Jump to content

tricky_tracky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tricky_tracky

  • Ημ. Γέννησης 26/02/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tricky_tracky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια. Εχω σταθερο vodafone και απο σημερα το πρωι αντιμετωπιζω προβλημα στο youtube, εχει ενεργοποιηθει η περιορισμενη προσβαση απο διαχειριστη χωρις δυνατοτητα απενεργοποιησης. Αυτο συμβαινει με ολες τις συσκευες που ειναι συνδεμενες στο δικτυο ασχετα αν ειναι συνδεμενες με λογαριασμο google (κινητα και σταθεροι υπολογιστες, apps και browsers). Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην μπορω να δω σχολια και συγκεκριμενα video. Το προβλημα φευγει μονο αν χρησιμοποιησω vpn. Βαζοντας δεδομενα σε κινητο cosmote και nova το προβλημα επισης εξαφανιζεται. Αντιστοιχα βαζοντας δεδομενα σε κινητο vodafone το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει. Ψαχνοντας στο internet βρηκα ατομα απο εξωτερικο να εχουν το ιδιο προβλημα με συγκεκριμενους παροχους, κατι που με κανει να πιστευω οτι κατι εχει συμβει με τη vodafone. Για την ωρα δεν εχω συναντησει προβλημα σε αλλα sites αλλα σιγουρα θα υπαρχει. Γνωριζουμε κατι, αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω.
  2. Παιδια και μενα Pirelli ειναι της on. Αν και εχει μισο χρονο που δεν εχω on και φοβαμαι να το κανω upgrade μην κλειδωσει και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω με την εταιρια που ειμαι τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης φιλε κανε hard reset με το μικρο κουμπακι απο πισω. Και μενα μου εβγαλε λιγο την παναγια στην αρχη. Αλλα μετα το κρατησα πατημενο για κανα λεπτο και εγινε. Πατα το και αραξε μη βιαστεις.
  3. Γεια σας παιδια. Αντιμετωπισα ενα προβλημα με το ρουτερ μου και χρειαζομαι βοηθεια. Ημουν εξω και λαμβανω τηλεφωνημα απ την αδερφη μου οτι δεν εχουμε ιντερνετ στο σπιτι. Δεν εδωσα σημασια πιστευα οτι ειναι ενα απλο disconnect. Γυρναω σπιτι και διαπιστωνω οτι εχω ιντερνετ απλα δεν εντοπιζα το wifi. Μετα απο λιγο ψαξιμο καταλαβαινω οτι εχει αλλαχτει το ονομα του σε "Use Bitcoin To Save Greece" και μαλιστα εχει γινει και δημοσιο. Παω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ απ το pc μου και εχουν αλλαχτει και τα username/password (ειχα τα κλασικα εργοστασιακα που δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεις). Τον κωδικο του wifi τον ειχα αλλαγμενο σε 12ψηφιο μονο με αριθμους και με επιλεγμενη ασφαλεια WAP/WAP2. Οποτε εκανα reset και ειχα ξανα προσβαση αλλα δεν τολμησα να ξανανοιξω το wifi. Αυτο που με προβληματισε κυριως ηταν το ονομα του δικτυου. Η απορια μου τωρα ειναι η εξης για να ξερω τι κινησεις να κανω. Μου εσπασαν τον κωδικο και απλα με τρολαραν η υπαρχει περιπτωση να το προκαλεσε καποιος ιος αυτο? Δεν γνωριζω ουτε ποσο ευκολο ειναι να σπασει ενας κωδικος που δεν ειναι ο εργοστασιακος, ουτε αν υπαρχει τετοιου ειδος ιος που το πιο πιθανο ειναι να προηλθε και απο κινητο γιατι η αδερφη μου δε χρησιμοποιει υπολογιστη συχνα. Ευχαριστω.
  4. Τριξιμο μου κανει το πισω καπακι από την πρωτη μερα που το πηρα κοντα στο volume down αλλα όχι το ιδιο το πληκτρο. Με χαλαει λιγο αλλα δεν εδωσα ποτε ιδιαιτερη σημασια. Θα επρεπε να ανυσηχω?
  5. Ναι βγαινει μηνυμα και στην οθονη κλειδώματος μετα από reboot. Τι σε ενοχλει όμως απ τη στιγμη που το διωχνεις και δεν ξαναεμφανίζεται?
  6. Παιδια εχω κανει την αναβαθμιση από χθες σε γαλλικο 32αρι μεσω suite. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικες νομιζω ότι το κινητο είναι πιο snappy. Δεδομενου ότι δεν ειχα ποτε KitKat δεν ειχα ποτε μετρο σύγκρισης οσο ημουν με lollipop και το τηλεφωνο μου φαινοταν παντα γρηγορο. Τωρα όμως νομιζω ότι είναι πιο γρηγορο στην ανταποκριση του. Σχετικα με τη μπαταρια θα σας δωσω ένα παράδειγμα. Οσες φορες ξεχνουσα ανοιχτα τα δεδομενα το βραδυ, όταν ξυπνουσα το πρωι η μπαταρια ειχε παρει την κατω βολτα. Χθες που τα ξεχασα ανοιχτα το πρωι που ξυπνησα η μπαταρια ηταν πεσμενη μονο 5%. Γενικα δεν μπηκα ποτε στη διαδικασια να μετρησω ωρες οθονης κτλ αλλα εχω την εντυπωση ότι οσο σερφαρω η μπαταρια πεφτει πιο αργα και δεν νομιζω να είναι placebo. Η αυτοματη φωτεινοτητα λειτουργει πιο σωστα απ ότι λειτουργουσε πριν παρολα αυτά πρωτη φορα μου εμφανισε μηνυμα υπερθέρμανσης όταν πηγα να την αυξησω χειροκίνητα, και το κινητο το εχω απ τον αυγουστο με lollipop. Ισως να φταιει αυτό που ενεφερε καποιος πιο πανω ότι του εχω βγαλει λιγο την παναγια για να δω τις διαφορες. Και μια απορια που εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Στο menu της μπαταριας υπαρχει μια επιλογή που λεγεται "βελτιστοποιηση παιχνιδιού" η οποια default είναι ενεργοποιημενη και εγω την απενεργοποιησα γιατι όταν παιζω δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η μπαταρια προτιμω να εχω ποιοτητα. Αυτή η ρυθμιση υπηρχε και πριν? Υπαρχει καποιος που να εχει διαπιστωση διαφορα αν την εχεις ενεργοποιημενη?
  7. Γνωριζεις ποια ειναι η διαφορα τους? Σχετικα με τα 2 καταστηματα ποια θα μου προτεινες?
  8. Παιδια διαβαζω εδω και καιρο το νημα και νομιζω πως ηρθε και η δικη μου ωρα να αποκτησω το mi3 64Gb . Ειμαι αναμεσα στο vickmall και στο minideal. Το minideal το εχει 375$ ενω το vickmall 395$ ομως απ οτι εχω καταλαβει απ τα σχολια σας ειναι το πιο αξιοπιστο. Σε συγκριση τιμης και αξιοπιστιας ποιο θα μου προτεινατε να επιλεξω? Επισης το vickmall προσφερει τη δυατοτητα αποστολης με Netherland Post-Registered Airmail. Εψαξα στο νημα αλλα δε βρηκα καπου να αναφερεται τι προσφερει αυτος ο τροπος αποστολης. Ισως γλιτωνεις σιγουρα το τελωνειο?
×
×
  • Create New...