάλω εγω χειροκίνητα και τι επιπτώσεις θα έχει σε θέμα εγγύησης. Επίσης πως γίνεται να την έχουν πάρει όλα τα πορτογαλικά άλλων παρόχων συμφωνα με το site και να μην την έχει πάρει ο δικός μου πάροχος ? Αν βάλεις την 6 αλλού παροχου χάνεις την εγγύηση που έχεις. Ο κάθε παροχος δίνει την εκάστοτε αναβάθμιση όταν αυτός κρίνει ότι την έχει έτοιμη,προσθετοντας κάποια δικά του στοιχεία. Μπορείς να περιμένεις λοιπόν την επίσημη έκδοση η να περάσεις οποία εσύ θέλεις. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Νομίζω πως τα εφέ διαφάνειας δεν είναι για σβήσιμο οθόνης αλλά για τις εναλλαγές, σωστά? Τα εφέ στησίματος υπάρχουν κάπου? Σωστά, spot on. Δεν υπάρχουν πουθενά. Ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά εκτός play store, κάτι είχα διαβάσει παλιότερα αλλά δεν το θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Σωστά, spot on. Δεν υπάρχουν πουθενά. Ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά εκτός play store, κάτι είχα διαβάσει παλιότερα αλλά δεν το θυμάμαι καλά. Γεια σας.εχω το lg g3 το οποιο νομοζω οτι εχει μια καλη καμερα.ποσο καλυτερη νομιζεται οτι ειναι η καμερα του htc10 η του s7.με αλλα λογια ποσο εχουν προχορισει οι καμερες των 2016 ναβαρχιδων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Γεια σας.εχω το lg g3 το οποιο νομοζω οτι εχει μια καλη καμερα.ποσο καλυτερη νομιζεται οτι ειναι η καμερα του htc10 η του s7.με αλλα λογια ποσο εχουν προχορισει οι καμερες των 2016 ναβαρχιδων? φανταζομαι οτι εδω κανεις δεν εχει htc10 η s7 οποτε μαλλον θα σου πω οτι η καμερα του g3 ειναι πολυ καλη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με το εικονίδιο που εμφανίζεται όταν μειωνεις/αυξάνεις την ένταση; Έχει κάπου ένα μήνα που δεν χάνεται από μόνο του και πρέπει να πατήσω σε κάποιο σημείο της οθόνης για να χαθεί. Μιλάω για 32αρι γερμανικό G3 με την 6.0 Καμία βοήθεια κάνεις; Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εγω με την 6.0 εχω αθλιο σημα gps...δεν με κλειδωνει με τιποτα... Μπραβο στην lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Γεια σας.εχω το lg g3 το οποιο νομοζω οτι εχει μια καλη καμερα.ποσο καλυτερη νομιζεται οτι ειναι η καμερα του htc10 η του s7.με αλλα λογια ποσο εχουν προχορισει οι καμερες των 2016 ναβαρχιδων? Παίζει και το G5 μέσα https://www.youtube.com/watch?v=lqWL4_i45C0 στα κινητά που πρέπει να κοιτάξεις εφόσον σε ενδιαφέρει η φωτογραφία. Προσωπικά δεν θα επέλεγα το htc10 για την κάμερα σε σχέση με το s7. Διαφορά υπάρχει περισσότερο σε ανεπαρκές φωτισμό και βέβαια όταν ασχοληθείς με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις της έκθεσης αλλά μη περιμένεις σε πρακτικό επίπεδο εκτόξευση πόσο μάλλον σε έντονο φωτισμό ιδιαίτερα στο αυτόματο αυτό γιατί το δυναμικό εύρος του αισθητήρα είναι μικρό ακόμα και με το hdr ενεργοποιημένο σε σχέση με μια compact κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παίζει και το G5 μέσα https://www.youtube.com/watch?v=lqWL4_i45C0 στα κινητά που πρέπει να κοιτάξεις εφόσον σε ενδιαφέρει η φωτογραφία. Προσωπικά δεν θα επέλεγα το htc10 για την κάμερα σε σχέση με το s7. Διαφορά υπάρχει περισσότερο σε ανεπαρκές φωτισμό και βέβαια όταν ασχοληθείς με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις της έκθεσης αλλά μη περιμένεις σε πρακτικό επίπεδο εκτόξευση πόσο μάλλον σε έντονο φωτισμό ιδιαίτερα στο αυτόματο αυτό γιατί το δυναμικό εύρος του αισθητήρα είναι μικρό ακόμα και με το hdr ενεργοποιημένο σε σχέση με μια compact κάμερα. Αυτο πιστευω και εγω Το μεγαλο προβλημα των samsung ειναι οτι εβλεπες την φωτο στο κινητο κ ηταν τελεια.οταν την εβαζα στο cpu ηταν χαλια.δεν ξερω αν το εχει αυτο το s7 γιατι πραγματικα ειναι κοροιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αυτο πιστευω και εγω Το μεγαλο προβλημα των samsung ειναι οτι εβλεπες την φωτο στο κινητο κ ηταν τελεια.οταν την εβαζα στο cpu ηταν χαλια.δεν ξερω αν το εχει αυτο το s7 γιατι πραγματικα ειναι κοροιδια. Δεν είναι πρόβλημα των Samsung αλλά του μεγέθους των αισθητήρων και αφορά κάθε κάμερα/κατασκευαστή γιατί διαφέρει το circle of confusion coc μειώνεται όσο ο αισθητήρας μικραίνει παράλληλα όσο αυξάνει το μέγεθος της αποτύπωσης χαρτί ή οθόνη επιτείνεται το πρόβλημα, δυστυχώς δεν μπορείς να προσπεράσεις τους νόμους της φυσικής. Αυτοί οι δύο λόγοι ή ο ένας όπως το μετράει κανείς ευθύνεται για την διακριτή υποβάθμιση της ποιότητας της φωτογραφίας στην οθόνη του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Εχω το LG G3 και τις τελευταιες 3 εβδομαδες εχω συναντησει ενα σημαντικο προβλημα! (android 6) Εαν κλεισω το wifi την επομενη φορα που θα παω να το ανοιξω, με το μολις πατησω ενεργοποιηση αυτου, το κινητο κανει επανεκινηση και δεν ξανα ανοιγει ποτε! κολλαει στην ενδειξη του LG! οποτε πρεπει καθε φορα να κανω εργοστασιακες και τις ρυθμισεις μου και μετα λειτουργει μια χαρα! του εχω ξανα περασει τον stock firmware με το flashtool αλλα παλι το ιδιο!!! εχει κανεις καποια ιδεα? Edited May 16, 2016 by JimmyTrelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Εγω με την 6.0 εχω αθλιο σημα gps...δεν με κλειδωνει με τιποτα... Μπραβο στην lg. Φίλε πριν ένα μήνα έβαλα την 6.0 έχω καμπάνα σήμα με γύρω στους 14 δορυφόρους και απο ότι βλέπω δεν έχουν παράπονα. Μήπως το καπάκι από πίσω δεν είναι κλειστό καλά ή σήκωσε λίγο τις ακιδες από το κινητό να πατάνε καλά πάνω στο καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Εχω το LG G3 και τις τελευταιες 3 εβδομαδες εχω συναντησει ενα σημαντικο προβλημα! (android 6) Εαν κλεισω το wifi την επομενη φορα που θα παω να το ανοιξω, με το μολις πατησω ενεργοποιηση αυτου, το κινητο κανει επανεκινηση και δεν ξανα ανοιγει ποτε! κολλαει στην ενδειξη του LG! οποτε πρεπει καθε φορα να κανω εργοστασιακες και τις ρυθμισεις μου και μετα λειτουργει μια χαρα! του εχω ξανα περασει τον stock firmware με το flashtool αλλα παλι το ιδιο!!! εχει κανεις καποια ιδεα? με το flashtool εκανες cse εγκατασταση που διαγραφει τα παντα ουτως ωστε να κανει καθαρη εγκατασταση? επισης επειδη γηναμε και φακιρηδες για να βρισκουμε λυσεις μηπως και η μπαταρια ειναι στα τελευταια της? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 με το flashtool εκανες cse εγκατασταση που διαγραφει τα παντα ουτως ωστε να κανει καθαρη εγκατασταση? επισης επειδη γηναμε και φακιρηδες για να βρισκουμε λυσεις μηπως και η μπαταρια ειναι στα τελευταια της? οχι δεν εκανα cse εγκατασταση...εκανα normal..να το κανω cse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) οχι δεν εκανα cse εγκατασταση...εκανα normal..να το κανω cse? Εννοείτε.Όσοι γράφουν για προβλήματα με την 6.0 συνήθως είναι αυτός ο λόγος Και στήσιμο από τιν αρχή τις εφαρμογές που θέλεις να βάλεις Edited May 17, 2016 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπέρα, Το κινητό αξίζει τα 210 ευρώ που κάνει τώρα καινούριο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Λάθος νήμα please delete Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 αν δεν έχεις πολύ μεγάλες απαιτήσεις την παλεύει για κανένα χρόνο ακόμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπέρα, Το κινητό αξίζει τα 210 ευρώ που κάνει τώρα καινούριο;; Το 32αρι επεσε τοσο? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 οι κάρτες από 64GB και πάνω είναι υποχρεωτικά exfat, αλλιώς δεν γίνεται να λειτουργήσουν οπότε και τα κινητά android αυτό το πράγμα κάνουν σε περίπτωση format για 16 & 32 πρέπει να το κάνεις μέσω υπολογιστή το οποίο λειτουργεί μια χαρά χρόνια τώρα σε διάφορες συσκευές που έχω δοκιμάσει μεταξύ των οποίων και το g3 φυσικά, αλλιώς θα στο κάνει fat32 το οποίο είναι περιοριστικό εγώ τη 32αρα μου την έχω exfat από υπολογιστή και ποτέ δεν είχα θέμα είτε την έβαζα σε pc είτε σε κινητό Eγω παντως εκανα format στο G3 μεσα απο CM13 σε καινουρια 64GB Kingston και μου την εκανε FAT32. Τα Windows by default κανουν exFAT (απο 64GB και πανω) αλλα υπαρχουν προγραμματακια που κανουν force σε FAT32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
floga Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Γεια σας Σε LG G3 έχω περάσει το Android 6. Δεν είναι σε root το κινητό G3 γιατί μου το ζέσταινε Ένα πρόγραμμα που θέλω όμως χεριάζετε root. Πείτε μου όσοι έχετε κάνει εάν σας ζεσταίνετε πολύ κ λύσεις στο θέμα, Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να κάνω κάποιες φορές που το χεριάζομε (root) κ να επαναφέρω πάλι το κινητό στο κανονικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts