ntragas Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το κινητακι μου δεν το εχει δει το φως της μερας. Εχει κιτρινίσει ομως 3 φορες η οθονη. Κανετε λαθος για την χρηση αν ειναι να βγαλει προβλημα η συσκευη θα το βγαλει , πιστεψτε με λογο δουλειας δεν το ακουμπαω καν το κινητο μονο τηλεφωνα email μηνυματα ειμαι ΟΥΤΕ μια εφαρμογη απο το play store δεν εχω ουτε καμερα δεν ανοιγω ΦΑΝΤΑΣΟΥ. Το g3 ειναι ενα μετριο κατασκευαστηκα τηλεφωνο. Ειναι λογικο εδω μεσα να ακουτε περισσοτερα προβληματα αν εμπαινε οποιος εχει το g3 και ελεγε "τι καλο τηλεφωνο εχω δεν χαλαει παει σφαιρα κλπ" δεν θα υπηρχε και λογος υπαρξης του νηματος... ο κοσμος τρεχει στα φορουμ για να βρει λυσεις αν εχει προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το κινητακι μου δεν το εχει δει το φως της μερας. Εχει κιτρινίσει ομως 3 φορες η οθονη. Κανετε λαθος για την χρηση αν ειναι να βγαλει προβλημα η συσκευη θα το βγαλει , πιστεψτε με λογο δουλειας δεν το ακουμπαω καν το κινητο μονο τηλεφωνα email μηνυματα ειμαι ΟΥΤΕ μια εφαρμογη απο το play store δεν εχω ουτε καμερα δεν ανοιγω ΦΑΝΤΑΣΟΥ. Το g3 ειναι ενα μετριο κατασκευαστηκα τηλεφωνο. Ειναι λογικο εδω μεσα να ακουτε περισσοτερα προβληματα αν εμπαινε οποιος εχει το g3 και ελεγε "τι καλο τηλεφωνο εχω δεν χαλαει παει σφαιρα κλπ" δεν θα υπηρχε και λογος υπαρξης του νηματος... ο κοσμος τρεχει στα φορουμ για να βρει λυσεις αν εχει προβληματα... Σωστο αυτο που λες γιατι υπαρχει και η αστοχια υλικου.απλα στο φορουμ διαβαζουμε για προβληματα απιθανα και σε πολλες αποριες αφου δοθει απαντηση/λυση ο ερωτων απαντα ευχαριστω δεν...το προσεξα.οσω για την ποιοτητα υλικων εχω αντιθετη αποψη θεωρω οτι ειναι αξιοπρεπεστατη συσκευη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_100 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπερα στην παρεα,επανερχομαι στο προβλημα του τηλεφωνου lg g3 με το gps που συχνα χανει το σημα και σε επικοινωνια με την lg hellas μολις ειπα το μαγαζι που αγορασα το τηλεφωνο μου ειπε οτι ειναι απολυτος φυσιολογικο να χανει το σημα γιατι το τηλεφωνο ειναι ευρωπαικο και οχι φτιαγμενο για vodafone,wind,cosmote....και κατα 99% δεν εχει προβλημα το τηλεφωνο,δηλαδη ρε παιδια το gps θα δουλευει σωστα μονο στην τσεχια απο οπου ειναι το κινητο???ειλικρηνα στην αρχη νομιζα οτι μου κανει πλακα αλλα επεμενε και μαλιστα συμβαινει αυτο γιατι οι ενημερωσεις που βγαζει η καθε χωρα ειναι για τη χωρα του μονο μου ειπε..με εκνευρισε τοσο πολυ που ηθελα να τη βρισω,σε εποικινωνια που ειχα με την procordia που ειπε οτι ειναι η πρωτη φορα που το ακουει αυτο και δεν ισχυει και οτι το gps του τηλεφωνου δουλευει παντου....και να το στηλω σε αυτους να το δουν το τηλεφωνο ειναι ακομα σε εγγυηση στοκ,επειδη εγω ειμαι στην κερκυρα και το service στην αθηνα εχει καποιος ποιο εμπειρος να με συμβουλεψει τι να κανω???δηλαδη αν περασω τη ρομ απο cosmote ας πουμε θα φτιαξει το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Και εγώ νομίζα ότι αυτοί στα τηλεφωνικά κέντρα ακούνε τα κουφα του κόσμου. :'( Sent from my C6802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) δηλαδη αν περασω τη ρομ απο cosmote ας πουμε θα φτιαξει το τηλεφωνο?Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει σιμ η το λογισμικο με το GPS...Πρωτη φορα ακουω/διαβαζω κατι τετοιο.Αντε να υποθεσω πως αναλογως την sim παιρνει και την ενημερωση τοποθεσια το aGPS απο το δικτυο αλλα δεν νομιζω να εχει να κανει με κατι τετοιο.Ενδεχομενως να εχει προ ρυθμισμενo αλλο NTP server το κινητο εφοσον δεν εχει περασμενη μεσα "ελληνικη" εκδοση και ως αποτελεσμα εχει να αναζητα θεσεις δορυφορων που αφορουν αλλη χωρα απο την Ελλαδα.Αυτο βεβαια αλλαζει πολυ απλα με μια εφαρμογη αλλα απαιτει ρουτ και μαλλον κατι εχει να προσφερει γιατι στις ρομ που βγαζει στη σειρα fulmics , κατα τον aroma installer εχει επιλογη να ρυθμισει ο καθενας σε τι region βρισκεται για γρηγοροτερη ληψη σηματος. Εγω παρατηρησα το εξης : Το πασχα που εφυγα και πηγα ευβοια βορειο-κεντρικα , για 270χλμ δρομο το σημα δεν χαθηκε ποτε.Χτες που κινομουν στο κεντρο συγκεκριμενα περασα εξω απο procordia , επειδη μου χαλασε εκεινη τη στιγμη η βαση το τζαμιου και το ακουμπησα ξαπλα μπροστα στο λεβιε , ειδα οτι το εχασε ... αλλα μιλαμε για σημειο με πολυ στενο δρομο και 5οροφα κτηρια οποτε δεν μπορω να πω οτι εξεπλαγην απο κατι τετοιο γιατι οταν το πηρα στο χερι στο υψος του τιμονιου το σημα το βρηκε αμεσως. Ολα αυτα με fulmics 5 . Τι εκδοση εχει το τηλεφωνο σου ; Edited May 5, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_100 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 το τηλεφωνο εχει την εκδοση 6 v30c...το λειτουργω με το προγραμμα sygin αγορασμενο το οποιο λειτουργουσα πριν σε ενα galaxy s3 και ηταν αψογο,το εχω δοκιμασει και με αλλα προγραμματα παλι με το ιδιο αποτελεσμα δηλαδη να χανει το σημα, το τηλεφωνο το εχω σε βαση στο παρμπριζ του αυτοκινητου χωρις θηκη μονο του στη βαση και με χρηση μονο τους αισθητηρες της συσκευης χωρις wifi και δυκτια..και χανει το σημα σε ασχετα σημεια χωρις κτηρια δεξια η αριστερα και χωρις εμποδια..αυτο που πιστευω ειναι οτι εχει προβλημα η συσκευη η αδυναμο gps δεκτη γιατι διπλα διπλα με ενα galaxy s4 mini με τον ιδιο πλοηγο εκεινο ηταν αψογο και το g3 εχανε το σημα...τι να κανω ομως να το στηλω και να μεινω κανα μηνα χωρις τηλεφωνο..στη procordia μου ειπαν οτι το δοκιμαζουν με το google maps αλλα εγω θελω να δουλευει χωρις δεδομενα...θα πει κανεις γιατι δεν παιρνω ενα σκετο gps αλλα 500 ευρω τηλεφωνο και να κανει τετοια τρελα...και σε φορουμ στο εξωτερικο διαβασα οτι εχουν αρκετοι προβλημα με το gps κατι γινετε λενε με το agps και δημιουργει το προβλημα..τωρα τι ακριβως δεν καταλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Δοκιμασε και αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/solved-gps-lock-issue-t3109285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_100 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 αυτο απο οτι καταλαβαινω θελει δεδομενα ανοικτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Οχι , καμια σχεση απλα φροντισε να ειναι ενεργοποιημενες οι επιλογες εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_100 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ευχαριστω πολυ το δοκιμαζω και θα ενημερωσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά με ΟΤΑ σε ελληνικό έπρεπε να έχω πάρει mm ή περιμένω ακόμη ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά με ΟΤΑ σε ελληνικό έπρεπε να έχω πάρει mm ή περιμένω ακόμη ? Ευχαριστώ Η κοπελα μου και ο αδερφος της δεν εχουν παρει ΟΤΑ αλλα το pc suite τους βγαζει αναβαθμιση. Συνεδεσετο στο pc suite και θα σου ερθει εκτος και αν το κινητο σου ειναι καποιου παροχου. Κατεβασε το lg phone from και δες ποια εκδοση λογισμικου σου βγαζει ως τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leeds13 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλημερα...τρεις μερες τωρα μια δυο φορες την μερα σε ασχετο χρονο κ ωρα μου πεταει μνμ...''η εφαρμογη cosmote εχει σταματησει'' και μου ''νεκρωνει'' το σημα....τι μπορει να εχει;;υγ...απο ρομ εχω την mm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Η κοπελα μου και ο αδερφος της δεν εχουν παρει ΟΤΑ αλλα το pc suite τους βγαζει αναβαθμιση. Συνεδεσετο στο pc suite και θα σου ερθει εκτος και αν το κινητο σου ειναι καποιου παροχου. Κατεβασε το lg phone from και δες ποια εκδοση λογισμικου σου βγαζει ως τελευταια. Ευχαριστώ όλα ok ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Τελικά σήμερα το G3 και εγώ μετά από 15 μήνες πήραμε διαζύγιο. Κατέληξα στο φοβερό Nexus 5X και έχω πάθει πλάκα. Ευχαριστώ το forum για όλη τη βοήθεια. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Αρχικά άρχισε να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία οταν το κινητό ήταν με screen off, μετα σταματησε να δουλεύει το bluetooth, μετά το wifi, και άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία. Στο mac adress έχει unknown διεύθυνση και το wifi προσπαθεί συνεχώς να ανοίξει και κάνει reboots μετά από λίγα λεπτά. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας που τα προκαλεί αυτά ή είναι για αλλαγή πλακέτας? Sent from my Onda V975m using Tapatalk Edited May 7, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Αρχικά άρχισε να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία οταν το κινητό ήταν με screen off, μετα σταματησε να δουλεύει το bluetooth, μετά το wifi, και άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία. Στο mac adress έχει unknown διεύθυνση και το wifi προσπαθεί συνεχώς να ανοίξει και κάνει reboots μετά από λίγα λεπτά. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας που τα προκαλεί αυτά ή είναι για αλλαγή πλακέτας? Sent from my Onda V975m using Tapatalk η μπαταρια βρεθηκε ενοχη για αρκετα προβληματα μεχρι στιγμης. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Για πλακέτα δεν νομίζω. Να υποθέσω ότι αυτό συμβαίνει μετά από αναβάθμιση σε mm. Κάνε ένα hard reset και στήσιμο από την αρχή, σαν νέα συσκευή. Χωρίς αυτόματη επαναφορά δεδομένων. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Κι εγώ το άφησα το τηλ με αναβάθμιση στο G4 αλλά και με απροβλημάτιστη συμβίωση για 1 χρόνο...Άψογο vfm... Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 η μπαταρια βρεθηκε ενοχη για αρκετα προβληματα μεχρι στιγμης. Για πλακέτα δεν νομίζω. Να υποθέσω ότι αυτό συμβαίνει μετά από αναβάθμιση σε mm. Κάνε ένα hard reset και στήσιμο από την αρχή, σαν νέα συσκευή. Χωρίς αυτόματη επαναφορά δεδομένων. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, μετά από αναβάθμιση έγινε, αλλά όχι αμέσως. Έχω κάνει τα πάντα, άλλαξα 2-3 ρομ, έβαλα custom, έβαλα stock, hard reset, δεν βρίσκει Mac address με τίποτα. Μόνο kit Kat δεν δοκίμασα. Με mm δεν κάνει μόνο reboots, οποιαδήποτε άλλη Ρομ μετά από 1-2 λεπτά κάνει reboot συνέχεια. Ανέφερα την πλακέτα γιατί διάβασα στο xda περιπτώσεις με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, η λύση δόθηκε μόνο με αλλαγή πλακέτας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Τελικά σήμερα το G3 και εγώ μετά από 15 μήνες πήραμε διαζύγιο. Κατέληξα στο φοβερό Nexus 5X και έχω πάθει πλάκα. Ευχαριστώ το forum για όλη τη βοήθεια. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Θα μπορούσες να κάνεις μια γρήγορη σύγκριση με βάση τις πρώτες σου εντυπώσεις; Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το LG με υπηρέτησε πίστα για 13 μήνες. Ηταν ένα εξαιρετικό τηλεφωνο μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα. Πρώτα δν έβρισκε την sim, μετα η οθόνη άρχισε το διάσημο fade to black και κάπου εκεί μετα την αναβάθμιση σε 6 χώρισαν οι δρόμοι μας. Τωρα για σύγκριση να πω τι μου αρέσει στην 5x και τι μου λείπει απο LG3.Ταχυτητα.....εντυπωσιακό , ειχα αμφιβολίες γιατί εχει και αυτο 2 γίγα αλλα φαίνεται οτι στο λογισμικό εχει γίνει απίστευτη δουλειά. Το λογισμικό ειναι το επόμενο , δεν υπαρχουν πια 2 εφαρμογές για φωρογραφιες, δεν υπάρχει όλο το bloat ware που έφερνε το LG στα γόνατα. Όλα ειναι απλά και πανέμορφα, θα το περιέγραφα ως μια πολύ iPhone εμπειρια. Η ταχύτητα ειναι τουλαχιςτον Χ3 σε όλα( δεν μιλάω για παιχνίδια αλλα για everyday use). Το σχέδιο....ποτε δεν χώνεψα το ημί κυλινδρικό σχήμα και το υλικό του LG3 , άλλωστε είχε φάει πολλές πτώσεις λόγω αυτού. Αντίθετα το Nexus εχει ένα υπέροχο candy bar form function που θυμίζει και πάλι iPhone. Για να καταλάβετε καλύτερα τα δυο τηλέφωνα έχουν ίδιο μέγεθος και το 5X φαίνεται μισό......Το υλικό κατασκευής ειναι ένα nexus like rubberized πλαστικό , σε συνδυασμό με τα round corners και το embedded στο ηχείο led , το Google imprint πίσω αλλα και το candy bar form το κανουν να νιώθει απίστευτα premium. Βέβαια παίζει τον ρόλο της και η μη αποσπώμενη μπαταρία που δίνει μια αίσθηση στοιβάροτητας στην κατασκευή που απέχει έτη φωτός απο το G3. Google imprint......απλά απίστευτο, ξεκλειδώνει το τηλεφωνο σε δέκατα δευτερολέπτου χωρίς τον κίνδυνο να κάνει κλήσεις η να ενεργοποιείται στην τσέπη σου (γνωστό πρόβλημα του LG G3). Αντίθετα η απόφαση για Usb c το Usb c cable φορτιστή της Google.....ειναι λίγο παράξενη αλλα μοιάζει λογικοτατη αν σκεφτείς οτι το 5Χ φορτίζει με 3000 mah και εχει 25% φόρτιση στο 8 λεπτό, 88% στο πενηντάλεπτο και 100% σε μια ώρα και 20 λεπτά. Πήρα και ένα USB to USB-C cable να μην πάνε χαμένα τα power banks που εχω. Γενικά θα έλεγα οτι ειναι άδικο να συγκρίνω το G3 με το 5Χ . Αντίθετα ακούω καλα σχόλια για το G4 με το 5X. Μου λείπουν το ράδιο, η micro sd . Αντίθετα δεν κατάλαβα την διαφορά QHD με 1080 p, βέβαια η οθόνη του LG3 φαίνεται απλά ανώτερη του 5Χ χωρίς όμως η ποιοτητα του δεύτερου να ειναι προβληματική η deal breaker. Φωτογραφίες και βίντεο το Google ειναι πολύ μπροστά. Αλλα το βασικότερο να θυμάστε ειναι οτι το 5X ειναι για εμεν iPhone killer.... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται λογική επιλογή αντικατάστασης και για μένα σε κάποια φάση (όχι ακόμα μιας δεν έχω κλείσει ούτε 10 μήνες με το g3). Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Είχε κανείς θέμα με σήμα μετά από αναβάθμιση σε mm? Ενώ έχω ιταλικό, έβαλα Ελληνικό kdz με το lg up και το σήμα παίζει τρελά. Είναι πάντα gsm only αλλά μπορεί να πάει από full σε 0 μπάρες χωρίς να μετακινηθω. Πλέον, οι περισσότεροι με ακούν με διακοπές σε σημεία που πριν ήταν καμπάνα. Και το σπίτι μου είναι σε περιοχή με πολύ καλη κάλυψη απο vodafone. Έχει κανείς άλλος ίδια εμπειρία? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 το παρατηρησα και εγω,και νομιζω οτι η mm εφερε καλα στοιχεια αλλα οπως καθε αλλη ρομ απο 2.2froyo:p εως τωρα εχει παντα ελειψεις, ισως και τεχνιτα, για να δικαιολογουν την επομενη..και την μεθεπομενη..αναβαθμηση.....που θα διορθωνουν τις ελειψεις.στο android αυτο με κουρασε πολυ.ποιο παλια ειχα για παραδειγμα το s3 και οταν πηρε αναβαθμηση το ξεπερασαν και τα φτηνοτερα κινεζικα:mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts