Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό λέτε παιδιά;

Εδώ παρακολουθώ τα ιταλικά που με ενδιαφέρουν,έχω της TIM,και το παράδοξο είναι ότι στα πρώτα της Voda Ιταλίας έδωσαν την 30c και στης HUTCHISON που είδα σήμερα έδωσαν την 30a,παλιότερη και από τα πολωνικά:wacko::wacko::wacko:

Τι έργο παίζει;Το 'χασα...

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για εσάς που έχετε θέμα με την ένδειξη ποιότητας σήματος η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να φλασάρετε με το lg flashtool και με καθαρή εγκατάσταση την ρομ.Όταν αυτή γίνει διαθέσιμη για download.

Έχει γίνει τέτοια αναφορά εδώ,ότι το pc suite σε κάποιες περιπτώσεις κάνει "νερά".Δείτε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940

Κι αν δε καταλάβετε τη διαδικασία υπάρχουν άπειρα βίντεο στο you tube.

Τιποτα! Ουτε τωρα διορθωθηκε.. :confused:

Τιποτα! Ουτε τωρα διορθωθηκε.. :confused:

Φλασαρες ξανά την 6 με καθαρή εγκατάσταση και δεν έστρωσε;

Για πες λίγο,η συσκευή σου τι προέλευσης είναι,πριν την 6 σου δούλευε κανονικά;

Μήπως παίζει κάτι με τα APN:Ποιά εταιρεία κινητής έχεις;

...LG Gpad 8.3...

Φλασαρες ξανά την 6 με καθαρή εγκατάσταση και δεν έστρωσε;

Για πες λίγο,η συσκευή σου τι προέλευσης είναι,πριν την 6 σου δούλευε κανονικά;

Μήπως παίζει κάτι με τα APN:Ποιά εταιρεία κινητής έχεις;

Flashαρα πιστα με τον οδηγο του αρθου,συνεπως 100% καθαρα! Ναι πριν την 6αρα δουλευε και το κινητο ειναι προευλεσης Τσεχιας.Παροχος τηλεφωνιας ειναι Cosmote

Παιδιά έχω θέμα με το κινητό.Έκανα μέσω pc suite την ενημέρωση και έχει κολλήσει εδώ και 1 ώρα στην ενημέρωση εφαρμογών αλλά έχει κολλήσει στο τέλος και συνέχεια κάνει ενημέρωση τις ίδιες.Νομίζω ξέρω ποια εφαρμογή φταίει που το κολλάει αλλά δεν μπορώ να σε safe mode ώστε να την βγάλω. :( Μπορείτε να προτείνετε κάτι?Δεν προτίθεμαι τουλάχιστον τώρα να κάνω εκ νέου εγκατάσταση της 6 με flashtool γιατί θα χάσω τα δεδομένα και δεν έχω κάνει backup :(

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Μόλις κοίταξα το κουτί, LG Electronics Polska, Poland αναφέρει... Περιμένω αναγκαστικά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, αλλά δε καταλαβαίνω το λόγο που δε μου την εμφανίζει

βαλε το lg phone from και κατω κατω δες εχει λινκ για κατεβασμα της ρομ και ποια ειναι αυτη.

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά έχω θέμα με το κινητό.Έκανα μέσω pc suite την ενημέρωση και έχει κολλήσει εδώ και 1 ώρα στην ενημέρωση εφαρμογών αλλά έχει κολλήσει στο τέλος και συνέχεια κάνει ενημέρωση τις ίδιες.Νομίζω ξέρω ποια εφαρμογή φταίει που το κολλάει αλλά δεν μπορώ να σε safe mode ώστε να την βγάλω. :( Μπορείτε να προτείνετε κάτι?Δεν προτίθεμαι τουλάχιστον τώρα να κάνω εκ νέου εγκατάσταση της 6 με flashtool γιατί θα χάσω τα δεδομένα και δεν έχω κάνει backup :(

κανε εγκατασταη με flashtool και επελεξε νορμαλ flash και δεν χανεις δεδομενα.

:ninja:

Flashαρα πιστα με τον οδηγο του αρθου,συνεπως 100% καθαρα! Ναι πριν την 6αρα δουλευε και το κινητο ειναι προευλεσης Τσεχιας.Παροχος τηλεφωνιας ειναι Cosmote

Εφόσον τα έκανες σωστά,κάτι άλλο παίζει Μάριε.

Να προτείνω κάτι άλλο;Ενεργοποίησε τα δεδομένα και στο καπάκι βάλτο σε flight mode.Στη συνέχεια απενεργοποίησε το flight mode.Αν δε δουλέψει αυτό ξαναβαλτο σε flight mode και έτσι όπως είναι ρίξε μια επανεκκίνηση.Αφού επανεκκινησει βγάλε το flight mode.Ξέρω γω,απλά μια σκέψη μήπως και σκαλωσε κάπου και το κάνουμε να ξυπνήσει;)

Ειδάλλως το μόνο άλλο που σκέφτομαι είναι να κάνεις μια ερώτηση το άλλο το παλικάρι που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα εάν έχει και αυτός τσεχικο όπως εσύ και είναι τίποτα bug της τσεχικης ρομ.Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

...LG Gpad 8.3...

κανε εγκατασταη με flashtool και επελεξε νορμαλ flash και δεν χανεις δεδομενα.

Στην απελπισία μου κατάφερα να μπω σε recovery mode και το έκανα recovery. :( Έχασα μεν μερικά αλλά τουλάχιστον ξεκόλλησε :wacko:

Αν το διάβαζα νωρίτερα θα το είχα κάνει με flashtool και δεν θα τα έχανα κιόλας :lol:

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Αυτό λέτε παιδιά;

Εδώ παρακολουθώ τα ιταλικά που με ενδιαφέρουν,έχω της TIM,και το παράδοξο είναι ότι στα πρώτα της Voda Ιταλίας έδωσαν την 30c και στης HUTCHISON που είδα σήμερα έδωσαν την 30a,παλιότερη και από τα πολωνικά:wacko::wacko::wacko:

Τι έργο παίζει;Το 'χασα...

Άκυρο αυτό το σχόλιο μου.Τελικά εδω http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history λέει ότι όλα που παίρνουν το update είναι το 30c ενώ εδώ πάλι http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=41 λέει άλλα.

Τελικά έχασα τη μπάλα...:lol:

...LG Gpad 8.3...

Θα γραψει μονο αν βγει αναβαθμηση για το δικο σου.προς το παρων λοιπον αυτη ειναι η ρομ για το δικο σου.

Σταύρο,δε λέω για το δικό μου.Για το δικό μου θα την περάσω όταν βγει.

Απλά αναφέρω ότι αυτά τα 2 site δε συμφωνούν.Άλλα αντί άλλων...

...LG Gpad 8.3...

Παρατήρησα ότι στην mm έχουν αφαιρέσει κάποιες επιλογές από τον ισοσταθμιστή της μουσικής. Κυρίως έβγαλαν την επιλογή pure sound που βελτίωνε αρκετά την ποιότητα του ήχου, αλλά τουλάχιστον έβαλαν το "ήχος surround" και φτιάχνουν κάπως τα πράγματα.

Θέλω μερικές κατατοπίσεις σχετικά με την M.Την έβαλα χθες έκανα και αναγκαστικό factory reset γιατί έκανε boot loop άρα υποθέτω ότι δεν θα κολλήσει και ότι έστρωσε καλά.Αρχικά υπάρχει η επολογή για εφέ όταν κλειδώνει η οθόνη όπως το retro που υπήρχε στην 5 ή το έβγαλαν?Γιατί δεν μπορώ να το βρω και μου είχε αρέσει πολύ που το είχα :( Τα γράμματα γενικά στο status bar μπορούν να μεγαλώσουν?Έχω λίγο μυωπία αλλά κάθε φορά βγάζω τα μάτια μου για να δω τι λέει εκεί πάνω :p Επίσης έχω περάσει τις επαφές από την SIM στην συσκευή και τις έχω παραμετροποιήσει με έννοια ότι συμπλήρωσα κομμένα ονόματα και έβαλα φωτογραφίες.Πριν την ενημέρωση όταν καλούσα μια επαφή έβγαζε τις πληροφορίες που αντιστοιχούσαν την επαφή στην συσκευή.Τώρα μου βγάζει τις πληροφορίες από την SIM και δεν έχει την ανάλογη φωτογραφία.Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά επειδή το ξαναστήνω το κινητό από την αρχή έχω ζαλιστεί λίγο με αυτό το θέμα :wacko:

Edit Το θέμα των επαφών το έλυσα.Απλά το άνοιξα χωρίς SIM και έστρωσε.

Edited by Themis2004

Σαν περιβάλλον εγώ δεν είχα βρει καλύτερη... Σαν συσκευές πάλι σίγουρα! Αλλά τις βασικές τις είχε και το quick remote.

Google Pixel 9 Pro XL

Σαν περιβάλλον εγώ δεν είχα βρει καλύτερη... Σαν συσκευές πάλι σίγουρα! Αλλά τις βασικές τις είχε και το quick remote.

Ναι βασικα θελω πιο πολλες συσκευες... Ποιες προτεινετε;

Καλησπέρα κι από εμένα!

Πώς μπορώ να ελέγξω αν η συσκευή μου είναι unlocked και unbranded?

Έχει βγεί το update MM για τις συσκευές 16GB?

Υπαρχει καποιος που να εχει το κινητο με πορτογαλικη χωρα πρωελευσης

και να εχει παρει την εκδοση του android 6 ? Γιατι σε καποια σαιτ γραφουν οτι εχει δωθει

απο τις 21 του μηνα.

Επισης θα δωθει την ιδια μερα στο LG Pc suite με την ενημερωση μεσα απο το τηλεφωνο ?

Υπαρχει καποιος που να εχει το κινητο με πορτογαλικη χωρα πρωελευσης

και να εχει παρει την εκδοση του android 6 ? Γιατι σε καποια σαιτ γραφουν οτι εχει δωθει

απο τις 21 του μηνα.

Επισης θα δωθει την ιδια μερα στο LG Pc suite με την ενημερωση μεσα απο το τηλεφωνο ?

Εγώ έχω αλλά μέχρι χθες που το συνεδεσα με το pc suite τίποτα .. Περιμένουμε ! ( να δούμε μέχρι πότε :p )

:w00t:

Λοιπόν παιδιά 10 μέρες που έχω το g3 32gb είμαι πολύ ευχαριστημένος

με το τηλέφωνο.Ειναι το πρώτο lg πού παίρνω και άν και ήμουν << samsungάκιας>>

το τηλέφωνο το έχω ερωτευτεί.Μακάρι να έχω την ίδια άποψη γιά πολύ

καιρό,δεν βιάζομαι καθόλου για την αναβάθμιση σέ 6,και διαβάζω καί πολά προβλήματα πρός τό

παρόν.

Τό μόνο κουφό προβληματάκι πού έχω είναι ότι δεν μπορώ να διαμορφόσω μιά επαφή

μέ εικόνα και ηχο κλήσης διαφορετικό,ενώ στις επαφές πού το επεξεργάζομαι ,βλέπω τις

αλλαγές κανονικά,όταν με καλεί,αυτή η επαφή δεν βλέπω την εικόνα και το διαφορετικό

ήχο κλήσης πού έχω βάλει.(Οι επαφές μου είναι πάντα στό e-mail).

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Λοιπόν παιδιά 10 μέρες που έχω το g3 32gb είμαι πολύ ευχαριστημένος

με το τηλέφωνο.Ειναι το πρώτο lg πού παίρνω και άν και ήμουν << samsungάκιας>>

το τηλέφωνο το έχω ερωτευτεί.Μακάρι να έχω την ίδια άποψη γιά πολύ

καιρό,δεν βιάζομαι καθόλου για την αναβάθμιση σέ 6,και διαβάζω καί πολά προβλήματα πρός τό

παρόν.

Τό μόνο κουφό προβληματάκι πού έχω είναι ότι δεν μπορώ να διαμορφόσω μιά επαφή

μέ εικόνα και ηχο κλήσης διαφορετικό,ενώ στις επαφές πού το επεξεργάζομαι ,βλέπω τις

αλλαγές κανονικά,όταν με καλεί,αυτή η επαφή δεν βλέπω την εικόνα και το διαφορετικό

ήχο κλήσης πού έχω βάλει.(Οι επαφές μου είναι πάντα στό e-mail).

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Δοκίμασε να μεταφέρεις - αντιγράψεις τις επαφές σου από το e-mail στη μνήμη του κινητού. Τότε λογικά ότι ρυθμίσεις κάνεις θα λειτουργούν.

Ναι βασικα θελω πιο πολλες συσκευες... Ποιες προτεινετε;

Το sure. Δοκίμασέ το. Εγώ δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος λόγω αποκωδικοποιητη. Αλλά έχει αξιόλογη λίστα συσκευών.

Θέλω μερικές κατατοπίσεις σχετικά με την M.Την έβαλα χθες έκανα και αναγκαστικό factory reset γιατί έκανε boot loop άρα υποθέτω ότι δεν θα κολλήσει και ότι έστρωσε καλά.Αρχικά υπάρχει η επολογή για εφέ όταν κλειδώνει η οθόνη όπως το retro που υπήρχε στην 5 ή το έβγαλαν?Γιατί δεν μπορώ να το βρω και μου είχε αρέσει πολύ που το είχα :( Τα γράμματα γενικά στο status bar μπορούν να μεγαλώσουν?Έχω λίγο μυωπία αλλά κάθε φορά βγάζω τα μάτια μου για να δω τι λέει εκεί πάνω :p Επίσης έχω περάσει τις επαφές από την SIM στην συσκευή και τις έχω παραμετροποιήσει με έννοια ότι συμπλήρωσα κομμένα ονόματα και έβαλα φωτογραφίες.Πριν την ενημέρωση όταν καλούσα μια επαφή έβγαζε τις πληροφορίες που αντιστοιχούσαν την επαφή στην συσκευή.Τώρα μου βγάζει τις πληροφορίες από την SIM και δεν έχει την ανάλογη φωτογραφία.Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά επειδή το ξαναστήνω το κινητό από την αρχή έχω ζαλιστεί λίγο με αυτό το θέμα :wacko:

Edit Το θέμα των επαφών το έλυσα.Απλά το άνοιξα χωρίς SIM και έστρωσε.

για τις επαφες πατησε στις 3 τελειες επανω δεξια εχει επιλογη για ρυθμισεις επαφων-επαφες για προβολη και επελεξε τι θελεις.

Λοιπόν μάλλον βρήκα τον υπαίτιο για τις λίγες ώρες με τη μπαταρία. Και το όνομα αυτού, "αυτόματη φωτεινότητα". Είναι πλέον πιο επιθετικό και ανεβάζει τη φωτεινότητα αρκετά για να βλέπεις στα σίγουρα. Ίσως να είναι και πιο γρήγορο.

Σήμερα που δεν χρησιμοποίησα το κινητό στο φως της ημέρας, 4 ώρες και κάτι ψιλά.

Είναι σχεδόν πεπεισμένος.