qsis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 έχει παίξει root ή κάποιο άλλο mod; Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 έχει παίξει root ή κάποιο άλλο mod; Αν ρωτάς εμένα,δεν τα γνωρίζω αυτά.Πρωτη φορά με συσκευή android και προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση κανονικά.Τα τηλέφωνα γενικώς,δεν ξέρω να τα ''σκαλίζω'':rolleyes: Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 αξίζει να την κάνω την αναβάθμιση μέσω pc suite,σε 32αρι γαλλικό ή να περιμένω την ΟΤΑ; και αν την περάσω,πρέπει να κάνω οπωσδήποτε hard reset ή μόνο αν μου παρουσιάσει πρόβλημα; το ρωτάω αυτό,γιατί δεν έχω την υπομονή να ξαναστήσω το κινητό από την αρχή. Από backup δεν είναι σωστό να το επαναφέρω,σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά; πιο γρήγορη η αναβάθμιση μέσω lg pc suite και ναι, πρέπει να κάνεις ένα hard reset μετά για να αποφύγεις κάποια bugs που ίσως προκύψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια ξερει κανεις για την κλειδωμενη οθονη που βγαινει μετα την εισαγωγη pin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 http://i1302.photobucket.com/albums/ag129/dspiliot13/Uploaded%20by%20mobile/20160407_114110_zpsbyoj92fq.jpg~original Πατάω έλεγχο για αναβάθμιση και μου βγάζει αυτό.Καμία ιδέα; Να σου πω,μήπως όταν συνδεεις το κινητό για να το δει το pc suite έχεις κλειδωμένη την οθόνη;Αν ναι ξεκλειδωσε το τηλ και σύνδεσε το στον υπολογιστή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ξερει κανεις για την κλειδωμενη οθονη που βγαινει μετα την εισαγωγη pin? Μήπως έχεις βάλει κάποιο pin για κλείδωμα της οθόνης; Λέω εγώ τώρα;) Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 pin οχι,αλλά η οθόνη ειναι κλειδωμένη,αφού είναι σε κατάσταση usb και δεν το σκαλίζω.....εκτός αν δεν έχει έρθει η αναβάθμιση σε μένα με Γαλλικό provider. Θα το ξαναδώ άλλη ώρα.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Οχι.οταν ενεργοποιω το κιν δινω pin με βγαζει σε οθονη κλειδωματος με την ειδοποιηση για την καρτα μνημης κ μετα σερνω να ξεκλειδωσει για να μπω στην αρχικη οθονη.ενω στην 5.0 μολις εδινα pin εμπαινε απευθειας αρχικη οθονη.ετσι ειναι σε ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 pin οχι,αλλά η οθόνη ειναι κλειδωμένη,αφού είναι σε κατάσταση usb και δεν το σκαλίζω.....εκτός αν δεν έχει έρθει η αναβάθμιση σε μένα με Γαλλικό provider. Θα το ξαναδώ άλλη ώρα.... Για το pin δεν αναφερόμουν σε σένα.Εννοώ αν όταν συνδεεις το κινητό η οθόνη είναι σβηστη και το τηλέφωνο κλειδωμένο έστω και χωρίς pin,με το απλό σύρσιμο. Αν ναι,ξεκλειδωσε το ενεργοποίησε δηλαδή την αρχική οθόνη και μετά σύνδεσε το. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Πχ συνεχείς επανεκκινήσεις, πρόβλημα στην εφαρμογή email, κλπ. Ευτυχώς δεν είναι ο κανόνας, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω χρόνο να ξαναστήνω το τηλέφωνο, αν κάτι πάει στραβά. Δεν έχω και κανένα πρόβλημα με την λλ, οπότε το αφήνω για αργότερα. Η αναβολή είναι λάθος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα το κινητό σχεδόν βούτυρο καμία σχέση με lollipop. Αυτό με το email λύνετε με TypeApp εφόσον χρησιμοποιείς το exchange σε κάθε άλλη περίπτωση gmail και inbox τα πάνε όπως πριν. Γιατί να το στήσεις έτοιμο είναι αφήνεις για αργότερα hard reset ή και φλασάρισμα της mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Οχι.οταν ενεργοποιω το κιν δινω pin με βγαζει σε οθονη κλειδωματος με την ειδοποιηση για την καρτα μνημης κ μετα σερνω να ξεκλειδωσει για να μπω στην αρχικη οθονη.ενω στην 5.0 μολις εδινα pin εμπαινε απευθειας αρχικη οθονη.ετσι ειναι σε ολους; Α,ok,κατάλαβα λάθος:D Δεν έχω περάσει την 6 και δε μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 http://i1302.photobucket.com/albums/ag129/dspiliot13/Uploaded%20by%20mobile/20160407_114110_zpsbyoj92fq.jpg~original Πατάω έλεγχο για αναβάθμιση και μου βγάζει αυτό.Καμία ιδέα; Χρησιμοποιείς το καλώδιο της LG ή κάποιο άλλο, καλύτερα το γνήσιο και να πατάει καλά μέσα στο κινητό. Η μπαταρία φαντάζομαι είναι πάνω από 75% Κάνε και μια επανεκκίνηση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καποιος που εχει περασει την 6.0 κ ξερει να μας πει για το μνμ της καρτας μνημης κ της οθονης κλειδωματος μετα το pin υπαρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Οχι.οταν ενεργοποιω το κιν δινω pin με βγαζει σε οθονη κλειδωματος με την ειδοποιηση για την καρτα μνημης κ μετα σερνω να ξεκλειδωσει για να μπω στην αρχικη οθονη.ενω στην 5.0 μολις εδινα pin εμπαινε απευθειας αρχικη οθονη.ετσι ειναι σε ολους; Την επόμενη φορά που ξεκλειδώνεις το κινητό δεν σου πετάει ειδοποίηση για την κάρτα ε; Μόνο στην αρχή με power on το κάνει; Έχεις κάνει κρυπτογράφηση της κάρτας; Εγώ δεν έχω pin και κωδικούς νομίζω στο power on πετάει για τη κάρτα μικρό παράθυρο μετά δεν το βγάζει εφόσον δεν κάνει reboot το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ο.κ roll εχεις την 6.0 οποτε ας το συζητησουμε λιγο..οταν βγαινει στις ειδοποιησεις το μνμ για την καρτα μνημης το διωχνω κ δεν ξαναεμφανιζεται μεχρι να ξαναανοιξω το κιν.ομως τι εννοεις δεν εχεις pin?δεν εχεις καρτα σιμ μεσα;οταν δινω το pin με βγαζει σε κλειδωμενη οθονη κ οχι στην αρχικη οπως γινοταν με την 5.0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καποιος που εχει περασει την 6.0 κ ξερει να μας πει για το μνμ της καρτας μνημης κ της οθονης κλειδωματος μετα το pin υπαρχει;; Και σε εμένα κλειδωμένη οθόνη μου βγάζει όταν βάζω το pin με mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Σου βγαζει κ το μνμ για την καρτα μνημης στην κλειδωμενη οθονη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Σου βγαζει κ το μνμ για την καρτα μνημης στην κλειδωμενη οθονη;; Ναι βγαινει μηνυμα και στην οθονη κλειδώματος μετα από reboot. Τι σε ενοχλει όμως απ τη στιγμη που το διωχνεις και δεν ξαναεμφανίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν το εχω ξανασυναντησει σε καμια αναβαθμιση αυτο.να βγαινει ειδοποιηση συνεχεια μετα απο reboot?εγω θεωρω οτι ειναι bug..θα δειξει σε ενδεχομενη ενημερωση.. ειναι λιγο ενοχλητικο αν ανοιγεις συχνα το κιν..κ το χειροτερο?? γιατι να το διωχνω κ οχι να υπαρχει ρυθμιση απενεργοποιησης του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καποιος που εχει περασει την 6.0 κ ξερει να μας πει για το μνμ της καρτας μνημης κ της οθονης κλειδωματος μετα το pin υπαρχει;; δοκιμασε να μπεις στην εφαρμογη "διαχειριση αρχειων" και την πρωτη φορα θα σου ζητησει δικαιωματα,τα δινεις και οκ,αν παλι το εχεις κανει ηδη δεν ξερω παραπερα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Σου βγαζει κ το μνμ για την καρτα μνημης στην κλειδωμενη οθονη;; Δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα για την κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 όχι δεν μου βγάζει κάτι ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η επιλογή σφαλμάτων,ενεργοποιήθηκε από μόνη της ρωτηασα γιατι το προγραμμα κανει ελενχο ποια ρομ φοραει το τηλ. και αν υπαρχει νεωτερη προχωραει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κ κατι αλλο παιδια..ξερει κανεις αν υποστηριζεται το adoptable storage;;αν οχι μηπως ξερετε πως να το ενεργοποιησουμε;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα για την κάρτα μνήμης Μηπως δεν εχεις καρτα μνημης μεσα;;γιατι στα παιδια πιο πανω το ιδιο κανει με μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έχω κάρτα μνήμης. Ισως να μου έβγαλε κάτι όταν έκανε την αναβάθμιση ομως δεν είμαι σίγουρος γιατί περάσε καιρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margas21 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 δυστυχώς δεν άργησε να έρθει το κακό.Το ένα κουμπί της αυξομείωσης ήχου κάνει ένα τρίξιμο και συγκεκριμένα το κάτω.Μπορώ να το στείλω και να διορθωθεί μέσω εγγύησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κ κατι αλλο παιδια..ξερει κανεις αν υποστηριζεται το adoptable storage;;αν οχι μηπως ξερετε πως να το ενεργοποιησουμε;; Νομιζω γινεται μονο με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts