KIRIS Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) εχουμε νεα μαγκιες μεσα Δεκεμβρη παίρνουμε την 6.0......!!! http://m.gsmarena.com/lg_g3_to_get_marshmallow_in_mid_december-news-15051.php https://translate.google.co.in/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.tablety.pl%2Fandroid%2Ftylko-u-nas-lg-g3-dostanie-androida-6-0-marshmallow-w-grudniu%2F&edit-text=&act=url Edited November 17, 2015 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλημέρα Χθες το ξυπνητήρι χτυπά στις 5 το πρωί αλλά δεν το κατάλαβα το σταμάτησα! Τι να κάνεις αν έχεις κοιμηθεί μετά τις 2 το πρωί, κάτι θυμώνουν αλλά ξυπνώντας κανονικά στις 7 και μισή όλα έδειχναν ok. Δεν υπάρχει ξυπνητήρι στις 5 το πρωί. Η ιστορία επαναλήφθηκε και σήμερα και δεν το προσπέρασα. Διέγραψα όλα τα ρολόγια ξυπνητήρια αλλά το ρολόι εικονίδιο στη πάνω μπάρα παραμένει και δεν φεύγει. Έκανα επανεκκίνηση τίποτα το εικονίδιο παραμένει, έκανα smart cleaning και επανακκίνηση αυτό εκεί, εγκατέστησα το malwarebytes εκτέλεση τίποτα τα ίδια και με το avast. Έχει κανείς τέτοια συμπεριφορά; Αυτό συμβαίνει μόνο στον ένα λογαριασμό του τηλεφώνου στον άλλον είναι ok. Λέω να κάνω hard reset αν επαναληφθεί το σκηνικό αύριο το πρωί. Μηπως το εχεις να χτυπαει σε καθημερινη βαση για αυτο δεν φευγει το ρολοι..κρατα το δαχτυλο σου πανω στο ξυπνητηρι και μετα ρυθμισεις ξυπνητηριου..αν ειναι ετσι ρυθμισμενο ξετικαρε ολες τις μερες και δες εαν θα φυγει..δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Βασικα σβηστε το μυνημα δεν παρατηρησα που ειπε πως τα διεγραψε ολα τα ξυπνητηρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 18*δεκεμβριου ερχεται η 6 παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ενημερωτικά, έχει βγει η 21Α για τα γαλλικά G3, την περνάω μέσω pc suite σε 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Σχετικά με το ξυπνητήρι. Και μένα τώρα 2 εβδομάδες μου έκανε κάτι κουλα. Ειδικά σήμερα δεν χτύπησε στις 6:40 και 6:50 που το είχα ρυθμισμένο και χτύπησε 7:12 που ουδέποτε του είχα βάλει. Edited November 17, 2015 by agiosg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σχετικά με το ξυπνητήρι. Και μένα τώρα 2 εβδομάδες μου έκανε κάτι κουλα. Ειδικά σήμερα δεν χτύπησε στις 6:40 και 6:50 που το είχα ρυθμισμένο και χτύπησε 7:12 που ουδέποτε του είχα βάλει. Και μένα πριν 10 μέρες, ενώ ήταν ρυθμισμένο στις 6.50 χτύπησε στις 6.53......(κουφό!) Και πριν από αυτό μια μέρα δεν πρέπει να χτύπησε καθόλου και μόλις άνοιξα εγώ την οθόνη κατά τις 7.00 τότε άρχισε να χτυπάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Και σε εμενα το εκανε πριν δυο μηνες και εννοείται δεν το είχα αθόρυβο η κατι σχετικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 18 Δεκεμβρίου αν θυμαμε αγορασα και την συσκευή... Πραγματικα Σωστη στις αναβαθμισεις εαν οντως παρουμε 6.0 πριν απο το s6 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αντε να δουμε αν αξιζει η 6 γιατι σε stock η lollipop δεν τα παει καθολου καλα με τοσο Bloatware που εχει μεσα το κουραζει πολυ. Ας ελπισουμε η 6 να μπορει να ανταπεξερθει σε ενα ειδη βαρη κινητο με extra εφαρμογες του καθε χρηστη και με wakelocks να ρουφανε τα παντα. Αμα δουλευει το doze και κανει αυτα που λενε καλα θα ειναι για τους χρηστες που δεν εχουν root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αμα δουλευει το doze και κανει αυτα που λενε καλα θα ειναι για τους χρηστες που δεν εχουν root.Ευτυχως υπαρχουν δειγματα οτι πραγματικα κανει δουλεια αυτη η λειτουργια και θα ειναι καλο φυσικα για ολους του χρηστες. Μπορει το s6 να την παρει πιο αργα την ΜΜ αλλα μονο με την LG γινεται αρνητικος ντορος καθε φορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ευτυχως υπαρχουν δειγματα οτι πραγματικα κανει δουλεια αυτη η λειτουργια και θα ειναι καλο φυσικα για ολους του χρηστες. Μπορει το s6 να την παρει πιο αργα την ΜΜ αλλα μονο με την LG γινεται αρνητικος ντορος καθε φορα ;) Εδώ είσαι άδικος, τα εξ αμάξης ακούει η samsung για τις αναβαθμίσεις & δικαίως. Επίσης, η lg πέρσι έδωσε σε χρόνο ρεκόρ την 5.0 στο g3 αλλά έκτοτε σιωπή. Στο g2(5.0.2) την έδωσε αρκετούς μήνες αργότερα & έκτοτε η 5.1.1 αγνοείται. Ελπίζω, να μην κάνει και φέτος τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Για το ξυπνητήρι κοινώς alarm. Μπα εξακολουθεί να παραμένει το εικονίδιό του και δεν έχω κανένα alarm τώρα! Δεν πρόκειται να το βάλω σήμερα το πρωί για να το εξακριβώσω καλύτερα πιστεύω. Για να δω το πρωί τι θα ακούσω αν ξαναγίνει θα του κάνω ένα hard reset το απόγευμα με το καλό απλά βαριέμαι τα διαδικαστικά αν και τα περνάει ο λογαριασμός της google όμορφα και ωραία. Να αναφέρω ότι δοκιμάζοντας το malwarebytes κατάλαβα ότι δεν δουλεύει βγάζει μία ειδοποίηση για crush τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το προσπάθησα 3 φορές και με επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση στη μία προσπάθεια αλλά παραξενεύτηκα η τελευταία έκδοση του προγράμματος είναι από το Φεβρουάριο για bugs and fixing που να το φανταστώ τόσο χρόνο πίσω! και το κοίταξα έτσι για να δω από σχόλια πως πάει σε μερικά γράφουν και κάτι σχετικό με προβλήματα. Για τους σχολιαστές που απάντησαν και το κατάλαβαν αργότερα παίζει η περίπτωση να το κατάλαβες αργότερα αφού πάτησες μία ή μερικές φορές το πλήκτρο της αναβολής, ο προκαθορισμένος χρόνος αναβολής αφύπνισης είναι 5 λεπτά άρα μπορεί να το έβαλες παρά δέκα και πατώντας μια φορά το αναβολής θα χτυπήσει πάλι μετά από πέντε λεπτά ενώ θα κοιμάσαι και αν πατήσεις πάλι το αναβολής θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό μετά από πέντε λεπτά και ούτω καθεξής. Στις ειδοποιήσεις σου βγάζει και καρτέλα σχετικά. Ίσως υπάρχει ανώτατος χρόνος για τις επαναλήψεις το μενού όμως του δεν το βρίσκω ίσως είναι σε άλλη ενότητα του ήχου μπορεί! Στη δική μου περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μεσάνυχτα και επτάμισι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα να πάρει την 6 το G3 πριν τις γιορτές. Μακάρι. Ακόμα καλοκαίρι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδιά, καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν η 16άρα έκδοση με τα 2Gb αξίζει ακόμα για αγορά. Πιστεύω ότι στα χρήματά της δεν έχει κάποιο ανταγωνισμό (πχ A5 με Snap 410) αλλά κάτι με "κολλάει", λίγο τα ραγίσματα, λίγο οι κιτρινίλες. Είχα το G2 και το λάτρεψα χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα ενώ το G3 μόνο για περιστασιακή χρήση, αλλά τώρα το ψάχνω για μόνιμα. Πιστεύετε ότι θα αντέξει σε βάθος πχ 3-4 ετίας? Κάποια παρτίδα που πρέπει να προσέξω? Σας ευχαριστώ. :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδιά, καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν η 16άρα έκδοση με τα 2Gb αξίζει ακόμα για αγορά. Πιστεύω ότι στα χρήματά της δεν έχει κάποιο ανταγωνισμό (πχ A5 με Snap 410) αλλά κάτι με "κολλάει", λίγο τα ραγίσματα, λίγο οι κιτρινίλες. Είχα το G2 και το λάτρεψα χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα ενώ το G3 μόνο για περιστασιακή χρήση, αλλά τώρα το ψάχνω για μόνιμα. Πιστεύετε ότι θα αντέξει σε βάθος πχ 3-4 ετίας? Κάποια παρτίδα που πρέπει να προσέξω? Σας ευχαριστώ. :) Εφόσον βάζεις τριετία πηγαίνεις κατευθείαν στη μεγάλη έκδοση λόγω ram για το multitasking και κατά δεύτερο γιατί η χωρητικότητα δεν θα σε καλύψει σε τόσο μεγάλο διάστημα. Δες το αλλιώς είναι σαν να δίνεις κάτι παραπάνω για κάρτα μνήμης με δώρο τη ram αρχικά και αργότερα βολεύεσαι με μια microsd όταν παραστεί ανάγκη και σε βολεύει το οικονομικό επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantiafx Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπερα να ρωτησω κατι....δεν θυμαμαι πως το εκανα αλλα οταν με περνουν τηλεφωνο χτυπαει κανονικα με τον ηχο κλησης που εχω βαλει ομως λεει στα αγγλικα τον αριθμο που με καλει...!Ξερετε πως μπορω να το βγαλω? Ειναι λιγο χαλοα κ δεν θυμαμαι πως το εβαλα, ψαχνω αλλα τιποτα! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εφόσον βάζεις τριετία πηγαίνεις κατευθείαν στη μεγάλη έκδοση λόγω ram για το multitasking και κατά δεύτερο γιατί η χωρητικότητα δεν θα σε καλύψει σε τόσο μεγάλο διάστημα. Δες το αλλιώς είναι σαν να δίνεις κάτι παραπάνω για κάρτα μνήμης με δώρο τη ram αρχικά και αργότερα βολεύεσαι με μια microsd όταν παραστεί ανάγκη και σε βολεύει το οικονομικό επίσης. Το θέμα της μνήμης δεν με απασχολεί και τόσο καθώς είχα κατά καιρούς συσκευές με 32G μνήμης και ποτέ δεν τα γέμιζα + ότι έχω και μια κάρτα μνήμης 16. Αυτό, όμως, με τη RAM με προβληματίζει. Δεν θα χρησιμοποιώ σκληρά από εφαρμογές, τις απλές (social κτλ) και σίγουρα αρκετά παιχνίδια (RR3, Ashpalt 8 etc). Απλά δεν ήθελα να περάσω το συγκεκριμένο ποσό καθόλου, αλλά αν είναι να αντέξει πολύ περισσότερο, κάνω μια υποχώρηση. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπερα να ρωτησω κατι....δεν θυμαμαι πως το εκανα αλλα οταν με περνουν τηλεφωνο χτυπαει κανονικα με τον ηχο κλησης που εχω βαλει ομως λεει στα αγγλικα τον αριθμο που με καλει...!Ξερετε πως μπορω να το βγαλω? Ειναι λιγο χαλοα κ δεν θυμαμαι πως το εβαλα, ψαχνω αλλα τιποτα! Ευχαριστω νομιζω στις ρυθμισεις ηχου εχει επιλογη για αναγκελια καλουντος . ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα της μνήμης δεν με απασχολεί και τόσο καθώς είχα κατά καιρούς συσκευές με 32G μνήμης και ποτέ δεν τα γέμιζα + ότι έχω και μια κάρτα μνήμης 16. Αυτό, όμως, με τη RAM με προβληματίζει. Δεν θα χρησιμοποιώ σκληρά από εφαρμογές, τις απλές (social κτλ) και σίγουρα αρκετά παιχνίδια (RR3, Ashpalt 8 etc). Απλά δεν ήθελα να περάσω το συγκεκριμένο ποσό καθόλου, αλλά αν είναι να αντέξει πολύ περισσότερο, κάνω μια υποχώρηση. εχω το 32αρι και εγω ειχα καποιες επιφυλαξεις,αλλα 4 μηνες τωρα με διαψευδει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εφόσον βάζεις τριετία πηγαίνεις κατευθείαν στη μεγάλη έκδοση λόγω ram για το multitasking και κατά δεύτερο γιατί η χωρητικότητα δεν θα σε καλύψει σε τόσο μεγάλο διάστημα. Δες το αλλιώς είναι σαν να δίνεις κάτι παραπάνω για κάρτα μνήμης με δώρο τη ram αρχικά και αργότερα βολεύεσαι με μια microsd όταν παραστεί ανάγκη και σε βολεύει το οικονομικό επίσης. Θα συμφωνησω απολυτα..σωστος ο φιλος και θα πω να μην κολησεις στα 30 ευρω παραπανω για την μεγαλυτερη εκδοση οπως εκανα και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπερα να ρωτησω κατι....δεν θυμαμαι πως το εκανα αλλα οταν με περνουν τηλεφωνο χτυπαει κανονικα με τον ηχο κλησης που εχω βαλει ομως λεει στα αγγλικα τον αριθμο που με καλει...!Ξερετε πως μπορω να το βγαλω? Ειναι λιγο χαλοα κ δεν θυμαμαι πως το εβαλα, ψαχνω αλλα τιποτα! Ευχαριστω Στο συσκευή, ήχος, πήγαινε στη τελευταία επιλογή, λογικά θα είναι ενεργοποιημένη τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ετσι όπως "παίζω" με το κινητό παγώνει και σβήνει σιγά σιγά ώσπου γίνεται μαύρη 1-2sec μέχρι να γίνει!το κινητό όμως δουλεύει και έτσι κανονικά και μπορώ να επιλέξω κτλ απλά δεν τ βλέπω!όταν μετά σβήσει η οθόνη κανονικά λόγω αδράνειας ή πατήσω το κουμπί πίσω να κλείσει με διπλό χτύπημα επανέρχεται και βλέπω αλλά μετά από λίγο ξανά παγώνει και σβήνει! Τελικά μου είπαν ό,τι έγινε αποκόλληση από κάτι και θα χρειαστεί αλλαγή πλακέτας!Η παλιά ήταν branded cosmote υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τώρα; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδια μια ερωτηση.στο ποσο τις % εχετε την φωτεινοτητα στο κινητο (μονο για το g3 αναφερομαι).και εννοοντας φυσικα μαζι και στο αυτοματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Το θέμα της μνήμης δεν με απασχολεί και τόσο καθώς είχα κατά καιρούς συσκευές με 32G μνήμης και ποτέ δεν τα γέμιζα + ότι έχω και μια κάρτα μνήμης 16. Αυτό, όμως, με τη RAM με προβληματίζει. Δεν θα χρησιμοποιώ σκληρά από εφαρμογές, τις απλές (social κτλ) και σίγουρα αρκετά παιχνίδια (RR3, Ashpalt 8 etc). Απλά δεν ήθελα να περάσω το συγκεκριμένο ποσό καθόλου, αλλά αν είναι να αντέξει πολύ περισσότερο, κάνω μια υποχώρηση. Επανέρχομαι τεράστιο λάθος και μάλιστα για 3 με 4 έτη κινητό με 2gb ram για 30 ευρώ σε αυτό το επίπεδο τιμής. Το πλήγμα κύρια είναι στο multitasking που θα αναγκάζει τη μνήμη του κινητού να αδιάζει για να γεμίσει με άλλη εφαρμογή, πως να το περιγράψω το γράφω όπως το έχω καταλάβει αν κάνω κάτι λάθος ας με διορθώσουν! Η επέκταση της χωρητικότητας είναι άλλο ζήτημα ολοένα και πληθαίνουν τα δεδομένα που λουφάζουν στο έξυπνο τηλέφωνο για τόσο μεγάλο διάστημα κατοχής οφείλουμε να το έχουμε υπόψιν μας. Με το μεγάλο ο επεξεργαστής θα έχει το ζόρι αργότερα. Αν δεν ποντάρεις στη κάμερα για την επιλογή σου κοιτά και κινέζικα σαφώς φθηνότερα αλλά δεν είμαι γνωστής της αγοράς αυτής. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μια ερωτηση.στο ποσο τις % εχετε την φωτεινοτητα στο κινητο (μονο για το g3 αναφερομαι).και εννοοντας φυσικα μαζι και στο αυτοματο. Σε εξωτερικό χώρο τις περισσότερες φορές στο 100, σε εσωτερικό συνήθως αν δεν βολεύει το αυτόματο το βάζω από 40 έως 70 με ή χωρίς το αυτόματο επιλεγμένο. Κάποιες φορές η διαβάθμιση της φωτεινότητας στο αυτόματο είναι ανύπαρκτη δεν βολεύει σε άλλες ταιριάζει γάντι. Edited November 17, 2015 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδια μια ερωτηση.στο ποσο τις % εχετε την φωτεινοτητα στο κινητο (μονο για το g3 αναφερομαι).και εννοοντας φυσικα μαζι και στο αυτοματο. Στο 49% μονιμα με αυτοματη φωτεινοτητα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδια μια ερωτηση.στο ποσο τις % εχετε την φωτεινοτητα στο κινητο (μονο για το g3 αναφερομαι).και εννοοντας φυσικα μαζι και στο αυτοματο. Εγώ το έχω στο 52-54 % και αν τύχει να θέλω κάτι κι έχει πολύ ήλιο, το ανεβάζω στο 70-80 %. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το δοκιμασα στο 100% με αυτοματο και την καταπινει σαν νερο την μπαταρια..γενικα το δουλευω μονιμως στο 52% με αυτοματο εκτος απο καποιες περιπτωσεις π χρειαζεται να το ανεβασω..απλα ρωταω να δω που κυμαινεται γενικα.αλλα ειναι και το πως βολευει τον καθενα..θελω να δωκιμασω την αντοχη της μπαταριας του χωρις καθολου χρηση δεδομενων..το εχει επιχειρησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts