Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα ειναι οπως σου κατσει απο την αρχη....λετε να υπαρχει πειραγμενο λογισμικο...κατι σαν vw ναπουμε?:p:X:X
:ninja:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση.

Στο wifi για προχωρημένους έχει μια επιλογή "Σύνδεση από το κουμπί WPS". Τι είναι αυτό και σε τι εξυπηρετεί?

Θα το βρείτε στην διαδρομή:

Ρυθμίσεις>wifi>wifi για προχωρημένους>Σύνδεση από το κουμπί WPS.

Παιδιά μια ερώτηση.

Στο wifi για προχωρημένους έχει μια επιλογή "Σύνδεση από το κουμπί WPS". Τι είναι αυτό και σε τι εξυπηρετεί?

Θα το βρείτε στην διαδρομή:

Ρυθμίσεις>wifi>wifi για προχωρημένους>Σύνδεση από το κουμπί WPS.

https://www.google.gr/search?q=what%27s+WPS&oq=what%27s+WPS&aqs=chrome..69i57.2575j0j1&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=what+is+wps+on+android Απλά

Google Pixel 6 Pro

d855 δεν βλεπω ομως.

:ninja:

d855 δεν βλεπω ομως.

Ναι, άσε... Βλεπω να επαναλαμβάνεται η ιστορια οπως οταν ειχα το LG Optimus G Pro. Περιμέναμε αναβάθμιση -τότε- και την πηραν μονο κατι τουρκικα, ασιατικα, αμερικανικα και εμεις με το ευρωπαικο μείναμε με το ...κινητο στο χέρι :p

Γειά σας να κάνω μια ερώτηση? Θέλω όταν βγάζω φωτογραφίες να βγαίνουν γρήγορα πώς το κάνουμε αυτό ?? Γτ εμένα όταν βγάζω περνάνε 10δευτερόλεπτα και μετά με αφήνει για να βγάλω άλλην γτ??... Με λίγα λόγια πώς μπορώ να βγάζω γρήγορες selfie ?..

Ευχαριστώ :-D

Γειά σας να κάνω μια ερώτηση? Θέλω όταν βγάζω φωτογραφίες να βγαίνουν γρήγορα πώς το κάνουμε αυτό ?? Γτ εμένα όταν βγάζω περνάνε 10δευτερόλεπτα και μετά με αφήνει για να βγάλω άλλην γτ??... Με λίγα λόγια πώς μπορώ να βγάζω γρήγορες selfie ?..

Ευχαριστώ :-D

Μήπως έχεις το HDR μόνιμα ανοικτό; Αλλά και πάλι 10 δευτερόλεπτα είναι παρά πολλά. Μα παρά πολλά.

Μόλις το δοκιμασία. 2 άντε βαριά βαριά 3 δευτερόλεπτα κάνει σε δύσκολες συνθήκες.

d855 δεν βλεπω ομως.

πρεπει αν την παρουμε ...ηδη υπαρχει νευριασμενος κοσμος που ξεχασαν τα gpad και το g3 gia 5.1.1 ...καλο το g2 δεν λεω...αλλα οχι ρε φιλε πιο παλιο κιμητο να φοραει πιο ωραια και φρεσκια ρομ ...αδικια τουλαχιστον

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

πρεπει αν την παρουμε ...ηδη υπαρχει νευριασμενος κοσμος που ξεχασαν τα gpad και το g3 gia 5.1.1 ...καλο το g2 δεν λεω...αλλα οχι ρε φιλε πιο παλιο κιμητο να φοραει πιο ωραια και φρεσκια ρομ ...αδικια τουλαχιστον

Υπομονή,

όταν εσύ με το G3 θα έχεις marchmallow και το G2 θα είναι με την 5αρα ακόμα, τότε μιλάμε πάλι

So this is how liberty dies, with thunderous applause

το οποιο με 2 καινουριες δυνατοτητες στο λειρουργικο του και αφου δοκιμάστηκε σε nexus εχει αυτονομια μπαταριας διπλασια απο την μπαταρια της καθε συσκευης δηλαδη θα κλεινουμε σιγουρα 2 μερες μπορει και παραπανω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Υπομονή,

όταν εσύ με το G3 θα έχεις marchmallow και το G2 θα είναι με την 5αρα ακόμα, τότε μιλάμε πάλι

Μην είσαι και τόσο σίγουρος....

http://www.gsmarena.com/lg_g2_gets_benchmarked_with_android_60_marshmallow_on_board-news-14311.php

το οποιο με 2 καινουριες δυνατοτητες στο λειρουργικο του και αφου δοκιμάστηκε σε nexus εχει αυτονομια μπαταριας διπλασια απο την μπαταρια της καθε συσκευης δηλαδη θα κλεινουμε σιγουρα 2 μερες μπορει και παραπανω....

Καλύτερη διαχείρηση μπορεί να κάνει... Τώρα για λειτουργίες εννοείς κάτι σαν το power saving mode γιατί αυτό τότε δεν λέει κάτι.

Google Pixel 6 Pro

Μην είσαι και τόσο σίγουρος....

http://www.gsmarena.com/lg_g2_gets_benchmarked_with_android_60_marshmallow_on_board-news-14311.php

Καλύτερη διαχείρηση μπορεί να κάνει... Τώρα για λειτουργίες εννοείς κάτι σαν το power saving mode γιατί αυτό τότε δεν λέει κάτι.

οχι λειτουργικα ειναι doze λεγεται διαβασε τ λινκ να δεις τι εννοω

http://www.techgear.gr/android-6-0-marshmallow-micro-site-101905/

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι λειτουργικα ειναι doze λεγεται διαβασε τ λινκ να δεις τι εννοω

http://www.techgear.gr/android-6-0-marshmallow-micro-site-101905/

Καλά όπως λέει σε δοκιμές. Το έχω διαβάσει το doze. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι με όλα αυτά τα projects... Γιατί είδαμε και τα project volta και όσα υποσχονταν και παλιότερα.

Στην πράξη είναι να το δούμε. Κυριακή κοντή γιορτή. Επίσης όπως το διαβάζω εγώ έχει να κάνει με την αναμονή. Όχι ότι δεν είναι σημαντικό αλλά εγώ και τώρα δεν έχω μεγάλη πτώση στην αναμονή.

Αλλά όπως είπα κρατάω μικρό καλάθι αλλά μακάρι.

Google Pixel 6 Pro

http://www.smartphonesupdates.com/t-mobile-lists-the-devices-slated-to-get-android-6-0/

Λογικα δεν θα προλαβω να την δω στο G3 καθως συντομα θα μεταβω στο G4 αλλα καλα νεα!

Αν δούμε τι έκανε πέρσυ η LG.Το G3 ήταν από τα πρώτα κινητά που πήραν το Lollipop. Αμέσως μετά τα nexus νομίζω. Και το G2 άργησε αρκετά να το πάρει.

Τώρα, αν βάλουμε το G4 στην θέση του G3 και το G3 στην θέση του G2, τότε θα πάρουμε με καθυστέρηση το Marshmallow.

Δεν νομίζω ότι τέθηκε πραγματικά ζήτημα ποτέ για το αν θα πάρουμε την 6.0.... Δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανείς για κάτι τέτοιο. Το πότε ωστόσο... Εδώ όλες οι μεγάλες έχουν ανακοινώσει λίστες. Μόνο η LG δεν το έχει κάνει.

Google Pixel 6 Pro

καλημέρα στην παρέα!εγω και ένας φίλος μου και οι δυο με g3 16αρι σκεφτήκαμε και ρωτάω εγώ τις εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει απο play store μπορούμε να τις περάσουμε στην κάρτα sd μας(εγώ έχω τις βασικές(fb youtube κ.τ.λ.π γυρω στο 30% ειναι πιασμένο ο φίλος στο 75%)..θα δουλεύουν πιο ξεκούραστα τα τηλέφωνα?θα κερδίσουμε τπτ απο αυτό?

καλημέρα στην παρέα!εγω και ένας φίλος μου και οι δυο με g3 16αρι σκεφτήκαμε και ρωτάω εγώ τις εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει απο play store μπορούμε να τις περάσουμε στην κάρτα sd μας(εγώ έχω τις βασικές(fb youtube κ.τ.λ.π γυρω στο 30% ειναι πιασμένο ο φίλος στο 75%)..θα δουλεύουν πιο ξεκούραστα τα τηλέφωνα?θα κερδίσουμε τπτ απο αυτό?

Οσο γρήγορη κάρτα και αν έχεις, καμία δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η εσωτερική μνήμη. Άποψη μου, μην τις περάσεις στην κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο γρήγορη κάρτα και αν έχεις, καμία δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η εσωτερική μνήμη. Άποψη μου, μην τις περάσεις στην κάρτα.

ευχαριστώ πολύ..και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν λόγω ανταπόκρισης της εσωτερικής μνήμης δεν θα κερδίσουμε και ίσως το κάνουμε πιο αργό επειδή θα χρειάζεται να τις διαβάζει απο την sd!

ευχαριστώ πολύ..και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν λόγω ανταπόκρισης της εσωτερικής μνήμης δεν θα κερδίσουμε και ίσως το κάνουμε πιο αργό επειδή θα χρειάζεται να τις διαβάζει απο την sd!

μπορειτε να κανετε κανετε το εξης βασικα οχι εσυ ο φιλος σου εσυ εισαι καλα να περασει αυτες που δεν δουλευει συχνα αυτο μπορει να το δει ρυθμίσεις/γενικες/smart clean/αδρανείς εφαρμογες....αλλα και με την απλη λογικη να διαλέξει και να περασει αυτες στην καρτα και τις υπλοιπες στην συσκευη.....αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω ισχυει στην συσκευη δουλευουν ταχύτερα τα fb youtube instagram viber και γενικα οι καθημερινές εφαρμογες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορειτε να κανετε κανετε το εξης βασικα οχι εσυ ο φιλος σου εσυ εισαι καλα να περασει αυτες που δεν δουλευει συχνα αυτο μπορει να το δει ρυθμίσεις/γενικες/smart clean/αδρανείς εφαρμογες....αλλα και με την απλη λογικη να διαλέξει και να περασει αυτες στην καρτα και τις υπλοιπες στην συσκευη.....αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω ισχυει στην συσκευη δουλευουν ταχύτερα τα fb youtube instagram viber και γενικα οι καθημερινές εφαρμογες!!!!

Ωραία σκέψη και σε ευχαριστώ!θα το τεστάρουμε και θα πούμε εντυπώσεις!