Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον θα προχωρισω στην αγορα του galaxy S5...δεν θελω να ρισκαρω ξανα στο αν η παρτιδα που θα παρω εχει προβληματα,αν θα ραγισει η οθονη μονη της,αν laggarei χωρις λογο.

Οσο για τις απαιτησεις,και εγω εχω αρκετες...,απλα δεν εχω χρονο και διαθεση (πια) να ασχολουμε με το κινητο για αλλες ρομ,service και για αυτο τον λογο προτιμω ενα κινητο λιγο χαμηλοτερων χαρακτηριστικων (-10%) παρα να παρω ενα αλλο καλυτερο στα χαρτια και οταν βγαλει τα προβληματα του να τα αγνοω γιατι απλα τα χαρτια λενε αλλα

Το lg g3 μου εχει κατσει εδω και καιρο...αν υπηρχε καποιος που να μου πει οτι οι παρτιδες με το ραγισμα στην οθονη δεν υπαρχουν πια,οτι δεν laggarei καθολου Κανενα g3 πια,οτι δεν χρειαζετε σε καμια περιπτωση custom rom για να τρεχει χωρις προβληματα,οτι δεν θα μπλεκεις με service για καθε προβλημα της lg...

... θα το αγοραζα την επομενη μερα

Με 50 παραπάνω παίρνεις G4 που είναι απείρως ανώτερο τηλέφωνο! Δεν νομίζω ότι αξίζει σε καμία περίπτωση η αγορά S5.

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαλλον θα προχωρισω στην αγορα του galaxy S5...δεν θελω να ρισκαρω ξανα στο αν η παρτιδα που θα παρω εχει προβληματα,αν θα ραγισει η οθονη μονη της,αν laggarei χωρις λογο.

Οσο για τις απαιτησεις,και εγω εχω αρκετες...,απλα δεν εχω χρονο και διαθεση (πια) να ασχολουμε με το κινητο για αλλες ρομ,service και για αυτο τον λογο προτιμω ενα κινητο λιγο χαμηλοτερων χαρακτηριστικων (-10%) παρα να παρω ενα αλλο καλυτερο στα χαρτια και οταν βγαλει τα προβληματα του να τα αγνοω γιατι απλα τα χαρτια λενε αλλα

Το lg g3 μου εχει κατσει εδω και καιρο...αν υπηρχε καποιος που να μου πει οτι οι παρτιδες με το ραγισμα στην οθονη δεν υπαρχουν πια,οτι δεν laggarei καθολου Κανενα g3 πια,οτι δεν χρειαζετε σε καμια περιπτωση custom rom για να τρεχει χωρις προβληματα,οτι δεν θα μπλεκεις με service για καθε προβλημα της lg...

Στη θέση σου θα πήγαινα σε g4. Kαι το s5 έχει θέματα.

Το g4 δεν έχει τα προβλήματα του g3.

πριν 3 μερες εδωσα το s5 μου για να παρω g3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος το s5 εχει αρκετα θεματα και δεν θα το προτεινα αν δεν θες κινητο 'αδιαβροχο' (οσο αδιαβροχο ειναι τελος παντων)

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Εγω ειμαι απο τους πρωτους που αναφερουν τα προβληματα του g3...αν θα το αλλαζα θα το εκανα μονο για g4, τη σειρα note της samsung και το nexus...

Εγω ειμαι απο τους πρωτους που αναφερουν τα προβληματα του g3...αν θα το αλλαζα θα το εκανα μονο για g4, τη σειρα note της samsung και το nexus...

εγω με v10 lg η nexus 6p

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Για ποιο ραγισμα οθόνης λες; Δεν έχει τέτοιο θέμα. Όσο για το lag είναι ανάλογα με την χρήση και όχι από το πουθενά. Και στο s5 αν κάνεις τέτοια βαριά χρήση θα κάνει lag. Βέβαια δεν μπορεί κάποιος να κάνεις τέτοια χρήση με s5 απλά και μόνο γιατί δεν έχει την ανάλογη ram.

Φτάνουμε σε τέτοιες χρήσεις και έχουμε τέτοιες απαιτήσεις γιατί μπορούμε. Πάρε παράδειγμα ένα iphone. Δουλεύει καλά και απροβλημάτιστα σε αυτά που μπορεί να κάνει. Δεν επιτρέπει καν να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από αυτά που δίνει. Λεμε σε έναν κάτοχο iphone για κάποια δυνατότητα του Android και δεν ξέρει καν τι του λέμε. Ή απαντάει ότι δεν είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Υ.Γ. Δεν κατηγορώ καμία από τις άλλες συσκευές. Απλά λέω ότι αυτά που θα κάνεις με το s5 π.χ. θα τα κάνεις πολύ καλύτερα και ευχάριστα με το G3. Και σε καλύτερη τιμή.

Παιδα ποια μπαταρια να παρω γιατι βλεπω δυο εκδοσεις στο skroutz

Τυχαινει να εχω και το s5 και το g3 και το G4. Και το s5 εχει τα lags του και το G3 τα εχει. Κανενα δεν παει σαν Nexus να ειναι pure android απο μονο του αλλα και κανενα δεν ειναι πιο γρηγορο αναμεταξιτους.To s5 λογω touchwiz και το g3 λογω οτι ηθελε καλυτερο γραψιμο το UI απο την lg. Και το s5 ζεσταινεται και το g3, απλα το g3 αρπαζει πιο γρηγορα. καμερα καλυτερη του g3 ειδικα νυχτα. Απο μπαταρια το g3 ρουφαει πιο πολυ stock. Mε ροοτ αλλαζει πολη το θεμα μπαταριας. Και το s5 δεν το λες και απιστευτη μπαταρια ομως σε stock. Υπαρχει και το θεμα της ρωγμης και τις κιτρινιλας του G3 βεβαια. Το καλυπτει η lg αλλα ως ποτε αγνωστο... αν θες να κρατησεις το κινητο 2-3 χρονια δεν ξερω μετα αν θα βγαζουν ανταλλακτικα. Samsung και Arvato για service αν σου χρειαστει δεν σου το προτεινω με τοσα που λενε για αυτο το service. Αρα μια ανακεφαλαιωση. G3 λογω κιτρινιλας και ρωγμης δεν σου το προτεινω μακροπροθεσμα για κινητο. Samsung λογω service δεν σου το προτεινω πολυ πιθανο να σε βγαλουν εκτος...! Αν μπορεις να παρεις G4 οπως λενε και τα παιδια πιο πανω. Ειναι παρα μα παρα πολυ καλο σε ολα. Καμια σχεση με g3 και s5 +service +οτι εχει πεσει πολυ η τιμη του ειδη.

Edited by asdfaster

Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω. Η επιλογή είναι G3 ή G4. Ανάλογα το κεφάλαιο.

Για το ως ποτέ θα καλύπτει η LG η υποχρέωση είναι η ίδια. 2 χρόνια εγγύηση. Δεν αλλάζει. Δεν έχει σημασία αν σταμάτησε η παραγωγή του τηλεφώνου. Κάθε εταιρεία προβλέπει με βάση στατιστικά να έχει στοκ ανταλλακτικά για τις συσκευές που πούλησε.

Τώρα αν φτάσουμε σε σενάριο να μην έχει θα σου δώσει νέα συσκευή.

Εάν πάλι πάμε και σε αυτό το ακραίο σενάριο???

Ε τότε θα σου δώσει είτε νεότερο μοντέλο είτε επιστροφή χρημάτων. Αυτό το σενάριο δεν παίζει ποτέ να γίνει. Πρέπει να πέσουν πολύ έξω τα στατιστικα τόσο στο στοκ ανταλλακτικων όσο και αυτό των συσκευών. Απίθανο σενάριο. Επιστημονικής φαντασίας θα έλεγα.

Υ. Γ. : όταν έλεγα εγώ ότι αυτό το κινητό έχει φάει ΆΔΙΚΑ τόσο κραξιμο οσο κανένα άλλο με έλεγαν κακό εδώ μέσα. Και όλα αυτά επειδή πολύ απλά όντως το G2 στην γενιά του ήταν ετη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Google Pixel 6 Pro

Καλημερα σε ολη την παρεα,

υστερα απο αρκετο καιρο παρακολουθησης του φορουμ ανενεργα, μαλλον ηρθε η ωρα να μπω στην παρεα υστερα απο ενα προβλημα που συνανταω στην συσκευη μου και πραγματικα δεν μπορεσα να βοηθηθω με τιποτα ουτε απο προηγουμενα ποστ αλλα ουτε και απο το ιντερνετ γενικα.

Σας επισυναπτω ενα SCRN απο την συσκευη μου στο οποιο φαινεται ενα παραθυρο προφανως διαφημισεων της google το οποιο δεν μπορει να φυγει με την καμια.

http://s28.postimg.org/8z78e95e1/12178070_826478467472184_1171606392_n.jpg

Παταω Χ μετα ξανεμφανιζεται με αλλου ειδους διαφημιση.Δοκιμασα σκαναρισματα με διαφορετικα προγραμματα,εκανα HW Reset τη συσκευη,αλλα το αναλογο παραθυρο διαφημισεων της google εμφανιζεται συνεχεια ακομα και στην επιφανεια εργασιας του κινητου.Η συσκευη απο την ημερα που αγοραστηκε εχει τις εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις καμια αποπειρα αλλαγης ρομ και παιζει με σταθερα προγραμματα εκτος παιχνιδιων.Τον τελευταιο μηνα στα καλα καθουμενα εχει αρχισει αυτη την παραξενη συμπεριφορα.

Εχει καποιος καμια ιδεα απο προσωπικη εμπειρια η εχει παρει το ματι κανενος τροπο επιλυσης αυτου του προβληματος η παμε σε αλλαγη συσκευης επειδη εχει γινει καποιου ειδους ανεπανορθωτη ζημια αφου και με HW Reset η συμπεριφορα παραμενει ιδια?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας.

ΜΦΧ

Χαρης

Κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει τελευταία εμφανίζει τη διαφήμιση μάλλον. Τσέκαρε ποιά έχεις εγκαταστήσει τελευταία και αφαίρεσέ την να δεις αν φύγει και η διαφήμιση.

Εκει ειναι το θεμα οτι δεν εχω κανει καμια αλλαγη σε εφαρμογες και κλειστες ενημερωσεις και εσβησα τις πιο προσφατες

Εφόσον στο κάνει ακόμα και μετά από hard reset, το πιθανότερο είναι ότι είναι κάποια εφαρμογή. Αλλά:

1. Έχεις shortcut κάποιας ιστοσελίδας στην homescreen; Αν ναι, δοκίμασε να τη σβήσεις και δες αν έφυγε.

2. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Google account στις επιλογές διαφήμισης και κάνε opt-out.

Κάνε και μια επανεκκίνηση για καλό και για κακό.

Homescreen ειναι καθαρο opt out εχει γινει μεσω του γοογλε αλλα και ενος προγραμματος opt out και παλι τιποτα...επανεκινησις με το τσουβαλι...

Καμία "ύποπτη" εφαρμογή τύπου MP3 download; Δοκίμασε το airpush detector να δεις αν και ποια εφαρμογή" στέλνει" διαφημίσεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector

Ακολουθησα τον συνδεσμο που μου δωσατε και βγαζει αυτο το μυνημα.

http://s4.postimg.org/ps1qgx1yh/12180693_826522354134462_1997972090_o.jpg

Κανοντας πιστα αυτο που λεει δεν κατεληξα σε κανενα αποτελεσμα καθως δεν μου παρεχεται η αναλογη πληροφορια που περιμενα

εδώ βάζω το imei για να κατεβάσω το σωστό firmware?

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Καλησπέρα παιδιά το κινητό το έχω αγοράσει από πέρσι τον Δεκέμβρη και μου έχει κάνει μόνο μια αναβάθμιση λογισμικού είτε το βάζω να κάνει αναβάθμιση μέσω του κινητού από το κέντρο ενημέρωσης είτε από το pc suite μου λέει πάντα ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση και είμαι ακόμα στην 5,0 μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να βάλω την τελευταία??

Καλησπέρα παιδιά το κινητό το έχω αγοράσει από πέρσι τον Δεκέμβρη και μου έχει κάνει μόνο μια αναβάθμιση λογισμικού είτε το βάζω να κάνει αναβάθμιση μέσω του κινητού από το κέντρο ενημέρωσης είτε από το pc suite μου λέει πάντα ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση και είμαι ακόμα στην 5,0 μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να βάλω την τελευταία??

Αυτή είναι η τελευταία δεν έχει άλλη.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σου είναι εύκολο να γράψεις όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες; Τις κατεβασμένες από το Play Store εννοώ, όχι τις εργοστασιακές.

Νόμιζα ότι έχει βγει και πιο πρόσφατη γιατί ένας φίλος μου που έχει το G2 έχει μια 5,1 κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς...και λέω απλά δεν την έχω πάρει εγώ ακόμα..ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως!!

Φυσικα..ειναι οι ακολουθες:

Aqua mail

Yahoo

Messenger

Facebook

Aegean Airlines

Shell

Compass

Cosmote

Caller ID

Winbank

Alpha Bank WPS Office

Wifi Manager

ColorNote

Zedge

Farmakeia

Quick Torch

Κατοπιν εντονου προβληματισμου εσβησα και δυο που ειχα gps και με βοηθησαν πολυ καθως δεν χρησιμοποιουσαν δεδομενα και ηταν το Navigation & Sygic

Παιδιά το g3 της αδερφής μου έχει πρόβλημα στην οθόνη, έγινε μια κίτρινη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω και συνεχώς αυξάνεται. Το έστειλα σέρβις και μου βρήκαν ότι ο προηγούμενος που το είχε το είχε ρουταρει γιατί βρήκανε λέει κάποια αρχεία που αφήνει το busybox όταν το κάνεις uninstall ...

Τέλος πάντων, επειδή τώρα στάμπαραν το imei λέω να πάρω οθόνη και να την αλλάξω. Αυτοί θέλουν 180ευρώ!

Έχει αλλάξει κανείς?

αυτήν πως σας φαίνεται θα κάνω δουλειά?

Νόμιζα ότι έχει βγει και πιο πρόσφατη γιατί ένας φίλος μου που έχει το G2 έχει μια 5,1 κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς...και λέω απλά δεν την έχω πάρει εγώ ακόμα..ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως!!

Το G2 έχει πάρει επίσημα μέχρι 5.0.2 προς το παρών! Ή αυτή έχει ο φίλο σου ή έχει custom rom 5.1!

Παιδιά καλησπέρα σήμερα απέκτησα το lg g3 προερχόμενος από g flex 2 μέχρι στιγμής ευχαριστημένος πέρα από κάτι χαζό lags τπτ τ σημαντικό! Θέλω να ρωτήσω το δικό μου γτ δεν έχει λάβει ενημέρωση για την 5.1.1? Ενώ ενός γνωστού την έχει πάρει. Πρέπει να το κάνω εγώ μέσω κάποιας ρομ?