Aiv Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τελικα μετά απο ένα hard reset το κινητο δουλευει κανονικα. Δεν ξερω τι πηγε λαθος κατα την αναβάθμιση σε 6.0 και εκανε συνεχεις επανακκινήσεις αλλα φαινεται προς το παρον πως ολα δουλευουν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 καλο ειναι μετα απο οποια αναβαθμηση να κανουμε wipe data πριν και μετα(με χασιμο δεδομενων φυσικα) για να εχουμε καθαρη εγκατασταση,και να εχουμε παντα buckup σε περιπτωση που παει κατι στραβα.μιλαω οχι σαν ειδικος αλλα λεω τι κανω εγω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Οταν λέτε wipe data,εννοείτε σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά ή γίνεται γενικά για όλα; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Οταν λέτε wipe data,εννοείτε σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά ή γίνεται γενικά για όλα; απο ρεκοβερυ ολα μαζι. η μεσα απο τις ρυθμισεις νομιζω εκει που λεει αντιγραφα ασφαλειας.προσοχη μονο την εσωτερικη μνημη γιατι υποτιθεται οτι ολοι εχουμε φωτο και αλλα στην εξωτερικη μνημη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 και επειδή δεν πολυασχολούμαι με σεταρίσματα και εφαρμογές γενικά και επειδή δεν εχω ξανακάνει ενημέρωση λογισμικού ποτέ σε android κινητό,πως να την κάνω για να μπεί σωστά και να μη χάσω δεδομένα και εφαρμογές; δεν θελω να χάσω τις ρυθμίσεις του NOVA LANCHER κλπ... pc suite δεν έχω κατεβάσει στον υπολογιστή ακόμη,να την κατεβάσω θα χρειαστεί; ή γίνονται ασύρματα; εχω εκδοση 503 / provider FRA Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 και επειδή δεν πολυασχολούμαι με σεταρίσματα και εφαρμογές γενικά και επειδή δεν εχω ξανακάνει ενημέρωση λογισμικού ποτέ σε android κινητό,πως να την κάνω για να μπεί σωστά και να μη χάσω δεδομένα και εφαρμογές; δεν θελω να χάσω τις ρυθμίσεις του NOVA LANCHER κλπ... pc suite δεν έχω κατεβάσει στον υπολογιστή ακόμη,να την κατεβάσω θα χρειαστεί; ή γίνονται ασύρματα; εχω εκδοση 503 / provider FRA το σεταρισμα μετα απο ρεσετ ειναι αναποφευκτο,αλλα εφαρμογες και τηλεφωνα επανερχονται απο τον λογαριασμο google χωρις τις ρυθμισεις τους βεβαια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 και επειδή δεν πολυασχολούμαι με σεταρίσματα και εφαρμογές γενικά και επειδή δεν εχω ξανακάνει ενημέρωση λογισμικού ποτέ σε android κινητό,πως να την κάνω για να μπεί σωστά και να μη χάσω δεδομένα και εφαρμογές; δεν θελω να χάσω τις ρυθμίσεις του NOVA LANCHER κλπ... pc suite δεν έχω κατεβάσει στον υπολογιστή ακόμη,να την κατεβάσω θα χρειαστεί; ή γίνονται ασύρματα; εχω εκδοση 503 / provider FRA Αν αναβαθμίσεις ΟΤΑ, δεν χάνεις θεωρητικά τίποτε. Αν όμως κατι πάει στραβά στην αναβάθμιση και αναγκαστείς να κάνεις factory reset, τότε χάνεις δεδομένα και ρυθμίσεις. Οι επαφές και οι εφαρμογές (οχι όμως τα δεδομένα τους), ερχονται αυτόματα από το google account σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Για ένα καθαρό πέρασμα ενός νέου firmware είναι χρήσιμο να θυμόμαστε πως δεν είναι λίγες οι εφαρμογές που έχουν δυνατότητα back up των δεδομένων και ρυθμίσεων τους. Για παράδειγμα, o nova ή το moon+ reader που είναι δημοφιλή. Στη συνέχεια για κλήσεις και μηνύματα υπάρχει το sms back up & restore που δουλεύει άψογα. Επίσης, όλες οι εφαρμογές google έχουν τη δυνατότητα επαναφοράς από τους server της. Τέλος υπάρχουν μύριες όσες εφαρμογές που η αποθήκευση και η επαναφορά τους είναι απλές διαδικασίες όσο ένα sync, πχ trello, pocket, tapatalk, αρκεί να έχουμε τους κωδικούς μας. Για αρχεία οποιοδήποτε είδους υπάρχει πάντα η λύση της sd. All in all για μια τόσο σημαντική αναβάθμιση σε διαφορετικό λειτουργικό (μάλλον και το τελευταίο που θα λάβει το G3) το στήσιμο από την αρχή είναι αναγκαίο και στην τελική όχι τόσο χρονοβόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 αναβαθμιση ΟΤΑ μολις κ γω και δε δουλευει η αφαρμογη email που με ειχε βολεψει πολυ γιατι ειχα 3 διαφορετικα mail εκει. και χαθηκε και της LG αυτο που μετρουσε τα βηματα που κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) βρήκε κανείς πως να διορθώσουμε το email app με την mm? η να την στείλω στην απενεργοποίηση? έχω κάνει factory reset...app reset!!!..τζίφος,όλο κρασάρει.:wacko: υ.γ. θα βοηθούσε hard reset με buttons? Edited March 24, 2016 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 αναβαθμιση ΟΤΑ μολις κ γω και δε δουλευει η αφαρμογη email που με ειχε βολεψει πολυ γιατι ειχα 3 διαφορετικα mail εκει. και χαθηκε και της LG αυτο που μετρουσε τα βηματα που κανεις?? Για τα email accounts, υπάρχει η λύση να τα περάσεις στην εφαρμογή gmail. Έχει προστεθεί πρόσφατα αυτή η δυνατότητα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παντως παιδια, η μπαταρια εχει παρει την κατω βολτα. Ζοριζομαι να βγαλω 2-2.5 ωρες, ενω πριν ειχα ΑΝΕΤΑ 3.5 εως και 4 καποιες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 η καλύτερη εφαρμογή για email είναι το type app.έχω δοκιμάσει άπειρα αλλά σαν αυτό δεν έχει.έχω 5 λογαριασμούς χωρίς κανένα θέμα και δεν χρειάζεται να είναι ο συγχρονισμός ανοιχτός για να κατεβάσει mail. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εγώ δεν μπορώ να βάλω τον λογαριασμό yahoo στο email app. Μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.. Κάνω το ίδιο ακριβώς ταυτόχρονα στο ταμπλετ και περνάει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Υπάρχει τρόπος στο do not disturb να χτυπάνε τα ξυπνητήρια; Φιλη έχει το nexus 5 και για αυτούς έχει ρύθμιση. Σε μας δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/88e27a4dd7c58977dee560d4da538b13.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι λέω για το do not disturb, δλδ για το Συνολικά αθόρυβο. Στο άλλο κάποιες εφαρμογές κάνουν override τα priorities και κτυπάνε οι ειδοποιήσεις κανονικότατα ενώ δεν τις έχω στο priority... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 η καλύτερη εφαρμογή για email είναι το type app.έχω δοκιμάσει άπειρα αλλά σαν αυτό δεν έχει.έχω 5 λογαριασμούς χωρίς κανένα θέμα και δεν χρειάζεται να είναι ο συγχρονισμός ανοιχτός για να κατεβάσει mail. ευχαριστω πολυ φιλε μου. το εβαλα και δουλευει μια χαρα με 4 διαφορετικους λογαριασμους που εχω .. οποτε η email εφαρμογη του κινητου παει στο καδο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Υπάρχει τρόπος στο do not disturb να χτυπάνε τα ξυπνητήρια; Φιλη έχει το nexus 5 και για αυτούς έχει ρύθμιση. Σε μας δεν γίνεται; Να κάνεις update σε marshmallow, είναι το πιο απλό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ευχαριστω πολυ φιλε μου. το εβαλα και δουλευει μια χαρα με 4 διαφορετικους λογαριασμους που εχω .. οποτε η email εφαρμογη του κινητου παει στο καδο. :) το ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες για email,αλλα το ερωτημα ειναι γιατι παρουσιαζει αυτο το προβλημα η συγκεκριμενη μανησια εφαρμογη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Ναι λέω για το do not disturb, δλδ για το Συνολικά αθόρυβο. Στο άλλο κάποιες εφαρμογές κάνουν override τα priorities και κτυπάνε οι ειδοποιήσεις κανονικότατα ενώ δεν τις έχω στο priority... Ένα είναι αυτό που σου έδειξε με το screenshot πιο πάνω. Άλλη πρόσβαση είναι να κατεβάσεις τη μπάρα ειδοποίησεων και να πατάς το μικρό εικονίδιο (κάτω αριστερά) με το μεγάφωνο αριστερά της μπάρας αυξομείωσης του ήχου θα δεις να αλλάζει το προφίλ. Εγώ να καταλάβεις στο lollipop από εκεί το άλλαζα όχι με μεγάλο εικονίδιο επάνω, το είχα εξαφανίσει! Ελπίζω να έδωσα χρήσιμη απάντηση. Edited March 24, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margas21 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πάτα get product information και θα σου βγάλει τις πληροφορίες. Εκεί που λέει provider είναι η χώρα προέλευσης. Πχ. Bal είναι από χώρες τις βάλτικης. Αν θες μόλις το δεις πες μας τι σου λέει σε περίπτωση που δεν το καταλαβαίνεις μα σου πουμε χώρα. Εκεί που λέει serial number τα τρία πρώτα νούμερα είναι η παρτίδα και εκεί που λέει production date είναι η μέρα που το παρηγαγαν στο εργοστάσιο provider λέει FRA..Γαλλία θα πει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 provider λέει FRA..Γαλλία θα πει ? fra λογικα απο το france αρα γαλλια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margas21 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 είδα αρκετά ποστ πιο πίσω ομως που λέει οτι σε γαλλικά άλλους τους έχει έρθει η ενημέρωση..σε μένα τι παίχτηκε ?:confused::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 είδα αρκετά ποστ πιο πίσω ομως που λέει οτι σε γαλλικά άλλους τους έχει έρθει η ενημέρωση..σε μένα τι παίχτηκε ?:confused::worry::worry: γαλλικο εχω και εγω ..δεν εχει ερθει ακομα..υπομονη Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts