Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

dimitrinhio_1 said:
Έχω κάρτα μνήμης. Ισως να μου έβγαλε κάτι όταν έκανε την αναβάθμιση ομως δεν είμαι σίγουρος γιατί περάσε καιρός.

Μα δεν το βγαζει μονο οταν γινεται αναβαθμιση..το βγαζει σε καθε reboot.κ λογικα ειναι bug της 6.0.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

margas21 said:
δυστυχώς δεν άργησε να έρθει το κακό.Το ένα κουμπί της αυξομείωσης ήχου κάνει ένα τρίξιμο και συγκεκριμένα το κάτω.Μπορώ να το στείλω και να διορθωθεί μέσω εγγύησης ?

Ποσο καιρο ειναι η συσκευη;

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μετα απο reboot ρωταει παντα για την καρτα μνημης,οπως ρωταει καθε φορα που το συνδεουμε στο pc.δεν νομιζω οτι ειναι bug.
:ninja:

stauros2653 said:
μετα απο reboot ρωταει παντα για την καρτα μνημης,οπως ρωταει καθε φορα που το συνδεουμε στο pc.δεν νομιζω οτι ειναι bug.

Καταρχην γραψε μας τι σε ρωταει;κ δευτερον εχεις συναντησει σε αλλη εκδοση αυτο;;

Τριξιμο μου κανει το πισω καπακι από την πρωτη μερα που το πηρα κοντα στο volume down αλλα όχι το ιδιο το πληκτρο. Με χαλαει λιγο αλλα δεν εδωσα ποτε ιδιαιτερη σημασια. Θα επρεπε να ανυσηχω?

kp78 said:
Καταρχην γραψε μας τι σε ρωταει;κ δευτερον εχεις συναντησει σε αλλη εκδοση αυτο;;

Κ νομιζω δεν ρωταει.απλα βγαινει notification για καρτα μνημης..

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

stauros2653 said:

Τι ρωταει;;γιατι εμενα δεν ρωταει απλα το βγαζει σαν σημειωμα.

margas21 said:
δυστυχώς δεν άργησε να έρθει το κακό.Το ένα κουμπί της αυξομείωσης ήχου κάνει ένα τρίξιμο και συγκεκριμένα το κάτω.Μπορώ να το στείλω και να διορθωθεί μέσω εγγύησης ?

Αυτό μου το κάνει και εμένα το volume down σα να έχει ένα κενό

kp78 said:
Κ νομιζω δεν ρωταει.απλα βγαινει notification για καρτα μνημης..

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ρωταει;;γιατι εμενα δεν ρωταει απλα το βγαζει σαν σημειωμα.

εμενα ρωταει οταν το συνδεω σε pc αν αποδεχομαι την συνδεση παντα,για την καρτα βγαζει μονο μετα απο reboot σημειωση.

kp78 said:
Ο.κ roll εχεις την 6.0 οποτε ας το συζητησουμε λιγο..οταν βγαινει στις ειδοποιησεις το μνμ για την καρτα μνημης το διωχνω κ δεν ξαναεμφανιζεται μεχρι να ξαναανοιξω το κιν.ομως τι εννοεις δεν εχεις pin?δεν εχεις καρτα σιμ μεσα;οταν δινω το pin με βγαζει σε κλειδωμενη οθονη κ οχι στην αρχικη οπως γινοταν με την 5.0...

Έχω κάνει απενεργοποίηση στο pin και δεν μου το ζητάει κάθε φορά που κάνω power on.

Αυτό για να το κάνεις πρέπει να έχεις το puk αν το θυμάμαι καλά και μέσα από το μενού του τηλεφώνου αλλά που ακριβώς δεν θυμάμαι.

Τώρα να τα μπερδεύω και να μη θυμάμαι καλά το βλέπω δύσκολο γιατί το έκανα πριν ένα μήνα πρόσφατα!

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσο αναφορά για το adoptable storage δεν το επιτρέπει η LG αυτή είναι η πολιτική της, παρέα κάνει και η Samsung.

Κρίμα μιας και ήταν προαιρετικό και μπορούσε κάποιος που βγάζει βάζει τη κάρτα να μη το ενεργοποιούσε σαν εσωτερικό χώρο εμείς οι υπόλοιποι σε τι φταίμε.

Πάντως στις εφαρμογές σε ορισμένες όχι σε όλες στον αποθηκευτικό χώρο έχει επιλογή που θέλεις να αποθηκεύει τα δεδομένα νομίζω αυτό δεν υπήρχε στη lollipop ή δεν ήταν σε αυτό το σημείο η ρύθμιση.

Δε νομίζω ότι είναι bug η κάρτα σε κάθε boot του τηλεφώνου.

Guest YiorgosA

Υπαρχει τροπος να κατεβασουμε απευθειας το official kdz της marshmallow και να το φλασαρουμε με flash tool?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

YiorgosA said:
Υπαρχει τροπος να κατεβασουμε απευθειας το official kdz της marshmallow και να το φλασαρουμε με flash tool?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι βαλε την εφαρμογη lg phone from και κατω εχει λινκ με την ρομ που προοριζεται για το τηλ.σου κατεβασε την και φλασαρε με flashtool.

Edited by stauros2653

Guest YiorgosA

Εχω βαλει το lg phone from και για το μοντελο μου (πορτογαλικο) μου βγαζει τελευταια εκδοση την D85521A_00

......1020.kdz που νομιζω οτι ειναι η παλια lollipop.

Στο ιντερνετ ομως εχβ δει ορι για το πορτογαλικο έχει βγει κανονικα η mm

roll said:
Έχω κάνει απενεργοποίηση στο pin και δεν μου το ζητάει κάθε φορά που κάνω power on.

Αυτό για να το κάνεις πρέπει να έχεις το puk αν το θυμάμαι καλά και μέσα από το μενού του τηλεφώνου αλλά που ακριβώς δεν θυμάμαι.

Τώρα να τα μπερδεύω και να μη θυμάμαι καλά το βλέπω δύσκολο γιατί το έκανα πριν ένα μήνα πρόσφατα!

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσο αναφορά για το adoptable storage δεν το επιτρέπει η LG αυτή είναι η πολιτική της, παρέα κάνει και η Samsung.

Κρίμα μιας και ήταν προαιρετικό και μπορούσε κάποιος που βγάζει βάζει τη κάρτα να μη το ενεργοποιούσε σαν εσωτερικό χώρο εμείς οι υπόλοιποι σε τι φταίμε.

Πάντως στις εφαρμογές σε ορισμένες όχι σε όλες στον αποθηκευτικό χώρο έχει επιλογή που θέλεις να αποθηκεύει τα δεδομένα νομίζω αυτό δεν υπήρχε στη lollipop ή δεν ήταν σε αυτό το σημείο η ρύθμιση.

Δε νομίζω ότι είναι bug η κάρτα σε κάθε boot του τηλεφώνου.

roll που ησουν?χαθηκες...αργησες αλλα μας καλυψες σφαιρικα με την απαντηση σου..να σαι καλα!!ομως..που διαφωνω?στο οτι δεν ειναι bug ο.κ.μπορει να ειναι λειτουργια της 6.0.αλλα γιατι να μην εχει ρυθμιση να απενεργοποιηθει?δεν το εχω ξαναδει σε κανενα λειτουργικο αυτο.κ επειδη εγω το κλεινω αρκετεσ φορεσ το κιν ειναι καπως ενοχλητικο να διωχνεις ενα μνμ συνεχεια..οσο αναφορα το adoptable storage καπου διαβασα οτι μπορεις να το ενεργοποιησεις χωρις ροοτ..αν το χει κανει καποιος ας μας πει αν ειναι ευκολο κ αν αξιζει..κατα τ αλλα το τηλεφ.πεταει παιδια..ολα μεχρι στιγμης τελεια!!πολυ πιο γρηγορο και καλυτερο απο την 5.0!!

YiorgosA said:
Εχω βαλει το lg phone from και για το μοντελο μου (πορτογαλικο) μου βγαζει τελευταια εκδοση την D85521A_00

......1020.kdz που νομιζω οτι ειναι η παλια lollipop.

Στο ιντερνετ ομως εχβ δει ορι για το πορτογαλικο έχει βγει κανονικα η mm

κατεβασε οποια θες απο 30c και επανω και περνα την με flashtool.

kp78 said:
roll που ησουν?χαθηκες...αργησες αλλα μας καλυψες σφαιρικα με την απαντηση σου..να σαι καλα!!ομως..που διαφωνω?στο οτι δεν ειναι bug ο.κ.μπορει να ειναι λειτουργια της 6.0.αλλα γιατι να μην εχει ρυθμιση να απενεργοποιηθει?δεν το εχω ξαναδει σε κανενα λειτουργικο αυτο.κ επειδη εγω το κλεινω αρκετεσ φορεσ το κιν ειναι καπως ενοχλητικο να διωχνεις ενα μνμ συνεχεια..οσο αναφορα το adoptable storage καπου διαβασα οτι μπορεις να το ενεργοποιησεις χωρις ροοτ..αν το χει κανει καποιος ας μας πει αν ειναι ευκολο κ αν αξιζει..κατα τ αλλα το τηλεφ.πεταει παιδια..ολα μεχρι στιγμης τελεια!!πολυ πιο γρηγορο και καλυτερο απο την 5.0!!

Είπα δεν το επιτρέπει η LG και μερικές άλλες http://www.xda-developers.com/android-6-0s-adoptable-storage-not-supported-by-lg-g5-and-samsung-galaxy-s7-s7-edge/ γιαυτό δεν βγάζει επιλογή για φορητό ή εσωτερικό χώρο όπως βλέπεις στο screenshot στην ιστοσελίδα. Είναι από την LG απενεργοποιημένη η δυνατότητα αυτή του λειτουργικού, άσχετο που το πετάει μάλλον για να κάνεις εξαγωγή της κάρτας ευκολότερα, κρίμα ποιος βγάζει κάρτες σήμερα υπάρχουν τόσες δυνατότητες για μεταφορά αρχείων κολλήσαμε στο παρελθόν από συνήθεια ή κάτι άλλο κρύβει αυτή η κίνηση.

Κάτι άλλο που συνάντησα στη mm δεν θυμάμαι με τη lollipop κάτι τέτοιο έχει βάλει καρφίτσα σε κάθε παράθυρο και όσες είναι καρφιτσωμένες δεν καθαρίζονται μαζικά αλλά παραμένουν βολικό να έχεις αυτές που χρησιμοποιείς περισσότερο και να αδειάζεις το τοπίο όταν έχει γίνει παρέλαση.

Αυτό με τη ενεργοποίηση χωρίς root μάλλον είναι για αποθηκευτικό μέσο μέσω usb OTG λεπτομέρειες για την πλειονότητα σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Μη κάνεις επανεκκινήσεις στο κινητό μια φορά κάθε μήνα ή όποτε υπάρχει πρόβλημα είναι ok.

tricky_tracky said:
Τριξιμο μου κανει το πισω καπακι από την πρωτη μερα που το πηρα κοντα στο volume down αλλα όχι το ιδιο το πληκτρο. Με χαλαει λιγο αλλα δεν εδωσα ποτε ιδιαιτερη σημασια. Θα επρεπε να ανυσηχω?

εμενα ακριβώς στην γωνία απο το volume down...

dimitrinhio_1 said:
Αυτό μου το κάνει και εμένα το volume down σα να έχει ένα κενό

κάνει ένα τρίξιμο που στο volume up δεν το κάνει..

kp78 said:
Μα δεν το βγαζει μονο οταν γινεται αναβαθμιση..το βγαζει σε καθε reboot.κ λογικα ειναι bug της 6.0.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποσο καιρο ειναι η συσκευη;

γύρω στον 1,5 μήνα.......

roll said:
Ασφαλώς, τι έκανες τελικά ελπίζω να είσαι ήδη με mm. :)

Ναί από χθές το βράδυ είμαι με την ΜΜ σε Γαλλικό 32άρι.

Όλα πήγαν καλά και σήμερα πού ασχολήθηκα αρκετά έχω να

πώ ότι έχει βελτιώσεις,όχι μεγάλες κατά την γνώμη μου(και με την 5 μιά

χαρά ήταν)αλλά το έχω μόνο 20 μέρες.Έχει μιά συνολικά καλύτερη αίσθηση,

ταχύτατο ήταν και είναι,περισότερες επιλογές στίς ρυθμίσεις,καλύτερο μενού στό

παράθυρο της quick cairle Θήκης πού το έχω(παρεπιπτόντως φοβερή θήκη).Στή μπαταρία διαφορά σήμερα δεν είδα.

Καί επειδή είχα κάποιες αμφιβολίες χθές, τελικά σίγουρα άξιζε πού έκανα τώρα την αναβάθμιση.

Μία απορία μόνο έχω,σχετικά με την κάμερα,πού είδα δύο αλλαγές.Έγινε πιό πρακτική η διαγραφή

των φωτογραφιών,και όταν γίνεται η αλλαγή μπροστά με πίσω κάμερα,ή το αντίθετο η οθόνη είναι θαμπή για 2 δευτ.

Τό έχει δεί και κάποιος άλλος ή μόνο σε μένα συμβαίνει;

kotzak45 said:

παράθυρο της quick cairle Θήκης πού το έχω(παρεπιπτόντως φοβερή θήκη).Στή μπαταρία διαφορά σήμερα δεν είδα.

Καί επειδή είχα κάποιες αμφιβολίες χθές, τελικά σίγουρα άξιζε πού έκανα τώρα την αναβάθμιση.

Μία απορία μόνο έχω,σχετικά με την κάμερα,πού είδα δύο αλλαγές.Έγινε πιό πρακτική η διαγραφή

των φωτογραφιών,και όταν γίνεται η αλλαγή μπροστά με πίσω κάμερα,ή το αντίθετο η οθόνη είναι θαμπή για 2 δευτ.

σε όλους συμβαίνει,είναι επειδή γυρίζει η κάμερα..

Επίσης να πω πως ζεσταίνεται πιο εύκολα με την 6.Το δοκίμασα και είμαι 100 % πως ζεσταίνεται πιο εύκολα !

kotzak45 said:

Όπως τα λες είναι το έχει αυτό κατά την εναλλαγή στις κάμερες.

Κάτι άλλο που άλλαξε προς το καλύτερο στο Google photos κάθε φορά που επεμβαίνεις στις φωτογραφίες με τις δυνατότητες της ίδιας της εφαρμογής, όχι άλλης, αντικαθιστά τη φωτογραφία και δεν φτιάχνει αντίγραφο, καλό το βρίσκω αφού μπορείς να δεις την αρχική φωτογραφία όποτε το θελήσεις γιατί να υπάρχουν δύο αντίγραφα, ήταν κάτι που μπέρδευε κατά τη γνώμη μου.

margas21 said:
σε όλους συμβαίνει,είναι επειδή γυρίζει η κάμερα..

Επίσης να πω πως ζεσταίνεται πιο εύκολα με την 6.Το δοκίμασα και είμαι 100 % πως ζεσταίνεται πιο εύκολα !

Αυτό με την κάμερα συμβαίνει με όλους με τη ΜΜ;

Γιατί στην 5 το θάμπωμα δεν υπήρχε καθόλου.

kotzak45 said:
Αυτό με την κάμερα συμβαίνει με όλους με τη ΜΜ;

Γιατί στην 5 το θάμπωμα δεν υπήρχε καθόλου.

στην 6 συμβαίνει σε όλους ναι..δεν είναι πρόβλημα,απλά γυρίζει η κάμερα και θέλει ας πούμε τον χρόνο της

Εκανα αναβαθμιση σε 6 μέσω LG PC SUITE πριν από 2 μερες και όλα πηγαν καλα. Είναι πιο γρηγορο. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι πλέον οι φάκελοι με τα προγράμματα στις αρχικες οθονες εχουν ένα μέγεθος και δεν μεγαλώνουν. Χθες βράδυ δεν μπορουσα να μπω στο Internet μεσω wi fi. Εκανα μια επανεκκίνηση και από τοτε το τηλεφωνο εμφανίζει ENA LOOP. Εμφανίζεται το σημα της LG, μετα λεει εγκατασταση εφαρμογων, μετα από λιγο σβήνει και ξανα τα ίδια. Αυτό σταματα μόνο αν βγάλω την μπαταρία. Ξέρει κανεις κάτι;;;