stauros2653 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλημερα παιδια!εχει κανενας προβλήματα με τη 6αρα?στο δικο μου οταν τικαρω την αυτόματη φωτεινότητα παιρνει τη ρυθμιση αλλα οταν ξετικαρω δεν επανέρχεται κ μενει στο 0%.το εχει παρατηρήσει κανεις? οταν το ξετικαρεις μαλλον σου αφηνει επιλογη να βαλεις δικη σου ενταση φωτεινοτητας. και σε εμενα το ιδιο κανει.δοκιμασε να βαλεις φωτεινοτητα στο μηδεν και μετα βαλε αυτοματο και θα δεις οτι θα αλλαξει επιπεδο μαλλον δουλευει καλυτερα απο πριν. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 οταν το ξετικαρεις μαλλον σου αφηνει επιλογη να βαλεις δικη σου ενταση φωτεινοτητας. και σε εμενα το ιδιο κανει.δοκιμασε να βαλεις φωτεινοτητα στο μηδεν και μετα βαλε αυτοματο και θα δεις οτι θα αλλαξει επιπεδο μαλλον δουλευει καλυτερα απο πριν. Παντα το εχω στο 75% και μόνο στο σκοταδι το βαζω στο αυτοματο.ηθελα να επανερχεται στο ιδιο επιπεδο οταν το ξετικαρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Η πίσω κάμερα του κινητού έχει πρόβλημα και μάλλον θα την αλλάξω και κοιτάω στο skroutz για ανταλλακτικά και βρίσκω "Πίσω Κάμερα Για LG G3 D855" στα 29 ευρώ και άλλη μία "Πίσω Κάμερα Για LG G3 D855 (SWAP)" στα 23 ευρώ. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ποσο παει η αντοιστοιχη εκδοση στην αγγλια παιδια ; εδω στην Κυπρο παει 350ευρω καπου εκει γυρω. Στην αγγλια ποσο και θα το εχουν σε stock ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Swap τι συμαινει; ισως να ειναι απλα διαφορα τιμης Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Swap τι συμαινει; ισως να ειναι απλα διαφορα τιμης Να υπαρχει αμεσα διαθεσιμο. Μπορεις να μ δωσεις ορισμενα Λινκ απο αγγλικα καταστηματα με διαφορες τιμες; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Να υπαρχει αμεσα διαθεσιμο. Μπορεις να μ δωσεις ορισμενα Λινκ απο αγγλικα καταστηματα με διαφορες τιμες; Απαντησα στον φιλο για την τιμη της καμερας αλλα και εσυ ριξε μια ματια στο google με τα στοιχεια που θες γιατι εγω δεν γνωριζω σαιτ εγκλεζικα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Να υπαρχει αμεσα διαθεσιμο. Μπορεις να μ δωσεις ορισμενα Λινκ απο αγγλικα καταστηματα με διαφορες τιμες; Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παιδια τα φωτα σας: Ενω ρυθμιζω την οθονη να παραμενει ανοιχτη για 15 δευτερολεπτα ξαφνικα αλλαζει η ρυθμιση απο μονη της σε 30 δευτερολεπτα!!! Wtf??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Πας στο google και κατεβαζεις το peggo Φίλε καλή χρονιά μπορώ να κατεβάσω τα τραγούδια κατευθείαν στην κάρτα μνήμης και αν ναι πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Αυτο δεν το εχω δοκιμασει νομιζω οτι πανε εκει κατευθειαν. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 μολις φόρτωσα την 6 πριν αρχισω να την στήνω εχετε να προτείνεται τιποτα εννοω factory reset hard reset κατι απο ολα αυτα???ακομα δεν εχω περασει wifi να κανω κατι ωστε να κατσει καλα???lg flash tool την περασα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Με lg flash tool έκανες hard reset αρα δεν χρειάζεται να κάνεις... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Αυτο δεν το εχω δοκιμασει νομιζω οτι πανε εκει κατευθειαν. Έχω κατεβάσει πολλά τραγούδια και πηγαίνουν όλα στην μνήμη τηλέφωνου και θέλει μία διαδικασία να πηγαινουν στην κάρτα μνήμης sd κάθε τραγουδιστής με το όνομα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Έχω κατεβάσει πολλά τραγούδια και πηγαίνουν όλα στην μνήμη τηλέφωνου και θέλει μία διαδικασία να πηγαινουν στην κάρτα μνήμης sd κάθε τραγουδιστής με το όνομα του Δεν μου τη λες και μενα να μην ψαχνω?:) Η εφαρμογουλα ομως σε καλυψε?ειναι και πανευκολη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ξέρουμε στα ελληνικά G3 ποτέ θα δωθεί επίσημα η 6αρα? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/rom-stock-6-0-marshmallow-v30b-how-to-t3284837 Αυτή είναι διαφορετική από την 30Α που λέμε ότι είναι η ΜΜ; Γιατί στο Λινκ αναφέρεται ως 30Β... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/rom-stock-6-0-marshmallow-v30b-how-to-t3284837 Αυτή είναι διαφορετική από την 30Α που λέμε ότι είναι η ΜΜ; Γιατί στο Λινκ αναφέρεται ως 30Β... Είτε είναι αναβάθμιση της 30A, είτε είναι η ίδια αλλά με άλλη ονομασία σε κάποια άλλη χώρα. Πολλές φορές μία αναβάθμιση πχ 21A σε κάποιες συσκευές δίνεται με διαφορετικό κωδικό χωρίς να αλλάζει κάποιο χαρακτηριστικό. Το ίδιο θέμα μεταξύ A και Β συζητιέται και στο θέμα των G4 όσον αφορά τη marshmallow. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Πρωτες εντυπωσεις της Μ6....ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ μου εχει σπασει τα νευρα κλεινω οθονη ανοιγω παει στο μηδεν το ανεβαζω με αυτοματο ενεργ.κλεινω οθονη παει στο 1 κ που εχω το αυτματο οπου κ αν ειμαι σεν αλλαζει η φωτεινότητα αν καποιος εχει βγαλει ακρη ας πει τι γινεται....δυτερον χαλαστικα που δεν εχει επιλογη για το κλεισιμο της οθονης μου αρεσε περισσότερο το κλεισιμο με την γραμμη...τριτον ειμαι σαφως ποιο γρηγορο κ σμουθ αν κ εκανα φορματ τα παντα κ το περιμενα θα δειξει ο χρονος...φορτωσα περιπου στις 50 εφαρμογες κ ακομα πεταει....μπαταριες κ τα λοιπα απο βδομαδα να δω πως θα παει ειναι πολυ νωρις....θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε θεμα κ πριν κ παλι μια χαρα ειμαι κ δεν το εχω αφησει απο το χερι...φωτο επειδη δεν ειμαι φαν φεν μπορω να ξεχωρισω αν εχει διαφορες θα κανω καποιες δοκιμες βραδυ σσ μαγαζι γιατι εκει ειναι η ουσια για μενα...για οτι αλλο ανακαλυψω ενημερωνω βαζω 8/10 μεχρι τωρα γιατι η 5.0.1 ειχε τρελα λαγκ κ τωρα εγινε επιτελους τηλ 3gb ram... μια ερωτηση τωρα με τα permissions μπορω να στειλω εφαρμογες τις google ????κατι google drive ταινιες και ολα αυτα τα χαζα??? Edited January 3, 2016 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ωραίος ευχαριστούμε.Προσωπικά ακόμα μένω όπως είμαι..λολι...λαγκς δεν έχω-ειχα- καθόλου , μπαταρία ανάλογα την χρήση από τεσσεράμισι ώρες στην χειρότερη μέχρι παρά κάτι έξι στην καλύτερη και θερμοκρασίες τίποτα,τελείως νορμάλ.Μετα τις νέες ρυθμίσεις που έκανα στην οθόνη δεν το αφήνω σε ησυχία λέμε...το ταμπλετ έχει μπει στο συρτάρι για τα καλά (2Κ οθόνη κι εκείνο tab.pro 8.4). Απόλαυσε το περιμένουμε νεότερα σου ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Χρόνια πολλά παιδιά και καλή χρονιά.Πρίν από τρείς ώρες έβαλα και εγώ την m και αυτό με την φωτεινότητα δεν μπορω να το καταλάβω.Ενώ είναι στο 100% το βάζω στο αυτόματο και πηγαίνει μόνο του στο 0%.Το καλό είναι ότι δεν έχει lag το μενού και το τηλ.έχει γίνει αγνώριστο.Θυμάμαι μέχρι και το dropdown menu είχε σπασιματάκια και τώρα έχει γίνει smooth σαν το g4 του αδερφού μου.Τώρα το θέμα της μπαταρίας είναι μεγάλο κεφάλαιο,αν κερδίσουμε 10-15 λεπτά κέρδος θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δεν μου τη λες και μενα να μην ψαχνω?:) Η εφαρμογουλα ομως σε καλυψε?ειναι και πανευκολη. Είναι ποιο καλή από το tubemate ποιο εύκολη και κατεβάζει τα τραγούδια κατευθείαν σε μορφή mp3. Τα τραγούδια πηγαίνουν στην μνήμη τηλέφωνου και κατεβαίνουν με το όνομα τις εφαρμογής (peggo) στη file Manager (διαχείριση αρχείων), πατάς επάνω και κάνεις μετακίνηση στην sd. Κανεις φάκελο με το όνομα του τραγουδιστή και το ρίχνεις μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Παιδες να ρωτησω επειδη εχει g3 η γυναικα και πριν κανα χρονο που ειχα ψαχτει το χα ρουταρει και ειχα περασει cloud και ενα patch για καλυτερη μπαταρια. Επειδή πλέον δεν θυμάμαι τίποτα,για να περάσω την 6αρα την official τι πρέπει να κανω? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Βασικα δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας. Βάζετε αυτόματη φωτεινότητα και σας κατεβάζει τη φωτεινότητα; Αυτός δεν είναι ο ρόλος της αυτόματης φωτεινότητας; Να δίνει τη φωτεινότητα που χρειάζεται βάσει του περιβάλλοντος, και όχι παραπάνω; Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παιδες να ρωτησω επειδη εχει g3 η γυναικα και πριν κανα χρονο που ειχα ψαχτει το χα ρουταρει και ειχα περασει cloud και ενα patch για καλυτερη μπαταρια. Επειδή πλέον δεν θυμάμαι τίποτα,για να περάσω την 6αρα την official τι πρέπει να κανω? Καλημερα.Αφου εχεις κατεβασει την 6 σε KDZ αρχειο (Πολωνικη υπαρχει) διαβασε πως θα το κανεις απο εδω.Φυσικα θα διαγραφουν ολα οτι εχεις γιατι θα γινει οπως το αγορασες καινουργιο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts